Reacties voor: Tele2 introduceert in februari onbeperkt NonStop-abonnement

Tele2 introduceert op 12 februari NonStop-abonnementen waarmee je onbeperkt belt en sms't. Voor een extra bedrag krijg je een databundel.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Onbeperkt bellen/sms en appen en 1gb internet voor 25 euro p/m is een koopje….

  2. @Mrbrightside: lijkt inderdaad niet veel. Lees alleen nergens iets over download snelheden en wat er gebeurt als je buiten die bundel gaat. Of kom je dan automatisch op het extra bedrag uit?

  3. En zou dat met toekomstige 4g dekking zijn…?

  4. Vanaf 1 GB snelheid is 14,4 mbps. Dat is geen 4G, maar redelijk ok, gezien aangeboden… er kunnen natuurlijk daar andere meningen over zijn…

    Bundels onder 1 GB hebben snelheid van 7 mbps.

  5. Origineel geplaatst door Maarten
    En zou dat met toekomstige 4g dekking zijn…?

    Tele2 gebruikt het netwerk van T-Mobile, dus theoretisch is het nu al mogelijk om 4G te gebruiken. Of ze het daadwerkelijk aanbieden, weet ik niet.

    Op zich zijn dit leuke tarieven, maar (zonder het verder uitgezocht te hebben) heb ik het gevoel dat het wat duurder wordt dan de huidige tarieven.

  6. Interessant om het zo te doen. Al ben ik geen beller/sms’er dus vind het voor mij persoonlijk wel aan de dure kant. Maar het concept zoals dat met de data is gedaan vind ik wel aantrekkelijk.

  7. @Alfred:
    Tele2 heeft een aantal 4G frequenties gekocht maar nog geen 4G netwerk.

  8. Origineel geplaatst door Alfred:
    Tele2 gebruikt het netwerk van T-Mobile, dus theoretisch is het nu al mogelijk om 4G te gebruiken. Of ze het daadwerkelijk aanbieden, weet ik niet.

    Top, thanks (y)

  9. Erg slim, Zelf klant van Tele2 en die 35 cent die ze je rekenen per gebruikte MB als je over je databundel heen zit is alleen minder leuk. Daar zit het gouden geld en dat weet Tele2 ook 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.