Reacties voor: Telegram 3.0 werkt op Apple Watch en heeft chatbots voor allerlei diensten

Telegram 3.0 is verschenen. De privacyvriendelijke chatapp werkt nu op de Apple Watch en heeft chatbots voor allerlei aanvullende diensten, zoals polls en plaatjes.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. En je kunt voortaan weer verder typen dan de chatbalk lang is in iOS 9!

  2. Weet iemand of je ook kan dicteren op de watch?

  3. @Justin w: Ja, dat werkt (screenshot nu toegevoegd)

  4. Dit is al gedaan door Integram. Zoek het maar eens op, het is een bot in Telegram. Je kunt er bijvoorbeeld Trello mee integreren. Daar heeft Telegram het waarschijnlijk van afgekeken! 😉

  5. Origineel geplaatst door Bubbly
    Dit is al gedaan door Integram. Zoek het maar eens op, het is een bot in Telegram. Je kunt er bijvoorbeeld Trello mee integreren. Daar heeft Telegram het waarschijnlijk van afgekeken!

    Kon dat niet al in MSN? Ik meen mij te herinneren dat ING ook zo’n bot had om saldo te checken.

  6. @Justin w: ja dat kan….net ff gecheckt :)!

  7. Telegram blijft een fijne app met veel updates. Steeds meer mensen wel gaan over alleen jammer dat het gros moeilijk bij whatsapp vandaan te halen is.

  8. Al iedereen nu dat ouderwetse en slechte WhatsApp links zou laten liggen… Voordat die met een Watch app komen is het 2025 denk ik…

    @Sander: Siri vind mijn anderstaligen muziek nu al niet te begrijpen. Heel sneu.

    Ik kijk de kat nog wel uit de boom. Mijn match loopt tot oktober. Ik denk dat het ff duurt voordat Music zo handig is als Spotify (met duizenden playlists).

  9. Ik snap het niet helemaal. Hoe werkt dit precies met die bots?

  10. Waar vind je die bots dan? Zie dat nergens

  11. @Tevilnelg: Klopt ja, het idee van bots is op zich niet nieuw, maar op cloud-based IM en smartphones zijn velen het nog niet gewend.

  12. Super vet dit! Ik ben een webontwikkelaar en hoopte altijd al dat er zoiets zou komen, echter dacht ik dat dit nooit zou komen ivm spam. Dit hebben ze nu slim opgelost, een bot kan pas terugpraten als er door de gebruiker een chat is gestart. ik ga hier zeker leuke dingetjes mee maken!

    EDIT: De API ziet ook veelbelovend uit, zeker omdat je kunt kiezen voor webhooks, omdat je op deze manier geen cronjob hoeft te draaien (iedere minuut) kan de bot direct reageren. Voor zover ik nu lees is het wel alleen mogelijk om webhooks icm HTTPS te gebruiken.

    Echt toppie dit!

  13. Werkt deze versie wel op ios9?

  14. Jaaa, Telegram meteen uit het stof gehaald. Geweldig die bots. Waar kan ik er nog meer vinden?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.