Reacties voor: Telegram-update brengt 3D Touch, SplitView en native Watch-app

De Telegram-app heeft drie vernieuwingen doorgevoerd: 3D Touch op de iPhone 6s, een SplitView en SlideOver voor de iPad en een native watchOS 2-app voor de Apple Watch.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Tegen de tijd dat de iPhone 7 en de Apple Watch 2 er zijn, zal whatsapp misschien dezelfde functionaliteiten hebben. Ongelooflijk dat zo’n groot bedrijf met zoveel gebruikers zo traag is met z’n updates…

  2. Het is haast knap, denk dat het een van de weinige apps is die voor mijn gevoel elke mogelijkheid betreft de functies benut.

  3. Ben het helemaal met je eens Justin W!

  4. Zo WhatsApp, eat you heart out!

  5. En nu nog even iedereen overstappen op Telegram… Haha!

  6. Ik kon geen foto’s of links meer openen op de 6S.
    Na deze update is deze bug opgelost.

    Ik gebruik Telegram steeds meer 🙂 , veel beter op de PC en iPad dan Whatsapp-web.

  7. Mooi!

    Is er een reden waarom WA trager is met doorontwikkelen, ondanks veel gebruikers?

  8. Ik weet het niet maar telegram doet het niet meer op m’n Watch, blijft laden. Iemand anders dit probleem ook?

  9. De Apple Watch app werkt alleen niet. Infinite Spinner.

  10. @Snader: Het heeft veel gebruikers, mar het bedrijf is miet zo groot hoor.

  11. @Nick: Als je Telegram update vanaf je iPhone moet je daarna eerst naar de Apple Watch app (op je iPhone) om Telegram opnieuw te installeren. Hij wordt niet automatisch geüpdate op je Watch. Misschien lost dat je probleem op? Succes!

  12. En iedereen blijft gewoon lekker dat brakke Whatsapp gebruiken. Dat sinds iOS 9 zelfs niet eens meer optimaal werkt..
    Complimenten voor Telegram! Dat echt op elk punt beter is!

  13. Ik dacht laat ik het nu ook eens proberen… 5 bestaande contacten gebruiken Telegram en ook nog eens mensen die ik zeker niet echt hoef te appen…

    Gebruik wel steeds vaker iMessage als iemand mij Whatsapp bericht stuurt en ik weet dat deze iPhone heeft dan stuur ik antwoord via iMessage. Dit begint aardig zijn vruchten af te werpen want mensen beginnen mij nu ook zelf spontaan te benaderen via iMessage.

  14. Kijk ik heb het al vaker gezegd, maar eigenlijk is het toch gewoon belachelijk dat een bedrijf als whatsapp zo traag en achterhaald is. Het is dat er nog mensen zijn die geen telegram hebben maar anders had ik whatsapp al lang weg gedaan. Hopeloos bedrijf wat ook op het gebied van privacy nog eens vraagtekens doet rijzen, nu Mark aan de touwtjes trekt. En dan een opkomend bedrijf als telegram dat gewoon al weer keurig een update heeft die de nieuwe iPhones volledig benutten. Keuze lijkt me simpel, nu de rest van Nederland nog.

  15. Over 22 updates ook in Whatsapp. Maar dan wel op je iPhone 8.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.