Reacties voor: ‘T-Mobile’s iPhone-monopolie loopt op 28 oktober af’

Vodafone gaat vanaf 28 oktober de iPhone in Duitsland verkopen, zegt de site Macnotes. Het monopolie van T-Mobile vervalt op die dag.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 37 reacties

  1. En nu Nederland ook nog even a.u.b.! Nu echt gek van dat nog immer aanhoudende dekkingsprobleem.

  2. Geduld wordt toch nog beloond.
    4 oktober over naar Bel+SMS+WEB 190 € 13,95 p/mnd 24mnd van Vodafone met de 3GS en even geduld voor de 4G met Vodafone. T-Mobile &^^$%&^$$

  3. Jammer, ik had echt geen problemen met Tmobile.. iPhone 4 lekker een dag na release dag dus..

  4. @René: Denk je dat Vodafone beter is qua dekking dan T-Mobile? Ik heb zakelijke telefoon van Vodafone en is nog dramatischer!

  5. Ik heb zelf nog onbeperkt internet met Vodafone de komende 2 jaar, maar denk niet dat veel mensen nog zullen overstappen naar Vodafone aangezien daar nu geen onbeperkt internet meer bij in zit. Zou voor mij bijvoorbeeld al een reden zijn om over 2 jaar toch weer voor T-Mobile te kiezen. (Tenzij die het dan ook niet meer hebben)

  6. Inderdaad, nu maar hopen dat het in Nederland ook snel gaat gebeuren, gezien wat concurrentie mensen vaak uit hun luie stoel trekt. Ik heb namelijk op de meeste plekken waar ik dagelijks ben niet eens 3G, maar dat zal hun een worst wezen….

  7. T-mobile dramatisch kwa dekking 3G!! Vodafone top.

  8. @dominique, nou weet niet waar jij het over hebt, maar ik heb vodafone icm met een iphone 4 (los gekocht, simlockvrij) en heb bijna overal (al dan niet overal) gewoon 3g, Zowel thuis als op stage (nijmegen) als op school (eindhoven) en alles daartussen in, behalve een klein stukje in de trein tussen denbosch en eindhoven in. Maar dat is een en al weiland, ben echt super tevreden met vodafone, als ik sommige vrienden met tmobile zie.

    Overigens kan ik op het zakelijke en op het niet “zakelijke” netwerk van vodafone, ivm een oud blackberry internet abbo

  9. Yes yes yes! Dan zie ik eindelijk weer toekomst in mijn volgede iPhone 4 of 5.

  10. Nou, dat zal heus wel invloed hebben op de marktsituatie.
    Kijk eerst al naar de eerste reacties onder dit artikel, genoeg animo. Want de meeste mensen zullen toch bij voorkeur rechtstreeks bij Vodafone dan wel via een winkel een officieel iPhone-abonnement van Vodafone willen afsluiten.
    Ik heb bovendien het gevoel dat de winkels die nu al een combi met Vodafone aanbieden niet heel erg scherp geprijsd zijn.

  11. Hopelijk wordt het wachten binnenkort beloond 😀

  12. En dan stappen er meer mensen over naar Vodafone wat weer meer bandbreedte is voor ons T-Mobile gebruikers!

  13. Ik woon in Duitsland en ik heb sinds een jaar een iphone 3GS all net abo voor 59,95 bij Vodafone. Wij hebben hier een betere dekking dan Tmobile.
    Gewoon via de tel. Kundendienst van Vodafone bellen en een abo nemen of verlengen met een iphone simlock free. Je krijgt dan een smsje van een handelaar die iov VF werkt. Mijn
    Telefoons kwamen uit Italië waar VF exclusief recht heeft/ had.
    Het kan natuurlijk zijn dat de tarieven en de condities nu veranderd gaan worden.

  14. Alles goed en wel, maar overstappen naar de bel minuten afronders / oplichters van Vodafone gaan we hier niet doen !

  15. De gebruikservaring van mijn iPhone wordt stukken beter als ik naar Vodafone kan. In ieder geval: dat is wat ik zie bij collega’s die van T-Mobile naar Vodafone zijn overgestapt.

    T-Mobile is echt om te huilen. Als mensen zeggen dat Vodafone slecht is zou dat best kunnen, maar ik waarschuw iedereen: kies dan NOOIT voor T-Mobile!

  16. Ik heb t-mobile en het valt echt wel mee met de dekking heb ongeveer overal internet, het zou beter kunnen dat zoiezo maar t is wel goed:)

  17. Origineel geplaatst door Maddriver
    T-mobile dramatisch kwa dekking 3G!! Vodafone top.

    Vodafone is betalen per minuut. Netwerk is marginaal beter: ik blijf lekker bij T-Mobile!

  18. vodafone komt nog voor het eind van dit jaar met de iphone 4. binnen tmobile is dit al bekend, het moet alleen nog naar buiten gebracht worden.

  19. De fup van vodafone internet ligt op 800 Mb per maand, lekker als je onderweg effe die leuke iphone app wil binnen halen en je daarna zowat door de limiet heen bent.
    Doe mij maar t-mobile. Slechtere 3g dekking, maar veel royaler met downloaden

  20. Het verschil:
    Vodafone => iedereen moppert als hij eens geen dekking heeft.
    T-mob => iedereen juicht als hij eens wel dekking heeft.

  21. Origineel geplaatst door Harp:
    Vodafone is betalen per minuut. Netwerk is marginaal beter: ik blijf lekker bij T-Mobile!

    Inderdaad laat alle huilies maar vodafoon gaan.. Dan wordt het voor alleen maar beter 😀

  22. Da’s toevallig, mijn T-Mobile abonnement van mijn 3G loopt op diezelfde datum af! even in de gaten houden dus!

    Overigens merk ik wel degelijk dat T-Mobile met hun netwerk bezig is geweest, op bepaalde plekken waar ik eerst geen 3G had heb ik ‘t nu veel vaker wel!

  23. Abonementsduur hetzelfde als tmobile?

    Wow, dus 1 en 2 jarige kontrakten, dat zie je inderdaad niet vaak.
    Wereldnieuws en het vermelden waard.

  24. Als ik het zo lees komt er dus geen concurrentie. Ben wel benieuwd wat er gebeurd als er straks door de minimum aantallen te verkopen telefoons een provider dat aantal niet haalt. Blijft die provider dan doorgaan met de verkoop of stopt hij ermee? En hoe gaat het met het internet bij VF, onbeperkt of niet?

    Wat T-Mobile betreft, het is allemaal heel persoonlijk. Heb zelf slechte ervaringen met KPN, ken mensen die van KPN naar VF gingen en niets dan ellende. Zelf kom ik voor mijn werk van Vlissingen tot Maastricht en over het algemeen heb ik geen klagen over mijn verbinding. Ik heb ook een werklokatie waar vandaan ik de planning niet kan bereiken omdat mijn KPNtoestel van de baas 0,0 bereik heeft.

  25. Ik zat zeer te twijfelen toen de 4 bij tmobile kwam. Oké niet altijd perfecte 3G dekking. Maar wel altijd telefoondekking. Maar op de meeste plaatsen 3G prima. En de enigste met nog echt onbeperkt internet. Ik weet niet precies wat de max is bij Vodafone maar ik weet wel dat ik hier niet mee uit kom. Van de week al gauw 1gb verbruikt. Veel plezier allen bij Vodafone 🙂

  26. Let op dit gaat niet om de iphone 4 maar om de 3 g niet eens om de gs. Dit is bij telecom aanbieders al een tijdje bekend.

  27. Heb het eerste jaar veel gemoppert om Tmobile maar moet eerlijk zeggen dat het beter is geworden en ik nu geen gezeik meer heb. Ik had wel eens willen zien wat er met het netwerk van vodafone was gebeurt als zij de alleen rechten hadden gehad voor de iphone want ik denk dat het dan ook slecht was geweest aangezien iedereen met een iphone constant gebruik maakt van 3g. Ze hadden nooit verwacht dat we met ze allen zo veel data zouden opslurpen.

  28. @Kees: Volgens mij moet een provider gewoon een x aantal afnemen bij Apple. Of die provider ze dan weet te verkopen aan klanten is niet Apples probleem.

  29. Ik stap dus volgend jaar mooi over naar Vodafone. T-Mobile heeft in Tilburg een erg matige dekking, en dat is toch een plaats waar ik bijna dagelijks kom.

  30. Alle zeikerds graag overstappen naar Vodafone, lekker betalen per minuut en een FuP van 1 gig. Dan betaal je natuurlijk wel een stuk meer.

    Wat zal het dan lekker rustig zijn op het t-mobile netwerk! Helaas zal dat maar 2 jaar duren want diezelfde zeikerds ontdekken al snel dat geen enkel netwerk perfect is en dat betalen per hele minuut toch wel erg duur is….

  31. Eindelijk, is het wachten niet voor niets geweest. Al negen jaar abonnement van T-mobile en steeds vaker ongewenst het netwerk “Zoeken” voor mijn neus. Betalen per minuut? Jammer. FUP? Jammer. Maar ik heb geen mooi toestel om het vervolgens als een soort Ipod te gebruiken omdat T-mobile er een zooitje van maakt.

  32. Origineel geplaatst door Alex
    Alle zeikerds graag overstappen naar Vodafone, lekker betalen per minuut en een FuP van 1 gig. Dan betaal je natuurlijk wel een stuk meer.Wat zal het dan lekker rustig zijn op het t-mobile netwerk! Helaas zal dat maar 2 jaar duren want diezelfde zeikerds ontdekken al snel dat geen enkel netwerk perfect is en dat betalen per hele minuut toch wel erg duur is….

    Haha heb bij mij thuis geen tmobile bereik en Vodafone vol 3G, heb nooit beltegoed te kort en download niet meer dan een GB p mnd wifi meeste plekken. Dus ben blij met tmobile en het netwerk wordt echt niet beter omdat er bv 2000 man overstappen. Dus wie is nou het beste af.
    Toch algemeen bekend dat vodafone een veel beter bereik heeft dus blijf lekker bij t-mobile.

  33. Origineel geplaatst door avdvee
    Eindelijk, is het wachten niet voor niets geweest. Al negen jaar abonnement van T-mobile en steeds vaker ongewenst het netwerk “Zoeken” voor mijn neus. Betalen per minuut? Jammer. FUP? Jammer. Maar ik heb geen mooi toestel om het vervolgens als een soort Ipod te gebruiken omdat T-mobile er een zooitje van maakt.

    Helemaal met je eens. Hier idem. Ruim 10 jr klant, maar het wordt slechter en slechter. Elke maand netjes je factuur betalen, maar fatsoenlijk bellen of internetten met 3G. Niet mogelijk. Ga mijn RB verzekering op deze zaak zetten dat ik mijn contract ontbonden wil hebben. T-Mob werkt vooralsnog niet mee

  34. Vreemd genoeg lijken de problemen met tmobile weer terug in Den Haag. Veelal gprs.

  35. De dekking van Vodafone in Nederland is nog minder dan T-Mobile, zeker buiten de steden.
    Zakelijk ben ik vorig jaar overgestapt van Vodafone naar KPN, juist vanwege de dekking, dus wat dat aangaat geen verbetering.
    Voor sommigen misschien wel natuurlijk, als je net ergens woont waar V wel en T geen dekking heeft, maar over het algemeen dus niet.
    Los daarvan, de voorwaarden bij T zijn gewoon beter, voor data verbruik.

  36. Mijn eerste week tussen Almere en Amsterdam-Sloterdijk met de trein. iPhone 4. Totaal geen dekking. Nada, null, noppes. Wat een aanfluiting. Betaal je bijna 45 Euro per maand voor. Wordt hoog tijd dat het monopoly afloopt.

  37. @Pete – Ik ben een maandje geleden overgestapt naar Vodafone en mijn ervaring (maar dat is persoonlijk) is dat er niet zoveel verschil is. Met T-Mobile had ik superontvangst in Amsterdam en slechte ontvangst daarbuiten. Met Vodafone is het nu precies andersom: slechte ontvangst in Amsterdam (meerdere plekken) en veel betere ontvangst buiten de stad. Bij T-Mobile viel ik buiten de stad vaak terug naar 3G. Maar om nou te zeggen dat de Vodafone-ontvangst vele malen beter is… nee, ben nog niet overtuigd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.