Reacties voor: T-Mobile neemt provider Simpel over

T-Mobile gaat in Nederland Simpel overnemen, zo maakt de provider vandaag bekend. De handtekeningen zijn al gezet, maar de overname moet nog wel goedgekeurd worden. Wat betekent het voor jou?
Lees het complete artikel → T-Mobile neemt provider Simpel over
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Wellicht dat bereik voor het bellen dan beter wordt hier. Voor ons is het te laat. Mijn man is gisteren overgestapt en ik ga maandag weg bij Simpel. Om nog enigszins verstaanbaar te zijn moeten we naar buiten, 4g is prima.

  2. Hoop dat je als simpel klant ook gebruik kan maken van de tmobile app want de app van simpel is zo triest. Gaat waarschijnlijk niet gebeuren maar zou fijn zijn…

  3. Ik zie de fijne kleine bundels dan wel verdwijnen uiteindelijk, ze zullen iedereen netjes hun contract laten uit zitten tot bepaalde tijd en dan de stekker eruit trekken denk ik.
    Aangezien ze ook Ben hebben waar je al voor 7 euro te recht kan, zullen ze Ben en simpel wellicht wel samen voegen ofzo(Of simpel totaal laten verdwijnen als naam).

    Voor mij een reden om goed op te letten mijn contract loopt over een half jaar af, en heb geen zin in de tmobile prijzen van 13 euro minimaal.
    Ik gebruik al amper data die 4 euro vind ik ideaal voor 500mb, dus eens kijken wat er gaat gebeuren.

  4. @Dennis: inderdaad , Tele2 is ook al bij hun. Ik ga komende maand v Tele2 naar Ben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.