Reacties voor: T-Mobile verhoogt prijzen iPhone na 1 november 2010

T-Mobile heeft via het dealersysteem nieuwe adviesprijzen voor de iPhone bekendgemaakt. De iPhone-prijzen gaan flink omhoog, ook al komt er meer concurrentie bij.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 189 reacties

  1. Wat..?? Hoe kunnen ze de prijzen omlaag doen bij toenemende concurrentie? Of zijn de prijzen van Vodafone en KPN nóg hoger dan deze?

    Ik ben in ieder geval blij dat ik de mijne voor 170 heb kunnen krijgen.

  2. Belachelijk, heb je al zo’n dramatisch netwerk ga je ook nog is je prijzen verhogen.. Willen ze de iphone niet meer verkopen ofzo?

  3. Met een beetje pech zijn ze dan toch nog hoger bij KPN en Vodafone..

    Even afwachten nog

  4. Gelukkig heb ik daar 2 3GS 8GB los kunnen kopen voor €450,- totaal. Met 2 sim only. Zakelijk dan wel maar wel een super deal dacht ik zo .

  5. Waarschijnlijk worden de toestellen simlock vrij, zoals in andere landen met meer operators.

    Dus hogere prijzen.

  6. Ik heb t-mob altijd al wereldvreemd gevonden. Meer concurentie > hogere vraagprijs . . . tuurlijk t-mob

  7. Ze zijn echt helemaal debiel daar!

  8. Ze zijn echt helemaal debiel daar! Ik moet nog tot maart, hopelijk zijn de prijzen dan inmiddels weer gedaald.

  9. Ben benieuwd. Wel erg vreemd bij toenemende concurrentie
    !

  10. Ik ben dan ook wel nieuwsgierig naar de nieuwe abonnementsprijzen

  11. Dit is puur een verkoop truc, stiekem nieuwe hogere prijzen uit laten lekken om ervoor te zorgen dat er snel nog bij T-debiel een iphone gehaald wordt. Of er is daadwerkelijk een doom senario waarbij er niet afgesproken prijsafspraken zijn gemaakt met de andere 2 telco’s, en dat er dus toch nog meer betaald moet gaan worden voor de Iphone 4.

  12. Ze zullen wel insider infos hebben wat betreft de prijzen van Vodafone/KPN.

    Ben blij dat ik eind augustus toch spontaan heb besloten mijn abo bij TMobile te verlengen, de prijzen waren toen echt belachelijk laag 🙂 totale kosten voor 2 jaar incl. internet waren lager dan een loze iPhone 4 :d

  13. Ben benieuwd wat NMA hiervan gaat zeggen lijkt wel deal tussen 3 providers
    Aan andere kant logies ze zijn enigste met afrekenen per seconde
    En no data limiet
    Ander voordeel is hoe meer er weg gaan bij TM hoe beter het netwerk word

  14. Ze zullen wel insider infos hebben wat betreft de prijzen van Vodafone/KPN.

    Ben blij dat ik eind augustus toch spontaan heb besloten mijn abo bij TMobile te verlengen, de prijzen waren toen echt belachelijk laag 🙂 totale kosten voor 2 jaar incl. internet waren lager dan een losse iPhone 4 :d

  15. Huh? Wacht wat? Hoe kan dat? Dit gaat echt tegen elke economische logica in… Bij concurrentie prijzen omhoog doen is vragen om verlies van marktpercentage.
    Ach ja, gelukkig heb ik die van mij al lang binnen.

  16. Oh, wat een slimme truc… dit nu naar buiten laten “lekken”… want dit is natuurlijk opzettelijk… zodat iedereen denkt van “oh ik moet nog effe snel bestellen tegen de lagere prijs”… en natuurlijk vóór 1 november, zodat ze daarmee te potentiele vodafone- en kpn-kopers nog even binnenhalen… wat een mafia… maar ja, waarom ook niet, wij als kopers maken het toch mogelijk voor ze? ‘T is jammer dat je in een land als Nederland niet iedereen zo ver krijgt gewoon NIET meer te kopen en een rit naar België te maken. Zonder water droogt zulk onkruid vanzelf uit.

  17. Een daling in de vraag (en daarmee de omzet) kun je op twee manieren tegen gaan.
    Enerzijds kun je de prijs laten dalen in de hoop dat het aantal gelijk blijft.
    Anderzijds kun je de prijs verhogen in de hoop dat de extra marge per toestel het totaal aan gedaalde omzet kan compenseren.
    Niets vreemds aan toch?

  18. Zo zo, ben ik erg blij dat ik mijn i-4 op de 19de van dit maand binnekrijg 😀

    voor alsnog een hele idiote vraagprijzen voor de i-4 wat een debiel is t-mobile toch.. !!

  19. Dit is logisch. De iPhone was een asset van T-Mobile om nieuwe klanten aan te trekken. Het uitmelken van klanten was ondergeschikt aan het uitbouwen van hun klantenbestand. Nu ze hun alleenrecht kwijt stopt T-Mobile haar aggressieve wervingsstrategie. Ik vind het wel jammer.

  20. Me reet, ik ga dus geen 229,95 betalen terwijl ik toen 89 betaalde voor de iPhone…

  21. Blijft KPN LIST EN BEDROG ???

    Blijf toch maar liever bij T-Mobile.

  22. Ik wacht tot maart en dan ga ik weg bij T-mobile en geen iphone meer iig. “Oh de iphone 4 met een camera aan de voorkant!” wat innovatief!

  23. T-Mobile is in alle andere landen het alleenrecht kwijt aan het raken. het is zoals al eerder hierboven vermeld: tot 1 november nog extra klandizie binnenhalen en daarna de extra marge een tijdje laten compenseren voor de afname van nieuwe toetreders. Kortom: eruit halen wat erin zit. Wellicht komen ze dan als “Ben” nog een keer met een stunt……

  24. Weer je reinste geldklopperij! Waar moet dat geld heen?

  25. Dit vind ik echt belachelijke prijzen als je het vergelijkt met galaxy s en meer vergelijkbare toestellen. Dit zal bij veel twijfelende mensen de doorslag geven voor een ander toestel. Daarnaast kan het zoals eerder al gezegd een goede verkooptruc zijn om nog snel mensen aan te trekken gezien het tijdstip waarop dit bekend wordt(net nadat KPN en Vodafone aangeven iPhone 4 te gaan verkopen.
    Lijkt mij eigenlijk makkelijk voor KPN en Vodafone om onder deze prijzen te blijven aangezien mij dat wel mogelijk lijkt omdat t-mobile dat eerst ook deed.

  26. OK, dat wordt dus volgend jaar definitief GEEN nieuwe iPhone, althans niet bij T-Mobile…

    Voor het zelfde geld heb je zowat een high-end Android…
    Eens kijken wat VF en KNP gaan doen….

  27. Het zou best eens kunnen zijn dat de prijsverhoging een gevolg is van de hogere prijzen van FoxConn.
    http://www.9to5mac.com/30449/foxconn-confirms-iphone-making-price-hike

  28. echt niet normaal!!
    ik ben blij dat ik me iphone 4 voor 30 euro (gratis omdat ik me oude telefoon inruilde) heb kunnen krijgen!!

    vraag me af waarom ze dit nu doen… zouden kpn en vodafone hun iphone 4 zo duur gaan aanbieden ?!

  29. @Jasper:

    vind de galaxy S niet eens een concurrent voor de iPhone 4, maar denk eens aan de HTC Desire HD, of HTC Desire Z.
    Dat zijn toestellen die de helft goedkoper zijn dan de iPhone 4, en minstens vergelijkbare specs hebben.

    ontopic:
    Er is nog niets uitgelekt over de HWprijzen en de abo prijzen bij vodafone, en zover ik weet ook nog niet bij KPN. Vind dit persoonlijk ook een vreemde zet van Tmobile.

  30. Hopen dat de prijzen bij KPN wat schappelijker zijn.. dan volgend jaar toch maar de overstap nemen want die prijzen van T-Mobile zijn abnormaal.. Tenzij dit prijzen zijn bij een nieuwe aansluiting (/nieuw abonnement) en niet als je wil verlengen met een nieuwe iPhone (iPhone 5 tegen die tijd misschien wel).

  31. Origineel geplaatst door Eddy
    OK, dat wordt dus volgend jaar definitief GEEN nieuwe iPhone, althans niet bij T-Mobile…Voor het zelfde geld heb je zowat een high-end Android…Eens kijken wat VF en KNP gaan doen….

    High-end Android.. = Luxe Lada..

  32. Ik denk dat om een marketing actie gaat, iedereen die nog geen iphone heeft zal denken “ik moet opschieten om een te kopen ” en dan volgende jaar gaan ze de prijs verlagen i.v.m. concurrentie van Kpn en Vodafone

  33. Tja, de 1 gooit een datalimiet erin, de ander gooit de prijzen omhoog, of dachten jullie nu echt dat het bij T-mobile allemaal niet zou veranderen? Konden jullie wel de hele tijd Vodafone en KPN uitlachen met hun datalimiet, maar het geld moet toch ergens wegkomen.

  34. Origineel geplaatst door Laurens
    Origineel geplaatst door EddyOK, dat wordt dus volgend jaar definitief GEEN nieuwe iPhone, althans niet bij T-Mobile…Voor het zelfde geld heb je zowat een high-end Android…Eens kijken wat VF en KNP gaan doen….High-end Android.. = Luxe Lada..

    Wat heeft een iPhone 4 meer dan een Samsung Galaxy S?

  35. Origineel geplaatst door Bashb
    @Jasper: vind de galaxy S niet eens een concurrent voor de iPhone 4, maar denk eens aan de HTC Desire HD, of HTC Desire Z.
    Dat zijn toestellen die de helft goedkoper zijn dan de iPhone 4, en minstens vergelijkbare specs hebben.

    Vergelijkbare specs zeggen helemaal niets over de werking van een toestel.

  36. Echt belachelijk hoge prijzen dit! Ben benieuwd naar de prijzen van KPN en Vodafone!

  37. Stel dat de iPhone bij KPN en Vodafone pas later dan 1 november komt en mensen willen toch een iPhone.. kunnen ze het ‘exclusiviteitsrecht’ nog even mooi uitmelken.

  38. Jullie moeten eerder er aan denken dat het contract afloopt. En dat daardoor tmobile geen sterke verkoop meer heeft.

  39. Hebben we hier niet te maken met de subsidie op mobieltjes die zo langzamerhand aan het verdwijnen is?

  40. Origineel geplaatst door Tr1bal
    Ik wacht tot maart en dan ga ik weg bij T-mobile en geen iphone meer iig. “Oh de iphone 4 met een camera aan de voorkant!” wat innovatief!

    Gewoon weggaan. Welk toestel neem je dan? Een toestel met een draaischijf?

  41. Verkoop ik bedoel inkoop
    Sorry

  42. Kpn en Vodafone hebben 100% hogere prijzen. Werd vandaag mij verteld in T-Mobile shop. Prijzen mocht hij niet doorgeven.

  43. Blij dat ik net de iPhone 4 binnen heb. Zou inderdaad wel eens een prijsafspraak kunnen betreffen zoals al wordt gesuggereerd. Of… Er komt toch een nieuwe iPhone en T-mobile wil op de huidige toestellen veel winst maken.

  44. Wie heeft er gezegd dat kpn en vodafone een datalimiet gaan hanteren? Dat doen ze nu, maar de iphones krijgen toch eigen bundels? die hebben ook eigen voorwaardes.

  45. Sja, als de prijzen omhoog gaan, dan begin ik ook te denken om dan maar geen iPhone te kopen. Andere concurrerende platformen beginnen ook vorm te krijgen en zijn stukken goedkoper. Even KPN en Vodafone afwachten, anders: exit iPhone.

  46. Logisch Wet v/d hoeveelheden
    Als je eerst makkelijk 100 toestellen verkoopt met een marge van 1,- moet je bij een lager aantal moeilijke verkopen door de concurentie de prijs omhoog doen om de zelfde omzet te halen.
    100×1=100 en 10×10=100

  47. Natuurlijk worden de prijzen bij KPN en Voda hoger. Dat is altijd al zo geweest, maar ze hebben beide ook een beter netwerk.

    Nu kun je als consument een afweging maken: betaal ik wat meer voor een betere dekking of wat minder met een slechtere dekking.

    (individueel kan dekking afwijken, niet zeuren aub)

  48. Haha slecht
    Beter voor kpn en vodafone
    Die gaan hiermee weer meer iphones mee verkopen

  49. Origineel geplaatst door Daejji
    Origineel geplaatst door LaurensOrigineel geplaatst door EddyOK, dat wordt dus volgend jaar definitief GEEN nieuwe iPhone, althans niet bij T-Mobile…Voor het zelfde geld heb je zowat een high-end Android…Eens kijken wat VF en KNP gaan doen….High-end Android.. = Luxe Lada..Wat heeft een iPhone 4 meer dan een Samsung Galaxy S?

    IOS, dus een OS wat stabiel is en geen fouten/vastlopers ed. kent zoals Android..

  50. Origineel geplaatst door Benno
    Haha slechtBeter voor kpn en vodafoneDie gaan hiermee weer meer iphones mee verkopen

    Simpele gedachtengang..

  51. Hahahaha ben ik ff blij m’n iPhone al te hebben en er voor mijn gevoel een goede prijs voor te hebben betaald!

    T-Mobile SUX heel hard!!

  52. Ik vind dit ook zeer belachelijk/opmerkelijk, en ga ik kijken of ik dit kan melden bij de OPTA/NMA, want dit slaat nergens op. Dit is irriteren van klanten en bevordert niet concurrentie!

    //EDIT: gebeld met OPTA/ConsuWijzer, mijn opmerking/klacht is genoteerd en wordt doorgegeven aan OPTA, registratie is aangemaakt. Volgens ConsuWijzer mag een aanbieder natuurlijk de prijzen verhogen, maar de markt situatie in dit geval is anders en zal men er naar kijken in hoeverre dit mag/kan. Ik heb registratie nummer doorgekregen, zodat ik terug kan bellen wanneer ik meer info heb, bijvoorbeeld over de prijzen van KPN/Vodafone.

  53. @Gonny van der Zwaag: Oh nee, maar het was ook niet naar iPhoneClub.nl toe bedoeld… jullie site is top… het was meer bedoeld naar de mensen die dit “laten” lekken zodát het gepubliceerd kan worden, niet naar degene die onafhankelijk publiceert…

  54. Mij interesseert hoe T-Mobile met klanten omgaat die wel hun iPhone hebben gereserveerd maar hem niet meer vóór 1 november krijgen. Je sluit namelijk pas een overeenkomst op het moment dat de iPhone er is, dus ook met de nieuwe voorwaarden. Tijdens de reservering wordt namelijk niets afgesproken over de voorwaarden van het abonnement. Ik hoop dat T-Mobile dan wel zo coulant is en voor deze klanten het oude tarief hanteert dan wel kosteloos een annulering accepteert.

    Zoals het er nu uitziet krijg ik mijn iPhone dus niet meer voor 1 november, en ik weiger om het hogere tarief dan wel de administratiekosten voor annulering te betalen. Dit is namelijk niet wat ik in gedachten had toen ik de iPhone reserveerde.

  55. Zo te zien wil t- mobile nog even snel wat abonnementjes slijten onder het mom van: beslis nu, want over 2 weken ben je 60 euro duurder uit. Mijn advies: wacht tot KPN of een andere professionele operator het toestel gaat leveren. En dat is gelukkig al zeer binnenkort. Stel je voor: gewoon bereik op je vakantie adres of tijdens een evenement. Je durft er slechts voorzichtig over te dromen…

  56. Alle iPhone’s zullen simlock vrij worden in Nederland. Eerder verkochte toestellen uiteraard niet. Dus straks betaal je iets meer maar dan heb je geen simlock meer:)

  57. Laten we ons druk maken wanneer het tijd is. Het is nog niet officieel. Dus klagen bij OPTA/NMA is op dit moment niet eens mogelijk.

  58. beetje jammer dit. mss toch maar een losse iphone uit belgie halen dan? had me juist zo verheugd op onbeperkt mobiel internet. maar aan de andere kant, wat heb ik aan onbeperkt als ik geen 3g heb? als ze op deze manier ervoor kunnen zorgen dat ik normaal bereik heb, oke dan.

  59. @iGadgetman, klagen/opmerking doorgeven is MOGELIJK, OPTA/ConsuWijzer noteert je opmerking/klacht en gaat het nakijken en kan er zelfs op terug komen.

    Als er veel klachten binnen komen, dan zullen ze er wel wat aan moeten doen, daadwerklijk uitzoeken in hoeverre dit kan en mogelijk is, niet dat ze dit misschien niet eens kunnen verbieden als het blijkt dat het volgens de regels/afspraken zijn!

  60. Hier kan de OPTA/NMA niets aan doen!! Straks komen er alleen maar SIMlock vrije iPhone toestellen. En deze kosten nu eenmaal meer dan wanneer er een simlock op zit. Hier is niets aan te doen, ook niet door de OPTA/NMA.

    Nu alleen hopen dat KPN en/of Vodafone de toestel prijzen verlagen, dan gaat T-Mobile ook weer mee. Ik denk namelijk wel dat het een verkoop trukje is van T-Mobile om nu nog even snel toestellen te verkopen met abonnement.

    We zullen zien wat er gaat gebeuren. Ik ben en blijf tevreden over T-Mobile!

  61. Waarschijnlijk heeft t-mobile een nieuw contract moeten tekenen met Apple en heeft Apple de prijzen voor een sim-lock vrije iphone omhoog gegooit. Deze afspraken zullen ook met KPN en Vodafone gemaakt zijn en daar zal het dus ook niet goedkoper worden. Apple zorgt er wel voor dat er geen concurentie strijd komt!

  62. Origineel geplaatst door Laurens
    Origineel geplaatst door DaejjiOrigineel geplaatst door LaurensOrigineel geplaatst door EddyOK, dat wordt dus volgend jaar definitief GEEN nieuwe iPhone, althans niet bij T-Mobile…Voor het zelfde geld heb je zowat een high-end Android…Eens kijken wat VF en KNP gaan doen….High-end Android.. = Luxe Lada..Wat heeft een iPhone 4 meer dan een Samsung Galaxy S?IOS, dus een OS wat stabiel is en geen fouten/vastlopers ed. kent zoals Android..

    Offtopic en jij hebt nooit een vastloper gehad met de iPhone? (yeahh right!!)

    T-mobile doet dit natuurlijk niet voor niets, het is alleen afwachten wat “the catch” precies zal zijn…

  63. Ik kan vanaf morgen verlengen. Maar eens kijken wat ik ga doen, eigenlijk wilde ik de aanbieding van KPN en VF afwachten.

  64. >> Meer concurrentie betekent dus niet automatisch lagere prijzen.

    Ik vermoed dat er geen sprake is van meer concurrentie. De andere operators volgen impliciet de prijzen van T-mobile.

  65. Interessante marktwerking. Twee concurrenten erbij – nadat je een monopolie positie had – en vervolgens de prijzen verhogen…… ???

  66. Origineel geplaatst door Laurens
    Origineel geplaatst door DaejjiOrigineel geplaatst door LaurensOrigineel geplaatst door EddyOK, dat wordt dus volgend jaar definitief GEEN nieuwe iPhone, althans niet bij T-Mobile…Voor het zelfde geld heb je zowat een high-end Android…Eens kijken wat VF en KNP gaan doen….High-end Android.. = Luxe Lada..Wat heeft een iPhone 4 meer dan een Samsung Galaxy S?IOS, dus een OS wat stabiel is en geen fouten/vastlopers ed. kent zoals Android..

    Android vastlopers??? Ik heb naast mijn iPhone4 ook een HTC Desire. Ik moet zeggen, afgezien van het iets betere display op de iPhone, doen ze niet echt voor elkaar onder.

    Ook op een iPhone crashen apps regelmatig en loopt ie sporadisch vast. Zeker niet minder dan mijn android phone.

  67. Pfff…heb ik even geluk…tenmiste als dit klopt. Want 23 okt heb ik mijn iPhone4. Hopelijk gaan de prijzen na 1 nov. niet omlaag.

  68. Ja hoor, tmobile lekt dit gewoon expres, om zo snel nog wat extra te kunnen verkopen. Kpn is nu al aan het adverteren, met aantrekkelijke aanbiedingen, en reken maar dat ze straks met aanbiedingen komen…

    Hanz

  69. Origineel geplaatst door Kallt
    Mij interesseert hoe T-Mobile met klanten omgaat die wel hun iPhone hebben gereserveerd maar hem niet meer vóór 1 november krijgen. Je sluit namelijk pas een overeenkomst op het moment dat de iPhone er is, dus ook met de nieuwe voorwaarden. Tijdens de reservering wordt namelijk niets afgesproken over de voorwaarden van het abonnement. Ik hoop dat T-Mobile dan wel zo coulant is en voor deze klanten het oude tarief hanteert dan wel kosteloos een annulering accepteert.Zoals het er nu uitziet krijg ik mijn iPhone dus niet meer voor 1 november, en ik weiger om het hogere tarief dan wel de administratiekosten voor annulering te betalen. Dit is namelijk niet wat ik in gedachten had toen ik de iPhone reserveerde.

    Ik heb precies hetzelfde: 5 oktober iPhone 4 gereserveerd + aanbetaling gedaan. Ongeveer 3 tot 4 weken levertijd. Dat wordt dus net voor of net na 1 november. Dus tsja.. welke prijs ga ik betalen als de iPhone na 1 november binnen is?

    Net T-Mobile gebeld en na veel getouwtrek zegt de servicemedewerker; “U heeft een product besteld en aanbetaald met de op dat moment geldende voorwaarden. Daar mag u, bij afhalen, dus ook vanuit gaan.”

    Nu maar hopen dat de T-Mobile shop er ook zo over denkt..

  70. Origineel geplaatst door Daejji
    Origineel geplaatst door LaurensOrigineel geplaatst door EddyOK, dat wordt dus volgend jaar definitief GEEN nieuwe iPhone, althans niet bij T-Mobile…Voor het zelfde geld heb je zowat een high-end Android…Eens kijken wat VF en KNP gaan doen….High-end Android.. = Luxe Lada..Wat heeft een iPhone 4 meer dan een Samsung Galaxy S?

    Smaak, stijl, klasse, kwaliteit . . . genoeg zo? 😉

  71. Zal je net zien dat T-Mobile aan het eind van oktober de klanten niet gaat bellen. En dat ze dan vanaf de volgende dag 1 november weer de klanten gaan bellen dat de iphone binnen is gekomen. :S:S

  72. @EN-IS: Dat is het standaard verhaal die ze tegen iedereen houden. Je mag altijd een klacht indienen en ze zullen altijd kijken of de klacht gegrond is of niet. Het betreft hier echter een gerucht dus zal er uit het onderzoek blijken dat het om een gerucht gaat. Uit datzelfde onderzoek zal ook blijken dat er geen prijzen bekend zijn gemaakt door de concurrentie (KPN en Vodafone). Er is dus geen enkele grond voor je klacht waardoor de OPTA/NMa je klacht ook per direct naar de prullenbak zullen verwijzen.

    Enige wat je gedaan hebt is de OPTA/NMa opzadelen met onnodig administratief werk. Als we dat vaker doen frustreert ze dat dermate dat ze ons niet meer serieus nemen. Die situatie is uiterst ongewenst. Je bent nu de huid al aan het verkopen voordat de beer geschoten is en dat keur ik ten zeerste af. Pas op moment dat zowel KPN als Vodafone ook met prijzen komt en blijkt dat ze rond hetzelfde niveau zit kun je naar de OPTA/NMa stappen met het vermoeden van verboden prijsafspraken. Zelfs dan is het niet zeker dat je klacht gegrond wordt verklaard omdat er nog altijd redenen zijn te bedenken waarom de prijs omhoog moet (het compenseren van verlies in verkoop, het simlockvrij zijn van de telefoons, etc.) die volkomen legitiem zijn. Misschien voortaan toch eens die hersencellen aan het werk zetten vooraleer je iets doet 😉

    Overigens lijkt het artikel te hinten naar prijsverhogingen van de abonnementen. Dit is dus niet het geval. Het gaat hierbij alleen om prijsverhogingen van het toestel (zoals al blijkt uit de tabellen). De prijs voor het toestel is afhankelijk van het gekozen iPhone abonnement (het is dus niet voor iedereen gelijk). Voordat dit iemand mensen gaat verwarren…

  73. Zal wel meevalleen als Vodafone scherp op de markt komt en KPN dan zijn de prijzen toch weer het zelfde. Ze willen alle 3 abbo’s verkopen dus dat komt allemaal goed

  74. heb m’n iPhone op belsimpel.nl besteld en………al binnen ff op nummerportatie wachten en het is geregeld!
    mooi abbo 2 jarig voor half geld!
    bye bye t-mobile!

  75. wat ik niet snap is het waarom.

    T-Mobile moet het echt niet hebben van de verkoop van telefoons maar van de verkoop van abonementen.

    volgens mij verdienen ze meer als ze het bellen 1 cent duurder maken dan als ze een iphone € 50 duurder maken.

    De afkeer die je krijgt als je een € 50 extra gaat vragen voor een toch al dure telefoon( die het wel waard is )….

    ik snap niet waar ze de winst vandaag gaan halen en wat nu de precies de reden is.

  76. Iedereen die nu een iphone 4 gekocht heeft heeft gewoon weg goed geluk gehad. Ik denk als men nu voor 2 jaar nog vast moeten zitten aan T-Mobile dat ze veel liever even wachten tot KPN en Vodafone of een ritje Belgie gaan doen, en ik geeft ze geen ongelijk.

    Ik wacht wel even hoe het gaat worden volgend jaar, aangezien ik nu KPN en T-Mobile abbo heb met de Iphone 4, en anders heeft volgend jaar mijn oom gewoon weg pech gehad met mijn Iphone 4 die hij over wilt kopen.

  77. Na een ander artikel op iPhoneClub te hebben gelezen ben ik bang dat de prijzen zijn verhoogd, omdat de productie kosten van de iPhone duurder zijn door beter betaalde werknemers. Dit zal hoogstwaarschijnlijk beteken dat de prijzen bij KPN en Vodafone hetzelfde of iets lager zullen zijn.

  78. quote: “Wie nog snel een iPhone wil bestellen kan terecht in de shop van T-Mobile”

    Wie o wie zou in godsnaam het in zijn hoofd halen nu nog vlug een iphone via T-Mobile aan te schaffen. Netwerk is nog steeds K.
    Tip: w8 op KPN of Vodafone. Misschien ben je een paar tientjes per jaar duurder uit, maar dat weegt niet op tegen de frustratie die je hebt met T -Mobile….

  79. @jasper: Helemaal gelijk in.

    Off-Topic: Ben trouwens wel benieuwd, omdat KPN altijd al wat duurder is geweest, met welke prijs KPN de iPhone gaat aan bieden. Je kon hem zakelijk voor €29.95 per maand krijgen, zonder dat je het apparaat hoeft te betalen. Ook al ben ik geen zakelijke klant denk ik dat KPN wel een goede prijs weet te vinden.

  80. heb net vernomen van de klantenservice van kpn dat de iphone met simlock worden geleverd!
    dat scheelt in de prijs!

  81. het exclusiviteitscontract wat T-Mobile heeft met Apple zal waarschijnlijk ook een lagere inkoopsprijs inhouden. Per 1 november is dat voorbij en dat wordt dan doorbelast naar haar klanten. Ben ik blij dat ik er al 1 heb;)

  82. Whut!! belachelijk zou mijn abo al in december kunnen verlengen dat wordt denk ik dan toch een einde contract in maart 😀 en dan kijk ik wel bij de concurrent! belachelijke stap van ze.. kijk het zal nooit gratis worden, is ook een prijzig toestel maar deze verschillen zijn wel bizar hoog!
    Ik WAS!!!!! dus een tevreden klant maar met zulke geintjes moeten ze niet aankomen!

  83. Origineel geplaatst door dries6951
    Origineel geplaatst door DaejjiOrigineel geplaatst door LaurensOrigineel geplaatst door EddyOK, dat wordt dus volgend jaar definitief GEEN nieuwe iPhone, althans niet bij T-Mobile…Voor het zelfde geld heb je zowat een high-end Android…Eens kijken wat VF en KNP gaan doen….High-end Android.. = Luxe Lada..Wat heeft een iPhone 4 meer dan een Samsung Galaxy S?Smaak, stijl, klasse, kwaliteit . . . genoeg zo?

    Allemaal pure smaakverschillen..maar wat heeft een iPhone 4 nu echt meer dan.

    @Laurens, Wil jij beweren dat niemand ooit vastlopers hebben gehad met de iPhone..ik wordt nog wel eens uit apps gegooid. En ach, zo zijn er zat mensen die amper vastlopers hebben met een Samsung Galaxy, en zo zijn er zat mensen met death grip problemen met een iPhone, of proximity sensor, en blablabla. Maar dit gaat nu ff te ver offtopic, ik ben ook blij met de iPhone en wil ook niks anders..maar nu niet doen alsof de iPhone zo superieur is en de Samsung Galaxy bijv. niet..want die kan volgens mij net zoveel en misschien zelfs wel meer…

  84. Origineel geplaatst door machiel<br/… T-debiel , afgesproken prijsafspraken … 4.

    Volgens mij ben je zelf niet helemaal 100

    Eerst afwachten en dan pas (ver) oordelen

  85. maar aan de andere kant ook slim.. want mensen willen toch een iphone.. ook al kost het ze 300 euro.. tenminste dat denk ik

  86. @jeroen:

    nee want mensen willen liever bij kpn of vodafone
    een iphone! en als t-mobile dan zelfs duurder word
    verkopen ze niet veel meer

  87. Nu is de bal dus weer aan KPN en Vodafone; ‘s kijken wat die gaan doen kwa prijs. Ben HEEL erg benieuwd aangezien het kan dicteren of ik over 2 jaar van iPhone 4 naar 6(?) ga en zo ja via welke provider.

    De komende 2 jaar wordt best spannend op dit gebied. Maar eigenlijk is het tegenwoordig altijd wel een beetje spannend als het om Apple gaat 😉

  88. Mogen we met deze aanzienlijke prijsverhoging dan ook een aanzienlijke netwerk verbetering verwachten?

  89. Goed bezig T-Mobile!!! Nog een reden om over te stappen naar Vodafone 😉

  90. Riekt naar prijsafspraken…..

  91. De korting die Tmobile kreeg op de toestellen, zal samen met het alleenrecht tot verkoop, zijn komen te vervallen…

    Dus alles 60 euri omhoog… Klaar, Next.

    Neemt niet weg dat Tmobile geen datalimieten hanteert en na de eerste minuut, per seconde blijft afrekenen.

    Dan is eenmalig 60 euri misschien weer niet zoveel…(2,50 / maand).

  92. Ik zit al een tijdje te denken om een 4 te halen maar dit gaat echt te ver, ik wacht het mooi even af want dit is echt gestoord.

  93. That is insane!

  94. Ik wacht lekker. Tot ik weet wat KPN en Vodafone gaan doen. Ik wil echt wel weg bij T-mobile met z’n belabberde dekking. Daarna kan het wachten op de Iphone 5 er ook nog wel vanaf.

  95. Nog niemand die het verband gelegd heeft tussen de kosten die T-mobile moet maken om elke iPhone op hun netwerk van mobiel internet te voorzien en de verhoging van de aanschafprijs van de iPhone??

    (Mee eens: verhoging van abonnementsprijs is effectiever…)

  96. @Kallt: Ik zit dus met hetzelfde. Net even naar de T-shop gefiets om te horen hoe het zit: Wisten nog HELEMAAL NIKS van een prijsverhoging van T-Mobile. Waarschijnlijk is mijn toestel wel eerder binnen en anders zouden ze me op de hoogte houden. Ik ga dan zorgen dat ik zwart op wit krijg dat ik mijn iPhone voor 169 krijg. Ik heb tenslotte al een aanbetaling (50 eurie) gedaan!

  97. Hmm zit een beetje met een dilemma. Ik kan nu mn abbo verlengen en wil de i4 kopen. Nou wil ik voor de i150 2 jarig gaan en als ik mijn 3G 8GB inlever bij Phone House voor 1 nov, dan hoef ik niks bij te betalen. Als ik dat na 1 nov doe, dan weer wel.

    Mijn abbo loopt af bij T-Mobile in januari 2011, wat zal ik doen? Wachten op KPN en Vodafone of nu voor de i4 gaan bij T-Mobile.

    Heb eerlijk gezegd niet veel problemen gehad met bereik met T-Mobile. Heb alleen waar ik woon geen 3G, maar zou het denk ik ook houden als ik KPN of Vodafone neem.

  98. ik ga hier dus echt niet intrappen.

  99. Origineel geplaatst door Kallt
    Mij interesseert hoe T-Mobile met klanten omgaat die wel hun iPhone hebben gereserveerd maar hem niet meer vóór 1 november krijgen. Je sluit namelijk pas een overeenkomst op het moment dat de iPhone er is, dus ook met de nieuwe voorwaarden. Tijdens de reservering wordt namelijk niets afgesproken over de voorwaarden van het abonnement. Ik hoop dat T-Mobile dan wel zo coulant is en voor deze klanten het oude tarief hanteert dan wel kosteloos een annulering accepteert.Zoals het er nu uitziet krijg ik mijn iPhone dus niet meer voor 1 november, en ik weiger om het hogere tarief dan wel de administratiekosten voor annulering te betalen. Dit is namelijk niet wat ik in gedachten had toen ik de iPhone reserveerde.

    Sluit ik me bij aan heb een witte iPhone besteld en 50 euro aanbetaakd oke ik weet dat de witte er nog niet is maar de aankoop/reservering was wel onder de oude voorwaarden, hoe nu te handelen?

  100. Dan kan je net zo goed je toetstel los kopen.

  101. Wat een drukte allemaal omdat een paar prijzen omhoog gaan. De complot theorieën zijn al klaar en als ik bepaalde mensen moeten geloven (…) al gemeld aan de Opta en dan waarschijnlijk ook nog wel de AIVD.

    Ik ben het eens met de reactie dat de campagne om klanten te krijgen over en dus de prijzen omhoog gaan. Zo vreemd is dat niet.

    Eerst maar eens afwachten wat Kpn en Vodafone gaan doen.

  102. Zouden ze minder iphones willen verkopen? Als ze minder iphones hebben zorgt dat dat hun netwerk minder zwaar belast word… Kan geen kwaad, nog steeds prut op 3G.

  103. o2 uk heeft ook zijn prijzen omhoog gedaan als vodafone en orange begint met het iphone te koopen , nu in engeland zijn alle 5 netwerken hetzelfde prijs , je kiest alleen op welke netwerk je wilt , dus denk ik hetzelfde hier in nederland , het keus is over snelheid met 1gb of erg langzaam en geen 3g bij t-mobile , maar voor simlockvrij iphones moet je als in engeland niet direct naar het netwerk winkel masr naar belcompany enz als deze winkels heeft alle netwerken

  104. Een 3G[s] met een i-150 2-jarig voor €119,95?! Ik heb er €99,- voor betaald 13 maanden geleden. Prijs verhogen van een verouderd model … Ze hebben het allemaal niet meer op een rijtje daar.

    Netwerk gaat ook achteruit. Lijn Alkmaar – Amsterdam Centraal valt de laatste tijd vaak het bereik weg. Om maar te zwijgen over 3G dekking.

  105. Absurd

  106. Nog altijd goedkoper dan bij vodafuck

  107. Ik heb echt last van de netwerk van T-Mobile vooral met de ”antenna-gate” van de iPhone 4. Dan heb ik helemaal geen service meer.

  108. Zei T-mobile begin dit jaar ook niet dat er geen iPhone 4 zou komen in 2010?

  109. BYEEEEE T-MOBILE & IPHONE

  110. Prima die hogere prijzen. Het is al druk zat op het netwerk!

  111. Ik heb net even gekeken maar ik zie deze informatie NIET vermeld staan op de dealer site. Dus het is verwijderd, of nog mooier, deze berichtgeving klopt niet!

  112. @Hoppakee:
    De berichtgeving klopt wel. Op NU.nl staat een artikel waarin vermeld wordt, dat de prijzen door t-mobile zijn bevestigd!

  113. Origineel geplaatst door Rick
    Wat..?? Hoe kunnen ze de prijzen omlaag doen bij toenemende concurrentie?

    Dat doen ze juist niet, goed lezen he.

  114. leuk allemaal maar de abonnementen van kpn en vodafone zijn nog steeds niks waard in vergelijk met t-mobile. Bij vodafone betaal je bijvoorbeeld bel+sms+int 350 abonnement tussen de 40 – 45 euro per maand. Bij t-mobile krijg je voor die prijs een I-300 abonnement.
    Verschil? bij t-mobile heb je 300 min bellen + 300 sms’jes smsén gaat dus niet ten koste van je bel minuten. En internet op je iphone is onbeperkt. Na een X aantal GB dataverkeer (2.5gb geloof ik) wordt de snelheid lager gezet maar betaal je niet bij. Bij Vodafone moet je na 1GB bij gaan betalen. En geloof me met een iphone zit je zo aan die 1GB.

    Ben ook niet blij met de prijsverhoging maar geef mij maar t-mobile ipv vodaflop dan weet ik te minste dat ik in iedere geval lekker kan internetten zonder te moeten stoppen of anders bij betalen

  115. T-Mobile heeft beroerd netwerk en dan nog meer geld proberen te vragen…… Hahaha. Lachwekkend.

  116. Ik ben eigenlijk wel erg tevreden met T-Mobile. Doet prima wat het moet doen en heb geen klagen.

  117. Nou ik vind het jammer dat ik op 26 november pas kan verlengen. Is kijken wat vodafone en kpn gaan doen anders koop ik lekker een htc desire hd denk ik.
    Je toestel verhogen met een 1/3e zoo dom.

  118. T-Mobile gaat ook op 1 jan. de internetcontracten naar beneden bijstellen. Bestaande web-en-walk van 9,95 gaat qua snelheid omlaag. De snellere versie die nu 9,95 kost, moet je dan 14.95 voor gaan betalen. Goed bezig!

  119. Net nog even bij de T-Mobile shop geweest. Mag verlengen en wilde n.a.v. dit bericht nog even snel een iPhone4 aanschaffen tegen de oude prijs.
    Helaas… je verlengt pas op het moment dat het toestel geleverd wordt en met een levertijd van 6-8 weken betekent dit dus dat je ruim na 1-11 pas kan verlengen…
    En dan betaald je (uiteraard) de prijs van dat moment… 🙁
    Dus geen iPhone voor mij… 🙁

  120. Dit menen ze toch niet!? Zit ik met smart te wachten tot ik begin december vervroegd mijn abonnement kan verlengen en eindelijk m’n 3G kan inruilen voor de iPhone 4, komen ze met deze ongelooflijke zet. En dat na alle netwerk-ellende in de zomer. Ze doen ook NIETS om klanten vast te houden he! Hier word ik echt pislink om!

  121. Ben ook tevreden met T-mobile, doet het beter als kpn bij ons in Limburg Genhout.

    Maar denk dat de prijsverhoging te maken heeft met de prijsverhoging van Foxconn.

    Denk dat de Belgische en andere buitenlandse Iphone’s ook duurder worden. Kwestie van afwachten.

  122. Dat wordt dus een nieuwe iPhone via een andere provider. Al jaren klant maar dat telt blijkbaar niet.

  123. @Tsjaap:

    Nee, dat vertelde een extern callcenter. Dat callcenter belde uit naam van T-mobile, na de negatieve berichten op iphoneclub over de werkwijze van dit callcenter zijn die aan de kant gezet.

  124. Ik ben eigenlijk heel tevreden over T-mobile. Heb voor mijn werk een telefoon van KPN erbij erbij en die doet het echt niet beter. Sterker, in huis kan ik wel gewoon bellen met mijn Iphone maar met die Nokia met KPN van mijn werk heb ik echt nul bereik. Ook onderweg valt het gesprek regelmatig weg wegens geen bereik. Enige nadeel vind ik dat als je ergens bent waar het heel druk is dat je niet kunt bellen, zoals bij Sail afgelopen zomer. Maar ik vraag me af of de andere aanbieders dan geen problemen hebben??? Ik heb iig een nieuwe Iphone besteld via Typhone en dat scheelde behoorlijk wat in vergelijking met het aanbod van T-mobile zelf.

  125. Lijkt wel een beetje politiek, maakt niet uit of je door links of rechts gepakt wordt het gaat je altijd kosten.

    Maar mensen wat een reacties voordat werkelijk alle feiten bekend zijn, we doen onze reputatie weer eens alle eer aan. Kom aan mijn geld en je hebt oorlog. Maar wees eens eerlijk en denk na wanneer je de laatste keer voor minder €50 over de balk hebt gegooid.

    Ik stond een poos geleden op een kermis naar iemand te kijken die voor ruim € 200 stenen pijpjes stuk stond te schieten voor een beer die hooguit €20 waard was. Toch liep die man met een tevreden lach op zijn gezicht weg .

    Zo zal het straks ook met de meesten gaan die ondanks dat zij €50 meer hebben betaald, met een blij gevoel de winkel uitlopen.

    Rest my case

  126. Kijk…Dit noem je nou prijsafspraken. Mevrouw kroes…Kom er maar in!

  127. Belachelijk die prijsstijging..! Ben dus ook heel erg blij dat ik afgelopen weekend toch de knoop heb doorgehakt en toch de iPhone 4 gehaald heb.. Heeft me toch een goede €60,- gescheeld als ik nog langer had getwijfeld..!

  128. (Red.) Deze reactie is verwijderd.

  129. (Red.) Deze reactie is verwijderd – geen persoonlijke aanvallen.

  130. Bij t-mobile moeten ze momenteel bijna geld toeleggen op de verkoop van iphones….
    Medewerkers word afgeraden deze aan te bieden aan de klanten..

  131. het is het geld gewoon niet waard. ik ga toch ook voor de Galaxy. Ik kan nog niet eens een ringtone normaal instellen of een bestandje verzenden met bluetooth

  132. Ik heb de galaxy s nu een kleine maand bevalt heel goed, ik wist het wel….

  133. @phil:

    Fijn die mensen die even voor anderen beslissen of ze blij zijn met t-mobile! Ik zit al 6 jaar met volle tevredenheid bij t-mobile!!

    En ik wil alle mensen nog wel horen als dadelijk het grote data verbruik ook op het kpn netwerk binnenkomt

  134. Zoals een aantal anderen ook zeggen, lijkt dit een beetje op prijsafspraken. Ook niet zo verwonderlijk: er zijn maar 3 aanbieders in NL en die lijken ook op andere vlakken dingen af te spraken (data-only abonnementen ongeveer gelijke prijs, datalimieten invoeren en ook nog eens op een gelijk niveau).

  135. Zover ik weet (ergens anders gelezen) moet T Mobile de iPhone nu duurder in gaan kopen bij Apple omdat het exclusiviteitscontract straks afgelopen is. Grote kans dus dat TM niet anders kan dan de prijzen verhogen en dat je dus naar Apple moet wijzen ipv naar TM.
    De prijzen van VF en KPN maar eens afwachten, die zijn wellicht nog hoger.

  136. Origineel geplaatst door Henkie
    Zover ik weet (ergens anders gelezen) moet T Mobile de iPhone nu duurder in gaan kopen bij Apple omdat het exclusiviteitscontract straks afgelopen is. Grote kans dus dat TM niet anders kan dan de prijzen verhogen en dat je dus naar Apple moet wijzen ipv naar TM.De prijzen van VF en KPN maar eens afwachten, die zijn wellicht nog hoger.

    Precies!!!

    En trouwens, de meeste hier laten zich wel heel gemakkelijk hun bloeddruk verhogen. Er zijn ergere dingen op de wereld.

  137. Laat T-Mobile toch gewoon lekker barsten. Heb ik inmiddels ook gedaan. Ben zeer tevreden hoe Vodafone om is gegaan met mijn opmerkingen/wensen. Heb een 3GS die ik nu gebruik via Vodafone.
    Zelden zo’n zootje arrogante $#%@$@ meegemaakt als bij T-Mobile. Ze denken dat ze alles kunnen maken, maar vergeten 1 ding: Wat je kwijt bent krijg je niet meer zo makkelijk terug! En 1 slechte ervaring wordt door minimaal 10 mensen gehoord. Maar daar zijn ze bij T-Mobile nog niet achter. Tip voor T-Mobile: de bezem door de klantenservice en zorg dat je goed opgeleide mensen hebt die weten waarover ze het hebben. Dit is advies is trouwens geheel gratis voor T-Mobile. Wil namelijk niet verdienen aan hun ellende.

  138. Origineel geplaatst door Peter
    Net nog even bij de T-Mobile shop geweest. Mag verlengen en wilde n.a.v. dit bericht nog even snel een iPhone4 aanschaffen tegen de oude prijs.
    Helaas… je verlengt pas op het moment dat het toestel geleverd wordt en met een levertijd van 6-8 weken betekent dit dus dat je ruim na 1-11 pas kan verlengen…
    En dan betaald je (uiteraard) de prijs van dat moment…
    Dus geen iPhone voor mij…

    Je kunt via t-mobile.nl online bestellen, daar geldt nu nog de “oude” prijs (t/m 31 okt waarschijnlijk). Je kunt direct betalen of bij aflevering, en natuurlijk kunnen ze de prijs in de tussentijd niet veranderen. Besteld=besteld.

  139. Net toch maar me abbo verlengd…
    Iphone 4 16gb gratis gekregen… Scheelt toch geld.
    Ook kreeg ik de eerste 2 maanden voor 50% van de normale prijs.

  140. Origineel geplaatst door Rene
    Net toch maar me abbo verlengd…
    Iphone 4 16gb gratis gekregen… Scheelt toch geld.
    Ook kreeg ik de eerste 2 maanden voor 50% van de normale prijs.

    Welk abo had je en welke heb je nu? 1 of 2 jaar? Hoe lang al klant bij t-mobile?

    Ik ga ook maar eens bellen voor een leuke aanbieding, mijn sim-kaart stamt nog uit de Ben tijd 🙂

  141. Ik had een iPhone aboo… Alleen met een Relax abbo ben ik goedkoper uit.. Dan betaal ik 75 waar ik nu 110 betaal. Ik gebruik namelijk 400 van de 1000 belminuten niet. En die ben ik dan kwijt. Dus nu een Relax abbo genomen en met 2 jaar verlengd.

  142. Toch wel raar dat je een 75 euro/mnd abo moet afsluiten om de iP4 16GB gratis te krijgen.

    2 jaar geleden sloot ik een i150 abo af (verlenging, kwam van een goedkoop sim only abo), en kreeg de 3G 16GB er toen gratis bij. Dat was toen het “topmodel”, je kon ook de 8GB krijgen.

    Nu zou ik voor het topmodel (iP4 32GB) 270 euro bijbetalen bij een 2 jarig i150 abo. Zelfs voor de 16GB versie moet nog 170 bijbetaald worden.

    Is de iP4 zoveel duurder dan de 3G destijds?

  143. Vandaag de knoop doorgehakt en een iPhone 4 gereserveerd bij TPH. Gratis iPhone 16GB WOOHOO!!!

  144. Gratis iPhone met duur abonnement???

  145. Duidelijk, ik had al besloten om T-Mobile per maart te verlaten, maar als dit de normale gang van zaken wordt, dat je zo veel moet bijleggen én jezelf twee jaar moet vastleggen… dan ga ik in maart eens naar een actueel Android-toestel kijken.

    Ik vond die 169 euro al te veel. De paarse broeken zullen er wel een ‘plan’ bij hebben.

  146. Origineel geplaatst door John
    Gratis iPhone met duur abonnement???

    Heb een i150 abbo voor 2 jaar gekozen. 30 euro per maand met onbeperkt internet, prima.

  147. Snap niet dat mensen zoveel betalen voor apple. Samsung galaxy is vrijwel vergelijkbaar en honderden euro’s goedkoper. daarbij is jailbreak niet eens nodig. Android is booming

  148. Kansloose gasten daar bij t-mobile, zo raken ze juist alleen maar klanten kwijt.
    Ik ben nummer één en denk dat er meer mensen met mij zullen volgen, wacht tot vodafone en kpn met de prijzen komen dan pas ga ik voor de iphone 4.

    In de handel werkt het juist anders om, meer aanbod is prijzen omlaag.

  149. @Rick: hoe heb je het voor 170 kunnen krijgen

  150. Als ik in de loop van deze week m’n abonnement verleng bij T-Mobile, heb ik de i-4 dan nog gewoon voor de huidige prijs? Of hangt dit af, van wanneer je hem binnenkrijgt/gebruikt.

  151. @Kevdie: ik zou het niet doen bij t-mobile die internet is helemaal niet goed de hele tijd valt het uit bij kpn is het supersnel en het werkt altijd

  152. Vodafone en KPN zullen ook met hoge toestelprijzen komen denk ik. Kijk maar naar de iPhone prijzen in andere landen.
    Alleen t-mobile gaat er een schepje bovenop gooien, tenminste, als de geruchten waar zijn.

  153. Gierig, maar slim van t-mobile. als ze nu de prijzen verhogen zullen de andere operators ook hogere prijzen bekendmaken, zodat zij een buffer hebben en later de prijzen weer kunnen laten zakken en dan kunnen zeggen dat zij de goedkoopste zijn, de andere operators zullen dan ook waarschijnlijk wel weer volgen, maar ze hebben dan wel weer extra cash gepakt. En dat hebben ze nodig, omdat ze hoogstwaarschijnlijk veel marktaandeel zullen verliezen nu de exclusiviteit verdwenen is.

  154. Origineel geplaatst door Daejji
    Origineel geplaatst door LaurensOrigineel geplaatst door EddyOK, dat wordt dus volgend jaar definitief GEEN nieuwe iPhone, althans niet bij T-Mobile…Voor het zelfde geld heb je zowat een high-end Android…Eens kijken wat VF en KNP gaan doen….High-end Android.. = Luxe Lada..Wat heeft een iPhone 4 meer dan een Samsung Galaxy S?

    De 10.000en apps die de iPhone meer te bieden heeft bijvoorbeeld. TomTom heb je niet voor de Galaxy. En de GPS van de Galaxy is minder nauwkeurig. Skype werkt ook niet naar behoren op de Galaxy, op de iPhone wel.

    Ontopic: ik denk dat het toch wel komt door de prijzen van Foxconn. Dat lijkt me nog de meest logische redenering, maar T-Mobile kennende…

  155. Gelukkig heb ik zelf nooit gebruik hoeven te maken van het T-Mobile netwerk met een iPhone. Het KPN netwerk blijft toch wel 1 van de betere wat betreft ontvangst voor mijn gevoel..

  156. @Rick: Dat doen ze zodat iedereen nu nog snel naar t-mobile gaat, en straks als de 4 te krijgen is bij VF en KPN dan gaat ie wel weer omlaag.

  157. Ik mag vanaf vandaag mijn contract verlengen. Ik kan wachten totdat Vodafone en KPN de prijzen bekend maken, maar dan loop ik de kans om nog duurder uit te zijn. Ik kan nu ook verlengen met een relax abonnement, maar dan ben ik maandelijks 44,95 kwijt.
    Zijn er trouwens al geruchten over de prijzen van Vodafone en KPN bekend?

  158. KPN WERKT WELL VEEL BETER DAN T-MOBILE WAT BEREIK VAN BELLEN EN INTERNET BETREFT

  159. Ik heb dan echt een goede deal gehad,
    Heb voor mijn Iphone 4 16 gb 80 euro betaald en betaal per maand 30 euro.
    Ben blij dat ik hem al lang heb 🙂

  160. Gek is dan toch dat toen ik gister voor mijn partner een iPhone in de T-Shop wilde halen zij mij nog niets konden vertellen over de nieuwe prijzen, omdat er officiëel nog niets over bekend is!

  161. Idem hier. Ik loop regelmatig even de shop binnen om te horen wanneer mijn iPhone arriveert. Niet alle medewerkers zijn even vriendelijk en behulpzaam, maar ze worden allemaal erg zenuwachtig als je het over de prijsverhoging hebt. Ze blijven maar herhalen dat ze niks van een prijsverhoging weten en dat ik niet alles moet geloven wat er op internet gezegd wordt. Ook hebben ze geen idee wanneer ze weer nieuwe binnen krijgen (ook al vertelde een andere medewerker mij vorige week donderdag dat ze die zaterdags 6 zouden krijgen!!) Vervolgens roepen ze nog harder dat ik me helemaal geen zorgen hoef te maken en dat we wel zien wat ik moet betalen als ik mijn iPhone ná de eventuele prijsverhoging van 1 november pas kan ophalen. Lekker vaag!!@Thomas:

  162. Ik heb nog een paar dagen om te verlengen… Ik weet nog steeds niet zeker of het verstandig is om te wachten op de prijzen van Vodafone en KPN…

  163. Dit heeft dus te maken met economie jongens 😉
    Inelastish, elastish en iso elastish..?
    Ooit iemand van gehoord:O?
    Als het dus erg inelastish is, moet je de prijs verhogen, om meer winst te maken.! Al zijn er dan minder kopers;)
    Als elastish is moet je prijs verlagen.
    Als iso is moet het zo blijven 😉

    Het heeft er mee te maken hoe veel mensen hoeveel geld voor zo’n ding over hebben!
    Als mensen heel veel geld voor een iphone over hebben. Kan de iphone dus best inelastish zijn! En dan moet de prijs omhoog;)

  164. Ik mag begin volgende maand verlengen (2 november). Ga dan eens bellen met de klantenservice, zal ik meteen horen of de nieuwe prijzen echt zoveel hoger zijn voor bestaande abonnees.. Ben inmiddels al een jaar of wat bij T-Mob (eerst Orange en toen T-Mob Flex) nu sinds een paar jaar een iPhone en sinds gisteren besloten dat ik de nieuwe toch eens ga nemen.. T-mobile is zo slecht nog niet naar mijn mening, facturen klopten altijd en klantenservice was altijd correct en behulpzaam naar mij toe..

    Ik geef toe, het netwerk heeft wat problemen gehad een poos terug, maar echte drama’s heb ik persoonlijk niet mee mogen maken..

  165. Ik twijfel nog steeds… Ik mag nu al verlengen. Ik krijg de IPhone4 alleen gratis bij een relax35 abonnement van 43,50 dat is Inc. Internet.
    Ik heb nog een week bedenktijd. Ik ben bang dat KPN en Vodafone dan nog geen prijzen bekend hebben gemaakt. En in het geruchtenland is er ook nog geen informatie naar boven komen drijven

  166. Ik sprak T-Mobile een paar dagen terug en de persoon die ik aan de lijn had zei dat de prijzen tot eind van het jaar omhoog gaan en vanaf jan./feb. ze weer omlaag gaan zodra Vodafone/KPN/etc. echt gaan leveren.

  167. Mijn 3G doet het nog prima, als KPN en Vodafone deze week geen prijzen bekend maken wacht ik gewoon totdat mijn contract afloopt, en dan belt t-mobiel mij wel voor een leuke aanbieding.

  168. Ik heb net nog even gekeken op de t-mobile verleng website, het is nu al duurder geworden. De iphone4 krijg ik nou voor 79 eurie met een abonnement van 43,90.
    Waarschijnlijk ben ik over 3 maanden KPN of Vodafone klant 🙂

  169. Ik zit ook met een dilemma, zit nu bij VF en weet niet of ik voor 1 november bij t-mobile een contract moet nemen..
    Waar ik mee in mijn maag zit is dat 1GB datalimiet van VF.. Das gewoon minder tegenover geen datalimiet van t-mobile…
    Daar in tegen is het internet vele malen beter van VF

    Twijfel twijfel twijfel…

  170. vandaag bij de tmobile shop geweest om te verlengen, en er werd geweigerd om de iphone 4 voor me te bestellen voor de prijs die in de winkel geadverteerd werd. ze mochten geen iphones meer aan klanten leveren voordat de prijzen verhoogd werden. redelijk bizar. online kon ik hem gelukkig nog wel voor de oude prijs bestellen. De verkoper voelde zich er ook duidelijk niet prettig onder. Begrijp niet waarom ze dan nog adverteren met een prijs waar ze niet voor willen leveren. Verhoog dan gelijk je prijzen, toch ? Voelt toch een beetje als machtsmisbruik zolang ze het monopolie hebben. Ik zal blij zijn als KPN en vodafone hem ook gaan leveren.

  171. princiepe kwestie, wordt voor mij geen iphone4, ga nevernooit 50 euro meer betalen een maand later…misschien doen ze een voorstel, anders laten ze iemand gaan voor 50 euro

  172. Als er genoeg mensen hun abbo niet verlengen en overstappen dan verlagen ze vanzelf wel weer de prijs, moet wel anders graven ze hun graf.. hun netwerk is namelijk vele malen slechter dan die van vodafone en kpn, keuze is dan snel gemaakt

  173. Om eerlijk te zijn heb ik nooit problemen met het netwerk, maar dat is voor mij geen reden om 13,50 per maand meer te gaan betalen, plus 79 euro aanschaf.
    Daarom ga ik mijn obennement opzeggen. Als zij mij niets anders bieden is dat hun probleem, niet mijn probleem. Het maakt mij niet uit waar ik mijn geld aan naartoe breng.

  174. Ik heb de iPhone 4 wel al besteld voor 1 november, maar ik heb hem nog niet binnen. Moet ik nu de lage of de hoge prijs betalen? :S, ik vind het wel onzin dat het zo duur wordt!

  175. Wat een geouwehoer over Tmobile! Als tmobile er niet geweest was was er wellicht geen Iphone in nederland geweest. De arogante houding van KPN en Vodafone die niets wilde met Apple.

    En let maar op, met deze prijzen is Tmobile nog steeds de goedkoopste van Nederland.

    En nee ik werk niet bij Tmobile, heb al tig jaren tmobile en nooit problemen.

    KPN is pas erg, je betaald je blauw aan hun abonnementen. Tmobile betaal je nog steeds per seconde, wie is nu een oplichter???

  176. Niet zeuren. Als je het te duur vind koop je toch gewoon niet!!

    Makkelijker kan het niet.

  177. Prijzen zijn inderdaad omhoog zie de website van t-mobile.

    Je kan beter een relax abbo nemen voor een 1 jarig contract je hoeft geen € 359 bij te betalen voor een 300 min abbo maar € 288 bij gsmweb.

  178. Grappig, op GSMweb noemen ze het een iPhone 4G S.
    Goed bezig. Maar daar zijn de prijzen nog wel beter volgens mij.

  179. Origineel geplaatst door bamihapje
    Als er genoeg mensen hun abbo niet verlengen en overstappen dan verlagen ze vanzelf wel weer de prijs, moet wel anders graven ze hun graf.. hun netwerk is namelijk vele malen slechter dan die van vodafone en kpn, keuze is dan snel gemaakt

    Zullen we gewoon een jaartje afwachten voordat we kunnen zeggen wie het beste netwerk heeft. Ben benieuwd als KPN en Vodafone straks zo veel data van iPhones mag verwerken hoe dat dat gaat.

  180. Origineel geplaatst door Shivany
    Ik heb de iPhone 4 wel al besteld voor 1 november, maar ik heb hem nog niet binnen. Moet ik nu de lage of de hoge prijs betalen? :S, ik vind het wel onzin dat het zo duur wordt!

    “Als je voor 22 oktober in de T-shops heb besteld zal je de i-Phone voor de oude prijs krijgen. “

  181. @Robb: Dankjewel Rob, fijn om te horen! Maar mag ik vragen hoe je aan deze info komt? Nogmaals bedankt!

  182. @Shivany: Dit heeft een moderator (medewerker T-Mobile) / Ordermanagement op het officiele T-Mobile forum bekend gemaakt, dus dat staat zwart op wit.

  183. @Ferry: Dankjewel Ferry, ben hier heel erg blij mee! Nu nog hopen dat die Iphone snel binnenkomt bij T-mob.

  184. @Luiz – Complottheorieen zijn natuurlijk altijd mooi. Als je maar beseft dat wij als iPhoneclub nooit deel uitmaken van het complot.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.