Reacties voor: Tekort aan 16GB iPhones

De 16GB iPhone blijkt lastig verkrijgbaar in Duitsland en de Verenigde Staten. In veel winkels is de 16GB iPhone niet voorradig en in Duitsland moet er zelfs tot mei worden gewacht.
Lees het complete artikel → Tekort aan 16GB iPhones

Reacties: 12 reacties

  1. HAH maar ik heb er 1 😛 .

  2. Klopt wel inderdaad. Ik was laatst in Las Vegas en wilde er een meenemen en ze waren allemaal op. Schrok me uiteraard rot, moest er een hebben. Gelukkig kregen ze er de volgende dag nog een paar binnen, meteen een meegenomen :D.

  3. jup, mijn oom moest 5 dagen op rij naar de apple store om de 16 gb te kunnrn bemachtigen. Het is hem uiteindelijk gelukt. Ik heb er een. :- )

  4. Ik heb vorige week in San Francisco een 16GB iPhone gekocht. Een paar dagen later in New York heb ik 2 dagen lang in alle 3 de winkels geprobeerd er nog een te kopen, maar helaas. Waarom niet meteen in SF ????? Dom, dom , dom.
    Overigens schijn je ze in AT&T winkeltjes wel makkelijker te kunnen krijgen. De truck is alleen om daar geen abo mee af te moeten sluiten.

    In New York zie je trouwens heel veel unlocked iPhones in die electronica winkeltjes liggen. In de Apple winkels zeiden ze al dat telefoons in stapels tegelijk worden gekocht. Zullen die winkels vast ook tussenzitten…

    Nou ja, in april weer een poging wagen. In Las Vegas deze keer 🙂

  5. Ik heb er eentje via ebay gekocht;450 euro.(8gb)Ik zal wel meer dan de anderen hebben betaald maar ik trek het mij niet aan,tis een leuk super toestel,nieuw speelgoed.
    In belgie komt deze eind mei uit maar is her en der al te koop maar aan veel te dure prijs 800 euro.
    Ook net over de grens kan je hem kopen voor 750 euro(auchan).

    Over de iphone;i love it.Tis gewoon de max,tis eens wat anders,werkt ook goed,hier en daar moet ik nog wat verder nagaan en zoeken ect….
    Heb nu ook transmitter via ebay gekocht en zo kan je ook radio luisteren met je iphone se ;-).
    Tomtom zal ervoor zorgen we binnen zovele maanden gps zullen gebruiken op onze iphone;met andere woorden;dat toestel gaat bijna alles kunnen wat een mens wil hebben en dit in 1toestelleke ;-).

  6. Mijn maat is momenteel in Miami, in de twee apple stores daar zijn de 16gig’s uitverkocht. Wanneer ze terug binnenkomen wisten ze niet te zeggen. Ik zal het dus moeten doen met een 8gig. Maar geen probleem hoor, ik kijk al uit naar volgende week als hij terug komt van de states.

    En zelfde probleem in houston trouwens. Via via heb ik vernomen dat hij daar in de 4 Apple stores/resellers ook uitverkocht is.

  7. Deze week was ook er in NY geen 1 iphone 16gb te krijgen! eigenlijk toch wel een grote fout van apple…;)

  8. Ik heb ze nog liggen voldoende op voorraad! En als ik er 10.000 wil is dit geen probleem. Apple kan ze niet leveren aan de conaument in amerika omdat alle brokers die dingen opkopen.. In dubai liggen er 10 duizenden…

  9. Maar wanneer komt die gewoon in Nederland?

  10. Ik heb er ook 3 van… :d
    Waren in de Apple Store in New York gewoon leverbaar..

  11. kan de 16gb gewoon net zoals de 8gb unlocked worden?

  12. Iphone? verkoop jij 16gb iphone’s? of wat?>

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.