Reacties voor: Telefoonreviews onbetrouwbaar door firmware-updates

Reviews van high-end toestellen zijn al snel achterhaald omdat fabrikanten voortdurend firmware-updates uitbrengen. Maar reviews houden daar geen rekening mee.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Misschien is het dan ook wel handig dat de reviewers het toestel pas reviewen op het moment dat deze ook daadwerkelijk in de winkel ligt. Ik denk dat je op die manier het beste een oordeel kan vellen.

  2. Ik neem die vincent everts zowiezo nooit serieus, hij is zelf een piece of shit.

  3. Dit gaat over previews en geen reviews

  4. momentopnames dus ! Logisch ! Moet de fabrikant ook de voor, testprodukten niet toelaten aan journalisten, krijg je ook geen valse informatie & halfbakken revieuws !

  5. Ik begrijp dat Vincent Evers opeens als serieus journalist gezien word hier?
    Kom op zeg…..

  6. @Hart: Everts testte hier de definitieve winkelversie van de 3G. Apple had zelf iets halfbakkens op de markt gezwierd.

    Ik vond persoonlijk de recensie verfrissend en hilarisch vanwege de oneerbiedige omgang met het toestel.

    Verbeterd sinds firmwares (jaja, ik heb zelf een iPhone) maar ontvangst en stabiliteit laten nog steeds wel eens te wensen over.

  7. Aan die batterij mogen ze wel eens iets doen
    Ben gaan fietsen gedurende 2 uur met ipod aan en map my ride
    gestart met volle batterij en bij aankomst volledig leeg zodat zelfs mijn ride niet geregistreerd kon worden

  8. Op het moment van de review haalde hij dingen aan die ook daadwerkelijk klopten, o.a. de slechte dekking.

    Ik vind hem, ondanks zijn review waar ik het ook niet helemaal mee eens was, wel een zwaar relaxte gozer. Veel overtuigingskracht en enthousiasme, doet niet iedereen hem na….. Piet

    Origineel geplaatst door Piet
    Ik begrijp dat Vincent Evers opeens als serieus journalist gezien word hier?Kom op zeg…..

  9. Zolang het nog een preproductiemodel betreft, spreek je toch van een preview? Naar mijn weten spreek je pas van een review wanneer een product wordt getest dat ook in diezelfde vorm voor consumenten beschikbaar is.
    Wellicht weet de helft van de ‘reviewers’ zelf niet eens wanneer er sprake is van een preview, dan wel een review.

  10. Allemaal aanstellerij van mijnheer Evers, meer op effect bejag gericht dan een serieuze review. Als hij een vergelijkbare smartphone had genomen had hij hoogstwaarschijnlijk een kortere standby tijd gemeten. Als hij liever loopt te modderen met een kaboutertoetsenbord ipv de tijd te nemen om het touchscreen te leren kennen. Lijkt met geen lolletje met zulke kolenschoppen, zo’n toetsenbord.

    Ik denk dat het door z’n leeftijd komt, dan pas je je niet zo snel aan iets nieuws aan. Ga dan niet testen als je het niet begrijpt denk ik dan.. Maar goed, de consument heeft zich niet teveel aangetrokken van zijn mening, gelukkig..

  11. Zo#N gast als vincent neem je toch zo ie zo niet serieus!

  12. Niets ten nadele van Vincent Everts, die ook eerlijk in zijn oordeel meldde dat “Apple e.e.a. wel zal fiksen”.
    Dat duurde alleen nogal lang (c.q. blijft pending)

    Om aandit soort kritische reviewers te ontkomen, kan je ofwel de hype een beetje temperen of een volwassen product op de markt brengen.

  13. Wel een puntje inderdaad … internet is so yesterday, maar dan letterlijk ….. en helaas neemt de gemiddelde nieuwbakken web2.0-journalist het niet zo nauw met de verantwoording over zijn werk …

  14. Mijn oom vincent everts gebruikt de iphone nog dagelijks naast een blackberry… Ondanks de punten die hij noemde in het filmpje vind hij het toch niet zo een ‘piece of shit’ 😉

  15. slechte dekking hoor ik hier een paar keer voorbij komen en dan denken sommige hier nog dat dat aan je iphone ligt ook, maar sorry hoor dan moet je het ergens anders gaan zoeken, ik zal de eerste 2 letters voor je verklappen: pr

  16. Dat die Vincent negatief is klopt. Maar in het volgende filmpje is hij (lijkt mij) toch wel enthousiast.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.