Reacties voor: T9-toetsenbord Type Nine voorzien van Nederlands toetsenbord

Het T9-toetsenbord Type Nine is nu ook Nederlandstalig. Na de laatste update kun je vanuit de app een Nederlands woordenboek downloaden vanuit de bijbehorende iOS-app.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 5 reacties

  1. Top, daar zat ik op te wachten! Ik moet zeggen, het valt behoorlijk tegen. Maar weer een beetje oefenen en ik zit zo weer op mijn oude niveau.

  2. Ik vraag me af wie erop zit te wachten om terug te keren naar het “ik-moet-drie-keer-op-een-knopje-duwen-voor-een-letter”-tijdperk.

  3. Origineel geplaatst door mondo
    Ik vraag me af wie erop zit te wachten om terug te keren naar het “ik-moet-drie-keer-op-een-knopje-duwen-voor-een-letter”-tijdperk.

    Ik.

    T9 met woordvoorspelling vond ik altijd verdomd makkelijk typen, makkelijker vaak dan de kleine priegeltoetsjes van nu. benieuwd of ik dat nog steeds zo ervaar.

  4. @mondo: Dat is het hele punt. Dat hoeft niet met T9. Je kan gewoon doortypen

  5. Origineel geplaatst door MoBieler
    @mondo: Dat is het hele punt. Dat hoeft niet met T9. Je kan gewoon doortypen

    In theorie ja! In de praktijk was dat andere koek (omdat het T9 systeem 9 op de 10 keer andere dingen suggereerde dan dat je oorspronkelijk wou typen en dan alweer naar de “andere suggestie” functie moest klikken. Was vroeger handig voor simpele sms’jes zoals “ik kom zo!” maar het complexere woordgebruik was met T9 een ware hel. Ik laat dat eind 90 jarige T9 crap (toen wisten ook nog niet beter) in het verleden liggen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.