Reacties voor: T-Mobile start op Euronext verkoop van de iPhone 4

T-Mobile heeft vandaag op de Amsterdamse effectenbeurs met een gongslag de start van de iPhone 4-verkoop ingeleid.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 51 reacties

  1. Yes! Ik heb em al! Mooi hoor! Ik was 1 van de 20 gelukkigen in de T-Mobile store in Leiden. Ze hebben alleen zwarte binnengekregen.

  2. Leuk, maar dat ziet er op Wall Street toch net ietsjes indrukwekkender uit ;-).

  3. Ik heb vanacht heel de nacht voor de deur gelegen bij de IFactors store in Den Haag. Ik heb gelukkig een toestel kunnen bemachtigen. Er waren er maar 3 te koop. 1 x 32GB en 2 x 16GB. Ik heb de 32GB!!!!! Yeaahhh…

  4. Dat wil ik dan volgend jaar graag ook als excuus voor het feit dat ik nu met lege handen sta :p Loze beloftes, ik hou er niet van.

  5. Whoehooee heb gelukkig ook een 32g weten te bemachtigen er waren er 30 in RSD te koop

  6. @Ralph Brandt:

    Wow echt geen witte dat had ik toch wel verwacht hoor.

    Damn, is toch logisch dat ze geen witte binnenkrijgen als apple die niet levert voor eind 2010.

    On topic: beetje overdreven zo’n opening maar wel grappig. En hartstikke leuk voor Edwin natuurlijk 🙂

  7. Is die vent op de eerste foto de directeur van T-mobile? dan moet ik hem nu al niet!!

  8. Heb vannacht 9uren voor de deuren bij mobistar bree gewacht voor ene te bemachtigen net zoals 20 nederlanders en 20 duitsers en een paar belgen. Maar apple heeft niet geleverd en op andere plekken ook maar een 3à 4 stuks vind het schandalig. Ik sta nu op de lijst als eerste dus hoop nog dat ze gaan leveren vndg!

  9. Je moet lezen SermedG voor dat je mensen ”niet gaat mogen”

    dat is de gelukkige winnaar of eerst officiële betaalde iphone 4 klant omdat hij in 2008 vertrouwde op de iphone ofzoiets

  10. Wel een erg slechte voorraad dan bij iFactors Den Haag dat ze er maar 3 hadden

  11. Zijn er mensen die zonder reservering een iPhone 4 hebben weten te bemachtigen via losse verkoop? Of hebben alleen bestaande T-Mobile klanten nu zo’n toestel in handen?

  12. Ik heb geprobeerd een toestel te kopen zonder reservering.. ik kreeg een korte nee, waarop ik vroeg wat ik dan het beste kon doen. “we verwachten ongeveer over 8 tot 10 weken de nieuwe lading, kom dan maar weer terug” “maar kan ik dan niet alvast reserveren? ik kan moeilijk gokken wanneer jullie ze hebben” “nee dat kunnen we ook niet, schrijf je maar in voor de nieuwsbrief”…

    Achterlijk zooitje bij tmobile, behandelen je echt als stront terwijl ik daar op het punt sta voor 890 euro een abbo af te sluiten als nieuwe klant, krijg je dit. Filiaal Breda btw.

    Kijk, dat je geen toestel hebt okay, maar geen reservering?? slaat toch echt nergens op, eerst nieuwe klanten naaien door je bestaande voor te trekken en daarna zelfs nog je ogen sluiten voor nieuwe? kommop man..

  13. heb mijne ook al! t-mob breda had er 60 gekregen en ze hadden 400 reserveringen! LOL 😛 en ifactor in breda had helemaal niets binnen gekregen!

  14. Zojuist mijn reservering voor witte iphone bij T-Mobile laten vallen… Weet iemand wanneer Vodafone de iphone 4 gaat uitbrengen? Dan kan ik net zo goed overstappen als die witte pas begin 2011 uitkomt…

  15. 30-07-2010…09.30 uur….Belcompany Beverwijk…Had 1 toestel binnen gekregen …EN DIE WAS VOOR MIJ……GAAF!!!!!

  16. Ben ik nu de enige die deze ophef kansloos vindt ?

    Wat nou net of je de eerste ben, whoooeehooe.
    Reality check: de halve wereld heeft hem al en wij zijn een derderangs afnemersmarkt voor Apple.

    Op zich niet zo gek, want de echte liefhebbers hebben hem allang simlockvrij uit de buurlanden.

    Uiteraard gefeliciteerd Edwin dat je er ook eindelijk 1tje hebt.

    Nadat de mijne inmiddels alweer een maand oud is kan ik hem je zeker aanraden.
    Het antenne probleem is naar mijn inziens zwaar overtrokken.

    Voor de linkshandige of met alle vingers vasthoudende beller heeft onze lokale huisarts inmiddels een passende oplossing.

    Tijdens de rustige vakantie periode amputeerd hij een aantal vingers voor de helft van de prijs waardoor de deathgrip niet meer kan optreden.

  17. iFactors lijnbaan had maar 4 iphones op voorraad

    De mensen die voor saus in de rij stonden zijn weggestuurd naar t-mobile en mediamarkt voor hun exemplaar.

    Waarom heeft Apple er zo weinig in omloop gebracht?

  18. Zojuist is de 32GB versie netjes op me werk afgeleverd! Geen gelul met vroeg op staan en als een kuddedier in de rij te gaan staan! Lang niet gek dacht ik zo 🙂

  19. @Ralph Brandt:
    Ik was ook bij de tmobile store in Leiden, maar ik kreeg hem niet.
    Ik was bij de voorinschrijving voor de voorinschreiving als een van de eerste en bij de voorinschrijving 4de en vandaag ook als een van de eerste.

  20. Ik had ook een 32 GB model kunnen gaan halen bij de BelCompany ze hadden er 2 binnen gekregen ;-).

    Toch op het allerlaatste moment voor gepast. Vind de vernieuwingen het niet waard. Ben tevreden met mijn 3GS. Hopend dat de iPhone “5” meer vernieuwingen met zich mee brengt! (en dat Apple Vodafone met zich meebrengt in NL ;-))

  21. Mobistar zijn er geen ze moeten nog geleverd worden..??!??!?

  22. weet iemand of je die achtergrond kan veranderen naar een zwarte achtergrond?

    die waterdrops background vind ik maar niks

  23. Dat telefoon nummer is gewoon van een particulier die zou wel gek worden

  24. @gonny

    Is het een idee om een bericht te maken waarop mensen kunnen reageren die de iPhone vandaag hebben gekregen, en in contact willen komen men andere gebruikers om FACETIME te testen met elkaar ?

  25. Wat een publiciteit stunt zeg. Als ik serieus ook moet gaan betalen voor het gebruiken van diensten zoals google, youtube ect. omdat het meer data verkeer kost ga ik echt weg bij t-mobile. Ze willen het nu door verrekenen naar andere bedrijven maar die moeten geld ook weer ergens vandaan halen en dan komt het allemaal weer op mijn bord terecht uiteindelijk.

    En dan neem ik een simpel weg een nokia met een andere aanbieder.

  26. Origineel geplaatst door wverveer
    weet iemand of je die achtergrond kan veranderen naar een zwarte achtergrond?die waterdrops background vind ik maar niks

    Maak in paint een zwarte achtergrond, en zet die op je iphone?

  27. Ik blijf het een raar verhaal vinden, de informatiestilte rond de mensen die in een T-Mobile shop een telefoon hebben gereserveerd (op 9 juli). Iemand die dat gedaan heeft en er vandaag één opgehaald heeft? Ben je gebeld of gesmst of ben je gewoon op goed geluk naar de winkel gegaan. Ik heb er voor mij en twee collegas (3 dus) gereserveerd en stond op plek 2,3 en 4, maar wij hebben alledrie (nog) niets gehoord. Of hebben alleen de grote T-Mobile shops voorraad gekregen? Zo irritant dat je die T-Mobile winkels niet kun bellen (of doorverbonden kunt worden). Ik zit zelf deze week in het buitenland, dus kan hem pas maandag ophalen.

  28. @Bas: hebben wij elkaar niet gesproken? Was jij niet met je vader?
    Cheers

  29. Ik heb in gGeneve gewacht vanaf 1 uur en was de 1e heb 5 iphones gekocht…. Weet iemand wanneer iMovie in de Nl store komt?

  30. Ook ik snap er geen r**t van, ik was als eerste op de lijst in Zwolle, en moest nadien nog eens terug komen om EUR 50 te betalen.

    Ik vroeg, ik kom toch wel weer voor in de map ? ‘ja hoor, we plaatsen u weer terug in de map op de eerste plaats’

    Ik las net ergens in een reactie op iphoneclub dat er 3 in Zwolle waren, dus waarom ben ik dan nog niet gebeld vraag ik me continue af.

    Heel erg jammer dit.

  31. Origineel geplaatst door freshworks
    (…)dus waarom ben ik dan nog niet gebeld vraag ik me continue af.

    Heel irritant inderdaad. Kun je niet gewoon langs de winkel en je iPhone ‘opeisen’ ?

  32. Origineel geplaatst door tony
    Hier in apeldoorn hebben ze er 124 stuks nu nog

    Hebben ze er nu nog 124 liggen ?? nu nog, Waar in Apeldoorn ?

  33. TM Maastricht, ongeveer 20 stuks vanmorgen. Exact getal werd niet medegedeeld. Stonden wel nog een hoop mensen in de shop met een reservering van Euro 50,- Maar die hadden klaarblijkelijk te laat gereserveerd. Tja, nog ff wachten dan voor die mannen en vrouwen, sterkte!

    In ieder geval, ik kreeg een iPhone 4, 32gb, dus ben er blij mee 🙂

  34. @Ralph Brandt:

    nu pas joh? de echte liefhebber heeft hem natuurlijk al een tijdje

  35. en, bellen die dingen een beetje? of last van wegvallende gesprekken?

  36. De mensen die bij tmobile werken hebben allemaal een iphone4 en hun famillie……!

  37. @darthvader: Shopmedewerkers waren uitgezonderd vertelde de verkoper mij.

  38. Origineel geplaatst door Taco
    Ik blijf het een raar verhaal vinden, de informatiestilte rond de mensen die in een T-Mobile shop een telefoon hebben gereserveerd (op 9 juli). Iemand die dat gedaan heeft en er vandaag één opgehaald heeft? Ben je gebeld of gesmst of ben je gewoon op goed geluk naar de winkel gegaan. Ik heb er voor mij en twee collegas (3 dus) gereserveerd en stond op plek 2,3 en 4, maar wij hebben alledrie (nog) niets gehoord. Of hebben alleen de grote T-Mobile shops voorraad gekregen? Zo irritant dat je die T-Mobile winkels niet kun bellen (of doorverbonden kunt worden). Ik zit zelf deze week in het buitenland, dus kan hem pas maandag ophalen.

    Ja, ik heb op 9/7 gereserveerd en kreeg gisteren een SMSje van de winkel. Anderen zijn ook geSMSt of gebeld. Zie ook: https://www.iculture.nl/82483/t-mobile-update-levering-lancering-en-een-enquete/

  39. @Taco:
    Kreeg gisteren een email van de Kalverstraat dat ik m vandaag mag ophalen. Ik stond daar als eerste op de lijst op 9 juli. Dus precies zoals hier op de site vermeld was door wat mensen. Maar daarvoor was t allemaal erg onduidelijk…..

    Succes!

  40. Woensdag gereserveerd bij de Mediamarkt. Was 2e op de lijst. Net telefoontje van MM gekregen dat ik ‘m op kan komen halen!! 😀

    Valt me wel op dat bijna niemand hier in de reacties bij de Mediamarkt een poging hebben gewaagd?

  41. @Taco, Ik denk dat het weinig zin heeft op te eisen, Ten eerste moet ik erheen en dan zeer waarschijnlijk aanhoren dat zij geen Iphone’s meer hebben.

    Laat ze mij maar bellen, dat was de afspraak!

    Morgen rij ik er sowieso even heen en ga ik wat mensen over de toonbank trekken!

  42. Als ze nu eens meer hun best deden om iedereen goed te helpen ipv stoer doen op de beurs. Vind het persoonlijk niet echt netjes!!

  43. Origineel geplaatst door Antoine
    @darthvader: Shopmedewerkers waren uitgezonderd vertelde de verkoper mij.

    Geloof je dat zelf? Ik heb jaren bij Libertel (nu vodafone) gewerkt in de winkel en als er een nieuw toestel uit kwam dan was de manager als eerst, daarna de second manager en dan het personeel! En dat gaat overal zo!!

  44. Origineel geplaatst door PHILIP
    Heb vannacht 9uren voor de deuren bij mobistar bree gewacht voor ene te bemachtigen net zoals 20 nederlanders en 20 duitsers en een paar belgen. Maar apple heeft niet geleverd en op andere plekken ook maar een 3à 4 stuks vind het schandalig. Ik sta nu op de lijst als eerste dus hoop nog dat ze gaan leveren vndg!

    Wij stonden er ook om 4 uur ‘s nachts maar idd geen levering… Grofweg schandalig! Niet dat ze dan een papiertje ophangen dat ze niets hebben zodat we naar een andere mobistar winkel konden gaan maargoed.. Sta nu 2de op de lijst dus… Alleen wel raar, hun zeggen dat ze de levering misschien vandaag anders woensdag zouden krijgen, terwijl de klantenservice van mobistar toch echt zegt dat bree op maandag leveringen krijgt!!!! Ook heeft de klantenservice bevestigd als bree vandaag geen iphones zou krijgen dat deze dan maandag zouden komen, hier had iedereen van de klantenservice een interne mail over gekregen of zoiets… Hopen dan maar dat ie er maandag is zodat ik hem dan op kan gaan halen.. Niet normaal zoiets, Apple kan toch gewoon zorgen dat ze genoeg stock hebben ofniet!?!??!??!!! Vooral voor een release!!!!

  45. Als ze nu eerst eens de klanten goed behandelen na klachten, dan is er een mogelijkheid dat het nog iets word met t-mobile. Maar ze vinden het belazeren van de klanten en de kinderen belangrijker, wie krijgt nu een advocaat onder het belang van € 180,00

    De cijfers van de beurs daar draait het om.

  46. HaHa @Kenneth:

    Had een krantewijk gaan lopen in de tijd dat je voor de deur stond joh, dan had je de extra centjes bij elkaar gespaart en hem al lang kunnen kopen in de UK.

    Ik vindt dit echt een priceless moment, hulde aan mobistar. Mensen willen gehyped worden

  47. Origineel geplaatst door Antoine
    Ja, ik heb op 9/7 gereserveerd en kreeg gisteren een SMSje van de winkel. Anderen zijn ook geSMSt of gebeld.

    Nou, dat klink dan niet al te best voor mijn reserveringen. Het is jammer dat T-Mobile geen openheid geeft in hoeveel iPhones er naar de verschillende winkels gestuurd zijn.

    Even het weekend afwachten dan maar, ben maandag weer in Purmerend.

  48. Alsof Apple niet de logistiek had kunnen aanpassen en meer telefoons had kunnen laten bouwen en distribueren dan dat ze nu doen. Ze zijn bij alle telefoons nog altijd hetzelfde te werk gegaan: eerst USA, daar overtreft de verkoop hun verwachtingen. Wachten op inkomsten, dan nieuwe batches laten bakken en versturen. Helaas dat dan alles mondjesmaat word geleverd maar de 3G heb ik 2 jaar geleden ook binnen 2 weken gekregen bij Belcompany. Komt vast goed.

  49. Er volgt zo nog een item over de lanceringen.

  50. @Wesley – Dan moeten mensen hun 06-nummer op de website gaan zetten. Ik denk niet dat veel mensen daartoe geneigd zijn (en voor ons een hoop opruimwerk achteraf, omdat we dan erg veel verzoekjes binnenkrijgen van mensen die hun nummer weer willen laten weghalen).

  51. Update: 2 extra foto’s toegevoegd, beschikbaar gesteld door T-Mobile.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.