Reacties voor: Hoe staat het nu met Apple’s GymKit?

Het is alweer een behoorlijke tijd geleden dat Apple GymKit aankondigde, waarmee je makkelijk data tussen je Apple Watch en een fitnessapparaat zou kunnen uitwisselen. Na een stroeve start lijkt er eindelijk wat schot in te komen. Meerdere sportscholen en fabrikanten fabrikanten melden nu dat ze ermee aan de slag zijn. Toch kan het nog wel even duren voordat jij op een apparaat met GymKit staat te fitnessen.
Lees het complete artikel → Hoe staat het nu met Apple’s GymKit?
Itske -

Reacties: 7 reacties

  1. Leuk. Gebruik voorlopig de app Strong. Wel handmatig, werkt prima.

  2. Tja, sportscholen zitten ook met afschrijving. Alsof die nu ineens nieuwe apparaten gaan kopen.

  3. Staan bij BasicFit in Groningen een aantal Technogym apparaten met een NFC icoon, maar krijg geen verbinding met de Apple Watch.

    Ook de app van Technogym gaat niet werken.

  4. Ik betaal een godsvermogen voor de sportschool. Ze hebben technogym, en nemen niet de moeite om alles juist in te stellen.

    Als ik minder zou betalen voor mijn abbonement zou ik het begrijpen.

    Ik moet hun uitleggen hoe de app werkt (met bugs) en vervolgens staan ze hersendood te luisteren als ik meld wat niet werkt en of ze dit kunnen opnemen met hun leverancier/technogym.
    Spreek ik Aziatisch? Zijn toch simpele IT termen als ik zeg dat er een probleem met de software is en of ze contact willen zoeken met de partij die hun hierin moet ondersteunen!? (Of ze kochten spullen zonder contract … IDIOTEN)

    ERG IRRITANT.

    (Andere sportschool is voor mij niet echt een optie ivm reistijd, over het algemeen heel tevreden, alleen de mensen aan het hoofd zijn zo koppig en onvriendelijk als wat, ben blij als ze eindelijk het stokje overdragen naar mensen die wel van aanpakken weten en naar een oplossing met mij willen zoeken in plaats van mij wegsturen.)

  5. Alsof sportscholen ineens de hele boel gaan vervangen.
    Over 5 jaar zien we wel eens verder…

  6. @Michel: Precies bij ons ook. Geen idee hoe ik het moet koppelen.

  7. @D: ik ook niet van alles geprobeerd maar nog steeds niks.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.