Reacties voor: Tablet van ECS draait op iPhone 4

De iPhone 4 dient als basis voor de 9,7 inch-tablet die ECS ontwikkelt. Stop de iPhone 4 in de module en de ECS neemt zijn functionaliteit over als een tablet.
Lees het complete artikel → Tablet van ECS draait op iPhone 4
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Als dit in een 7 inch versie zou verschijnen, zou dat voor mij een reden zijn om er een iPhone 4 bij aan te schaffen. Toch een 7 inch iPad! Yes!

  2. Je gelooft toch zeker niet zelf dat deze “Bart Smit interface” net zo goed als een iPad gaat werken? Be serious!!!

  3. En ik maar denken dat tablets snellere processors zouden krijgen.

  4. Met een capacitief scherm zou het echt een knaller zijn en zou ik er zeker een overwegen! Maar dat resistieve scherm verpest het al bij voorbaat. Dan krijg je echt zo’n touch ervaring als bij die goedkope Chinese tablets, bagger dus.

  5. Hoewel dit model hem niet wordt, is het toch zeker een goed idee. Het bespaart je flink wat geld als beide apparaten maar éen processor, éen geheugenchip etc. nodig hebben. Moet het natuurlijk niet ten koste gaan van de gebruikservaring (zoals bij een resistief scherm).

  6. En hoe zit het met een extra accu? Hoelang moet die meegaan?

  7. Typisch weer zo’n ‘net niet’ product!!! Idee is top maar uitwerking bagger… Afwijkende schermverhoudimg, drukgevoelig touchscreen…. Jammer!

  8. Ik denk niet dat je er heel veel geld mee gaat besparen. Een iPad kost zo’n 400 euro. Een device als dit van een goede kwaliteit (dus geen chinees blabla met resistief scherm) zou dat al snel 200 euro kosten. Dus wat bespaar je? 200 euro. En het blijft hoe dan meer crappy dan een echte iPad. Voor 200 euro besparing zou ik dat nooit doen.

  9. Origineel geplaatst door Michel
    Je gelooft toch zeker niet zelf dat deze “Bart Smit interface” net zo goed als een iPad gaat werken? Be serious!!!

    Nee, maar daar is de prijs ook naar…

  10. Leuke ontwikkeling.. Je hebt niet dezelfde ervaring als een iPad natuurlijk maar dit is een leuke start…

    Origineel geplaatst door MeneerDuck
    Ik denk niet dat je er heel veel geld mee gaat besparen. Een iPad kost zo’n 400 euro. Een device als dit van een goede kwaliteit (dus geen chinees blabla met resistief scherm) zou dat al snel 200 euro kosten. Dus wat bespaar je? 200 euro. En het blijft hoe dan meer crappy dan een echte iPad. Voor 200 euro besparing zou ik dat nooit doen.

    Ik denk dat niet iedereen het ermee eens is dat 200,- weinig geld is.. Dus voor mensen die het minder ruim hebben scheelt het een leuk bedrag…

    Al zou ik hem om de kwaliteit zelf ook niet aanschaffen..

  11. Ik haal wel een goedkoop android tablet.. Voor 300 euro heb je een archos internet 70 met 250 gig harde schijf..

    Wat als je gebeld wordt terwijl je telefoon in dit ding zit?

    Hoe ziet de interface er uit? Is het een eigen interface of gewoon de iphone interface?

    Voor die prijs kun je beter los een tablet kopen als je het mij vraagt.

  12. Ik kan de volgende variant wel voorspellen. Met een aanklikbaar toetsenbord kom je in twee stappen van een smartphone naar een laptop. Als je nog verder denkt kan je de tablet weer in een all in one (iMac) schuiven. Alles wordt uitwisselbaar, vraag blijft dan welke spec”s zijn voor mij voldoende en last but not least voor welk platform kies ik.

  13. En zo ziet de Palm Foleo toch nog het levenslicht…
    De schermverhouding is niet echt van belang omdat de iPhone 4 en diverse andere smartphones over een video out beschikken. Het ligt nogal voor de hand om hier gebruik van te maken. Via die video out optie kan de iPhone 4 zelfs 720p content weergeven (zie de nieuwe dock-hdmi converter). Enige extra wat je dan krijgt is de input, die moet op de een of andere manier weer terug. Zoiets zou weer via bluetooth kunnen. Ik heb geen idee of Apple zoiets via de dock connector kan laten verlopen.

  14. Ik hoop dat ze dit verder door gaan ontwikkelen. Beter touchscreen, goede accu erin en dat er een 3GS in kan (betwijfel dit laatste). Dan zou ik het wel is willen proberen. Het zou toch fantastisch zijn. Een soort vergroting van je telefoon zodat hij kan functioneren als een tablet. Alleen ben ik bang dat het een soort van vergroting wordt dat je je iPhone op een groot scherm ziet en niet zoals de iPad dat het beter is verhouding is.

  15. Als ie met een capasitief scherm wordt uitgerust dan zou ik het wel overwegen.

  16. @Michel:

    Hahaha nee inderdaad, dit zal waarschijnlijk een categorie “flut” apparaatje zijn, in vergelijking met een iPad.

  17. zal het ook werken met een ipod touch 4g

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.