Reacties voor: Tele2 maakt buitenlandbundels voor Europa groter en goedkoper

Tele2 introduceert nieuwe buitenlandbundels voor de EU. Ze zijn flink goedkoper en hebben een langere geldigheidsduur van 30 dagen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Wat gebeurt er als je je bundel binnen een maand opmaakt? Kan je dan nog een keer hetzelfde aanschaffen? Ik weet mij vaag te herinneren dat dat ooit bij T-Mobile niet kon. Je kocht een bundel voor een dag, en als het op was, moest je eerst een hele dag wachten.

  2. Dat ziet er tenminste een stuk beter uit dan die recente belachelijke aanpassing van Vodafone. Alles-in-1 op Reis dagbundel van twee euro per dag vanaf 1 mei vergroot van 35MB naar 50MB en 50 SMS’jes en belminuten per dag. De XL-versie van deze dagbundel (a €4 per dag) groeit naar 125 minuten bellen, 125 SMS-berichten en 125MB. Maar helaas zit ik nog even aan Vodafone vast.

  3. Origineel geplaatst door Frank
    Dat ziet er tenminste een stuk beter uit dan die recente belachelijke aanpassing van Vodafone. Alles-in-1 op Reis dagbundel van twee euro per dag vanaf 1 mei vergroot van 35MB naar 50MB en 50 SMS’jes en belminuten per dag. De XL-versie van deze dagbundel (a €4 per dag) groeit naar 125 minuten bellen, 125 SMS-berichten en 125MB. Maar helaas zit ik nog even aan Vodafone vast.

    Ik zie steeds meer redenen om bij Vodafone weg te gaan. Vaste klanten worden sowieso in de steek gelaten bij updates van abonnementen.

  4. Ja jongens…. Die belachelijke reclames met Tijl die zogenaamd grappig moeten zijn kosten ook wat 😁 zou eens naar simyo kijken. Al jaren uitgeroepen tot beste provider. Nooit problemen 👍🏻

  5. @Frank: Rood bord, witte letters zijn GRAAIERS !!

  6. Is er al ergens bekend van T-Mobile gaat doen ?!

  7. Vindt het zowiezo belachelijk ik betaal 50€ per maand als ik 3 weken op vakantie ga kan ik mijn bundel niet opmaken van 4 gig maar moet ik nog eens extra Betalen voor internet op vakantie moet gewoon uit 1 bundel komen ik betaal Gvd per maand en als ik er geen gebruik van maak ben je alles kwijt.

  8. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  9. Origineel geplaatst door Patrick
    Ja jongens…. Die belachelijke reclames met Tijl die zogenaamd grappig moeten zijn kosten ook wat 😁 zou eens naar simyo kijken. Al jaren uitgeroepen tot beste provider. Nooit problemen 👍🏻

    Simyo heeft toch helemaal geen buitenland bundels.

  10. 1000 GB voor 10 euro. Daarmee is Tele2 toch veruit het goedkoopste. Bij KPN betaal je daar omgerekend 20 euro voor en bij Vodafone 32 euro.

  11. @RJ: 1000GB? Da’s 1 TB! 😂
    Inderdaad een koopje als je dat voor €10 zou kunnen kopen. 🙃

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.