Reacties voor: Tado draadloze thermostaat en temperatuursensor nu verkrijgbaar

Bij diverse winkels
Tado heeft enkele nieuwe producten aangekondigd, waaronder een draadloze Smart Thermostat Starter Kit. Daarnaast komt er een Care & Protect-pakket voor onderhoud van je verwarmingssysteem. De draadloze thermostaat en temperatuursensor zijn nu verkrijgbaar in de winkel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Fantastisch die nieuwe draadloze thermostaten. Handig om met de hand nog te bedienen en ze geven de temperatuur aan. Alleen jammer dat ze geen andere temperatuur sensoren zoals bijvoorbeeld Aqara of Eve ondersteunen. Daar zou dit namelijk ook mee kunnen. Wel zonder schermpje maar dat maakt voor sommigen niks uit.

  2. Ik heb afgelopen week een starterkit v3+ met intenet bridge aangewchaft. Op aanraden van Tado zelf ook de draadloze extentie kit gekocht omdat ik mijn huidige locatie van de thermostaatdraden niet meer wil gebruiken maar een draadloze verbinding wil opzetten.

    Mijn vraag is dus nu, wat is er nu anders en/of nieuw aangekomdigd ten opzichte van wat ik aangeschaft heb??

  3. @Nico: Volgens mij is het niets anders dan het pakket wat je omschrijft. Enkel is het nu als 1 totaalpakket in de verkoop en is de extensie kit wat voordeliger dan wanneer je die los koopt. Qua functionaliteit is het volgens mij gelijk.

    Overigens is de service van Tado wel echt minder geworden sinds Amazon erbij is. Geen telefonische helpdesk en via de chat pas na uren een schamele reactie. Off topic maar wilde het even kwijt 😉

  4. Helaas. Niets voor mij. We hebben blokverwarming…

  5. Is het ‘vernieuwende’ dat die draadloze unit nu tezamen met de thermostaat als starterskit verkocht wordt? Want beide producten heb ik samen voor €260,- gekocht. Zelfs de originele prijs zonder aanbieding, was minder dan de €300 die hier genoemd wordt.. De bedrade starterskit heeft altijd bestaan en kostte altijd al €199,-?

  6. Ik ben ook in de markt voor een nieuwe. Thermostaat maar ik ga voor een systeem dat ik aan kan sturen via Domoticz. Ik heb geen geloof in thermostaten met een abonnement systeem, als de aanbieder wat anders gaat doen heb je een mooie wandversiering zonder functies hangen….

  7. 25,- per jaar. ……
    Ik ben eerder benieuwd of ik dit dan per jaar ook zou besparen met de instellingen die ik nu heb met een gewone thermostaat.
    Jaartje proberen zit er vast niet in.

    Heeft iemand dit getest?

  8. Origineel geplaatst door John
    Ik ben ook in de markt voor een nieuwe. Thermostaat maar ik ga voor een systeem dat ik aan kan sturen via Domoticz. Ik heb geen geloof in thermostaten met een abonnement systeem, als de aanbieder wat anders gaat doen heb je een mooie wandversiering zonder functies hangen….

    Ik ben in elk geval al jaren tevreden met Toon (met abbo) van Eneco. Wordt telkens geupdate en nooit problemen mee.

  9. Het is mooi spul maar werkt alleen via internet. Internet eruit: geen functionaliteit. Erg jammer dat het niet lokaal werkt. Dat is wat ik zoek.

  10. Origineel geplaatst door Chippie
    Het is mooi spul maar werkt alleen via internet. Internet eruit: geen functionaliteit. Erg jammer dat het niet lokaal werkt. Dat is wat ik zoek.

    Ik heb nu 4 jaar Tado en hier nog nooit problemen mee gehad. Als het internet uit valt kun je het niet meer op afstand bedienen, dat klopt. Maar thuis blijft alles gewoon werken. Bovendien is Tado zo eenvoudig, dat je het in stelt en eigenlijk geen omkijken meer naar hebt.

    Ik heb een oud huis. Ik heb een thermostaat in de woonkamer en vijf slimme radiatorknoppen in huis. Als het beneden op temperatuur is, maar boven niet, zet Tado de radioren beneden uit en blijft hij warmte sturen naar boven. Echt ideaal.

  11. Origineel geplaatst door Chippie
    Het is mooi spul maar werkt alleen via internet. Internet eruit: geen functionaliteit. Erg jammer dat het niet lokaal werkt. Dat is wat ik zoek.

    Kijk eens op Evehome.com dat werkt lokaal

  12. Origineel geplaatst door Jeroen
    @Nico: (…)
    Overigens is de service van Tado wel echt minder geworden sinds Amazon erbij is. Geen telefonische helpdesk en via de chat pas na uren een schamele reactie. Off topic maar wilde het even kwijt 😉

    Oh goed dat je het zegt, Amazon vertrouw ik mijn data niet toe.

  13. Weet iemand of je dat ook kan gebruiken als je stadsverwarming heb , ik heb ook thermostaat namelijk erg lastig altijd maar gokken hoe warm het is , en dat in een nieuw bouw huis .

  14. @Flieps: Sinds 1 maand nu ook de Tado in huis, precies op de manier wat jii zegt, werkt gewoon goed.
    Het comfort is er bij ons igg wel echt op vooruit gegaan.
    Ben idd ook wel benieuwd of het ook daadwerkelijk iets bezuinigd

  15. @Michel: Ik heb vorig jaar de Tado aangeschaft zonder abonnement en heeft tons rond de €300 bespaard. Dit jaar toch de automatische detectie aanzetten!

  16. Na mijn verbouwing wilde ik eigenlijk een nest ophangen, echter omdat deze aan draad moest en ik het draad niet mooi kon wegwerken. Heb ik de tado gehaald.

    Het werkt perfect een aanrader!

  17. @Leo: ja dit kan, ik heb nu al meer als een maand Tado op mijn stadsverwarmings radiatoren. Mijn ervaring is echt top. Het is alsof je centrale verwarming hebt.. tot op de graad nauwkeurig.. dus ja het kan!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.