Reacties voor: T-Mobile verbetert 4G-bereik in 2015 met extra frequentie

T-Mobile gaat in 2015 het bereik van het 4G-netwerk verbeteren door het inschakelen van een lagere frequentie, zodat binnenshuis ook betere dekking is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Kom nu eerst eens door heel Nederland dan alleen maar in de randstad van alles te verbeteren en uit te proberen.

    Had liever een bericht gezien dat t-mobile eind dit jaar door heel Nederland 4G heeft.

  2. Hahahah elke keer komen ze met een verbetering van het netwerk. Maar je merkt er nooit wat van!

  3. Too little, too late…

  4. Er staat een foutje in het artikel: KPN en Vodafone hebben 4G op 800mhz, niet op 900. 😉

    Dit is een andere frequentie, waarvoor TMobile bij de veiling vorig jaar geen ruimte heeft weten te bemachtigen.

    Die 900 frequentieruimte hadden alle 3 de providers al, maar werd ingezet voor 2G. TMobile kiest er nu voor om dit ten dele op te offeren voor 4G.

  5. Nu nog 3G, of eerst GPRS!!
    En er zijn ook nog best wel veel plaatsen waar het signaal helemaal wegvalt zodat je niet eens kunt bellen.
    T-mobile loopt nogal wat jaartjes achter heb ik het idee

  6. Beter sim only van simyo.. Goedkoop met een kpn netwerk.. Goeie dekking ook

  7. Slechte dekking binnenshuis..? In Nijmegen helemaal geen 4G! Ze lopen hopeloos achter. In december niet opgelost dan stap ik over.

  8. Beetje arrogant om een sneer naar Vodafone en KPN te geven terwijl ze zelf amper een 4G netwerk hebben. Daarnaast hebben ze het minste netwerk van Nederland.

  9. Voor nu vind ik T-mobile prima. Ben klant bij ze sinds 2008 (toen met m’n iPhone 3G) en heb vorig jaar pas voor t eerst het abonnement gewisseld voor sneller internet en meer sms/belminuten.

    Toegegeven: ik had net zo goed op m’n i150 uit 2008 kunnen blijven als t om internet gaat. Dat is nog net zo bagger. 😉
    Maar wie weet komen er vanaf volgende week mooie aanbiedingen voor de iPhone 6. En dan kies ik gewoon de beste koop.

  10. Ze moeten eens de reacties hier doorlezen. Je kunt toch niet als zo’n groot bedrijf achterlopen op je concurrenten, lijkt mij!?

    Enige reden waarom ik nog bij Tmobile zit is, dat ik onbeperkt internet heb (i-150). Heb zelf een 5S, maar in het Oosten geen 4G beschikbaar.

  11. T-Mobile is prima…. zolang je in de randstad blijft. Was laatst in Drenthe: data via een (niet werkend) GPRS is al niet best maar geen enkel telefoon-bereik is natuurlijk een aanfluiting. Als je daar vaak moet zijn of woont ben je beter af met een stel snelle postduiven.

  12. Ben benieuwd of T-Mobile de abonnementen en de prijzen nog gaat aanpassen als de nieuwe iPhone komt.

    Ik hoop nog op een leuke aanbieding bij mijn verlenging, maar verwacht het niet. Twee jaar geleden konden ze me niks bieden omdat de iPhone toch wel verkoopt, aldus de verkoper.

  13. Helaas te laat….ik ga na 10 jaar gewoon weg. Ben het nu zo helemaal zat met de prijzen en de zeer slechte dekking in de randstad en andere grote steden. Had verdorrie in Zeeland meer bereik dan in de grote stad waar 4G dekking zal zijn.

  14. Eerst maar eens 4G in heel Nederland voordat er weer wat gedaan wordt voor de randstad. Anders is het over en uit met t-mobile wat mij betreft.

  15. Het zijn gewoon een stelletje dieven.
    Ze weigeren je contract bewust op te zeggen, laten het eenzijdig doorlopen en eisen vervolgens geld van jou terwijl je helemaal niks van hen gebruikt hebt (logisch, want je hebt het opgezegd).

  16. Als ze er nou voor zorgen dat ik overal tenminste 3G heb, zou dat al een hele verbetering zijn.

  17. @Sezgin: Waarom zouden ze jou contract opzeggen? Dat is voor een commercieel bedrijf niet heel erg handig 😉

    Als ze het wel zouden doen en jij bent het vergeten dan is je nummer opeens uit de lucht en in het slechtste geval helemaal kwijt.

  18. Ik snap dat niet. Toen de iphone 5s uitkwam adverteren ze als gekken met 4G zodat mensen die telefoon aanschaffen! Vervolgens ben je een jaar verder en is er nog geen 4G, ja alleen in de Randstad! Terwijl KPN en Vodafone al wel 4G bieden door heel Nederland. Vind het een slechte zaak van T-Mobile. Ik kom uit omgeving Zwolle en daar is de verbinding zwaar kl*ten! Betaal me scheel en dat voor een slechte 3G verbinding! Het wordt tijd dat T-Mobile eens met een tegemoetkoming komt!

  19. Zie zelfs tot mijn grote verbijstering vaak GPRS staan op mijn Iphone 5s. Damn, daar betaal ik dan 50 euro per maand voor! Schandalig T-Mobile!!

  20. @Daan: Het enige waar T-Mobile goed in is, is klanten naaien 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.