TagVault Pet: kat

Reacties voor: TagVault: Pet is een AirTag-houder voor huisdieren

Past op bijna elke halsband
Het zat er al aan te komen: fabrikanten die zich op hondenaccessoires voor de AirTag storten. TagVault: Pet van ElevationLab is een houder die je vastmaakt aan het tuigje of de halsband van de hond.

Reacties: 4 reacties

  1. Apple zelf heeft juist geadviseerd om de tracker niet voor huisdieren (en kinderen) te gebruiken en wat gaat men doen? `Natuurlijk wel voor huisdieren gebruiken. Daarnaast vraag ik mij af hoe nauwkeurig de plaats van een tracker wordt bepaald. Als ik thuis; zoek mijn iPhone gebruik, dan word ik toch echt een paar honderd meter het weiland in verwezen en daar wonen alleen maar koeien. Als ik thuis ben en ik geef via de navigatie aan dat ik naar huis wil rijden dan moet ik volgens de kaart toch echt nog wel een paar honderd meter rijden voor ik er ben. (iPhone 11 Pro). Dat geeft dan wel een beetje twijfels.

  2. Leuk product en zou het zeker voor mijn honden kopen, maar om n u $33,00 aan verzendkosten te betalen en mogelijk ook nog inklaringskosten gaat me iets te ver.

  3. Origineel geplaatst door hans
    Apple zelf heeft juist geadviseerd om de tracker niet voor huisdieren (en kinderen) te gebruiken en wat gaat men doen? `Natuurlijk wel voor huisdieren gebruiken. Daarnaast vraag ik mij af hoe nauwkeurig de plaats van een tracker wordt bepaald. Als ik thuis; zoek mijn iPhone gebruik, dan word ik toch echt een paar honderd meter het weiland in verwezen en daar wonen alleen maar koeien. Als ik thuis ben en ik geef via de navigatie aan dat ik naar huis wil rijden dan moet ik volgens de kaart toch echt nog wel een paar honderd meter rijden voor ik er ben. (iPhone 11 Pro). Dat geeft dan wel een beetje twijfels.

    Volgens mij heeft Apple deze waarschuwing alleen gegeven uit “voorzorg” omdat ze niet aansprakelijk willen zijn voor mensen die het gebruiken voor hun huisdieren/kinderen en vervolgens ze alsnog kwijt raken om wat voor reden dan ook. Maar ik zie geen reden waarom je niet je hond een AirTag om kan doen, in het geval hij onverhoopt wegloopt. Ietwat een indicatie hebben van locatie is altijd beter dan helemaal geen idee hebben waar te zoeken.

    Wij hebben ook een Airtag gekocht voor onze pup en hoewel we niet verwachten het ooit nodig te hebben (hij gaat nu al nooit ver weg van ons), is het een fijn idee om te weten dat we hem makkelijker terug kunnen vinden mocht er toch iets gebeuren.

  4. @Jordy: nee, want een tas of sleutelbos welke je zoekt beweegt meestal niet en een dier wel. Waardoor je steeds achter de feiten aan loopt. Krijg je te zien waar je dier is geweest ipv waar hij nu is, en dat is al wanneer er iemand met Apple apparatuur in de buurt is rent je dier de natuur in zonder mensen in de buurt zie je helemaal niks.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.