Reacties voor: Tado’s nieuwe versie van slimme aircobediening werkt met HomeKit

Vlak voor de start van de zomer komt Tado met een nieuwe versie van haar slimme aircobediening. De nieuwe Slimme Aircobediening V3+ brengt onder andere ondersteuning voor HomeKit.

Reacties: 4 reacties

  1. ‘Op basis van je locatie kan de airco uit- of inschakel worden. Ook de Open Raam Detectie helpt bij het in- of uitschakelen van je airconditioner. Deze functies maken onderdeel uit van Auto-Assist, dat voor €2,99 per maand of €24,99 per jaar beschikbaar is.’

    Kun je dit niet gewoon in een scene opneme in Homekit? Bespaart je €25,- op jaarbasis, wat een onzin dat je hiervoor zou moeten betalen.

  2. En dan nog de vraag wat is het bereik van de infrarood en kunnen er twee split units gelijktijdig aangestuurd worden zoals het geval in mijn thuis situatie is.

  3. ‘Op basis van je locatie kan de airco uit- of inschakel worden. Ook de Open Raam Detectie helpt bij het in- of uitschakelen van je airconditioner. Deze functies maken onderdeel uit van Auto-Assist, dat voor €2,99 per maand of €24,99 per jaar beschikbaar is.’

    Origineel geplaatst door Ade
    Kun je dit niet gewoon in een scene opneme in Homekit? Bespaart je €25,- op jaarbasis, wat een onzin dat je hiervoor zou moeten betalen.

    Inderdaad! Weer een abonnementje. Doei!

  4. En wat zijn de alternatieve oplossingen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.