Reacties voor: T-Mobile waarschuwt voor langere levertijden bij iPhone 4S

T-Mobile meldt klanten dat de iPhone 4S een langere levertijd heeft. De 32GB en 64GB iPhone 4S hebben een levertijd van 2 tot 3 weken. Ook bij Vodafone zijn leveringsproblemen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 286 reacties

  1. Leuk en aardig dat Tmobile daar de datum van 19/10 en 20/10 neer zet. Maar je kon toch pas reserveren vanaf de 21e?

  2. Lekker dan. Bestel je ultravroeg (19 okt om 17:00 uur) het dikste model (de 64 dus), 0 voorraad. Had ik een 32 besteld, geen probleem. Zucht.

  3. Ik heb ook nog even een poll toegevoegd, om een beetje een indruk te krijgen van de levertijden per operator. Volgens mij heeft KPN nog niets erover gecommuniceerd, maar misschien weten de klanten meer.

    http://poll.fm/3cb0n

    Ik heb overigens wel eens (van iemand bij een operator) gehoord dat er op zo’n aflevermoment een pallet binnenkomt en dat het een grote verrassing is welke toestellen ze krijgen aangeleverd. Apple communiceert dat niet vooraf, het kan op het laatste moment nog veranderen.

  4. Ben ik blij dat ik de 19e een zwarte 32Gb 4S heb besteld 😉

  5. Voor mij never nooit weer t-mobile. Ik hoop dat ze een hoop klanten gaan verliezen tijdens deze introductie. Ik nu 3gs, 2 jaar elende met t-mobile. En ik zal ongetwijfeld niet de enige zijn. T-mobile gaat dit absoluut merken.

  6. 21 oct I4s 16gb black besteld. Kreeg net een mail van AMP dat ik woe avond sms krijg met code om afspraak te maken voor aflevering. Op zijn vroegst vrijdag 28 okt! Dus voor mij lijkt het goed te gaan!

  7. Ik heb ‘m eergister gewoon via Apple.com besteld.
    Krijg ‘m over een week/anderhalve week binnen :).
    Vandaag bevestiging gehad van Apple met die levertijd.

  8. Heb ik even geluk. Ik heb mijn 4S’je de 19e besteld. Als het goed is krijg ik hem dus wel gelijk… Als ik de tabel mag geloven.

  9. Via Vodafone heb ik te horen gekregen dat ik hem (zwart 32gb) eind deze maand krijg. Ik heb mijne op 21 oktober om 4 uur s nachts besteld.

    Nou hopen dat ze het waar maken!

  10. Volgens het tabelletje heb ik geen ‘wachtijd’, ik heb op 19/10 besteld. Ben benieuwd 🙂

  11. En hoe zit het met de levertijden van de Apple Store? Iemand daar een idee van?

  12. Ben ik blij dat ik al de 19e een zwarte 32Gb 4S heb besteld!

  13. Apple Store. 19de bestelling gedaan, mail geeft aan levering tussen 31 oktober en 7 november.
    Dit was voor het bestellen al bekend. Duidelijk gecommuniceerd door Apple.

  14. Ik kon niet wachten dus heb hem al :$

  15. Heb ook bij Apple gekocht. Duidelijk. 32 gig zwart word geleverd tussen 31 okt en 7 nov. En voor de goedkoopste prijs. In bijna elk land in Europa is iPhone bij Apple store duurder dan hier. Mooi meegenomen.

  16. Ik heb hem bij Apple besteld, dus die krijg ik volgende week wel binnen.
    Het grote probleem is de microsim van T-mobile: volgens de klantenservice kan ik daar pas over 2 weken tot een maand aan komen.
    Lekker….ligt je toestel klaar, kun je er nog niks mee!

  17. Net een bericht van tmobile gehad, vrijdag krijg ik mijn 4S!!!

  18. Iemand enig idee van leveringen bij The Phone House winkels? Hoeveel toestellen krijgt zo’n winkel gemiddeld? Moet je dan denken aan enkele tientallen of honderden? Iemand enig ervaring?

  19. @JayWheel: je kan toch knippen? Gewoon een telecom zaak binnenlopen en die kunnen je wel helpen.

    @marcel: Ze zijn al blij met 10 stuks. Persoonlijk denk ik dat dat al veel is en de meeste hebben al wel 10+ reserveringen..

  20. Heb de mijne bij T-Mobile besteld (met abonnement) op de dag dat de voorverkoop startte. Vandaag kreeg ik een email waarin mij werd verteld dat ik morgen een SMS krijg om een afleverafspraak te maken en dat de 1e mogelijkheid tot aflevering komende vrijdag de 28e zou zijn.
    Netjes toch?

  21. @marcel: Ik denk dat je eerder in tientallen moet denken. Apple legt alleen bij de eigen winkels aanvankelijk “honderden” neer.

  22. Heb mijn bestelling op vrijdag geplaatst bij T-Mobile, kreeg een mail met het order nummer erin om 09:49 uur.

    Vreemd genoeg heb ik nog geen SMS of brief ontvangen van T-Mobile met inlog gegevens of informatie over het overzetten van m’n nummer.

  23. Ik heb hem de 21ste besteld. Een 16GB zwarte iPhone 4S. Ik krijg hem vrijdag.

    Tabel klopt dus niet want volgens die heb ik een wachttijd

  24. Ik heb hem (16gb, black) 17 oktober bij phoneshop.nl besteld met een Vodafone abonnement.
    Er staat sinds het begin al levertijd 10 werkdagen, wat uit zou komen op de 28e… dus mij benieuwen…

  25. Heb m’n iPhone 4S besteld bij pdashop.nl, was ‘s avonds de 21e rond 21:30. 10 minuten later werd ik gebeld met de melding dat ik hem de 28e gewoon kon verwachten 😀

  26. Zit in de 3G een andere SIM dan in de 4S?
    Mijn bedoeling is om in Amerika een 4S te kopen en mijn huidige SIM daarin te steken.
    Weet iemand of dat kan?

  27. Goh wat een verassing

  28. Het is ook mogelijk om de iPhone 4S op te halen in een shop. T-Mobile laat weten dat de shops wekelijks nieuwe voorraad krijgen, waarbij er wordt uitgeleverd op basis van besteldatum.

    Betekent dit dat je de iPhone ook op kunt halen in een winkel als deze eigenlijk opgestuurd zou worden, omdat je hem telefonisch besteld hebt? En zou deze dan ook gelijk de 28e beschikbaar zijn? (als je voor de 28e een bezorgafspraak kunt maken)?

  29. Origineel geplaatst door Niels
    Apple Store. 19de bestelling gedaan, mail geeft aan levering tussen 31 oktober en 7 november. Dit was voor het bestellen al bekend. Duidelijk gecommuniceerd door Apple.

    Same here (21 okt, 21:30 besteld). We wachten het af. Ben toevallig die week ook vrij dus dat zou mooi uitkomen ivm. dat er dan iemand thuis is om het in ontvangst te nemen en dat ik er fijn mee kan spelen 🙂

  30. zojuist smsje gehad.
    21e 8:00 besteld, levertijd 2 weken.
    4s zwart, 16gb.

  31. @JayWheel: Weet je wel zeker dat je een microsim hebt die door dat specifieke probleem getroffen is? Wellicht werkt je microsim meteen al. Ik ga er vanuit dat die van mij – die nu in de 4 zit – gewoon werkt. Maar goed, ik heb een duo-sim in het voorjaar aangeschaft en ik heb de hoop dat deze niet getroffen is door dit probleem.

  32. ik heb die sms ook gehad maar ik heb vrijdag al de zwarte 32GB iphone 4S besteld, maar die heeft bij mij ook vertraging blijkbaar. Er waren bij het bestellen wel een aantal dingetjes fout gegaan, waarvoor ik contact heb opgenomen met tmobile die het daarna goed hebben gezet. (dat was vrijdag avond) dus misschien daardoor..

  33. Heb bij THE phonehouse een reservering gedaan voor de witte 4S32 gb, zal me benieuwen of ik bij de eerste lading zit, betwijfel het! hoop niet dat de witte versie weer zo lang op zich laat wachten!

  34. Echt klote heb een witte besteld 32 GB helaas niet ultravroeg, maar nu lees ik dit, had ik de zwarte maar gehaald 🙁
    Trouwens t-mobile stuurde me dat smsje 3 keer dus volgens mij mag ik nu 9 weken wachten #lol

    #hetsmsje 🙁 zwaar lelijk
    Beste klant,

    De verwachte levertijd van uw iPhone 4S 32 GB wit bedraagt op dit moment 3 tot 4 weken.
    Vervolgens ontvangt u een sms & mail van onze koerier AMP-Logistics waarmee u eenvoudig online een bezorgafspraak kunt maken.

    Mvg,
    T-Mobile

  35. Ik kreeg de volgende sms waarin de 32gb zwart wordt genoemd. Daar gaat het dus ook om!

    Beste klant,

    De verwachte levertijd van uw iPhone 4S 32 GB zwart bedraagt op dit moment 2 tot 3 weken.
    Vervolgens ontvangt u een sms & mail van onze koerier AMP-Logistics waarmee u eenvoudig online een bezorgafspraak kunt maken.

    Mvg,
    T-Mobile

  36. Dat klinkt goed 😀

    17:14:35 Bedankt voor uw belangstelling. Een van onze medewerkers is zo spoedig mogelijk bij u…
    17:14:35 Bezoeker: Ik zou graag willen weten op welke positie ik sta qua uitlevering van de iPhone 4S met mijn order ******
    17:14:52 Medewerker Roxy doet mee met de chat
    17:15:00 Roxy: Goedendag! Welkom bij onze support chat.
    17:15:06 Roxy: Een ogenblik ik zoek dit even voor u op.
    17:16:55 Roxy: U zit bij de eerste levering
    17:17:10 Roxy: Wij hebben voor als nog geen wachtlijsten
    17:17:26 Bezoeker: Dus ik zou hem kunnen verwachten op de 28e?
    17:17:52 Roxy: Dat klopt
    17:18:12 Bezoeker: Oh cool 😀 heel erg bedankt voor de informatie 🙂
    17:19:10 Roxy: Graag gedaan. Nog een fijne dag!
    17:19:12 Medewerker Roxy heeft de chat verlaten

  37. Net m’n sms en mail ontvangen van Tmobile voor de levering voor vrijdag. 16 gig versie zwart.

  38. Vooralsnog ga ik ervan uit dat ik mijn 4S op de 28ste op kan halen in de T mobile shop……ik was de 2e in rij die hem aanvroeg…..fingers crossend zullen we maar zeggen

  39. ja en dat is het hele probleem: COMMUNICEREN en verwachtingen managen. Ik heb op de 21ste besteld en moet nu dus 2/3 weken wachten. Uit eerdere ervaringen weet ik dat je met wat rondbellen en snel langs winkels gaan na 1/2 dagen aan een Iphone kan komen. Nu dacht ik het snel en makkelijk te doen, zeker omdat ik al een abo heb en nog extra “korting” kreeg. Niet dus, ook niets van Youp geleerd die duitsers…

  40. Heb 21-10 iphone 4s 16gb zwart besteld. Kreeg te horen dat levertijd tussen 3-4 weken lag. Echter vandaag sms en mail van amp logistics/tmobile ontvangen dat ik vanaf woensdagavond mn leveverafspraak kan maken. Op zn vroegst 28-10! Zal mij benieuwen.

  41. Zwarte 16GB, vrijdagmiddag rond 13u besteld. Kreeg het smsje:

    “Voor uw T-Mobile bestelling ontvangt u woensdagavond een sms en een e-mail waarmee u een afspraak kunt maken. De eerste bezorgdatum is vrijdag 28 okt.”

    In m’n mail kreeg ik een vergelijkbaar bericht, van AMP.
    Het lijkt er haast op dat ik hier mazzel heb! Komt nog bij dat ik vrijdag vrij heb dus de meneer met het pakketje mag komen wanneer het ‘m uitkomt, als het maar die vrijdag is!

  42. Lekker is dat! wel voor 21 oktober bestellen, maar 2 weken wachten! Tevens gaat contract pas 15 november in terwijl mijn abbo al op 20 augustus is afgelopen! Lekker is dat voor als ik over twee jaar in het buitenland per september wil studeren!

  43. Ik heb hem samen met mijn vriendin de 21e in de T-mobile shop besteld, dus hij zou gewoon uit voorraad moeten komen… Bij ons werd er echter expliciet gezegd dat er geen losse verkoop zou zijn de 28e.

  44. Ook ik heb een verlossende email / SMS gekregen van tmobile en AMP-logistics.

    Morgen kan ik een bezorgafspraak maken voor mijn 64gb iphone!

    Joepie

  45. Beetje jammer dit, ik heb vrijdagochtend besteld en kreeg net een smsje dat ik 2 weken op mijn iPhone moet wachten.

  46. Bij The Phonehouse krijg je het zeker binnen !!

  47. Vrijdag 21ste om 8:00 besteld (4S 16 Gb). Net sms email gehad. Levering vrijdag de 28ste.

  48. Afgelopen vrijdagmorgen om 7:55 via de website een zwarte 16GB 4S besteld, vandaag een SMS dat ik morgen een e-mailtje kan verwachten om een afspraak te maken. Directe levering (vanaf vrijdag a.s.) dus.

  49. Ben nu met de T-mobile aan de lijn. Ben erg benieuwd wat mijn levertijd word.
    — 2-3 weken levertijd 🙁 sinds 21e besteld ). Ik heb niets kunnen regelen. Gewoon wachten.

  50. wat is de start datm van de levertijd?
    moment van bestelling of 28 okt???

  51. Ik heb een verificatiecode ontvangen van http://www.mijnorderstatus.nl maar begrijp niet wat ik hiermee moet? ik heb toch bij tmobile besteld?

    Iemand?

  52. 21 Okt 8:01 besteld Iphone 4s 16 GB Black… net (16:00) mail en sms gehad dat ik morgenavond sms krijg! Lange leve Tmobile 😀

  53. Morgen maar even een date met een bezorger regelen 🙂

  54. Zijn er al mensen met een status 3?

  55. Maar op de witte uitvoering van de 32GB iPhone 4S en de 64GB iPhone 4S zullen de klanten twee tot drie weken moeten wachten.

    Niet alle klanten: ik kan morgen een bezorgafspraak maken voor de 64GB zwart bij T-Mob.

  56. Hihihi ik kreeg ook mail dat ik bezorgafspraak ma maken. Lucky mehhh

  57. Origineel geplaatst door Granturissimo
    Lekker is dat! wel voor 21 oktober bestellen, maar 2 weken wachten! Tevens gaat contract pas 15 november in terwijl mijn abbo al op 20 augustus is afgelopen! Lekker is dat voor als ik over twee jaar in het buitenland per september wil studeren!

    Euhm ja.. dan moet je beter de voorwaarden van je abonnement lezen.. natuurlijk gaan ze je abbo niet per 20 augustus verlengen.. 🙂

    Nu on-topic. Zelf ook sms ontvangen, vrijdag krijg ik de 4S aan de deur. Woensdagavond besteld bij T-Mobile!

  58. Ook ik net ontvangen:

    Voor uw T-Mobile bestelling ontvangt u woensdagavond een sms en e-mail waarmee u een afspraak kunt maken. De eerste bezorgdatum is vrijdag 28 okt.

  59. Origineel geplaatst door Jeroen Zonneveld
    Heb mijn bestelling op vrijdag geplaatst bij T-Mobile, kreeg een mail met het order nummer erin om 09:49 uur.Vreemd genoeg heb ik nog geen SMS of brief ontvangen van T-Mobile met inlog gegevens of informatie over het overzetten van m’n nummer.

    Als het goed is kan je op tmnl.nu/1t met je ordernummer, postcode en huisnummer inloggen! Dan moet je de bestellingstatus zien.

    Ik heb ondertussen mijn nieuwe contract thuis gekregen, en een smsje en mail dat ik morgen voor mijn nieuwe 32gig een afspraak kan maken!
    19e besteld 17:00 uur..

  60. ik heb de 21e mijn witte 32 GB besteld in de tmobile store in centrum Rotterdam. Winkel was net geopend en was de eerste met order voor het toestel.

    Zojuist ook maar contact opgenomen met tmobile zelf en deze gaven aan dat de winkels wel geleverd gaan worden. Hierdoor zou ik dus deze week wel mijn toestel kunnen ophalen. Op hoop van zegen dus maar.

    Wat denken jullie?

  61. Ik heb me een paar weken geleden in laten schrijven bij de phonehouse. Vanmiddag belden ze mij op dat ze gingen bestellen en dat ik operator, kleur en GB door kon geven. Ze gaven aan een week of 2 tot 3.

  62. Origineel geplaatst door Baarts
    Als het goed is kan je op tmnl.nu/1t met je ordernummer, postcode en huisnummer inloggen! Dan moet je de bestellingstatus zien.Ik heb ondertussen mijn nieuwe contract thuis gekregen, en een smsje en mail dat ik morgen voor mijn nieuwe 32gig een afspraak kan maken! 19e besteld 17:00 uur..

    Deze link had ik ook al op het T-Mobile forum gezien. Helaas staat mijn status nog steeds op 1 en heb ik nog geen sms/mail/brief gehad dat ik kan betalen. Ben zeer benieuwd of ik vanavond alsnog een SMS ontvang!

  63. Hoe kan je bij t-mobile zien wanneer je ‘m krijgt?! Ik heb vrijdagochtend meteen besteld zwart 16gb dus denk dat de levertijd wel meevalt….

  64. Ik heb de 32 gig zwart besteld, ik heb nu een iPhone 3G. Kan ik de 4S straks wel meteen gebruiken omdat ik straks een andere sim krijg? Heb een early renewal aangevraagd.
    Alvast bedankt

  65. ik mik op volgende week woensdag. geen idee waarom. lekker een random datum. Ik heb vanmiddag gebeld met T-Mobile (ps: de klantenservice van t-mob is VEEL beter dan vodafone!) en die jongedame meldde dat er geen vertraging was, en dat ik ‘m volgende week moest kunnen verwachten. Maar woensdag is een mooie datum; tis halverwege 1 en 2 weken wachten, waar ik op moest rekenen volgens het SMSje dat ik plots later vandaag nog kreeg.

    we zien wel.

  66. Hoe zit het met het voor reserveren op de 21ste bij een T-Mobile shop? Zullen deze mensen ook de 28ste naar de winkel kunnen om hem op te halen?

  67. Wel leuk om te zien dan bijna 7/10 van de ondervraagden voor T-mobile gaan. He Kpn! misschien willen mensen geen 40 euro betalen voor 100MB?!

  68. Origineel geplaatst door Gebakkenzucht
    Wel leuk om te zien dan bijna 7/10 van de ondervraagden voor T-mobile gaan. He Kpn! misschien willen mensen geen 40 euro betalen voor 100MB?!

    Voor 42,50 heb je 1GB hoor…
    En ik betaal graag die paar euro extra per maand t.o.v. T-Mobile voor een degelijk netwerk.

    Edit: en ik lees weer te snel, dacht dat je het over Vodafone had xD

  69. heb hem in de t-mobile shop besteld en stond daar 2de op de wachtrij voor een witte 3gs 32gb dus hoop dat ik hem vrijdag kan afhalen. (een shop krijg toch wel meer dan 2 per type/kleur toch?)

  70. @Quido van Hien: Dat vraag ik mij dus ook af. Ik was de eerste in de T-shop van Delft die met een bonnetje naar buiten liep ( Tijd 9:34 ) Dus ik hoop dat ik donderdag gebeld wordt dat ik hem vrijdag op mag komen halen!

  71. Ik heb vrijdag rond 16.00 uur telefonisch bij T-Mobile de zwarte 4s 32 gig besteld. Kreeg vandaag de sms dat ik 2 tot 3 weken moet wachten op m’n toestel. Beetje raar als ik zowel in het bericht als in de reacties lees dat anderen die hetzelfde toestel en op dezelfde dag hebben besteld hem wel gewoon aanstaande vrijdag krijgen 🙁

  72. lekker is dat! ik heb mij 16gb wit de 19e besteld icm 2jarig abo. vervolgens gebeld om het om te zetten. volgens de medewerker heeft dat geen gevolgen voor mijn levering. vandaag krijg ik een sms met een levertijd van 2-3?! maar weer tmobile bellen

  73. Velen vonden de 4S zwaar tegenvallen. Nu ik lees heeft bijna iedereen hem besteld behalve ik.
    De macht ligt dus bij Apple en niet bij de consumenten.

  74. Bericht van Tmobile gehad dat ik morgen mail/sms krijg en vanaf vrijdag kan laten bezorgen! 19de besteld, zwarte 16GB versie

  75. Vraag me af of de simkaart ook direct goed werkt. Heb al eens meegemaakt dat het niet gelijk werkte en dat ik een tijd moest wachten tot alles geactiveerd werd. Ik ben vooral benieuwd omdat ik nu van een Blackberry abonnement naar een iPhone abonnement ga.

  76. @Richard: Ik heb ook een duosim van t-mobile. In april gekocht en werken beide niet. Voorlopige oplossing is om de pincode van de sim uit te schakelen, dan werkt het.

  77. Nadat ik dit had gelezen dacht ik das **** zeg want ik heb namelijk ook een 64 GB iPhone 4S besteld bij T-Mobile, maar nadat ik mijn mails had gezien van vandaag was er 1 mail bij waarmee ik wel happy werd, dat is deze mail namelijk,

    Beste T. Demir,

    Betreft: uw T-Mobile bestelling.
    U ontvangt woensdag 26 oktober in de avond een sms en e-mail waarmee u op http://www.mijnorderstatus.nl een bezorgafspraak kunt maken. De eerst mogelijke bezorgdatum is vrijdag 28 oktober.

    Het kan zijn dat door de drukte u de sms of e-mail later ontvangt..

    Met vriendelijke groet,
    AMP Logistics

    Dus dat word nog even afwachten of het echt vrijdag word

  78. 19e besteld en vrijdag wordt hij afgeleverd. Een 64 GB zwart, dus het lijstje van T-mobile zal misschien alleen van toepassing zijn op nieuwe klanten?

  79. Heb 7 oktober mijn iPhone 4S 16GB Wit bij The Phone House besteld, en hij komt vrijdag gewoon binnen!

    Als je geen zin hebt om te wachten kun je bij sommige The Phone House filialen nog bestellen.

    Of je rijd 2 uur heen en terug naar de Apple Store in Oberhausen, Duitsland (los toestel vanaf €599,-).

  80. Helaas is het bij ons (kan helaas niet zeggen welke telecomketen) ook niet duidelijk van welke provider en hoeveel stuks van welke versie we binnen gaan krijgen.

    Vooralsnog wordt geroepen dat we er een aantal binnen krijgen van elke provider. Ben erg benieuwd, het zal allemaal wel chaos en dringen worden, vrees ik.

    Kortom: voor ons net zo onduidelijk!

  81. Origineel geplaatst door Richard
    @JayWheel: Weet je wel zeker dat je een microsim hebt die door dat specifieke probleem getroffen is? Wellicht werkt je microsim meteen al. Ik ga er vanuit dat die van mij — die nu in de 4 zit — gewoon werkt. Maar goed, ik heb een duo-sim in het voorjaar aangeschaft en ik heb de hoop dat deze niet getroffen is door dit probleem.

    Op dit moment heb ik geen microsim (ik heb nog een 3G die om vervanging schreeuwd)
    Ik ben bij een T-mobile shop langs geweest, zij hadden alleen microsims uit de probleemreeks.

  82. Ik kreeg bericht van T-Mobile dat ze hem vrijdag kunnen leveren :O

  83. Vrijdagochtend de 21e om 7:59 een 16gb zwart besteld, a.s. vrijdag eerst mogelijke bezorgdatum.

  84. Origineel geplaatst door Sezgin
    Velen vonden de 4S zwaar tegenvallen. Nu ik lees heeft bijna iedereen hem besteld behalve ik. De macht ligt dus bij Apple en niet bij de consumenten.

    Natuurlijk heb je allerlei voorbeelden van mensen die eerst schreven dat ie tegenviel, en nu schrijven dat ze ‘m besteld hebben.

    Toch? Want als je dat niet hebt is je post echt een staaltje oppervlakkig hokjesdenken van de eerste orde.

  85. Ik heb hem Bij Vodafone besteld op zaterdag en heb maandag gebeld en ze zeiden dat nog niemand een order bevestiging heeft gekregen en dat iedereen ze pas op woensdag zal krijgen.
    En je hem donderdag of vrijdag thuis zou moeten hebben en iedereen die hem na de 23ste heeft besteld krijgt hem pas op de 11ste. Dus als ik hem niet vrijdag krijg annuleer ik het en koop ik het bij phoneshop.nl

  86. Ik heb me iPhone op 21 oktober besteld, en ook ik heb de wachttijd van 2/3 weken (wit 16gb) Ik heb helaas niets vernomen van t-mobile hoe ik al op de 19e kon bestellen, als vaste klant had je daar toch recht op?

    Ik vind het niet zo heel erg om te wachten, 2/3 weken zijn zo voorbij!!

  87. Ik heb mijn telefoon een maand terug bij the Phonehouse besteld hier in de buurt, was de eerste of 1 van de eersten, zal dus deze week sowieso mijn iphone kunnen ophalen 🙂

  88. Origineel geplaatst door peter
    ekker is dat! ik heb mij 16gb wit de 19e besteld icm 2jarig abo. vervolgens gebeld om het om te zetten. volgens de medewerker heeft dat geen gevolgen voor mijn levering. vandaag krijg ik een sms met een levertijd van 2-3?! maar weer tmobile bellen

    aanvulling, inmiddels t-mobile gebeld. ze hebben mijn order geannuleerd en opnieuw ingevoerd. daardoor lijkt het dus een bestelling van na de 21ste en sta ik achteraan in de rij bij de koerier. de man van tmobile wist me te vertellen dat ze 500.000 toestellen hebben besteld en dat de koeriersdienst niet in staat is ze allemaal op de 28ste te bezorgen. daardoor ontstaat de levertijd van 2-3 weken

  89. Origineel geplaatst door Ralf
    heb hem in de t-mobile shop besteld en stond daar 2de op de wachtrij voor een witte 3gs 32gb dus hoop dat ik hem vrijdag kan afhalen. (een shop krijg toch wel meer dan 2 per type/kleur toch?)

    Ja voor een 3GS staan de mensen ook niet meer in de rij 🙂

  90. Ik snap dat iedereen enthousiast over de 4S is hoor, maar een weekje meer of minder wachten daar ga je toch niet dood van?! Dan maar annuleren…euhhh.. beetje overdreven in mijn ogen. Maargoed, wie ben ik? 😛
    Ik wacht trouwens ook op m’n 4S hoor, maar dan van VF, wel een orderbevestiging gekregen trouwens. Ben benieuwd of ik ‘m zaterdag al in m’n handen heb, maar dat zie ik wel..
    Succes met het laaaaange wachten allemaal! 🙂

    Wacht trouwens al bijna 4 maanden op m’n nieuwe auto, dat is pas lang! 😛

  91. Vrijdag 21 oktober om 8:15 telefonisch besteld. iPhone 4S 32GB kleur zwart. Vandaag sms en e-mail ontvangen dat ik woensdag een afspraak kan maken met eerste bezorgdatum vrijdag 28 oktober…

    Had witte besteld, maar door foutje zwart in het systeem gekomen. Na telefonisch overleg heb ik de bestelling niet aangepast aangezien mijn bestelling dan onderaan de lijst zou komen, ipv heel erg ver bovenaan! Wel heel keurig een financiele vergoeding gekregen voor de gemaakte fout van de medewerker. Goede keuze van iemand die altijd in de verkeerde wachtrij gaat staan… 😉

  92. Oei wat vreemd, gelukkig gaat dat via Apple store beter î„’

  93. een t-mobile medewerker verzekerde mij trouwens dat de eerste berichten over leverdatum pas morgen verstuurd zouden worden – ik heb namelijk nog geen bericht gekregen en toch vrijdagochtend al vroeg besteld….

  94. 22e besteld. 64gb maar gedaan omdat ik hoopte dat die vanwege de prijs minder populair zou zijn en dus wellicht eerder beschikbaare zou zijn. 2 medewerkers aan de lijn gehad die me verzekerden dat ik uiterlijk zaterdag de 29e het toestel in huis zou hebben.

    Helaas vanmorgen een SMS dat ik 3 weken moet wachten 🙁

    Ik vind het een zeer slechte prestatie van T-mob! Is mijn laatste jaar bij ze. Ik overwoog nu al om naar Vodafone te gaan en heb nu spijt dat ik het niet gedaan heb…

  95. Origineel geplaatst door Mikel Tolboom
    een t-mobile medewerker verzekerde mij trouwens dat de eerste berichten over leverdatum pas morgen verstuurd zouden worden — ik heb namelijk nog geen bericht gekregen en toch vrijdagochtend al vroeg besteld….

    Dan is een t-mobile medewerker een beetje creatief met de waarheid omgegaan vrees ik.

  96. Toch vind ik het wat teleurstellend dat mensen die in de ‘lucky draw’ zaten van 1000 personen die mochten pre-pre-orderen (het woord van 2011 ;)?) en een witte 32GB hebben besteld, nu opeens zien dat ze toch nog 2 weken moeten wachten? Het hele idee achter die actie was toch juist dat je hem dan als eerste had? Dan had je net zo goed ‘gewoon’ kunnen pre-orderen … Klinkt als slecht inkopen/inschatten #whatsthepoint

    @speedy: je kan altijd nog cancellen hoor 😉 tot 7 dagen na ontvangst van het toestel volgens mij zelfs …

  97. Origineel geplaatst door emiel
    @speedy: je kan altijd nog cancellen hoor tot 7 dagen na ontvangst van het toestel volgens mij zelfs …

    Ik schiet er nu niks meer mee op. Vodafone geeft ook aan en wachttijd te hebben en ze weten ook niet precies hoe lang.

  98. Alles en iedereen heeft wachttijd…..

  99. Misschien moet je aan SIRI vragen, wat de wachttijd is…

    Heb toch gewoon geduld

  100. 19e besteld bij t-mobile, 28e geleverd

  101. Ik heb mijn zwaart 64gb iphone 4s in mijn handen nu , dus geen wacht tijd , koopt mijn iphone in newcastle ‘s apple store maar siri werkt niet in nederland ook als je engels vraagt , vraagen over weer werkt maar niks over welke griek is best, siri in nederlands komt zomer 2012

  102. Origineel geplaatst door RDG
    Afgelopen vrijdagmorgen om 7:55 via de website een zwarte 16GB 4S besteld, vandaag een SMS dat ik morgen een e-mailtje kan verwachten om een afspraak te maken. Directe levering (vanaf vrijdag a.s.) dus.

    Vrijdag rond dezelfde tijd (+/- 15 min) dezelfde telefoon besteld. vandaag een sms met 2 weken levertijd,
    gebeld maar reactie was dat ik eigenlijk gewoon pech heb.

  103. @Niels: Bij de productiemedewerkers is niets bekend maar bij het hoge volk zeker wel anders ga je geen deal aan met je leverancier.

  104. Als je bij een T-mobile shop een 4s hebt gereserveerd, kan je die dan wel op vrijdag ophalen?

    Ik was volgens dat vrouwtje de zesde.

  105. Een Mediamarkt in de buurt krijgt van T-Mobile 1 zwarte 16GB in WK44 en de 2e in week 46 een witte 16GB. Dus geen pallets!

  106. Ik kreeg vanmiddag een sms dat het 2 weken kan duren, maar ik heb hem op de 23ste besteld. Het mooie is dat een collega 10minuten later een sms kreeg dat het 3 weken kan duren, maar hij had hem al op vrijdag ochtend besteld!? toch klopt het niet helemaal hoe het gaat bij t-mobile.

  107. haha ben benieuwd 18 oktober besteld de 32 GB

  108. Als zakelijke klant heb ik hem in de winkel besteld. Ik werd daar verzekerd dat ik hem vrijdag op kon halen, maar ik heb helemaal geen bericht o.i.d. gekregen. Iemand anders zelfde situatie?

  109. @lex: shit … nou goed, dat wordt dan ook sim(s) wisselen .. iig handig om te weten dat het wel werkt wanneer je de pincode uit zet!

  110. Toch jammer dat mijn tip over de vodafone levering vanaf 11 november. Niet wordt geplaatst. Ik heb dit gisteren al in een reactie geplaatst. 5 minuten nadat dit bij Vodafone Consumer sales bekend werd. Ditzelfde had ik met de toestelprijzen van de 4S bij VF, en vorig jaar bij de toestelprijzen bij de iPhone 4. Waarom plaats ik uberhaupt nog dit soort info? 😐

  111. Mmm, heb de 20e als pre-pre-order een zwarte 64 GB besteld en kreeg een sms vandaag dat hij binnen 2-3 wk geleverd gaat worden. Een telefoontje naar een overigens vriendelijke dame van T-Mobile leerde mij dat er vrijdag geen 64 GB-modellen geleverd zouden worden . Uit de berichten hier blijkt dat toch niet helemaal waar te zijn. Jammer dat T-Mobile dat dan niet gewoon zegt.

  112. @bashb: Geldt dit voor alle toestellen en alle besteldata? Lees hierboven namelijk dat de eerste groep ze donderdag of vrijdag al krijgt bij VF. Mij is ook tweemaal “eind deze maand” toegezegd door webcare en klantenservice (telefoon)

  113. @speedy:: Ik heb mijn t-mobile bestelling om diezelfde reden zojuist geannuleerd. Dit was voor mij de druppel. Dan maar twee weken langer wachten bij Vodafone.

  114. Origineel geplaatst door wilbert
    Daarnaast kan je nu nog goed een iphone 3gs verkopen tweedehands en is een 1 jaar abbo bij t-mobile te doen als je ook de eerste 3 maanden gratis krijgt!

    Je krijgt 2 maanden gratis bij een 1-jaars abo. Maar het blijft best voordelig.

  115. Origineel geplaatst door Richard
    @lex, shit … nou goed, dat wordt dan ook sim(s) wisselen .. iig handig om te weten dat het wel werkt wanneer je de pincode uit zet!

    En dan is het nog de vraag of de simkaart unlockt, anders kun je de pin niet uitzetten.
    Het is mij na een paar dagen gelukt door de simkaart ietsje te buigen.

  116. De 21e rond 16:00 besteld. iPhone 4s 32 GB zwart.
    Levertijd 2 tot 3 weken, en dat sms’je kreeg ik rond 3 uur vandaag. Maarja, als het mee zit heb ik hem een weekje later dan de 28e 🙂

  117. Ik heb hem bij de winkel van tmobile zelf besteld. Iemand enig idee of dat die ook op tijd iets laten weten.

  118. 21e om 09:30 16GB zwart besteld. (bij T-mobile)
    Vandaag bericht dat ie 28e geleverd gaat worden.
    Beter dus dan wat er in de tabel hierbovenstaat gelukkig.

  119. @Larss: Ik had mijn stukje in de verkeerde thread gezet. Maar ik heb bij 1 jaar verlening 3 maanden gratis gehad!

  120. Mensen die hem de 21ste hebben besteld en nu teleurgesteld zijn dat ze moeten wachten.
    Dit ging precies hetzelfde als met de 4 vorig jaar.

  121. 20 oktober het beruchte smsje gehad dat ik een Iphone 4s mocht uitzoeken bij mijn verlenging.

    Gekozen voor een 32GB Zwart

    Vandaag een e-mail ontvangen met de tekst dat ik morgen avond een e-mail krijg en een sms voor een afspraak te kunnen maken.

    Eerste mogelijkheid is aankomende vrijdag.

  122. Ik heb hem bij de winkel van tmobile zelf besteld 21 okt rond 14.00. Iemand enig idee of dat die ook op tijd iets laten weten?

  123. Vrijdag 21 oktober om 7:55u een iphone 4s zwart 16gb los toestel besteld en betaald. 8:25u ordernummer+bevestiging gekregen.. Alleen ik heb vandaag geen sms gehad?:S En nu lees ik dat mensen die later hebben besteld wel een sms/mail hebben gekregen. Wel heel raar dit…

  124. Vrijdag de 21e om 09:30 besteld via de website van t-mobile. 4s 16gb zwart. Nog geen mail/sms ontvangen om een afspraak te maken met AMP. Op de site staat dat ik nu in fase 2 zit. (Bestelling in behandeling). Heb hem vrijdag ook gelijk betaald en ga er eigenlijk wel van uit dat ik hem vrijdag binnen heb aangezien ik toch 1 van de eersten geweest moet zijn?

  125. Fijn is dat, bestel ik via de webshop, kan ik pas 21e doen dus doe ik dat keurig betaald. Moet ik alsnog verdomme 2-3 weken wachten. Je reinste onzin, 19 – 20e geen wachttijd, kon toen niet eens bestellen.

  126. Ik ga in december wel eens kijken voor een 4S. Neem ik hem meteen mee. Wel zo handig.

  127. Origineel geplaatst door Evert
    Voor mij never nooit weer t-mobile. Ik hoop dat ze een hoop klanten gaan verliezen tijdens deze introductie. Ik nu 3gs, 2 jaar elende met t-mobile. En ik zal ongetwijfeld niet de enige zijn. T-mobile gaat dit absoluut merken.

    Ze zullen er weinig van merken aangezien ze de goedkoopste (minst dure?) zijn. En we blijven hollanders he!

  128. Ik zie het allemaal wel gebeuren. Heb hem maandag besteld bij de T-shop bij mij om de hoek, waar de verkoper mij vertelde dat er van de 64GB versie niet zoveel gereserveerd waren… Dussss…..

    Vind het alleen heel kinderachtig van T, dat wanneer ze de telefoon niet kunnen leveren voor de 14de van November, tevens je de eerste 3 maanden gratis abbo vervalt.. Leuke actie van T. Maarja, zij zijn ook maar afhankelijk van wat ze binnen krigen.
    Vind ondanks alles dit toch jammer van T.

  129. Kon gebruik maken van pre order de 19e maar niet gedaan. Gewacht op de tarieven van vodafone. Toen die flink tegen vielen heb ik de 21e om 8 uur meteen gebeld met T. 8:25 door de wachtrij heen en besteld. Flinke tegenvaller als je hoort kleine 5 weken wachttijd.
    Kan ook vanavond een afleverafspraak maken voor vrijdag. Flinke meevaller dus weer.

    🙂 valt t toch nog allemaal op zijn plaats.

  130. Origineel geplaatst door Usman
    Vrijdag 21 oktober om 7:55u een iphone 4s zwart 16gb los toestel besteld en betaald. 8:25u ordernummer+bevestiging gekregen.. Alleen ik heb vandaag geen sms gehad?:S En nu lees ik dat mensen die later hebben besteld wel een sms/mail hebben gekregen. Wel heel raar dit…

    Origineel geplaatst door Stijn
    Vrijdag de 21e om 09:30 besteld via de website van t-mobile. 4s 16gb zwart. Nog geen mail/sms ontvangen om een afspraak te maken met AMP. Op de site staat dat ik nu in fase 2 zit. (Bestelling in behandeling). Heb hem vrijdag ook gelijk betaald en ga er eigenlijk wel van uit dat ik hem vrijdag binnen heb aangezien ik toch 1 van de eersten geweest moet zijn?

    Als jullie eens leren lezen dat jullie WOENSDAGavond een sms/email krijgen….

  131. Heb ook zitten klooien met bestellen. 19e besteld. Bestelling verandert in 32 Gb. Weer achteraan in rij. Gister sms levertijd 4-5 weken. Geannuleerd, boos geworden, abo opgezegd en gisteravond toch maar weer besteld (geen medewerker van tmobile zegt hetzelfde over levertijd). Vanochtend afspraak gemaakt voor afleveren: donderdag 27 oktober tussen 12.00-18.30. Snap er niets meer van!

  132. @Roonwig: Dan heb je zeker zitten klooien… 😛

  133. Origineel geplaatst door Roonwig
    Heb ook zitten klooien met bestellen. 19e besteld. Bestelling verandert in 32 Gb. Weer achteraan in rij. Gister sms levertijd 4-5 weken. Geannuleerd, boos geworden, abo opgezegd en gisteravond toch maar weer besteld (geen medewerker van tmobile zegt hetzelfde over levertijd). Vanochtend afspraak gemaakt voor afleveren: donderdag 27 oktober tussen 12.00-18.30. Snap er niets meer van!

    Heb je een witte of een zwarte besteld? Want bij bestelling van een zwarte kan dit duidden op de vroege aflevering.

  134. Wel flink shit. 32gb wit bestelt in de tmobile winkel. Al dat personeel stond trots te verkondigen dat ze groot hebben ingeslagen en omdat ik letterlijk als eerste in de winkel stond dacht ik dat dat nog wel eens kon kloppen. Niet dus :(. Ik heb nog steeds geen sms of mail. Hellup!!!

  135. @Roonwig: Toch maar weer ff gebeld met t-mobile: bleek dat ze een 3gs aan me wilden gaan uitleveren! #Fail. Moet nu weer 48 uur wachten voordat ik een nieuwe bestelling kan gaan doen. Ze zitten gevangen in hun eigen systeem!

  136. in dat tabelletje staat dat sommigen ook eerder konden pre-orderen dan de 21e. dus die mensen hebben voorrang. als je vrijdag besteld hebt, reken er dan niet op dat je ‘m voor volgende week woensdag in huis hebt 🙂

  137. De 21e besteld in de T-Shop hier in Almere.
    Mevrouw kon me toen al niet aangeven of ik de eerste selectie zou halen, terwijl ik er toch echt om 11u smorgens stond.
    Heb een zwarte 32gb besteld en me vriendin een witte 16gb.
    Het zal mij benieuwen!

  138. Ik heb em bij de mediamarkt besteld hopelijk heb ik hem overmorgen😄

  139. @Bramsel: waar woon jij in de buurt van heerlen?

  140. Origineel geplaatst door charlie wijen
    Wel flink shit. 32gb wit bestelt in de tmobile winkel. Al dat personeel stond trots te verkondigen dat ze groot hebben ingeslagen en omdat ik letterlijk als eerste in de winkel stond dacht ik dat dat nog wel eens kon kloppen. Niet dus . Ik heb nog steeds geen sms of mail. Hellup!!!

    Uhm, als je in de winkel hebt gereserveerd dan is dat dus geen pre-order en ontvang je dus geen sms of email hoor!

    Je word gebeld als ze binnen zijn en aangezien je de eerste bent ben je redelijk zeker van je iPhone vrijdag.

    Dit was twee jaar geleden met de 3GS ook zo in de T-shop Roosendaal. Ik was nu daar de eerste die de 32GB zwart heb gereserveerd dus heb ook goede hoop.

  141. Hebben jullie er wel eens over nagedacht dat het onmogelijk is na een maand productie de hele wereld van een iPhone 4s te voorzien? Iedere winkel krijgt een beperkte voorraad, in Duitsland waren ze ook na een paar dagen op.

    Crisis?, welke crisis. 🙂

  142. @Dejan: Mediamarkt krijgt er de eerste 2 maanden maar tussen de 2 en 10 iPhone 4sen per filiaal dus de kans is minimum dat je hem over morgen krijgt maar ik hoop het voor je

  143. Net bericht KPN
    We kunnen uw order uitleveren. Het pakket wordt spoedig bezorgd.

    Ben benieuwd mijn eerste Iphone

  144. Afgelopen vrijdag rond 19:30 besteld bij KPN.
    Net gebeld door hen. iPhone wordt vrijdagavond geleverd.
    Gaat om de zwarte 16 GB.

  145. @Peter vooijs: Wanneer heb je besteld?

  146. Origineel geplaatst door Hez
    @Peter vooijs: Wanneer heb je besteld?

    de 21 om tussen 11 en 11:30 uur nog niets verder gehoord

  147. OK, heb ook zo rond die tijd besteld.. een witte 16gb.. Hopen dat ik er nog bij zit..

  148. Ik heb mijn zwarte 16GB vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag betaald. Ik kreeg gisteren om 16.14u een smsje dat de verwachte levertijd 2 weken is. Dat valt me mee, ik ging uit van 4-6 weken.

  149. Niemand enig idee? ik heb 21 oktober rond 14 uur een iPhone 4S 32 GB besteld in Den Bosch alleen nog steeds niets van gehoord..

  150. Iemand al reacties van t mobile voor uitlevering zou woensdag avond toch ? , ik trouwens ook vrijdag 21ste besteld en zaterdag betaald en gister sms gehad met twee weken verwachte levertijd.

  151. Origineel geplaatst door Stefan
    Afgelopen vrijdag rond 19:30 besteld bij KPN. Net gebeld door hen. iPhone wordt vrijdagavond geleverd. Gaat om de zwarte 16 GB.

    waarom koop je hem niet gewoon bij apple.com? daar is ie toch veel goedkoper?

  152. @Stefan dan heb jij erg veel geluk. Ik heb hem bij T-Mobile besteld rond een uur of 15:00 en krijg hem later.
    Even wat anders. Ik zag de vraag voorbij komen: “Geldt de verwachte lever datum vanaf de release van de iPhone of geldt dit vanaf het moment dat je de bestelling hebt geplaatst?”
    Ik heb hier echter nog geen antwoord op terug gelezen. Kan iemand mij hierbij helpen?

  153. Vanavond zou het sms’je / e-mail moeten komen om hem vrijdag te laten bezorgen. Nog niks gezien helaas ondanks dat ik steeds op reload zit te beuken :-). Iemand al iets gekregen?

  154. Zojuist het emailtje gekregen!!
    Snel een bezorgafspraak maken haha! :DD

    EDIT 1:Vrijdag tussen 12:30 en 18:00 komt de bezorger langs. Morgen ontvang ik nog een email welk tijdstip dit ongeveer wordt.

    Spannend!

  155. Email tmobile zojusit binnen. Bezorgafspraak gemaakt voor vrijdag 28 oktober 12:30 t/m 18:00 uur.

    Had de iphone 4s 16g zwart ge pre-pre-ordered op 19 oktober 20.00 uur netttt voor sluit.

    Super blij kan niet wachten:D:D

  156. 20/10 besteld…maandag sms en mail gekregen dat ik vanavond de afspraak zou moeten kunnen maken met de koerier.

    Email Refreshbutton non stop 😉

  157. Nog steeds Geen mail gehad over een bezorgafspraak …

  158. Krijg net mail, voor mij was komende maandagmiddag pas het eerst te kiezen bezorgmoment.
    De rest is vast al vergeven aan mensen die eerder bestelden.

  159. Wat duurt die mail lang zeg. Heb meteen besteld na die pre-ordermail van T-Mobile maar dat is blijkbaar geen garantie om nu ook snel aan de beurt te zijn. En nu is blijkbaar maandag pas de eerste mogelijkheid :-(.

  160. Tja, idem hier: was er vroeg bij en heb nog geen mail.
    Maar geen paniek, het kiezen van bezorgmoment is ongetwijfeld ook afhankelijk van de regio waar je woont.

  161. Is het ook mogelijk om een bezorgafspraak na 18.00u te maken voor vrijdagavond?

  162. sms/email gehad voor aflevering 4s 16gig black, zaterdag om 8.30 zelf afhalen bij AMP was de snelste optie. Gewoon gepre-orderd op de 21ste om 8.00 via contractverlening, onverwacht snelle levering deze keer.

  163. Origineel geplaatst door satan
    sms/email gehad voor aflevering 4s 16gig black, zaterdag om 8.30 zelf afhalen bij AMP was de snelste optie. Gewoon gepre-orderd op de 21ste om 8.00 via contractverlening, onverwacht snelle levering deze keer.

    Hoe bedoel je Afhalen…. gewoon bij TM SHOP

  164. Hier ook nog steeds geen mail….Als ik dan moet wachten wil ik wel graag weten tot wanneer ik moet wachten

  165. @Mikel Tolboom: Hier ook nog steeds geen mail kreeg gister een mail dat ik vandaag 1 zou krijgen … pfff WACHTEN WACHTEN WACHTEN ! ! !

  166. Afspraak gemaakt, helaas op zaterdag aangezien vrijdag al vol zat. Dit was dus al om 20.00 uur…

    Inmiddels al begrepen dat woensdag de eerste mogelijkheid is. Heb je nog geen mail gehad, dan dus nog een weekje wachten….

  167. Krijg ik spam van T-Mobile in plaats van mail van AMP :-/

    Nog even wachten dan 🙂

  168. Ik dacht bij een sms’je van t-mobile eindelijk iets te horen te krijgen over levertijd, stond erin: ‘Uw factuur staat nu online’ 🙁

  169. nog geen sms en bericht.
    zou ik vandaag krijgen nu al 22:10

  170. Vrijdag 21 okt besteld rond 7.50 uur. Zojuist een email gehad voor het maken van een afspraak. Levering gaat a.s. vrijdag 28 okt tussen 830-1300 plaats vinden. Ik ben blij…!

  171. Wat ik heb begrepen uit voorgaande berichten is dat er woensdag avond een notificatie via email/sms word verstuurd.
    Is dit alleen het geval als hij wel optijd word afgeleverd?
    Zou wel zo netjes zijn van T-MO als ze de klanten die moeten wachten ook wat laten weten.
    Of moet ik netjes tot vrijdag wachten?
    Voel me eenzaam zonder luxe telefoon atm.

  172. sms gehad 22u14, kon niet (meer) voor aflevering deze vrijdag kiezen, wel voor as zaterdag

  173. @Diederik: Zelfde verhaal 5e op de lijst bij t winkel, nog niks vernomen!

  174. Je ontvangt op exact hetzelfde moment overigens ook een email. Ik denk dat ze smsen en emailen op volgorde van bestelling.

  175. Origineel geplaatst door Henry
    Je ontvangt op exact hetzelfde moment overigens ook een email. Ik denk dat ze smsen en emailen op volgorde van bestelling.

    Da’s helaas niet zo want ik heb woensdag vrij vroeg besteld en vandaag nog niets ontvangen.

  176. @Larss: Te snel geconcludeerd, ik heb ook woensdag besteld, zat in de (zakelijke) voorselectie trouwe klanten. Of dat een eer is of dat ik te veel betaal… 🙂
    ah ik zie het, iemand heeft vrijdag besteld en ook al een sms ontvangen, wellicht is het wel op volgorde maar zakelijk en consument of voorselectie en publieke reservering parallel. Ach who knows, ik hoop dat je snel aan de beurt bent!

  177. Uurtje terug mail & sms gehad (besteld om 8u op de 21e bij TM); zowel in Amsterdam en Apeldoorn 1e bezorgdatum helaas pas na het weekend – Maandag 31 Okt was eerste optie via AMP.

  178. Ik heb een zwarte iPhone 4S 32GB besteld bij een tmobile shop in de stad… Hoorde ik dan ook deze dag een smsje of emailtje te ontvangen? Of kan het morgen dan ook nog? Wat dan ook, ik ga
    er vrijdagmiddag gewoon heen om m’n iPhone op te eisen, heb daar namelijk vorige staan te verkleumen tot ze opengingen!

  179. Geen zorgen!

    Krijg net, 22.45 uur, de sms EN de e-mail.
    Ingelogd en zowaar…mijn Iphone wordt keurig op vrijdag 28 oktober geleverd! Wat hierboven wordt gesteld is dus onzin…het zou nog kunnen liggen aan bezorggebied o.i.d.

  180. @Henry: Niks te snel geconcludeerd, zowel hier als op andere fora melden mensen die later besteld hebben dat ze inmiddels een afspraak hebben.

  181. Ik heb hem in de winkel besteld van tmobile. Heeft iemand hier al bericht van gehad?

  182. @charlie wijen: Heb ik ook gedaan en heb nog niets gehoord, was wel de eerste in de winkel…

  183. @JayWheel: Dat is echt de grootste onzin. Je kan gewoon naar een willekeurige T-Shop lopen en daar een microsim kopen. Kost echter wel 10 euro maar dan heb je hem wel direct.

    Heb er vandaag ook alvast 1 gekocht en die heb ik nu in m’n iPhone 3GS zitten. Je kan het namelijk daarna afbreken en dan is het een microsim.

  184. Ik ook, letterlijk de eerste van de 6 die bij opening voor de deur stonden.

  185. Nog 58 minuten om hun belofte waar te maken dat ik vandaag een mail/sms krijg. Heb er weinig vertrouwen in eerlijk gezegd.

  186. Vanavond rond 20:00 uur afspraak gemaakt met bezorgdienst amp, 16GB zwarte 4S word as zaterdag geleverd. Omgeving Utrecht. Had pas vrijdagmiddag de 21ste na 13:00 uur me abbo verlengd via tmobile telefonisch. Succes met de lange wachttijden😉

  187. Vrijdag ochtend om 08:03 witte iPhone 4s 16gb besteld. Zaterdag eerste sms gekregen. gister 2e sms, en vandaag om 22:55 een sms + mail om afspraak te maken. Helaas was er voor de vrijdagmiddag geen plek om in te plannen dus komen ze de iPhone zaterdag overdag leveren

    @a9018436 : Ze lever vrijdag alleen tot 18:00, de rest vd werkweek kan je telefonisch wel een afspraak maken voor levering tussen 18 en 21 uur. Je kan ook voor zaterdag een afspraak maken, dan krijg je vrijdag avond een sms waarin staat tussen welke 2 uur ze langskomen. Bijvoorbeeld tussen 13:00 en 15:00.

  188. Oja sms email rond 19:55 ontvangen van amp. Gelijk afspraak gemaakt uiteraard. As vrijdag was niet beschikbaar. Rest van bericht zie hierboven.

  189. krijg ik net eindelijk mail van Tmobile is het RECLAME DAMNNN

  190. 3 Bestelling in magazijn
    Bestelling wordt klaargemaakt in magazijn om verstuurd te worden.

    Dat wel, maar geen mail om een afspraak voor levering te maken… :S

  191. net mail gehad 😀 vrijdag 28 komt ie 😀

  192. Ik heb een los toestel bestel bij T-mobile heb nog helemaal niets gehoord over lever datums geen mail of sms. Wacht wel af hoe het loopt wat moet je anders

  193. Toch nog een mail!

    Leverdag/ dagdeel: vrijdag, 28 oktober 2011 tussen 12:30 en 18:00 uur.

    Woohoooo

  194. Yeah! Eindelijk mail (geen sms??). Vrijdagmiddag bezorgd in 010.

  195. Nog steeds geen mail of sms. 19e besteld..

  196. 00:01 mail gehad geen sms:

    Werd verteld 28 oktober levering maar net een afspraak gemaakt dat dit oas zaterdag 29ste is tussen 8:30 tm 18:00

  197. Heb los toestel 4s 16 gb Black besteld vrijdagochtend om 09:30. Nog helemaal niks binnen. Geen mail, geen sms. Wel de bevestiging gehad en daarmee ook al betaald. Nog steeds in fase 2. Vind t heel vreemd dat personen die later besteld hebben deze wel al hebben. Ik word geeekkk!!

  198. 0:23 kreeg ik de e-mail
    vrijdag, 28 oktober 2011 tussen 12:30 en 18:00 uur bezorgen !!!!

  199. Die 2 e was een bevestiging mail voor mijn zwarte 64 GB 4S

  200. Wie krigt hem van kpn geleverd,,,ik heb niets meer gehoord jammer weer..

  201. grrmbl.. 19 oktober 17:00 uur gereserveerd.. kreeg vanavond om 0:08 een mailtje (geen sms).

    Eerste mogelijkheid, dinsdag 1 november! Belachelijk 🙁

  202. 0:16 kreeg ik de e-mail
    vrijdag 28 oktober 2011 tussen 12:30 en 18:00 uur bezorgen, eindelijk 😀

  203. @Peter vooijs: Nog steeds niks gehoord van KPN! Gisteren met Verkoop gebeld maar die kon niet vinden of de toestellen al geleverd waren. Ze konden mij ook niet vertellen of ik bij de eerste lichting zou zitten… 21e besteld 16gb wit.. Kzou gebeld worden zodra ze m kunnen leveren… Wachten, wachten, wachten 🙂
    Wellicht heeft m’n nummerbehoud ook nog een vertragende werking..

  204. Ik had gister om half 12 (‘s avonds) een email maar geen sms. Ik heb meteen gekeken en kon vrijdag in de middag laten leveren. Dus misschien krijgt iedereen wel random een email/sms maar kijken ze wanneer je besteld hebt om de gaten te vullen in de levering.

    Dus first come (bestelling) first serve (levering)

  205. Sms mail gekregen dat woensdag n sms zou volgen voor een afspraak. Geen sms gekregen. Zw32 19e besteld zou leverbaar moeten zijn. Tmobile ontkent bestaan schema n zegt nog geen toestellen te hebben gehad voor uitleverIing apart gezien bovenstaande reacties. Zijn er nog meer die geen vervolg sms hebben gekregen?

  206. Ergens vannacht e-mail, vanochtend om 8:15 SMS. Ik denk dat ze vanaf een uur of 11 stoppen met het verzenen van SMS’jes om mensen niet wakker te maken.

  207. Net gebeld met klantenservice VF. Die gozer gaf aan dat VF op de 28e de iphones zelf pas binnen krijgen en dat er daarna mails en smsjes worden verstuurd met leverdata. Erg vreemd en héél erg jammer..

  208. Origineel geplaatst door Stijn1987
    Heb los toestel 4s 16 gb Black besteld vrijdagochtend om 09:30. Nog helemaal niks binnen. Geen mail, geen sms. Wel de bevestiging gehad en daarmee ook al betaald. Nog steeds in fase 2. Vind t heel vreemd dat personen die later besteld hebben deze wel al hebben. Ik word geeekkk!!

    Ik heb vrijdagochtend 9.00 uur besteld en ook nog steeds niets gehoord en sta ook nog in fase 2 – echt belachelijk!

  209. @Wik: Ik ben ook steeds aan het vragen bij Vodafone. De medewerkers weten niks, en het duurt allemaal veel te lang…

  210. Als (letterlijk) eerste besteld in de tmobile winkel in weert en nog steeds geen mail of sms. En ook nog eens de 32wit dus zul je zien dat ze die pas in nov/dec binnen komen, kon ik nog maar switchen naar zwart!!!!!!

  211. @Hez: net gebeld met KPN ik kan hem binnen 3 dagen verwachten, is verlenging contrakt dus met nummer behoud.
    was een van de gelukkige volgens KPN….

  212. Nog steeds geen email of sms gehad van Vodafone.. ook als ik de order status bekijk is deze nog niet gewijzigd vanaf het moment dat ik hem besteld heb 21 oktober om 9:20 uur.. ik wacht vandaag nog eens af…

  213. @Vomera: DynaLogic gaat ze uitleveren begreep ik. Deze mail heb ik net van hun gekregen:

    De toestellen worden vanaf morgen uitgeleverd aan de klanten van Vodafone. Helaas kan ik niet meer zien dan de bestelling op dit moment toe laat.

    Het enige advies dat ik U kan geven is ons dagelijks een korte mail te sturen of te bellen zodat we de status voor U kunnen nakijken. Uiteraard mag U dit ook doen aan het einde van deze dag.

    Voor u nakijken hoe het ervoor staat met uw bestelling is voor ons geen enkel probleem noch moeite om te doen.

  214. Ik heb net een telefoontje gehad van The Phonehouse, Hilversum. Zij hebben gemeld dat er alleen 3 iPhone 4s 16GB BK binnen zijn gekomen.. Dat betekend geen iPhone 4s 32GB BK (t-mobile) voor mij morgen! 🙁

  215. @Marco: Wanneer heb jij hem besteld dan ?

  216. Heb net met The Phone House gebeld. Ze krijgen hier alleen maar de 16GB versie binnen morgen. Ik heb een 32GB versie besteld, dus moet nog even wachten. Ze konden mij ook niet vertellen wanneer ze die binnen zouden krijgen.
    Afwachten maar.

  217. @Vomera: 21 oktober om 4 uur ‘s nachts, jij?

  218. Is er ook meer info bij mensen die hem
    Via de Apple store hebben gekocht ?

    Hier staat die nog steeds vanaf 31 oktober is mijn eerste keer release iPhone + Apple store

  219. @BD: Ik denk dat dit in elke PhoneHouse het geval is. Er waren ook maar 3 16GB BK afgeleverd in Hilversum. Nu maar afwachten wanneer de 32GB BK binnen komt!

  220. @Marco: Stond in me vorige post 21ste 9:20 uur 😛 haha nou ja je zou verwachten dat jij hem toch wel snel zou krijgen.. aangezien je midden in de nacht besteld hebt

  221. @Peter vooijs: Ook net even met KPN gesproken. Vertelde me dat morgenochtend geleverd wordt. Op basis van de voorinschrijvingen gaan ze bellen voor afspraken. Klantenservice verwachtte dat ze dan zouden gaan bellen voor afspraken (lijkt mij stug). Ze konden me wel vertellen dat ik ‘waarschijnlijk’ wel bij de eerste lichting zou zitten. Kortom… nog maar even wachten dus..

  222. net bericht KPN morgen wordt mijn iphone afgeleverd door post nl
    die is er meestal voor 11 uur smorgens, aftellen is begonnen

  223. @Peter vooijs: NICE! Zou mooi zijn als ze vroeg gaan leveren..
    Klopt dus niet dat de Iphones pas morgen bij KPN geleverd worden.. Klantenservice weet het klaarblijkelijk ook niet meer..
    Ik wacht rustig af! 🙂

  224. witte 16gb 4s bestelt in tmobile winkel op 21 okt net gebelt dat ik 28 okt na 09:30 kan ophalen

  225. Zie hieronder reactie van t-mobile. Wat is t verschil tussen een iPhone met en een iPhone zonder abonnement? Maarja.. Weet nu in ieder geval wanneer ik hem kan verwachten.

    Beste Stijn,
    Ik heb je bestelling terug gevonden. Je heb een prepaid besteld hiervan wisten we nog niet precies wat de levertijd ging worden.
    Ik kan je nu wel vertellen dat je in de loop van volgende week een sms en e-mail kan verwachten om een afspraak te maken.
    Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag
    mvg,
    Ordermanagement

  226. @Stijn1987: Dat abo klanten meer waard zijn dan pre-paid klanten, die weer meer waard zijn dan toestel-only klanten 😉

  227. Ik ben om 11:30 gebelt door Vodafone! Morgen leveren ze m’n iPhone 4s 16gb en we hebben een levertijd afgesproken, ik kon kiezen tussen de volgende tijden:

    08-13 uur
    13-17 uur
    17-21 uur

    Ik had mijn iPhone op de vodafone site besteld de 21e om ca. 09:30! (iPhone Smart 42,50)

    Hoop dat jullie ook iets horen!

  228. @Matthijs: Wanneer heb jij hem besteld? En met of zonder abbo?

  229. Nog steeds niets gehoord van mijn gouwe ouwe t-shop.
    Loop morgen gewoon langs als ik geen sms ontvang.
    Gimme my damn iPhone!

  230. @Marco: Besteld op vodafone.nl, 21 oktober
    iPhone 4S 16gb, in combinatie met een iPhone Smart 42,50 abbo

  231. @Stijn1987: Ik kreeg net precies hetzelfde bericht, belachelijk dat ik nou geen 50 euro per maand aan een telefoon wil uitgeven en liever in een keer klaar ben moet ik toch weten…. Waarom wordt ik dan achtergesteld terwijl ik wel al altijd prepaid en later sim only t-mobile getrouwe ben

  232. @Matthijs: Heb je nieuw abbo afgesloten of verlenging? Ik heb zelfde abbo afgesloten (verlenging), ook via vodafone.nl, om 9:21 op de 21e. Zwart, 16GB. Maar ik heb nog niets gehoord… 🙁

  233. Vrijdagmiddag de 21ste de iPhone besteld bij KPN. Gisteren heb ik keurig een berichtje gekregen dat de levering morgen plaatsvindt. Nice!

  234. Vrijdag iPhone 4S besteld 32 GB zwart T-Mobile winkel in ‘s-Hertogenbosch, 50 EUR vooruit betaald en nog steeds niets gehoord? iemand die wat meer weet?

  235. Net gebeld met vodafone online shop.

    Gezien ik een Iphone 4s 32 GB zwart Prepaid heb besteld (heb nog abbo van vodafone) konden zij mij nog niet precies zeggen wanneer hij geleverd gaat worden. Dit omdat ik een prepaid toestel heb en geen afspraak gemaakt hoeft te worden voor de levering. Al met al dus even afwachten

  236. Vrijdag iPhone 4S besteld 32 GB zwart T-Mobile winkel in ‘s-Hertogenbosch, 50 EUR vooruit betaald en nog steeds niets gehoord? iemand die wat meer weet?

  237. Origineel geplaatst door Emre
    Vrijdag iPhone 4S besteld 32 GB zwart T-Mobile winkel in ‘s-Hertogenbosch, 50 EUR vooruit betaald en nog steeds niets gehoord? iemand die wat meer weet?

    Waarschijnlijk dat die medewerker van T-Mobile een leuke avond drinken heeft gehad van je 50 eur…

  238. Ik heb net mn 4s opgehaald bij een T-shop!

    Topdingetje!

  239. Vrijdag de 21e besteld! iPhone 4s Black 16gb 21.04 en gister (woensdag) een sms en mailtje gehad om een afspraak te maken voor de 28e vanaf 08.30 wordt ie bezorgd.. 🙂

  240. Nou dan eindelijk ook een sms gehad van KPN dat ik gebeld word om een bezorgafspraak te maken… Al zegt dat nog niks natuurlijk..
    Wachten, wachten, wachten…

  241. Stelt net iemand op twitter aan VF de vraag of de geruchten waar zijn dat alle bestellingen van losse toestellen geannuleerd worden.

    Antwoord van VF webcare: met betrokken personen wordt tel. contact opgenomen.

    Ben toch blij dat ik abo erbij genomen heb.. Weet nog niks, maar ben iets zekerder van levering.

  242. Zelfde als Emre en Stijl1987. iphone 4S 64 GB prepaid vrijdagochtend besteld en betaald. Tot heden alleen bevestigingsemail. In de status app staat deze nog op 2.

    Blijkt toch maar weer waar de prioriteit van T Mobile ligt.
    Abonnementengeld 🙁

  243. Als je bij T-shop Utrecht hebt besteld kun je volgens mij nu al terecht hoor…

  244. @Rick: @Emre: Onthoud wel dat als je een toestel in een T-Mobile winkel koopt/ besteld en daarbij vooruitbetaald dat het niet hetzelfde proces opstart als dat je er 1 telefonisch besteld. Omdat de toestellen geleverd moeten worden bij een telefonische bestelling zullen de toestellen eerder op “status 3” staan omdat ze vanuit AMP Logistics nog naar het huisadres gebracht moeten worden. Indien je een bestelling bij een T-Mobile winkel doet zullen de toestellen of de dag ervoor pas in de T-shop geleverd worden of vroeg in de ochtend.

    Dit betekend dus ook dat je geen extra mail/sms krijgt zoals iedereen die zijn toestel telefonisch heeft besteld, omdat je geen afspraak hoeft te maken. Het kan wel zijn (weet niet hoe dat zit met drukke dagen ivm 4s) dat je gebeld wordt door de T-Shop met vermelding dat je toestel geleverd is en opgehaald kan worden. Maar het best is gewoon om langs te gaan en vragen of ze geleverd zijn, ook omdat de T-shops telefonisch helaas onbereikbaar zijn.

  245. Wel grappig, een telefoonwinkel zonder Telefoon

  246. @iSuperSSam: Daar heb je gelijk in maar zou fijn geweest zijn als wij ook een inzicht hadden van wanneer wij ons iPhone kunnen verwachten.

  247. @Emre: Klopt, daar heb je gelijk in. Consumenten houden van zekerheid. In dit geval is dat dus even een smsje of een mailtje dat het toestel op die en die datum opgehaald kan worden. Ik denk dat die zekerheid niet gegeven kan worden omdat de mensen in de T-mobile store ook niet volle zekerheid hebben.

    Zij willen jou verwachting natuurlijk niet te hoog houden. Als zij niet 100% weten welke modellen, kleuren etc er geleverd worden dan is het voor hun verstandiger om met dit bericht te wachten tot de toestellen daadwerkelijk zijn aangekomen.

    Het enige wat je nu kan doen is afwachten, misschien volgende keer als je meer zekerheid wil het toestel op een andere manier bestellen. Bijvoorbeeld telefonisch of via een andere provider.

  248. @iSuperSSam: Ja idd, maar ik ga morgen vroeg even langs de winkel denk ik even vragen hoe het precies zit.. En als ik nu nog online bestel krijg ik het pas over 2 maanden geloof ik dus ik zal maar gewoon wachten, en is zien wat het wordt morgen

  249. @Emre: Ik hoop voor je dat je je toestel gelijk kan meenemen 😉
    Die van mij wordt zaterdag thuis geleverd, als alles goed gaat tenminste.

  250. @iSuperSSam: Hoop ik ook, ik wil niet 3-4 weken wachten..

  251. EN goed nieuws… morgenochtend tussen 9:00 en 13:00 wordt mijn nieuwe IPhone geleverd.. de ouwe mag met een welverdiend pensioen! YIEHOE!
    Ze gaven aan dat er morgenavond geen aflevermomenten meer mogelijk waren. Whatever.. hoe eerder hoe beter.. dat wordt vast een niet zo werkzaam dagje.

  252. Voor de mensen die op zoek zijn naar een iPhone 4S 16GB van T-mobile.

    Heb ik hier nog een mogelijkheid om er 1 te bestellen, zodat je hem morgen kan ophalen.
    Bestellen voor 22:30 en morgen ligt hij klaar in de winkel.

  253. @Broodtrommel: Hoe weet je dat zo zeker?

  254. Vanmiddag sms gehad dat ik morgen mijn 32GB zwarte iPhone 4S mag ophalen in de T-Shop in Roosendaal!

    Vrijdag 21 oktober was ik de tweede in de rij om te reserveren. En de eerste voor een 32GB zwart.

    Oh, dat word een leuk weekend!

  255. Heb net om 21:14 een bericht en een mail gekregen over mijn bezorging van AMP Logistics,

    Beste T-Mobile klant, uw bestelling wordt bezorgd op 28-10-11 tussen 12:30 en 13:40 uur. Mvg, AMP Logistics

    he he eindelijk zeg een mooi bericht 😀

    dit gaat om een iPhone 4S 64 GB zwart met een 2 jarig verlengabonnement van T-Mobile iSmart 200 (kost 34,50 per maand maar de eerste 3 maanden zijn er geen abonnementskosten door de actie), ik had de 19de al gelijk mijn bestelling geplaats toen ik een mail kreeg van T-Mobile dat ik hem kon reserveren, voor het toestel betaal ik 429,95 euro aan de deur

  256. Aan alle huidige 4S bezitters; vind jullie n stuk minder aardig haha.

  257. @Emre: Omdat ik morgen mijn iPhone af kan halen?

    “Hartelijk dank voor uw bestelling bij PDAshop.nl!
    De bestelling ligt morgen, vrijdag 28 oktober 2011 vanaf 12:00u voor u klaar in onze winkel.”

  258. @Broodtrommel: Zou ik morgen ook langs kunnen gaan? En op de site zie ik nergens onbeperkt internet voor 5 EUR extra per maand?

  259. Vandaag een zwarte iPhone 4S 32GB besteld. Ben benieuwd hoe lang het gaat duren….

  260. @Emre: Dat zijn tevens gewoon T-mobile zaken. Je moet gewoon hetzelfde abonnement nemen als bij via de site van T-Mobile.
    Daarna kan je gewoon via T-mobile deze dingen “aanpassen”. Dat moet vast mogelijk zijn.

  261. @Broodtrommel: Ik ga morgen langs T-Mobile winkel als ze geen iPhone hebben ga ik langs PDAshop in Eindhoven..

  262. LOL!
    Ik denk kijk nog een x op de site van AMP, klik op wijzig. Kan ik ineens een dag eerder de bezorgtijd selecteren. Ik kon eerst alleen vanaf dinsdag 1 november selecteren. Nu dus maandag 😀
    Dus het is de moeite waard om nog een x te kijken of je de bestelling kunt wijzigen!

  263. 1 jaar garantie op de iPhone bij deze toko,bij T. 2 jaar.

  264. @rooie: Volgens mij krijg je toch standaard 2 jaar garantie van T-Mobile, dat ene jaar is garantie van winkel zelf vermoed ik.

  265. Hij is binnen!!! Jihoe!

    Vrijdag 21 oktober besteld rond 7.55 uur. Zojuist geleverd!

  266. Origineel geplaatst door Thierry
    Hij is binnen!!! Jihoe!Vrijdag 21 oktober besteld rond 7.55 uur. Zojuist geleverd!

    Bofkont :)! Mijne komt eind van de middag. Ga speciaal eerder naar huis van werk.

  267. Iemand al wat gehoord van zijn/haar t-shop?

  268. @Sveneezy:
    Nee ik ga zo langs hoor!

  269. Ik ook nog niet, terwijl ze zouden bellen gister. Ik ga zo ook maar even langs, manager gaf aan dat ik bij eerste groep zat ( ook nog eens een oud collega van mij )

  270. @Dovalentine:
    Laat eens weten als je er een hebt of hoe het ervoor staat bij de T winkels

  271. Zal ik doen

  272. Ik heb gisteren al een sms gehad van de T-shop in Roosendaal waar ik hem de 21ste had gereserveerd (was 2e in de rij).

    Kan zo dadelijk mijn 32GB zwarte toestel ophalen!

  273. Sms gekregen van t-shop, mijn 4s kan opgehaald worden. Zaterdag 22-10 besteld.

  274. Er is vaak kritiek op T-M, als ik de de poll zie en mijn ervaring is dat het niet altijd slecht gaat.

    21e besteld in T-Mobile shop, gisteravond een sms en kan 4S zo gaan ophalen.

    Geen wachttijd dus.
    Zo kan het ook.

  275. Vanochtend een smsje van mijn shop, dat ik m op kan komen halen (16gb black) jippie!

  276. Net even langs geweest in shop den bosch, ik moet wachten op een smsje of telefoontje.. Ze konden niet eens zeggen hoelang ik ongeveer zou moeten wachten?

  277. Nou lekker, mijn vriendin die eigenlijk helemaal geen iPhone wou krijgt een sms dat haar witte 16gb klaar ligt en het smsje voor mijn zwarte 32gb? ho maar!

  278. Aangezien ik zo die van me vriendin ga ophalen kijk ik even een collega aan of ze mij een 32gb black wilt mee geven. Pleeeaaaaaaaase?!

  279. Apart hoe dit allemaal verloopt hoor. Krijg zojuist pas een SMS/mailtje, maar hij wordt wel maandag a.s. al afgeleverd #weird

  280. kunnen er nou 2 simkaarten in de iphone?
    dus zou ik mijn hi simkaart van me bb ook extra in de iphone kunnen stoppen met een vodafone abonemet?

  281. De vriendelijkste werknemer in de t-store gevonden.
    Blijkt dat hier in Almere alleen de 16GB modellen zijn afgeleverd.
    32gb hebben ze ook geen verwachtte datum van, MAAR ik sta wel boven op de lijst!

  282. Origineel geplaatst door Evert
    Voor mij never nooit weer t-mobile. Ik hoop dat ze een hoop klanten gaan verliezen tijdens deze introductie. Ik nu 3gs, 2 jaar elende met t-mobile. En ik zal ongetwijfeld niet de enige zijn. T-mobile gaat dit absoluut merken.

    Heb voor 120 euro internet buitenland kosten moeten maken door een disfunctionele Navigon app. Speciaal voor t-mobile klanten: reactie t-mobile kosten worden niet gecompenseerd… Tel dat op bij slecht 3G bereik in veel treintrajecten in Nederland, bah!!!

    Wie heeft nog meer problemen met de navigon speciaal voor t-mobile klanten app. In het buitenland gehad?

  283. @Marcel: Als je vandaag je orderstatus checkt bij Phoneshop (heb ik ook gedaan) kom je er helaas achter dat de levertijd naar 3 weken is verlengt… zucht…

    “6 oktober besteld bij Phoneshop”

  284. Ik heb m vandaag binnen gekregen en hij is geweldig.Bij Typhone.nl…..27 -11 aangevraagd.Das toch snel of niet??

  285. lach me rot

    vond T mobil altijd al bagger en nu helemaal

  286. Ik heb de iPhone 4S 64gb wit (t-mobile) op 25 oktober besteld. Op het moment van bestellen verzekerde de telefoniste mij dat hij op 28-10 bezorgd zou worden. Leek mij al stug, maar ze was heel stellig.
    Later werd dat al snel aangepast in: levertijd onbekend.
    Nu vandaag weer gevraagd en ze kunnen geen verwachtingen meer noemen, kon nog wel 4 weken of langer duren……….dat is dus nadat mijn abonnement bij T-Mobile ingaat en bij Vodafone wordt ik over 4 weken afgesloten. Niet hun probleem, zeggen ze.
    Een collega heeft hem na mij besteld (29e) en die heeft hem al in huis, maar hij is/was al t-mobile klant. Ik ben een nieuwe klant en moet dus langer wachten.
    Geeft te denken…..heb nu al spijt van mijn overstap naar t-mobile…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.