Reacties voor: Tabletdoekjes.nl: iPad-poetsdoekje met eigen foto of design

De Nederlandse webshop Tabletdoekjes.nl verkoopt schoonmaakdoekjes voor de iPad. Je kunt er ook voor kiezen om een zelfgemaakte foto of ontwerp op deze doekjes af te laten drukken.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 49 reacties

  1. Reclame op zo’n doek is echt lelijk, ik vind het eigenlijk best een leuke idee maar na het lezen over de reclame ben ik gelijk afgehaakt.

  2. Origineel geplaatst door Zomer
    Reclame op zo’n doek is echt lelijk, ik vind het eigenlijk best een leuke idee maar na het lezen over de reclame ben ik gelijk afgehaakt.

    Sorry, maar je overdrijft. Kijk naar de foto, de url staat echt piepklein rechtsonderin op het doek. Valt haast niet op. Reklame is echt een groot woord in dit geval.

  3. Leuk initiatief ! Ik heb er meteen twee besteld

  4. @Zomer: Dag Zomer, Wanneer je een custom doekje besteld zorg ik dat je een logovrije versie krijgt!

    Zijn er meer mensen die de url in de onderhoek als een groot bezwaar zien?

  5. Origineel geplaatst door Tabletdoekjes
    @Zomer: Dag Zomer, Wanneer je een custom doekje besteld zorg ik dat je een logovrije versie krijgt!Zijn er meer mensen die de url in de onderhoek als een groot bezwaar zien?

    Misschien ligt overtrokken, maar als betalende klant, zie ik het niet persΓ© zitten om ook nog reclame te lopen voor een merk (nee, ook op mijn kleren staan geen grote merk logo’s ofzo, op mijn auto mag de garage geen nummerplaatbord doen met allerlei informatie). Als iemand het een gaaf product vindt dan vertel ik ze zelf wel waar te bestellen. Dus een bezwaar*tje*, ja…

  6. @Tabletdoekjes: ik zie het ook als een bezwaar, wat leuk dat jullie hier op reageren en die mogelijkheid bieden, chapeau!

  7. Een beetje schimmig dat er geen telefoonnummer op de site staat (verplicht bij webwinkels). Maar via de KvK kom je uit bij Hasselaar Architecten en 0318-415456. Het zal wel een eenmanszaak zijn ofzo.

    En ja: een logo/website op zo’n doekje is een showstopper voor mij.

  8. @DutchClick: We zullen overwegen de url op de custom doekjes te verwijderen. Op de business 2 business doekjes hebben we namelijk ook geen vermeldingen van onze site.

    @RichieB: Tabletdoekjes.nl is inderdaad (nog) ingeschreven onder het nummer van Hasselaar Architecten. Aangezien we niet zeker waren of er voldoende vraag was hebben we de shop low-budget opgezet. Als de vraag blijft gaan we ook inschrijven bij de KVK en een eigen telefoonnumer aanvragen. En uiteraar hopen we dat de shop voldoende wordt bezocht om er mee door te blijven gaan.

  9. Ik vind ook dat als ik ergens voor betaal, helemaal als het om gepersonaliseerde dingen gaat, dat een logo van de fabrikant of leverancier ” not done ” is.

    Zou er graag 1 bestellen zonder logo, hoe groot mogen de geuploade bestanden zijn, ik probeerde vanmiddag een foto van 10mb te uploaden, maar dat ging niet goed.

    Vind het wel een leuk product!

  10. @Barro: Dag Barro, maximaal is momenteel 4 MB. Wanneer je de afbeelding verkleint naar 2500 pixels dan kom je rond de 2 MB uit. Ik zie je order graag tegemoet en zal hem logoloos leveren πŸ™‚

  11. @tabletdoekjes: Besteld!

    Tip zet de maximale bestandsgrootte er even bij, scheelt heel wat frustraties!

  12. @Tabletdoekjes:

    Besteld!

    Tip zet de maximale bestandsgrootte er even bij, scheelt heel wat frustraties!

  13. leuk die doekjes,
    maar ook ik wil er zonder de reclame erop, zal iedereen het wel vertellen waar ze verkrijgbaar zijn, en dat zullen er best een aantal zijn.
    nu wil ik alleen meerdere bestellen met verschillende opdrukken, hoe doe ik dat? steeds een nieuwe bestelling plaatsen?

  14. @dannypsv3821: Je moet uiteraard iedere afbeelding apart uploaden, maar je kan ze wel in 1x afrekenen. Wanneer je na het plaatsen van de order het venster sluit en opnieuw de module start en weer bestelt zal er een 2e product in het winkelmandje verschijnen met een andere bestandsnaam in de omschrijving.

    En na jullie vele suggesties leveren we de custom doekjes voortaan zonder url of logo πŸ™‚

  15. @Tabletdoekjes: kunnen we als bezoekers van ipadclub niet een leuke korting krijgen??

  16. @Kevin: Uuuuuuuhm, die vraag had ik kunnen verwachten πŸ™‚ Wat zou je redelijk vinden….? € 1,- voor de volgende 10 bestellingen en € 2 voor degene dia al besteld hebben en er nog 1 willen bestellen?

  17. @Tabletdoekjes: prima! hoe ik kan ik die korting gebruiken? (psst.. wat een top service… vragen om korting en het ook nog krijgen, dat is me nog nooit gebeurd)

  18. Ben inmiddels in het bezit van een doekje en het werkt perfect. Zelfs lens (van camera) en brillenglazen worden volkomen vlekvrij! Kortom, een prima product.

  19. @Kevin: Vanaf nu is de kortingscode 1111 10x geldig voor € 1 korting!

    Morgen zal ik de bestellijst bekijken en de overigen een kortingscode van € 2 toesturen.

    Dank voor jullie feedback en belangstelling!

  20. @Tabletdoekjes: als ik hem invul is de code ongeldig

  21. @Kevin: Nu wel. Schijnbaar vindt de code het niet leuk wanneer ik er een limiet van 10 op zet… dan maar turven πŸ™‚

  22. @Tabletdoekjes: hij werkt nu inderdaad. bestelling is afgerond!! bedankt voor de korting!!

  23. Microvezeldoekjes werken perfect. Tegenwoordig in leuke kleuren/ designs te krijgen en een stuk goedkoper πŸ™‚

  24. iemand een idee over de levertijd

  25. @ruud: Dag Ruud, de levertijden zijn voor de standaard ontwerpen 1 tot 2 werkdagen en voor de custom doekjes 3 tot 5 werkdagen. Hierdoor kan het voorkomen dat ze apart worden verzonden…

  26. @Tabletdoekjes: Ok dank je voor het bericht heb er vanmorgen 2 besteld ik zie ze wel komen

  27. Leuk, heb er 1 besteld, hou wel van dit soort initiatieven

  28. 16e een besteld, wacht wel op korting voor volgende bestellingen

  29. @John: Dag John, helemaal waar! Als het goed is heb je zojuist een mail ontvangen? Heb je de bestelling al binnen?

    Gisteren druk geweest om de uploadmodule voor custom doekjes aan te passen zodat er sneller en makkelijker de juiste opdruk kan worden bepaald.

    We zien je graag terug in onze shop!

  30. Leuk initiatief! Vooral omdat de prijs erg redelijk is.
    Als je nu een gewoon tabletdoekje koop in de winkel ben je die prijs namelijk ook al kwijt en nu heb je er een custum afbeelding op. Helemaal top!

    Waren er maar meer mensen die dit soort ideeΓ«n hebben!
    Ik waardeer het!

    (Ik heb net een iPad gekocht, dus eerst weer even sparen voor wat accessoires)

  31. @Sander: Je kan met de code 1111 nog steeds € 1,- korting krijgen πŸ™‚

  32. @Tabletdoekjes: Heel erg bedankt, maar ik moet toch eerst weer even wat geld sparen en die ene euro betaal ik graag meer als ik er eentje bij jullie bestel.

  33. Wat een service zie ik hier! Top hoor. Ik ga er meteen eentje bestellen met een mooi Apple logo erop! Matchy matchy he

  34. Ik ga deze foto erop bestellen als ik wat bij gespaard heb.

  35. Zojuist één besteld met een zelfgemaakt apple logo! Ben benieuwd πŸ™‚ Zie hem over een weekje graag tegemoet.

  36. @Walter: Ik zag hem binnenkomen, we gaan ons best doen! πŸ™‚ Dank voor je bestelling en laat me weten of je tevreden bent!

  37. Ik heb het doekje ontvangen en ik moet zeggen dat ik best teleurgesteld ben.. Ik had een foto van mijn hond gemaild en ze hebben hem zo geplaatst dat de bovenkant van de kop nog maar net op het doekje staat, terwijl er op de foto nog genoeg ruimte boven was om hem er netjes op te zetten. Bovendien is de bovenkant van het doekje ook helemaal scheef en ongelijk geknipt. Sorry, maar dat vind ik echt een beetje jammer voor dat geld!

  38. @Chantal: Ik neem aan dat je dan een nieuwe krijgt, die wel goed is. Want dit is natuurlijk geen service…

  39. Ik ben ook een beetje teleurgesteld maar dan omdat de kleuren een beetje uitgewast lijken.

  40. @Chantal: Dag Chantal, goed dat je het bericht want ik wil natuurlijk geen ontevreden klanten πŸ™ Wil je mij een mailtje sturen met een foto van het doekje? Dan kan ik even kijken wat er mis is gegaan en hoe de rand er uit ziet. Mailen mag naar info@…
    @Kevin: Kevin, voor jou geldt hetzelfde, wil je mij ook een mailtje sturen van het doekje? Ik zit morgen samen met de productie om de eerste serie te evalueren dus deze berichten komen precies op tijd!
    Alvast mijn dank.

  41. @Tabletdoekjes, ik zal straks even mailen. Die kleuren is bij mij ook inderdaad… Ziet er erg verwassen uit.

  42. @Tabletdoekjes: Zojuist mijn custom doekje ontvangen! Ziet er netjes uit!! Ben er heel blij mee! Alleen had ik er drie besteld in plaats van één! €30 vind ik wat duur voor slechts één doekje!

  43. @Tom van Zummeren: Pffff, een webshop runnen is nog niet zo makkelijk… πŸ˜‰ We hebben de laatste dagen diverse zaken doorgevoerd die dit soort problemen moeten voorkomen. Er worden er uiteraard nog 2 bijgemaakt en opgestuurd.
    @Chantal: Ik heb je mail ontvangen… ga ik meteen op reageren.

  44. @Tabletdoekjes: Ik vind dat jullie het prima doen hoor! Welke webshop reageert er nou persoonlijk op commentaar op iPhoneClub.nl? Echt top! Hebben jullie niet meer gegevens van mij nodig? Jullie weten dus welke bestelling het over gaat? Dan zie ik de twee overige doekjes tegemoet! Dankjulliewel!

  45. @Tom van Zummeren: Dank je. We willen met ons team graag kwaliteit leveren maar moeten zo hier en daar nog wennen aan de verwerking van de orders doordat voorraad producten een ander route hebben dan de customized…
    We hebben maar 1 van Zummeren waar we 2 doekjes van zijn vergeten πŸ™‚ Het is toch het doekje met het Easy Calendar logo?

  46. @Tabletdoekjes: Jep dat is em! Bedankt!

  47. @Tabletdoekjes: Ik zie dat je comment ondertussen verwijderd is, maar inderdaad wat je beschreef is het juiste doekje! Thanks!

  48. Sorry bij mijn vorige comment was ik even in de war.

  49. Vandaag heb ik een nieuw doekje ontvangen en deze is perfect! Netjes afgesneden, hond staat er goed op en de kleuren zijn veel mooier.

    Hartstikke bedankt voor de geweldige service!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.