Reacties voor: Tabletmakers stellen verwachte productie naar beneden bij

Tabletmakers zoals Samsung en Acer stellen hun verwachte productie van tablets naar beneden bij. In totaal wordt de verwachte productie zo'n 10% naar beneden bijgesteld. Dit staat in een rapport voor investeerders van de Amerikaanse bank J.P. Morgan.
Leon Verhelst -

Reacties: 7 reacties

  1. En dit bevestigt mijn vermoeden dat de grootste groep mensen niet zozeer een tablet wil, maar een iPad (een product in plaats van een geheel nieuwe markt)

  2. Heb zelf een iPad maar het gebrek aan simpel word documenten niet te kunnen editten is triest

    Het is gewoon grote iphone

  3. @Tja:

    Niet? Appje kopen. Pages, QuickOffice!l
    Natuurlijk ondsteund het nog niet alles, maar Word is ook door de jaren heen beter geworden. Gun het wat tijd. De Ipad is net een jaar op de markt. De iPad is in wezen een grote iPhone. Niets mis mee.

  4. @Tja:

    Niet? Appje kopen. Pages, QuickOffice!l
    Natuurlijk ondersteund het nog niet alles, maar Word is ook door de jaren heen beter geworden. Gun het wat tijd. De Ipad is net een jaar op de markt. De iPad is in wezen een grote iPhone. Niets mis mee.

  5. Origineel geplaatst door Tja
    Heb zelf een iPad maar het gebrek aan simpel word documenten niet te kunnen editten is triestHet is gewoon grote iphone

    Dan heb jij zeker nooit de App Store icoon op je iPad gezien… Ik maak/bewerk dagelijks word en powerpoint documenten op mn iPad (dankzij Pages en Keynote)

  6. De ipad heeft gewoon een grote voorsprong, maar geef het een paar jaar, dan haalt de concurent Apple wel in of minstens bij. Op het moment heb ik meer vertrouwen in de gebruikservaring van een ipad, vandaar dat ik daar voor heb gekozen. Maar als de concurent even goed wordt, en goedkoper, en niet zo arrogant als Apple gaat doen, dan geef ik ze een grote kans.

    Wie gaat er nou tekstverwerken op een ipad? Dat doe je alleen in een noodgeval, anders pak ik wel een macbook of laptop. Je gaat toch ook niet met een Ferrari ralley rijden?
    Lk ding heeft z’n eigen specialiteit.

  7. De ipad heeft gewoon een grote voorsprong, maar geef het een paar jaar, dan haalt de concurent Apple wel in of minstens bij. Op het moment heb ik meer vertrouwen in de gebruikservaring van een ipad, vandaar dat ik daar voor heb gekozen. Maar als de concurent even goed wordt, en goedkoper, en niet zo arrogant als Apple gaat doen, dan geef ik ze een grote kans.

    Wie gaat er nou tekstverwerken op een ipad? Dat doe je alleen in een noodgeval, anders pak ik wel een macbook of laptop. Je gaat toch ook niet met een Ferrari ralley rijden?
    Lk ding heeft z’n eigen specialiteit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.