Reacties voor: TableAir: slim bureau met iPhone-app dwingt je staand te werken

De TableAir is een slim bureau met iPhone-app. In de applicatie geef je aan wanneer het bureau hoger of lager moet worden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Werknemers die voornamelijk staand hun werkzaamheden verrichten en daarbij weinig lopen, kunnen op den duur gezondheidsklachten krijgen. Mogelijke klachten zijn spataderen, rugpijn en pijnlijke gewrichten in de benen. Om dit te voorkomen is het beter om staand werk te beperken en af te wisselen met zitten en lopen. Dit bedenk ik zelf niet maar komt van het Arboportaal van het Ministerie van Sociale zekereheid en werkgelegenheid.Mooi dat om dit soort klachten te krijgen nu ook een app beschikbaar is. Spataarderen blijken hip.

  2. Het lijkt er op dat je voor je lichamelijke gezondheid de laatste tijd nogal wat geestelijke gezondheid moet inleveren

  3. Belachelijk veel geld

  4. En toch is het ook bijzonder mooi..

  5. een beetje bureau kost een veelvoud: als de afwerking top is, issie van mij

  6. Te veel staan is niet goed, je moet afwisseling hebben je staat stil bij lopen is dat anders.

    Dus zitten maar ook staan, lekker afwisselen.

  7. Die laadaansluitingen zijn wel een FAIL zeg. 1A, dus je kan je iPad er niet aan laden. Waarom bouw je dat nog in deze tijd?

  8. En hoe hoog kan dit bureau? Want hij zal wel niet voor iemand van 200cm zijn..

  9. Ik vraag me af waarom je een tafel vaak van hoogte moet aanpassen? Eens je zit, zit je toch? De werkruimte is en blijft nog steeds een vierkant met die afmetingen. Gewoon een dikke houten plaat en je maakt zelf een bureau zo hoog en zo groot je wil.

    Vraag me af of deze app ook van Home Kit zou gebruik maken. Een app voor de Philips Hue lampen, een app om deze tafel van verlichting te veranderen, een app voor, ….

  10. Belachelijk product, belachelijk filmpje.

    “We have the best product…”

  11. 2 backers maar en al 20.000 van de 30.000 euro is al binnen wauw

  12. Ga ik dus niet aan beginnen, maar het geeft me wel een leuke idee voor een zelfbouw bureau 😀 .

  13. Origineel geplaatst door Said
    2 backers maar en al 20.000 van de 30.000 euro is al binnen wauw

    Volgens mij staat er £20.00 (dus met Britse systeem £20,-) in plaats van £20.000. Er staan ook helemaal geen hackers in de bakerslijst. Volgens mij wordt dit gewoon een flop.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.