Reacties voor: Taxibedrijven gaan samen taxi-app AppAcab uitbrengen

Taxibedrijven in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag gaan samen AppAcab uitbrengen - een app die niets te maken zou hebben met Uber.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 25 reacties

  1. nee laat maar zitten , geen zin in een criminelen taxi . doe mij maar uber

  2. Doe mij maar Uber 🙂

  3. Doe mij maar Uber inderdaad! Nederlands sprekende fatsoenlijke mensen die niet weigeren om korte ritjes te rijden.

    Halve criminelen met hun agressieve houding!

  4. @james: Mee eens !

  5. Mijn hond mag ook altijd mee met Uber , Top Uber !

  6. Word ik dan in elkaar gemept als ik óók de Uber App op m’n telefoon heb?

  7. Inpakken taxicentrales; het is voorbij.

    Eindelijk een einde aan jaren van onderdrukking, afpersing, fraude, oplichting en onbeschoftheid.

    Uber is onevenaarbaar wat betreft kwaliteit, service en prijs.

  8. Leuk bedacht maar het blijven dezelfde onbeschofte, niet Nederlands sprekende, oplichtende, halve en hele criminele chauffeurs die taxi zijn gaan rijden om bpm-vrij een dikke Mercedes te kunnen rijden. Dus nee, bedankt.

  9. De politie zal blij zijn met zo’n app naam

  10. Rare naam trouwens ACAB stond in mijn ogen altijd voor all cops are basterds,

    Denk niet dat ze dat bekeken hebben.

  11. Nu lijkt alsof de app App Acab heet (All Cops Are Bastards)…
    Ach ja, misschien was dat ook de bedoeling.

  12. Zit niet zo te zeuren alllemaal. Als er iemand illegaal jullie banan goedkoper aan gaat bieden piepen jullie anders.

    Uber is illegaal. Punt.
    Niet alle taxibedrijven zijn crimineel of aggresief.

    Maar goed, zegt meer over jullie dan over hun met je “iedereen over dezelfde kam scheren”.

  13. ACAB, serieus? Haha. Niemand daar heeft blijkbaar weet van een gangbare betekenis van die letters…

    All Cops Are Bastards. Maar misschien is dat ook juist onbewust met opzet gedaan door die bijna criminele taxi’s.

  14. Normale taxi is veeeeeel te duur en ze lichten je op. Laat ze daar eerst iets aan doen. Dat heet innoveren!

  15. Geen enkele fatsoenlijke reactie.

    Voor die het nog niet weten. Uberwagens zijn gewoon de bestaande taxi’s maar dan even de taxikenmerken weggehaald. Na de rit gaat alles er weer op. Bovendien lopen de uberchauffeurs hun eigen centrales te naaien om de verhoogde tarieven van uber te rijden.

  16. Het artikel klopt ook niet helemaal. Er waren al bestelapps compleet met rating en dergelijke voor uber op de markt kwam. Taxiid was de eerste, Tca was de tweede en toen pas kwam uber. eCab is een extra app. Die is Europees en Tca is daar lid van.

    Ja, Uber is geweldig hoor. De chauffeur moet van iedere rit 20% ex btw. commissie afdragen. De winsten van Uber worden het land uit gesluisd naar de US. Mooi toch, belasting ontwijken/ontduiken. En bij uberpop betalen ze helemaal geen belasting.

    Zie hier.

  17. Origineel geplaatst door lex
    Geen enkele fatsoenlijke reactie.

    Jawel hoor, alleen komen ze jou niet uit.
    Lees een tussen de regels door en je begrijpt waarom de huidige taxi-branche bij de mensen hun strot uitkomt

  18. Werkelijk nog nooit slechte ervaringen met een taxi gehad, niet in de regio en ook niet in het buitenland. Refereren de reageerders hierboven aan de taximaatschappijen in de Randstad?

  19. @KALLT: Ja, net name Amsterdam

  20. Too little, too late. De consument wenst niet langer opgelicht te worden. Uber geeft je een goede gebruikerservaring voor een eerlijke prijs. Dit in tegenstelling tot een overwegend slechte ervaring tegen een veel te hoge prijs. De techniek is zo ver en de kracht van Uber is juist dat de hele service nieuw bedacht is en niet per definitie de taxi branche wilde ondersteunen. Uber wil zowel de chauffeurs als de passagier bedienen. Nooit geen gezeik of gedoe en het werkt gewoon.

  21. Origineel geplaatst door Lex
    Het artikel klopt ook niet helemaal. Er waren al bestelapps compleet met rating en dergelijke voor uber op de markt kwam. Taxiid was de eerste, Tca was de tweede en toen pas kwam uber. eCab is een extra app. Die is Europees en Tca is daar lid van.
    Ja, Uber is geweldig hoor. De chauffeur moet van iedere rit 20% ex btw. commissie afdragen. De winsten van Uber worden het land uit gesluisd naar de US. Mooi toch, belasting ontwijken/ontduiken. En bij uberpop betalen ze helemaal geen belasting.
    Zie hier.

    Mooie reactie! Gelukkig nog iemand die geen krokodillentranen plengt en gevoelig is voor het Volksempfinden, maar gewoon zelf nadenkt.

  22. ACAB

    Zal de politie leuk vinden.
    Dacht dat het een verboden woord was?

    All Cops Are Bastards.

  23. De zogenaamde officiele taxi’s zijn in Nederland al jaren afzetters en zeker in grote steden als Amsterdam. Je bent zo 20 euro kwijt in 5 minuten. Weinig kans dat ik daar in stap. Het Uberpop principe lijkt me het beste. Ik stap het liefst in de auto bij gewone mensen. Daar heb ik meer vertrouwen in.

  24. @Arie: Arie.. Het zegt meer over de wetten die achter de feiten aan lopen dan over ons. Dit soort dingen komen en daar moet je op anticiperen, niet verbieden. Dat maakt het probleem groter.

    Het feit dat ze zeggen ‘we zijn hier al twee jaar mee bezig’ zegt niets over het statement dat ze willen maken. Ze zijn te laat, te traag en dat gaan ze bekopen. De digitale wereld is hard, keihard. En daarnaast.. Als je in 2 jaar tijd niet kunt ontdekken welke associatie er hangt aan ACAB dan heb je per definitie al verloren.

    ACAB.. Dat bekt ook lekker.. Not.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.