Reacties voor: TED-presentaties nu ook via iTunes U te bekijken

De presentaties van TED zijn nu ook via iTunes te bekijken. Er zijn zes gratis cursussen die gebruiken maken van de lezingen van de bekende TED Talks. TED organiseert lezingen over technologie, entertainment en design, die door inspirerende sprekers worden gegeven.
Lees het complete artikel → TED-presentaties nu ook via iTunes U te bekijken
Bert van Doorn -

Reacties: 10 reacties

  1. En nu nog even iTunesU op AppleTV

  2. Nice! Scheelt weer een app!

  3. @Thomas: Ja, iTunesU op AppleTV moet er echt komen. Ik zie geen reden waarom Apple dat niet zou integreren in de software.

  4. TED ?
    Nooit van gehoord. Klinkt goed. Zal het eens proberen. Bedankt voor de tip.

  5. Oh wat leuk! Zo kan ik dus ook even in de haten houden of m’n neef het goed georganiseerd heeft haha!

  6. Ik zie geen airplay.

  7. @Thomas Kan toch al via AirPlay.

  8. @Brightknight: Dan heb je dus een extra apparaat nodig. Muziek en films kijken kan ook via AirPlay 😉

  9. Aanrader voor iedereen die zijn geest wil verruimen 🙂

  10. Ik snap de voordelen van de nieuwe rubriek (ipv onder Podcasts), maar vind de TED Apps eigenlijk wel zo mooi, daar kun je ook in zoeken. Meer specifiek:
    – Er zijn drie verschillende TED apps voor ipad/iphone. Een ervan (zoek op TED sub) heeft ondertitels die je bijvoorbeeld op Nederlands kunt zetten. Je krijgt dan naast ondertitels ook de beschrijving van de lezing in het NL.
    – Je kan je iphone/ipad via HDMI op je tv aansluiten, of je kan airstreamen naar je apple tv als je die hebt. Bij de laatste krijg je het beeld op je tv en de ondertitels op je ipad.
    – Als je naar de apple tv streamt dan schakelt hij vanzelf naar full screen en streamt hij de HD versie van de lezing met een schitterende kwaliteit die de schitterende lezingen extra recht doet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.