Reacties voor: Takenlijst-apps Clear en Clear+ samengevoegd (update)

Clear+ verdwijnt en de originele Clear voor iPhone wordt een universele app die ook herinneringen krijgt. Daarom wordt Clear 2 keer gratis.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. De omschrijving “nu alleen nog iPhone” is inmiddels achterhaald; zoals in de “brief” van Dan staat hebben ze (vandaag) een update uitgebracht die iPad ondersteuning toevoegt:

    “This update to Clear adds full iPad support. For more details, visit http://www.realmacsoftware.com/clear/letter/

  2. @XIII: Ze waren er snel mee inderdaad! Heb de tekst erop aangepast.

  3. Ik weet niet of dit wel zo slim is. Je krijgt nu een hoop boze gebruikers die van Clear naar Clear+ gemigreerd waren, en zich “bekocht” zullen voelen. En er zullen waarschijnlijk veel mensen gebruik maken van de 2x 24 uur dat Clear gratis te downloaden is, en dat zal de verkoop niet ten goede komen.

    Ik had beide apps gekocht, en ben vandaag succesvol ( terug ) gemigreerd van Clear+ naar Clear m.b.v. iCloud sync. Verder zeur ik er maar niet over.

  4. WTF….5 euro voor die app? Wat een grap zeg :’)

  5. @Rednose: ik heb ook beide, nu staat clear+ op mijn iphone.
    Is het de bedoeling clear+ te verwijderen en clear te installeren?

  6. @gui: Nee, je laat Clear+ op je iPhone staan, en je installeert eerst Clear. Dan open je Clear en krijg je gedurende de welcome guide de optie om met iCloud te synchroniseren of de lijsten vanuit Clear+ te importeren. Als alles is overgezet verwijder je pas Clear+.

  7. Ik vindt dat als je voor IOS gratis maakt moet je ook voor OS voor de Mac gratis maken !!

  8. Huh? Dus als ik het goed begrijp hebben ze gebruikers eerst genaaid door ze voor de tweede keer de app te laten kopen.. en nu naaien ze nog een keer de gebruikers door de oude app tijdelijk gratis te maken zodat andere mensen er helemaal niet voor hoeven te betalen? 😮 Die gasten zijn raar bezig..

  9. @Gonny van der Zwaag: Ergens heeft hij wel gelijk, wat is de toegevoegde waarde om een app gratis te maken voor bestaande gebruikers? Alleen nieuwe gebruikers hebben hier profijt van. Een compensatie voor de mensen die hebben moeten betalen zou dan de osx app zijn.

  10. @asim: Die redenering snap ik niet. De verwarring speelde op iOS, dus gaan ze ook op iOS de app gratis aanbieden. App werkt ook prima zonder de bijbehorende Mac-app dus is geen gedwongen aankoop.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.