Targus Ecosmart Cypress

Reacties voor: Deze rugzak heeft een Zoek mijn-functie, maar is dat wel nodig?

Targus kondigt de Cypress Hero Backpack aan, een rugzak met ingebouwde Zoek mijn-tracker. Op die manier kun je je tas gemakkelijk terugvinden via de Zoek mijn-app op je iPhone of iPad.

Reacties: 4 reacties

  1. Op Amazon kocht ik een fijne rugzak, met vakken voor Macbook pro, iPad pro, en laders. Alles keurig en beschermd met minimalistische look (zo min mogelijk ritsen aan de buitenkant). Kostte nog geen €45. Airtag aan de binnenkant opgehangen en klaar.

    Voordelen: De Airtag gaat een stuk langer mee dan de genoemde 300 dagen en heeft ook Ultra Wideband, voor extra nauwkeurig zoeken. Ik vraag me af of deze rugzak ook Ultra Wideband heeft.

  2. Origineel geplaatst door Strebor
    Op Amazon kocht ik een fijne rugzak, met vakken voor Macbook pro, iPad pro, en laders. Alles keurig en beschermd met minimalistische look (zo min mogelijk ritsen aan de buitenkant). Kostte nog geen €45. Airtag aan de binnenkant opgehangen en klaar.

    Maar als je Macbook en iPad in de rugzak zitten, is de Airtag tracker nr 3😁

  3. @Flieps: Klopt, zie het als een extra zekerheid, omdat de batterij in de verstopte Airtag veel langer meegaat dan die van Macbook en iPad (deze vergeet ik wel eens op te laden).

  4. Ik gebruik peakdesign everyday backpack v2 met een airtag verstopt in een van de verborgen zakken.
    Ben heel erg tevreden ermee!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.