Reacties voor: Teardown iPhone 6s: Taptic Engine onder de loep genomen

iFixit demonteert de nieuwe iPhone 6s en neemt een kijkje aan de binnenkant. Zo hebben we een betere blik op de nieuwe Taptic Engine en een bevestiging van de kleinere batterij.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Is het met de nieuwe taptic engine ook mogelijk om taptic feedback te krijgen tijdens het typen? (een vraag voor de vroege bezitters van de 6s :p)

  2. Ik vind het altijd weer mooi om te zien hoe iFixit de nieuwe iPhones uit elkaar haalt om het binnenwerk en de losse onderdelen te laten zien. Een wonder hoe dat allemaal in elkaar past en hoe die Chinezen het in elkaar weten te zetten! Even een vraag: is dit maar een klein stukje van de volledige teardown van iFixit? Want normaal gesproken is ie veel langer en zie je alle onderdelen apart. Ach…. ik kan natuurlijk zelf het antwoord vinden door even op de link te klikken :):)

  3. Origineel geplaatst door MacaanZee
    Ik vind het altijd weer mooi om te zien hoe iFixit de nieuwe iPhones uit elkaar haalt om het binnenwerk en de losse onderdelen te laten zien. Een wonder hoe dat allemaal in elkaar past en hoe die Chinezen het in elkaar weten te zetten! Even een vraag: is dit maar een klein stukje van de volledige teardown van iFixit? Want normaal gesproken is ie veel langer en zie je alle onderdelen apart. Ach…. ik kan natuurlijk zelf het antwoord vinden door even op de link te klikken :):)

    Inderdaad, uit elkaar halen is al moeilijk laat staan in elkaar zetten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.