Reacties voor: T-Mobile verkocht 700.000 iPhones in Nederland

T-Mobile heeft 700.000 stuks van de iPhone verkocht. Dat maakte de provider vandaag bekend bij het aankondigen van nieuwe abonnementen.
Lees het complete artikel → T-Mobile verkocht 700.000 iPhones in Nederland

Reacties: 13 reacties

  1. Ik heb ‘m ook uit belgie in Nederland, daarnaast is dit m’n 2e

  2. Leuke foto ook 🙂

  3. Dat is 700,000 klanten voor ander providers doei t-mobile

  4. 700000 gedupeerden….

  5. Waar blijft die witte..

  6. Hoezo klagen jullie altijd om T-mobile? In breda heb je gwn een perfecte verbinding

  7. Ik heb alle 4 de iphones gehad. 2 uit Amerika, nu 1 uit engeland en de 3Gs komt wel uit Nederland(niet van T-mobile). Kortom dat T-mobile alleen al 700.000 in 2,5 jaar heeft verkocht, zijn indrukwekkende cijfers!

  8. Dat is fijn voor ze. Koop nu maar een stel extra 3G masten want zo vaak heb ik geen 3G netwerk.. Ontevreden klant!

  9. Ja dit zijn zeker inderukwekjrnde cijfers, aangezien ik nu alleen al 11 iphones uit het buitenland heb gehaald. En ik ben maar 1 persoon. Ik vind het best netjes!

    Ps die 11 iphones waren niet alleen voor mij, maar ook voor vrienden dus dat is niet helemaal reëel

  10. Origineel geplaatst door nibs
    Dat is 700,000 klanten voor ander providers doei t-mobile

    Praat voor jezelf man. Dat jij problemen hebt wil niet zeggen dat iedereen dat heeft. Ik en vele vele vele anderen met mij zijn gewoon zeer tevreden met T-mobile. Dat jij het niet goed vind wil niet zeggen dat iedereen het met jou eens is..denk daar eens over na man. Als iedereen steeds zou overstappen en bij T-mobile weg zou gaan zouden ze nu niet meer bestaan he.
    Blijkbaar zijn er genoeg wel tevreden. Ik heb nu Vodafone..maar ga straks ook gewoon weer naar T-mobile. Fuck Vodafone..wil geen datalimiet..en merk geen groot verschil met T-mobile. Maar wil wel onbeperkt internet straks..ook al is het iets trager als je over een bepaald limiet komt..

  11. Nog lastiger om het aantal iphones te tellen? De providers kunnen gewoon zien wie welke telefoon heeft.. En bijna alle import iphones zaten op vodafone/kpn dus niet alle iPhones in nl zaten op t-mobile ookal hadden ze exclusief contract..

  12. Origineel geplaatst door Dannyy
    Ik heb alle 4 de iphones gehad. 2 uit Amerika, nu 1 uit engeland en de 3Gs komt wel uit Nederland(niet van T-mobile). Kortom dat T-mobile alleen al 700.000 in 2,5 jaar heeft verkocht, zijn indrukwekkende cijfers!

    dus je vind het indrukwekkend dat t-mobile 700.000 toestellen heeft verkocht omdat jij, je toestellen vaker uit het buitenland haalt.?? dat wil niet zeggen dat iedereen dat doet toch.?

    Het is niet erg indrukwekkend in mijn ogen. Ze hadden al die tijd het alleen recht voor de iphone dan valt 700.000 toch wel mee vind ik.

  13. Beste provider ooit naar mijn mening. Top service, top bereik, overal 3G (ZELFS hier in twente) dus ben erg tevreden na twee jaar KPN met elke maand een te hoge factuur op de deurmat waar dan weer voor gebeld moest worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.