Reacties voor: T-Mobile schakelt mobiele masten in tijdens Lowlands 2010

T-Mobile gaat deze zomer mobiele masten inzetten tijdens Lowlands. Deze keer kun je relaxed bellen en internetten, met voldoende bereik.

Reacties: 47 reacties

  1. Ehhh, dat doet KPN ieder jaar hoor…

  2. Late reactie…. Ik ben klaar bij T-Mobile, eerstvolgende abbo is een Vodafone zoals vroeger. Die masten zullen ook weer overbelast zijn kijk maar naar Pinkpop.
    Tip tijdens events: Vodafone prepaid! Kan je zelf nog foto’s twitteren tijdens een event met 3,5G snelheid!

  3. Laat ze gelijk aan staan dan…
    Ik heb de laatste vier dagen GEEN bereik gehad, was al van plan naar de tmobile shop te gaan om mn iphone te laten nakijken, maar neehoor, het was TMOBILE! en maar niks laten horen dat er een storing is hoor!

  4. Volgens mij hadden ze dat dit jaar ook al op Defqon.1. Ik kon gewoon bellen, maar vrienden met HI niet. (ff voor de duidelijkheid, ik heb T-Mobile ;))

  5. Mompelt iets over vodafone dat er uit lag na de kwart finales en over de hoeveelheid mensen die een iPhone 4 gaan halen met vodafone.. *grinnikt*

  6. Heeft Lowlands niet elk jaar C.o.w.’s te staan? http://en.wikipedia.org/wiki/Cell_on_wheels

  7. Als ze die masten nou in heel Nederland neerzetten dan kan ik weer bellen als ik onderweg ben. Internetten heb ik al opgegeven dat doe ik wel als ik thuis ben.

  8. Zet er dan ook maar eentje op mijn kamer;)

  9. Tip: neem je eigen oplader mee. Opladen kan bij de kraam van TentEnZo maar de iPhone laders van hun zijn bagger.

  10. @Onno
    Dus dan is het ineens geen nieuws. Met je uhh. Doet T-Mobile eens een keer iets goed, kom jij alsnog met je gezeik. Sommige mensen hebben zich gewoon voorgenomen sowieso te haten.

  11. Origineel geplaatst door joopieej
    @OnnoDus dan is het ineens geen nieuws. Met je uhh. Doet T-Mobile eens een keer iets goed, kom jij alsnog met je gezeik. Sommige mensen hebben zich gewoon voorgenomen sowieso te haten.

    Hier nog zo’n zeiker: het is treurig dat (ook) een provider die pretendeert het beste mobiele netwerk te hebben zich moet bedienen met mobiele masten . . . . .

  12. Na de kwartfinales kon ik gewoon een half uur niet bellen of smsen met vodafone… Dacht eerst dat het aan me iphone lag maar was gewoon vodafone netwerk dus ook vodafone toont wel is gebreken.

  13. Origineel geplaatst door joopieej
    @Onno Dus dan is het ineens geen nieuws. Met je uhh. Doet T-Mobile eens een keer iets goed, kom jij alsnog met je gezeik. Sommige mensen hebben zich gewoon voorgenomen sowieso te haten.

    Onzin wat je zegt. Hij geeft alleen aan dat het eigenlijk geen nieuws is omdat het -door anderen, dat wel- al langer gebeurt.
    Je slaat ook een best onvriendelijke toon aan.

  14. Wel verstandig hoor

  15. Origineel geplaatst door dries6951
    Origineel geplaatst door joopieej@OnnoDus dan is het ineens geen nieuws. Met je uhh. Doet T-Mobile eens een keer iets goed, kom jij alsnog met je gezeik. Sommige mensen hebben zich gewoon voorgenomen sowieso te haten.Hier nog zo’n zeiker: het is treurig dat (ook) een provider die pretendeert het beste mobiele netwerk te hebben zich moet bedienen met mobiele masten . . . . .

    onzin. Heel het jaar gebeurd er geen reet in Biddinghuizen. Dus waarom zouden ze daar meerdere masten gaan neerzetten voor heel het jaar. Ik ga per jaar naar talloze festivals in binnen-en buitenland en overal worden gewoon mobiele zendmasten geplaatst. Prima oplossing!

  16. Joepie net gebeld met TM, ze kunnen mijn verbinding niet garanderen omdat de mast 6,3 km ver ligt, dus ik mag contract ontbinden.

    Ik ben helaas wel mijn iPhone kwijt!

  17. Origineel geplaatst door Wilco Beuckens
    Origineel geplaatst door dries6951Origineel geplaatst door joopieej@OnnoDus dan is het ineens geen nieuws. Met je uhh. Doet T-Mobile eens een keer iets goed, kom jij alsnog met je gezeik. Sommige mensen hebben zich gewoon voorgenomen sowieso te haten.Hier nog zo’n zeiker: het is treurig dat (ook) een provider die pretendeert het beste mobiele netwerk te hebben zich moet bedienen met mobiele masten . . . . .onzin. Heel het jaar gebeurd er geen reet in Biddinghuizen. Dus waarom zouden ze daar meerdere masten gaan neerzetten voor heel het jaar. Ik ga per jaar naar talloze festivals in binnen-en buitenland en overal worden gewoon mobiele zendmasten geplaatst. Prima oplossing!

    klopt ik woonde vroeger daar achter (6.5 km van Walibi af) en daar had ik geen eens bereik…
    Ik moest 2 km lopen voor bereik.. Dus T-Mobile laat er een paar staan 😉

  18. Ag joh, fijn om te weten voor de mensen die er heen gaan. Niet meer en niet minder. Mensen hoeven toch niet op elke topic die aangemaakt wordt over bereik het hele zeikverhaal neer te zetten. Ik heb nergens last van, ben tevreden, klaar.. Mag ook eens gezegd worden..

  19. Origineel geplaatst door MrMaikey
    Ag joh, fijn om te weten voor de mensen die er heen gaan. Niet meer en niet minder. Mensen hoeven toch niet op elke topic die aangemaakt wordt over bereik het hele zeikverhaal neer te zetten. Ik heb nergens last van, ben tevreden, klaar.. Mag ook eens gezegd worden..

    Ik denk er precies het zelfde over, leuk toch en heb ook nooit problemen met bereik, soms een klein beetje maar komt dan vaak snel weer goed, en kom vaak op Lowlands waar inderdaad ff een berichtje sturen soms moeizaam ging

  20. @MrMaikey: GELIJK zelfde hier… 😀

    altijd het zelfde als ze iet over bereik hebben.
    Helaas is het jammer genoeg niet gepubliceerd als vodafone of kpn eens problemen of iets goeds doet maar het is nou eenmaal zo dat iPhone en T-mobile altijd elkaar zullen tegen komen..

  21. Klopt, klagers hoor je altijd en die duizenden en duizenden die wel tevreden zijn hoor je niet. Ik ga toch niet in elk topic zeggen dat ik goed bereik heb met T-Mobile.
    Maar klagers doen dit uiteraard wel sneller. Logisch ook.
    Ligt er gewoon aan waar je woont en waar de masten staan. Zijn ook zat mensen die bijna nooit bereik hebben met Vodafone. En het kan ook nog eens aan de iPhone liggen.
    Hoe vaak ik al niet berichten heb gelezen van mensen met 2 verschillende telefoontjes naast elkaar en t-mobile..waarvan de iphone geen bereik had maar het ander toestelletje wel..dan ligt het echt niet alleen aan T-Mobile hoor..ook de iPhone heeft er soms moeite mee.

  22. Als ze dat nou bij awakenings festival gedaan hadden..

  23. Ik kon tijdens Rockin Park in Nijmegen mijn vrienden niet bereiken en dus niet afspreken.

  24. @ dries6951
    Goede dekking en goede capaciteit zijn twee dingen. Dan kan je dekking nog zo goed zijn, als je met 50.000 man gaat lopen bellen, smsen en internetten, dan gaat het gewoon stuk. Daar wordt nu wat aan gedaan en dan zeik je nog! Wat wil je nou?

    @Mark
    Natuurlijk sla ik een toon aan, er wordt constant gezeken dat T-Mobile wat aan z’n dekking moet doen – ook door mij – nu doen ze het en dan is het verdomme nog niet goed! En het is wel nieuws, het is namelijk voor het eerst dat T-Mobile het doet. Dat een ander het al heeft gedaan neemt daar niks aan af, of is elke aanslag ook geen nieuws omdat er zoveel zijn?

  25. Origineel geplaatst door Jasper: Mompelt iets over vodafone dat er uit lag na de kwart finales en over de hoeveelheid mensen die een iPhone 4 gaan halen met vodafone.. *grinnikt*

    HAHAHA!

  26. Och, och, zijn we nu ook al bij muziekfestivals afhankelijk van een telefoon? Ik heb medelijden met je. Ga je toch gewoon samen met je vrienden, of willen ze dat liever niet?

    En bij alles wat TM doet blijven sommigen klagen, erg zielig. Gelukkig is het maar een paar en altijd dezelfde.

    Kan alleen herhalen dat TM altijd perfect ontvangst heeft bij mij, veel beter dan KPN en zeker VF.

  27. ik zal blij zijn als ik van vodafone af kan! ik heb meer storing als wie dan ook! ik kan thuis niet bellen of internetten! al 3 simwissels gehad en toestelwisselingen maar helaas!
    ik ga mooi terug naar t-mobile hoor!

    denk wel dat ik uitzondering op de regel ben haha

  28. Ik zelf werk op walibi world. En heb nooit 3g ontvangst van T-mobile daar… Alleen als het heel hard regent for some reason…

    Dus als ze nou eerst het normale ontvangst voor elkaar kregen…

  29. Bevestiging is het begin van een oplossing.
    Prima, geef ze een kans!

  30. Tip. Zet je 3G uit en je iPhone als je slaapt. Ik heb vorigjaar mijn iPhone het hele weekend zonder opteladen kunnen gebruiken. (van donderdagavond tot maandagochtend).

  31. Origineel geplaatst door Rene Nieuwenhuis
    Origineel geplaatst door Jasper: Mompelt iets over vodafone dat er uit lag na de kwart finales en over de hoeveelheid mensen die een iPhone 4 gaan halen met vodafone.. *grinnikt*HAHAHA!

    Ik kon ook niet gewoon bellen (tmobile) na die wedstrijd. Dat ze niet in het nieuws zijn betekent niet dat ze geen problemen hadden.

  32. Origineel geplaatst door Rene Nieuwenhuis
    Origineel geplaatst door Jasper: Mompelt iets over vodafone dat er uit lag na de kwart finales en over de hoeveelheid mensen die een iPhone 4 gaan halen met vodafone.. *grinnikt* HAHAHA!

    Een vriend van me stuurde me tijdens de wedstrijd wat smsjes. Die kwamen een half uur te laat in tweevoud aan. Mijn smsjes terug waren er wel binnen de minuut. Ligt dat dan aan de snelheid waarmee T-Mobile smsjes verstuurt, of aan de snelheid waarmee Vodafone de smsjes binnenhaalt? Een van de twee moet voor de vertraging zorgen.

  33. Naast het lekkere muziekje, het wijgevoel op de camping, de openbare toiletten, alcohol en vrije seks in de natuur (moet allemaal kunnen) ook nog de geluids- en milieuoverlast, de blijvende gehoorschade en verkeersoverlast.
    Dat moet je wel kunnen communiceren.
    Nou, dan past T-mobile er ook nog wel bij.

  34. Origineel geplaatst door joopieej
    @ dries6951Goede dekking en goede capaciteit zijn twee dingen. Dan kan je dekking nog zo goed zijn, als je met 50.000 man gaat lopen bellen, smsen en internetten, dan gaat het gewoon stuk. Daar wordt nu wat aan gedaan en dan zeik je nog! Wat wil je nou?@MarkNatuurlijk sla ik een toon aan, er wordt constant gezeken dat T-Mobile wat aan z’n dekking moet doen — ook door mij — nu doen ze het en dan is het verdomme nog niet goed! En het is wel nieuws, het is namelijk voor het eerst dat T-Mobile het doet. Dat een ander het al heeft gedaan neemt daar niks aan af, of is elke aanslag ook geen nieuws omdat er zoveel zijn?

    Ik wil een PERMANENT netwerk met goed bereik EN voldoende capaciteit van T-(not)Mobile zoals beloofd bij de aankoop van mijn iPhone, en geen tijdelijke capaciteits uitbreiding middels mobiele masten. Voor jou blijkbaar gezeik (eigen taalgebruik), voor mij een recht!

  35. Origineel geplaatst door nickjet
    Ik zelf werk op walibi world. En heb nooit 3g ontvangst van T-mobile daar… Alleen als het heel hard regent for some reason…Dus als ze nou eerst het normale ontvangst voor elkaar kregen…

    Misschien omdat walibi in een afgelegemn gebied ligt :S

  36. Die C.O.W. stonden ook op de A1 camping van Rock Werchter erg handig :))

  37. net terug van rock werchter, dagelijks 80.000 man op de wei en geen probleem met het netwerk dankzij het plaatsen van extra masten..
    T-mobile wordt blijkbaar wakker, of ze doen weer vage beloften.

  38. Ik begin een beetje moe te worden van het gezeik rondom die dekking… Bekijk het van de positieve kant, t-mobile doet haar uiterste best om iedereen tijdens een festival van optimaal bereik te voorzien!

    Hou dan op met het gezeur dat je geen bereik hebt in welke plaats dan ook. Het helpt toch niet en ze zijn op de hoogte dat haar klanten niet tevreden zijn. (inclusief mijzelf)..

  39. wat een onzin, zorg gewoon dat overal goed bereik is

  40. Origineel geplaatst door Robbert
    wat een onzin, zorg gewoon dat overal goed bereik is

    Klopt, maar dat geld ook voor Vodafone en consorten. Sommigen doen alsof T-Mobile de enige is met problemen. Man, zoek ff op internet en kijk hoeveel mensen problemen hebben met Vodafone.

  41. Goede zet maar moet dat eigenlijk niet bij alle festivals. Ik ga al jaren naar festivals en eigenlijk altijd problemen. Nu heb ik 2 toestellen waarvan de privé t-mobile is en de zakelijke Vodafone. Beide hebben altijd problemen op festivals, altijd overbelast.

    Goed initiatief dus alleen graag ook op Dance Valley en Mystery land!!!!

  42. Origineel geplaatst door Daejji
    Origineel geplaatst door Robbertwat een onzin, zorg gewoon dat overal goed bereik isKlopt, maar dat geld ook voor Vodafone en consorten. Sommigen doen alsof T-Mobile de enige is met problemen. Man, zoek ff op internet en kijk hoeveel mensen problemen hebben met Vodafone.

    Dit draadje gaat nu eenmaal over t-mob en de meeste iPhone gebruikers hebben t-mob . . . raar dat er dan over t-mob gesproken wordt? denk het niet.

  43. Mochten ze bij het Westerpark ook wel doen (VF) totaal bereik maar geen sms of telefoontje kwam aan… Fijn als je op de hoogte moet gehouden worden door het thuisfront…

  44. in plaats dat ze nou de klanten tevreden stellen, door de capaciteit van de zendmasten voor de huidige problemen te vergroten. Zou dat een stuk aangenamer zijn..

  45. Hadden ze bij Rockin’ Park ook wel mogen doen.

  46. t-mobile is echt shit. Gisteren voetbal gekeken en de ontvangst leek net een knipperlicht, terwijl het daar normaal niet echt slecht is. Op andere plekken is het ook drama. Ik moet telkens terugbellen, omdat de verbinding wordt verbroken. Volgens t-mobile kan dat niet. Nee, ik ben achterlijke Willempie (aan het toestel ligt het ook niet, want natuurlijk getest met andere iPhones).
    Laat mijn toestel unlocken en doe er een Vodafone of KPN kaart in. NOOIT meer t-mobile.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.