Reacties voor: Tekort aan iPhones breidt zich uit in VS

De voorraad iPhones in de Apple Store beperkt zich niet tot New York: ook in Chicago, San Francisco, Texas en Florida nemen de voorraden af. Het gaat waarschijnlijk om niet meer dan een verkeerde afstemming tussen vraag en aanbod.
Lees het complete artikel → Tekort aan iPhones breidt zich uit in VS

Reacties: 27 reacties

  1. Alle apple stores in Boston zijn ook “sold-out sir”

  2. Goeie marketingstrategie om een product ‘hot’ te houden. Je zou verwachten dat ze inmiddels al een aardig voorraadje hadden kunnen fabriceren. Apple was vol zelfvertrouwen er wel een flink aantal te kunnen verkopen.

  3. Ik herinner me dat de iPod in het eerste jaar ook bewust schaars werd gehouden. Zelfde strategie hier misschien?

  4. en het aandeel van apple blijft maar stijgen door dergelijke stunts. investeerders verwachten de 3G iphone, dus kopen ze allemaal. pracht voorbeeld is het artikel “Analist: Apple verkoopt 45 miljoen iPhones in 2009, goedkope modellen” eerder op de website.

    toch prachtig hoe steve jobs en zijn marketing team erin slagen om een prduct dat normaal na twee weken uitgehyped is (een gsm) al meer dan een jaar in de spotlight te laten staan.

    greets
    gedesillusioneerde new-york ganger

  5. Misschien kunnen wij nu zaakjes doen , met onze iPhones te verkopen aan Amerikanen.

    Omgekeerde van enkele maanden terug .

    Ik zal de mijne eens op Ebay US zetten !!

  6. @michke, mee eens maar iPhone is niet zo maar een GSM. Ook zonder dit soort marketing trucjes zou de iPhone nooit binnen 2 weken uitgehyped zijn.

  7. Laat dit een 1-april grap zijn 😛

  8. Kan dit toch te maken hebben met een eventuele introductie van een 3G Iphone? I hope so…want die geruchten worden wel steeds sterker, ondanks tegenspraak in dit bericht…

  9. Zeker weten een 1 april grap… heb er vrijdag nog 1 in NY gehaald (west14th) en die hadden er genoeg… hij vroeg meteen hoeveel ik er wilde… 8 en 16gb!
    5th ave store had geen 8gb, maar wel veel 16gb versies. Boston kan ik beamen… afgelopen donderdag door de voorraad heen, maar vrijdag zou er meer komen…

    AT&T stores hebben er sowieso voldoende… geen buitenlander die zijn apparaat daar koopt… moet hem in de winkel direct activeren (doet die at&t medewerker :() gaat niet werken voor europeanen (hoewel, je komt makkelijk onder je contract uit als je laat zien dat je visum stopt…)

  10. Heb net Shop gebeld in NY 5th maar waren uitverkocht hoor, wisten ook niet wanneer ze weer zouden komen dus. helaas, ik hoop snel haha;)

  11. ah, jij belt zo even naar NY om te vragen of er iPhones binnen zijn. Hehe

  12. ja idd. moet wel weten of mijn broer er 1 mee kan nemen toch 😉 haha

  13. zeer leuk dat ze allemaal uitverkocht zijn
    normaal zou vrijdag mijn iphone moeten meegebracht worden met mensen die nu in amerika zitten
    klein probleempje zijn naar de apple store gegaan en hij was uitverkocht
    nu zit ik hier en zal ik nog lang mogen wachten achter de iphone (terwijl ik al enkele maanden wacht)

  14. Ik heb een vraag !!

    Een vriend is nu in Washington DC, zijn ze daar ook uitverkocht ?

  15. Zeker geen 1 april grap, ben net op 5th avenue geweest en ze hebben daar zeker sinds maandag geen iphones te koop, gb/16Gb..

  16. as vorige week in Miami Beach en ook daar uitverkocht. Verkoper gaf aan dat ze in heel South Florida waren uitverkocht en dat ze niet wisten wanneer ze weer binnen kregen 🙁

  17. Heb vandaag een iPhone “besteld” via een AT&T store in New Jersey… no problemo.

    Het maakt weinig sense voor Apple om een 3G iPhone nu te lanceren, terwijl de 2.0 software pas eind juni volgt. Er is bovendien nog geen special event aangekondigd.

    Ik denk: iPhone 3G gepresenteerd in juni, dan goedkeuring door FCC, te koop in september (dat kan mooi tijdens de jaarlijkse Apple iPod update special event in september worden aangekondigd). Ja mensen, als wij ‘m voor de kerst hebben, dan mogen we van geluk spreken.

  18. toch heb ik een bedenking bij iedereen die zo zit te hopen op een 3G iphone. apple heeft de 2.0 software aangekondigd om ontwikkelaars aan te trekken om tijd (en dus geld) in de iphone te steken door er apps voor te ontwikkelen.

    want welke ontwikkelaar gaat er nu nog een applicatie schrijven voor een telefoon die in de schaduwen geduwd wordt door zijn nieuwere broertje. dan wil je ineens wachten tot er daar ook een soort SDK van komt. je ziet geen enkel bedrijf toch geen spelletjes meer maken voor PS2 of nintendo 64?

    en om ook maar te bevestigen, het is geen 1 april grap dat alle iphones uitverkocht zijn. een vriendin van mij was naar alle 3 de apple stores in new york gegaan, en er stond overal een wachtrij van +/- 50 man. toen ze eindelijk binnen was, was alles weg (begin vorige week).

    greets
    michke

  19. Inmiddels in Las Vegas ook geen iphones meer.

  20. In Washington DC zijn ook geen iPhones meer te krijgen bij de Apple Store.

  21. Mijn probleem is opgelost.
    Ze gaan een 8giga iphone voor mij kopen en dan een 16 giga bestellen 😉
    zo moet ik niet zo lang wachten achter iphone
    en die 8 giga zal ik normaal wel redelijk makkelijk kunnen verkopen hier in België 🙂

  22. Denk je dat we a.s vrijdag in Washington alweer iPhones hebben ?

  23. En in Virginia ?

  24. Ze hebben alleen maar problemen met de 16gig iphone
    heb vandaag mijn 8gig iphone ontvangen en het je echt een prachtig toestel!

  25. Ben momenteel in de States en heb mij via internet 2 16GB besteld op 1 april. Volgens trackingsheet zijn die op 5 april opgehaald in China. Dus hebben ze blijkbaar weinig of geen stock bij Apple in de USA.

  26. hoi allemaal,

    ik ga over 10 nachtjes naar amerika toe !!!!!!!:)
    nou wil ik daar ook graag een iPod kopen !!
    weten jullie of dat wel veilig is??? en zijn ze nog verkrijgbaar?
    in Las Vegas San Francisco California ?? daar gaa ik namelijk allemaal heen dus….
    ik hoop dat jullie meer weten !!!!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.