Reacties voor: [IFA2017] Tado-thermostaat geeft je meer inzicht in energieverbruik

Tado heeft een Slimme Klimaatassistent toegevoegd aan de app, die overzichten geeft van je energiebesparing. Ook houdt de HomeKit-thermostaat rekening met het weer en openstaande ramen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Ik heb nu een jaartje een Tado thermostaat helaas net te vroeg voor HomeKit ondersteuning. Maar ondanks fat ik net te vroeg de thermostaat heb aangeschaft voor de HomeKit ondersteuning ben ik er erg blij mee! De raamopen functie werkt op dit moment al in de huidige software en werkt verbazend goed en nauwkeurig. Het design is des Apples erg minimalistisch en eenvoudig maar classy uitgevoerd. Het enige dat ik nog mis is een widget of AppleWatch app. Al heb ik veel functies met behulp van ITTT volledig geautomatiseerd.

  2. @Leander: Volgems mij kun je je Tado makkelijk upgraden voor Homekit

    Ik heb eind vorig jaar een Tado (Homekit) versie gekocht. Ik kreeg toen een ‘normale’ thermostaat met een voucher waarmee ik een maand of wat geleden een nieuwe hub kon krijgen. Thermostaat bleef hetzelfde, alleen de hub in de meterkast moest ik vervangen. Nu zit de tado in mijn Home app en dus ook op mijn Apple Watch en werkt met Siri..

  3. @Flieps: Dank voor de tip Flieps! Dat ga ik even uitzoeken! Interessant!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.