Reacties voor: T-Mobile start met gebruikersforum

T-Mobile is gestart met een gebruikersforum voor klanten, bedoeld voor alle toestellen die de operator verkoopt. Je kunt hiervan gebruikmaken als je T-Mobile-klant bent.
Lees het complete artikel → T-Mobile start met gebruikersforum
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ben ik nou gek of was dit al lang zo?

  2. Robin is gek 🙂 (Tsjah, hij zei het zelf)!

  3. Godsamme wat een onoverzichtelijke bende. Als je al moet zoeken naar hoe of waar je een topic moet openen dan houdt het al snel op.

    Kom op, het is 2009.

  4. Erg fijn, maar niet heus. Werkt niet met Safari, zo te zien

  5. Inderdaad behoorlijk BAGGER! Werkt niet met Safari :@

  6. Voor het geval je safari gebruikt of met je iphone erop wil en je er schoon genoeg van hebt 🙂

    Ik heb een getsatisfaction site geopend voor T-Mobile NL, getsatisfaction is een support forum wat iedereen kan starten, zonder dat je er werkt, en later kunnen medewerkers zich als medewerker aanmelden. veel bedrijven doen dit al of zijn gedwongen om dit te doen door klanten.

    vandaar: http://getsatisfaction.com/t-mobilenl/

    🙂

  7. Bij T. is alles elke keer weer anders.
    Je wordt dol van het gebrek aan structuur in al die roze websites en als je iets vindt kan je het weer niet bookmarken. Is dat wat ze T-zones noemen?

  8. Het is erg leuk hoor dat Tmobile de Iphone onder zijn hoede heeft, maar de service is ver te zoeken..Ik ben een zakelijk gebruiker met een Iphone, die van de ene op de andere dag iets mankeerde aan zijn headsetconnector..en ik kon de phone alleen nog maar gebruiken als Walki Talki..Heel bijzonder…mijn Phone was een half jaar oud. en T mobile vond dat het een gebruikersfout was…en of ik 274,50 wil betalen om hem te laten maken…ja ja goed gelezen…mooi niet dus…
    ik ga wel op jacht…ik heb in middels een niieuwe Iphone gekocht en wacht op de ene die stuk is…en dan ga ik ruzie zoeken met Tmobile…zijn er mensen die ook problemen hebben met de service van T mobile? ik wil het graag weten…

    groetjes..van een volhardende I phone gebruiker…I phone is verder goed!!

    Angelina

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.