Reacties voor: Table Connect gedemonstreerd in video

De Table Connect is gedemonstreerd in een filmpje. Daarbij blijkt dat straks geen kabel en geen speciale app meer nodig is.
Lees het complete artikel → Table Connect gedemonstreerd in video
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 46 reacties

  1. lijkt me wel wat lastig bellen zo’n grote iPhone 😀

  2. Hm… Mischien weet ik toch wel wat ik voor mijn verjaardag moet vragen.

    Maar nu serieus: dit ding is natuurlijk hartstikke mooi, alleen hoop ik dat het een soort TV wordt eigenlijk. Dat het eigenlijk een remote screen wordt ofzo.

    Maarja, ik ben benieuwd wat deze Duitsers er van maken!

  3. dat is egt fcking vet :0 😛

  4. de nieuw iphone 5….

  5. En een paar jaar geleden had microsoft dit ook al..

  6. Ik wil niet weten wat dit gaat kosten. Maar het is wel zoooo gaaf!

  7. Dat geknetter, is dat het doorbranden van de elektra of het doorzakken van de vloer?

  8. als deze echt als tafel gebruikt gaat worden hoop ik dat ie toch wel een beetje krasvast is en wanneer komen ze met de nieuwe versie deze lijkt op de iPhone 3G(s)

  9. FAKE !!

    hij drukt de sleepbutton in als hij de app “start” :O

  10. @Gielk:

    Haha, inderdaad, scherp gezien! Of het fake is weet ik niet, maar hij drukt de sleepbutton wel zo in dat we het eigenlijk niet mogen zien.

  11. @jasper:

    Ja de techniek misschien wel, maar de software niet. Microsoft surface was echt een veel te dure techdemo waar je eivenlijk niets mee kon als je geen programmeur was.

  12. Zit helemaal geen homebutton op de table…hoe moet je dan in godsnaam terug naar de homescreen??…vaag… en als hij de zogenaamde “app” opstart drukt hij met z’n pinkie de lockbutton in… lijkt mij allemaal beetje fake

  13. Dat is nog eens leuk Doodle Jump spelen.. 😉

  14. Zo dit zou echt gruwelijl zijn. Maar t viel mij ook idd gelijk op dat hij de sleepbutton indrukte. Ben benieuwd of dit ooit op de markt zo komen. Ik zou er iig zeker hard voor gaan sparen

  15. @Gielk: Ik denk dat hij de sleepbutton vlak na het opstarten van de app in drukt, gewoon om het scherm van de iPhone uit te doen…

    Maar wel super mooi dit!

  16. Heb geen home button gezien. Dus na het openen van een app, hoe ga je terug naar main screen?
    Voor de rest, knap staaltje techniek. Denk al aan om tafel te gebruiken om avondmaal op te serveren, en dan de iPod app te openen. Of die app flashlight met allerlei flikkerenende kleuren. Denk ook wel dat het tof zou zijn om aan de muur te hangen zoals een tv. Kan je filmpjes kijken, weer laten zien, eventueel een domotica app erop. Haha en als ze u bellen een mega ringtone via het surroundsyteem. En het aller vetste, stel er zit een frontface camera in. Hang die grote iPhone aan de muur en je hebt een perfecte spiegel waar je je hele lichaam op ziet.

  17. @Sasf: Ik dacht dat die krengen enkele (tien) duizenden euro’s waren dus de gewone gebruiker kon ze toch niet betalen:p

    Ben wel benieuwd wanneer dit soort dingen op de consumenten markt komen..

  18. Nee niet fake.. op de sleepbutton duwen wilt niet meteen zeggen dat iets fake is? @Thiele:

  19. Origineel geplaatst door Gielk
    FAKE !!hij drukt de sleepbutton in als hij de app “start” :O

    Klopt. Leuke grap. Het scherm is ook te scherp voor zo’n groot oppervlak

  20. Of het fake is of niet, er komen toch een hoop vragen op. Waar haal je namelijk zo’n groot touchscreen vandaan dat multitouch ondersteunt? en hoe zorg je er voor dat de aanraking van het scherm wordt doorgestuurd naar de iphone?

  21. Ik betwijfel of dit filmpje fake is. Er rouleren meerdere filmpjes met een groot iPhone scherm die is aangesloten op een normale iPhone (eentje van een jongen in Halloween pak).
    Mijn persoonlijke favoriet is toch de MS Surface tafel 😉

  22. Retina display? 😀

  23. Tjonge wat zijn we allemaal naief…

    Pinchen start eerder dan hij zijn vingers op het “scherm” heeft en gaat alweer terug terwijl hij z’n vingers nog op het “scherm” heeft. Mooi gefilmd toch (afgezien van de synchronisatie)…

    Maar serieus… een touchscreen that size?

    Ik gok op een banana-splitje….

  24. Ook een foutje? : Wanneer de man links weer rezoomt, gaat het niet gelijk met de foto, het begint net een fractie eerder lijkt het.. zou dus kunnen dat app een filmpje start, en dat daarom op sleepstand gezet wordt
    Maar dan nog, als ze slim zijn plaatsen ze nog een paar, dan ben ik wel overtuigd 😉 Als het echt is, is die techniek echt super! Duur, maar toch! Alleen zoals Remco al zegt, waar haal je de techniek en alles vandaan om het multitouch aan te sturen, aangezien er weinig schermen zijn? Als ze zo’n scherm gekocht en verbouwd hebben, dan is t nog een heel karwei, en dan alle respect voor hen als t waar is 😉

  25. Zo’n mooi product maar zo’n prutserige china docking dat kan gewoon niet. Aan een draadje los op de tafel, daar had men een mooie on-boad docking van kunnen maken, die in de rand schuift.

  26. Tja of hij echt op de ‘sleep’ button drukt… lijkt me dat de aanraking daar te licht voor is. Ook vraag ik me dan af wat je dan te zien zou krijgen. Druk zelf maar eens op de sleep button vanuit je sprinboard, dan krijg je een zwart scherm. Dat is hier niet het geval…

    Maar al met al lijkt het inderdaad door de vertraging bij het pinchen (wat je verder niet bij het swipen etc. tegenkomt) dat het òf een projectie is, òf dat het later ongemonteerd is. Scherm is ook idd te scherp om onder deze omstandigheden waar te kunnen zijn 😉

  27. Hahaha hartstikke nep 🙂
    Zijn linkerhand mist inderdaad de que om te zoomen. De hoofden zijn waarschijnlijk niet in beeld omdat ze een monitor hebben voor de volgende actie. Ik ga ervan uit dat er een normaal TFT scherm met voorgemonteerde video in dit geheel draait. Dan even oefenen wanneer welke actie komt en voila.
    Daarbij komt dat een multitouch led-scherm van dit formaat niet te betalen is voor dergelijke hobby-projecten.
    De scherpte waar iedereen het over heeft kun je op een YouTube van 360 pixels niet beoordelen.

    Wel erg leuk gedaan!

  28. @Marnick: Mooi kloten, zit je te eten met je vrouw aan deze tafel, krijg je ineens een sms van je vriendin…..
    Valt wel op dan…..

  29. @Sten:
    dat denk ik eigenlijk ook hoor maar zag het 😉

  30. 100 % fake

    kijk maar eens op hun site en naar de afbeeldingen. Op de Iphone is een heel ander beeld te zien dan op het scherm.

    Maar als het echt was, zou het inderdaad wel leuk zijn.

  31. @jasper:
    Microsoft heeft de ‘surface’ tafel. Dit is een scherm met computer ingebouwd. Dit concept is heel anders doordat iedereen zijn eigen apparaat aan kan sluiten. Tijdens een vergadering kun je op deze manier al je eigen content makkelijk laten zien ipv usb sticks gebruiken en hopen dat de versie van powerpoint hetzelfde is als je thuis/ op kantoor gebruikt. Ideaal maar erg prijzig!

  32. Dat het fake is kan je al zien aan het feit dat hij geen app opstart. Als ik een app opstart op mijn iPhone wordt het icoontje iets donkerder en in dit filmpje gebeurt helemaal niets.

    Het idee is wel leuk trouwens, alleen niet heel erg praktisch

  33. ziet er vet uit. ik denk en hoop dat dit er ooit wel echt zal komen.

  34. Ik vraag me af hoeveel mb dan wel gb die foto’s zijn. Die foto van Stallone was wel erg scherp op zo’n groot scherm.

  35. Ik vind dat ze doen alsof iPhone een wereldwonder is!
    maar wel leuk bedacht

  36. Cool snijplankje..

  37. Origineel geplaatst door Imark
    de nieuw iphone 5….

    Hoe ga je dit nou in je broekzak krijgen? 😛

  38. Je zal deze maar laten vallen…

  39. @rwzdoorn:
    Dit is een projectie op een heel scherm. Terwijl met Surface je op een gedeelte van het scherm kan projecteren en ook meerdere keren kan projecteren. Alsof je een stapel A4’tjes uitdeelt. Als je telefoon Surface ondersteunt, is het niks meer dan je telefoon op Surface neerleggen en WiFi doet de rest.

    Het is alleen jammer dat je 11.000 euro moet neerleggen voor een Surface tafel. Naast het feit dat ik geen toegevoegde waarde zie op dit moment voor mijn zaakje.

  40. Wel lachen, Hij drukt ook op een knopje op de zijkant van de tafel wanneer hij iets nieuws wil demonstreren! .. kijk maar eens goed bij seconde 29….

  41. Het is fake hè…
    0.14 sec hij opent geen app. Maar met pink locked ie z’n foon..

    Hoe krijg je de res zo groot ook…
    58” mtt…?!

  42. Wel toevallig dat hij alleen maar foto’s heeft van half naakte mannen, en dat die ander het ook nog vet vind!

  43. @Stephan Burger heeft gelijk. De applicatie wordt helemaal niet opgestart. Vandaar dat hij de sleep/wake knop indrukt. Hij doet alsof de app wordt opgestart, maar dat gebeurt niet.

    Samen met alle andere ‘fouten’ in het filmpje, denk ik toch (helaas) dat dit nep is.

    Zou wel een ontzettend gaaf zijn als het echt op de markt komt! Nieuwe koffietafel…..?

  44. Fake of niet…. Ik weet wat Sinterklaas mag brengen…

  45. Wordt leuk in landscape view 😀

  46. Ik vertrouw het ook niet helemaal, maar het zou wel perfect zijn voor mijn Sjoelen spelletje 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.