Reacties voor: Telegraaf op Zondag komt terug in Telegraaf iPad-app

De papieren Telegraaf op Zondag verdween 5 jaar geleden, maar is vanaf april weer terug als digitale krant, te lezen in De Telegraaf krant app.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Ik begrijp nog altijd niet waarom ik als abonnee (van de papieren editie) moet betalen voor de digitale editie in de app. De editie via internet is wel gratis voor de abonnee’s. Wat is het verschil?
    En waarom moet een iPhone editie goedkoper zijn dan een iPad editie? Ik neem toch aan dat het dezelfde editie is?

  2. @Ronald: Ik begrijp dat ook niet. Maar deze wijzigingen geven de telegraaf een goede kans om hun trouwe abonnees naast hun papieren editie de digitale versie te geven.

  3. Tja, ik ben niet zo van de grote kranten. Ik zoek eigenlijk een app met bondig en up to date nieuws zoals en vele zijn. Echter voldoen ze geen van alle aan mijn wensen. Ik hoop op een dag eens een app te vinden zoals Nu.nl maar dan zonder reclame. Ik vind het geen enkel probleem om hiervoor (maandelijks of wekelijks) te betalen. Maar erger me dood aan een dure iPhone waarbij ik dood gegooid wordt met allemaal zinloze, schermvullende reclame. Iemand nog goede suggesties?

  4. @Flieps:

    Ik begrijp het ook niet. Ik begrijp er echt helemaal niks van. Waarom lezen jullie de Telegraaf?

  5. @Daan:

    Als ik sensatienieuws wil lezen, wil ik dat het ook duidelijk sensatie is en niet vermomd achter een achterhaalde reputatie van een ‘kwaliteitskrant’.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.