Reacties voor: T-Mobile verhoogt internetsnelheid met nieuwe LTE-techniek

T-Mobile gaat de techniek TD-LTE inschakelen in Nederland, om de downloadsnelheid van mobiel internet te verhogen. Ook nemen ze een extra frequentieband van 2600 MHz in gebruik.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. TD LTE op Band 38 wordt ondersteund vanaf de iPhone 6S.

  2. Van de slechtste netwerk naar het beste netwerk. Groot respect voor T-Mobile. Heb zelf ook T-Mobile en ben er super tevreden mee. Overal zeer goed bereik en snelheid.

  3. Origineel geplaatst door Marc
    TD LTE op Band 38 wordt ondersteund vanaf de iPhone 6S.

    Eigenlijk vanaf de 6 (bij de Europese variant)

  4. Dus eigenlijk niks nieuws dan.

  5. Moet je ergens een instelling veranderen om daar gebruik van te kunnen maken? Of komt er een update van de aanbiederinstellingen?

  6. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @jpwg001: Il heb nog even een extra stuk toegevoegd wat het voor mensen betekent. Voorzover wij konden nagaan is er geen provider-update nodig; wel moet je toestel de frequentie van 2600MHz ondersteunen. Dat is het geval bij de iPhone 6 en nieuwer, maar niet bij de iPhone 5s en iPhone 5c.

    En bij de iPhone SE ?

  7. Waarom zijn de Belgische providers niet zo vergevorderd met hun technologie als de Nederlandse providers. Wij zitten hier nog met 4G/4G+ en dit jaar pas in enkele zones met 4,5G. Ik wil er uit eigen ervaring bij toevoegen dat de 4G dekking wel 99% mag zijn, maar dit betekent niet dat je overal dezelfde snelheid haalt. Op sommige gebieden ben je beter af op 3G. In 2017 is dit erg ontgoochelend

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.