Reacties voor: T-Mobile brengt Apple TV-app uit voor televisiekijkers

T-Mobile heeft nu ook een Apple TV-app uitgebracht. Klanten die via T-Mobile televisiekijken, kunnen dat nu ook gewoon via de Apple TV-app doen. De app biedt zowel live kijken als een uitgebreide tv-gids.

Reacties: 23 reacties

  1. Zou er iets in de lucht hangen…..
    Providers en tv stations in Nederland zijn ineens overstag en komen nu (na bijna 3 jaar) met tv apps voor de ATV4 /K. Apple steekt meer in series/films voor een eigen tv dienst (soort Netflix). Vanuit de BBC gaan er allemaal poppetjes naar Apple die mee moeten helpen Europese content te gaan aanbieden….

    Krijgen we toch 2018/2019 de tv app die Apple nu alleen nog maar in de VS heeft naar Europa en kunnen we deze straks gebruiken voor alle onze online tv platformen.

    Ik hoop het….

    Nu hopen dat Ziggo snel komt met zijn app voor Apple Tv!

  2. @Ad: Nee, ik denk dat ze eerst goede apps wilden maken voor de belangrijkere platforms, zoals Chromecast en Android TV. Nu dat allemaal goed werkt, kunnen ze hun apps ook uitbrengen op andere minder belangrijke platforms, zoals Apple TV en Amazon Fire TV.

  3. Nu nog een app voor macOS, zodat ik ook tv kan kijken op mijn MacBook Air.

  4. Kan je niet alleen TV anywhere afsluiten? Heb al 200mb internet via ZIGGO. Hoop dat dat mogelijk gaat worden!

  5. Kan je met deze app dan ook aan Siri vragen om een bepaald kanaal op te zetten ofzo?

    En los daarvan; kan je met de Apple tv Siri je tv aan/uit laten zetten?

  6. @Chantal: Dat kan al. Alleen niet via een app of Safari.

  7. Origineel geplaatst door N.
    @Chantal: Dat kan al. Alleen niet via een app of Safari.

    Er is nog geen officiële ondersteuning voor tv anywhere op het web.
    Als jij het heb werken zou ik graag willen weten hoe.

  8. Origineel geplaatst door Chantal
    Nu nog een app voor macOS, zodat ik ook tv kan kijken op mijn MacBook Air.

    Precies dit! Of gewoon een website waar we tv anywhere kunnen benaderen!

    Vraagje voor developers:

    Is het een langdurig proces om een ios app of apple tv app on te zetten naar macos?

  9. Het zou fijn zijn als je via je mobiele (unlimited go) abonnement een tv anywhere ‘extra’ kunt afsluiten, net zoals Deezer en Videoland.

  10. Origineel geplaatst door GdB
    Het zou fijn zijn als je via je mobiele (unlimited go) abonnement een tv anywhere ‘extra’ kunt afsluiten, net zoals Deezer en Videoland.

    Maar dan wel met WiFi, ik merk nu (zit in Spanje) dat die 10GB zo op is met Videoland 😅

  11. Ziggo zal nooit met een app komen voor de ATV. Dat hebben ze al eens duidelijk gemaakt.

  12. ‘Toevallig’ zijn het de twee bijna-monopolisten in Nederland (KPN en Ziggo) die nog geen Apple TV app hebben. Het openstellen van de kabel van Ziggo kan me niet vroeg genoeg gebeuren.

    Verder wel leuk dat de Apple TV eindelijk meer benut wordt als platform voor het aanbieden van dit soort diensten. Laat maar komen die apps!

  13. (Red.) Niet bumpen! Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  14. @Wesley: Ik kreeg dit als antwoord een week of 3 geleden op Twitter:

    Een desktop versie is er inderdaad nog niet, maar staat wel op het verlanglijstje. Ik kan nu nog niets beloven, maar wie weet in de toekomst!

  15. Ik ben benieuwd of deze app ook auto switch van 60hz naar 50hz voor live tv net zoals kodi.
    En dd5.1 ondersteuning hopelijk niet alles in stereo

  16. @Mike: Waar haal je die wijsheid vandaan? De app is al aangekondigd door Ziggo zelf.

  17. Yessssssss😃. Superblij. Eindelijk issie er. Geen lelijke decoder meer. Louter nog tv kijken in HD kwaliteit met m’n Apple teeveetje. Yesssssss. Nu staat alleen m’n tv er nog met een Apple kastje verstopt aan de achterkant. HomePods voor de sounds. Superstrak. Nog maar 1 afstandsbediening. Yessss. Me so happy.

  18. @Mike: ziggo heeft al maanden geleden aangekondigd dat er een ATV app komt maar ziggo kennende gaat dat langzaam 😴

  19. Zou ook fijn zijn als t-mobile de extra pakketten (zoals ziggo sport totaal) laat zien in de app van de Apple tv. Dan hoef je bijvoorbeeld geen formule 1 meer te streamen.

  20. Origineel geplaatst door Ricardo
    Yessssssss😃. Superblij. Eindelijk issie er. Geen lelijke decoder meer. Louter nog tv kijken in HD kwaliteit met m’n Apple teeveetje. Yesssssss. Nu staat alleen m’n tv er nog met een Apple kastje verstopt aan de achterkant. HomePods voor de sounds. Superstrak. Nog maar 1 afstandsbediening. Yessss. Me so happy.

    Heb jij dan ook alle zenders? Ik heb geloof ik maar een stuk of 20.

    En ik heb een irritante voice over als er Engels gesproken wordt. Iemand een idee hoe ik die uit kan zetten (en ondertitels endergelijken)?

  21. Dit kwam ik ook zo juist tegen.

  22. Origineel geplaatst door Jeroen
    @Ad: Nee, ik denk dat ze eerst goede apps wilden maken voor de belangrijkere platforms, zoals Chromecast en Android TV. Nu dat allemaal goed werkt, kunnen ze hun apps ook uitbrengen op andere minder belangrijke platforms, zoals Apple TV en Amazon Fire TV.

    Je bedoelt het ‘massa’ platform Android TV dat tegenwoordig standaard aanwezig is op nieuwe tv’s.
    Wat een verschrikkelijk ding is dat zeg! Werkt (te) traag en niet lekker. Sowieso hou ik niet van die schreeuwende Lay-outs die ze gebruiken.
    Netflix standaard op je tv is gewoon om te huilen. Ik gebruik het niet en weiger ook de Google voorwaarden te accepteren, kijk wel via mijn appleTV naar Netflix. Velen malen beter en sneller.

  23. Helaas geen AirPlay support in de TV Anywhere app, dus kan helaas het geluid niet uit de HomePod laten komen in de app.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.