Reacties voor: Tabletmaker Wacom brengt Bamboo Stylus voor iPad uit

De Wacom Bamboo Stylus is een stylus waarmee je vanaf half mei 2011 op het beeld van de iPad kan tekenen. Lezers van een grote gadgetsite verwijten dat de nieuwe stylus niet drukgevoelig is, maar dat heeft met de iPad zelf te maken.
Lees het complete artikel โ†’ Tabletmaker Wacom brengt Bamboo Stylus voor iPad uit
Bart Breij -

Reacties: 13 reacties

  1. ik heb net precies zoiets besteld op dealextreme voor 1 euro http://www.dealextreme.com/p/aluminum-alloy-touchpad-stylus-pen-for-apple-ipad-ipad-2-black-57797

    waarom zou die 30 euro moeten kosten

  2. omdat het andere technologie is?

    dat het op me kaar lijkt wil niet zeggen dat het het zelfde is en voor 1 euro mag je geen kwaliteit verwachten. het verzenden per post is al duurder dan je pennetje.

  3. kenkkie als je goed leest en niet meteen andere opties van anderen afkraakt dan zie je dat het ook gratis verzending is.
    en het komt 100% aan. heb goeie ervaringen met Deal Extreme

  4. Klopt bij Dealexstreme betaal je geen verzendkosten.
    Ongeacht het aankoop bedrag.
    Dit is gewoon de Griffin.
    Al meerdere keren zaken daar besteld kwam altijd zonder exstra kosten aan.

  5. Wat ik bedoel te zeggen is, dat als deze goed is waarom zou die dan beter zijn. Als de kwaliteid slecht is koop ik er toch 30 :p, en als ik de post zo lees is bijna niemand tevreden over de wacom stylus

  6. Het zou leuk zijn als Ipad/phoneclub eens een batterij van die deal-extreme pennetjes bestelt en test. Dan weten we eindelijk of de Nederlandse pennen echt 30x zo goed zijn.

  7. Na de pogo-pen een pen in de States besteld (met tip die er hetzelde uitziet als de Wacom) voor 4 euro.
    Ik heb de pen nu 2 weken in gebruik en werkt feiloos bij schrijven (Note Taker HD) en tekenen in diverse teken-apps.

    Ik kies dus voor de pen van 4 euro en misschien iets sneller vervangen dan de Wacom.
    Al moet die Wacom zich nog maar bewijzen, slijt misschien wel net zo snel als de 4 euro pen. De Pogo-pen was na 1 maand al zo versleten dat ik met sommige stukken al geen invoer meer kon doen omdat deze niet door het scherm herkend werd.

  8. Hoe zit het met de levertijden op deal-exteme? ik weet het: nogal offtopic maar ik wilde het graag weten ๐Ÿ™‚

    ben al een tijd opzoek naar een goede pen alleen vind ze al gauw te duur. en nu weet ik dat ik een apparaat heb van zoveel geld maar daar heb ik het geld voor over en voor zn pen wat minder ๐Ÿ˜‰

  9. Het jammere is dat Apple geen ondersteuning biedt voor dergelijke zaken. Alle objecten smaller dan 5mm worden genegeerd. (omdat dit geen bewuste bewegingen met je vinger zouden zijn geweest).

    Het zou mooi zijn als Apple aan zijn Devs de mogelijkheid zou bieden om binnen hun eigen app deze tolerantie aan te passen, of dit zelfs alleen voor bepaalde teken/schrijf-vlakken binnen hun app aan te passen.

    Om fatsoenlijk te kunnen schrijven heb je gewoon een punt van 1mm of kleiner nodig. Ik ben heel blij met de bediening met de vinger, maar zou voor aantekeningen maar wat graag een pen gebruiken.

  10. @BarB:
    Welke een waar te koop? bvd!

  11. QA om heeft een goede naam wat drukgevoelige teken tablets betreft. Ben benieuwd of er ook iets in deze pen terug te vinden is van die technologie.

    Denk het niet omdat de iPad niks met druk gevoeligheid doet. Wie weet is er iets te doen met een speciale API die Wacom aanlevert voor deze pen.

    Een koppeling via bleutooth. Drukgevoeligheid word doorgeseind naar de iPad en de apps die gebruik maken van de API.

    Het potentieel is er. Nu hopen dat er meer mensen zijn bij Apple en QA om die daar aan gedacht hebben. Dit is namelijk geniaal voor het maken van illustraties op de iPad. Drukgevoeligheid maakt het zoveel nauwkeuriger tekenen.

    Wie trapt in iets dat het zelfde moet zijn omdat het er op lijkt heeft een punt. Maar een merk als Wacom daar geloof ik niks van. Die zijn te trots wat dat betreft. En ze zijn marktleider op het gebied van pen input.

  12. freekfc:
    Het varieert nogal. Reken maar op ca. 3 weken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.