Reacties voor: T-Mobile: ‘overbelasting netwerk opgelost’

T-Mobile zegt de problemen met de overbelasting van het 3G-netwerk te hebben opgelost.
Lees het complete artikel → T-Mobile: ‘overbelasting netwerk opgelost’
Elger van der Wel -

Reacties: 162 reacties

  1. ben benieuwd, op m’n werk altijd nog een “o”tje thuis heb ik altijd al 3g en wifi uiteraard, dus daar geen problemen.

  2. Tsja,

    Ik merk het niet:

    Bij vriendin – Ridderkerk, Bolnes: Geen 3G data verkeer, wel 3G symbool
    Thuis – Zoetermeer: Geen 3G data verkeer, wel 3G symbool
    Werk – Utrecht, Papendorp: Geen 3G symbool, regelmatig ‘geen service’

  3. Complete b.s. ik zit nu in Utrecht en heb vandaag al weer problemen gehad, niet bereikbaar, geen internet en niet naar buiten kunnen bellen. Dit soort propaganda gaat die problemen niet oplossen.

  4. Mag ik dat dat zeggen, ja, dat mag ik zeggen: Het is echt een G_dswonder!!
    Als het zo zou zijn… Geloof er niet veel van…

  5. @Mark: Het gaat niet om uitbreiding van het 3G-netwerk op plaatsen waar geen 3G-bereik is, maar enkel om aanpak van overbelasting van 3G, op dit moment.

  6. Nou ik merk echt nog niets van. Thuis heb ik nooit een 3G gehad en nu nog steeds niet. En ik woon in een stad….
    En pllatsen waar ik soms wel 3G ontvangst hebt, duurt het nog steeds heel lang.

  7. Als je “geklaagd” hebt via Netwerkradar, telt dat dan ook of moet je echt het formulier hebben ingevuld op hun website?

  8. Deze boodschap had mijn vriendin gister via de mail gehad….ze komen nog terug op de schadevergoeding.

    op dit moment schommelt in ons postcode gebied nog steeds het 3G ontvangst. van vol tot niets en omschakelen naar 2,5G en dan weer terug naar vol 3G. snap niet hoe dat nou kan?????en dat allemaal binnen een minuut…paal is gewoon kaduuk…denk ik.

    gr

  9. Wat gek. Zit in Utrecht en heb alleen een rondje linksbovenin i.p.v. 3 G. Allemaal mooi praterij.

  10. Dus tijden lang een slecht netwerk hebben en het dan in 3 weken kunnen fixen? Als het dan toch zo snel en makkelijk gedaan kan worden, waarom is dat dan niet eerder gedaan?

  11. Vandaag op mijn werk, stadhuis van Den Haag, nog steeds weinig tot geen bereik. Ook op het Beatrixkwartier valt de verbinden nog steeds “gewoon” weg! Merk nog maar weinig verbetering dus. Helaas!

  12. wat een onzin, nu in rotterdam en kan al een uur niet bellen

  13. sure… hier nog steeds geen 3G zal er ook wel nooit komen waarschijnlijk!

  14. Hier ook nog geen 3G. Ik blijf rustig wachten :S

  15. Net op tijd voor de iPhone 4. Gelukkig maar !

    LMAO, dit geloven mensen toch niet echt ???

  16. Ik ik heb hier ook al 2 jaar geen 3G. Ik heb er contact met T-mobile over gehad, maar die beweren dat ik gewoon 3G bereik heb. Maar niet dus, niet op mijn iPhone en niet op andere telefoons met T-mobile.

  17. Net een smsje gekregen van TMobile met bovenstaande bericht…. Meteen even testen.

    Pfff hartje centrum Den Haag (spui) nog steeds volle bak bereik maar geen dataverkeer mogelijk. 3G gaat voorlopig maar weer uit…. 🙁

  18. Origineel geplaatst door Elger van der Wel
    @Mark: Het gaat niet om uitbreiding van het 3G-netwerk op plaatsen waar geen 3G-bereik is, maar enkel om aanpak van overbelasting van 3G, op dit moment.

    Dat is inderdaad een goede nuance. Tussen Weert en Eindhoven geen 3G de afgelopen weken. Ik ga het weer actief in de gaten houden.

  19. wat zou er gebeuren als we allemaal nou eens onze rekening niet zouden betalen……ja euh we doen dat tegenwoordig via de iphone maar ik heb geen ontvangst…

  20. Hier in het oosten van het land heb ik weer perfecte 3G-verbinding. Dat is tijdje terug anders geweest maar alles doet het (nog). Met het oosten bedoel ik zevenaar, doetinchem, lichtenvoorde et cetera

  21. Nog steeds wel gewoon 3G, centrum van Groningen.

  22. In Eindhoven heb ik weer goed 3G bereik. Heb sinds deze week geen problemen meer ondervonden. Ben benieuwd of ik in aanmerking kom voor die vergoeding. Heb wel een klacht ingediend. Wordt vervolgd….

  23. Jee… Is het echt zo erg ? Ik wil wel upgraden van 2G naar 4G vanwege UMTS, maar als het niet werkt… Wat voor zin heeft dat dan ?
    Toch maar naar Vodafone of KPN dan ?
    Ik moet zeggen dat ik met GPRS en T-mobile geen problemen had. De snelheid… Tja, ik weet niet beter.

  24. Hier in utrecht nog steeds dat stomme rondje… Tot anderhalve maand terug altijd 3g gehad in huis…

    Ps: heb nog geen smsje gehad? Wel het beruchtje mailtje al een tijd terug dat er contact met me op wordt genomen uiterlijk eind juni.

  25. Kreeg net inderdaad een smsje… Gelijk 3G weer aangezet en NetwerkRadar opgestart… En jawel: geen internetverbinding gevonden binnen 15 sec!
    T-Mobile is toch iets te positief ingesteld…

  26. Leugens ! 2g werkt Oké. Maar nog regelmatig melding dat er geen verbinding is. En zelden 3G

  27. Het is wel iets beter geworden. Op mijn werk 3G bereik en thuis ook, behalve op de begane grond maar dat kan ook aan onze nieuwbouwwoning liggen… Veel beton en staal.

    Daardoor kan ik in de huiskamer vaak niet eens bellen…. 😉 Dat is eigenlijk nog een veel grotere ergenis.

  28. Wat een giller, het is nog steeds zo goed als onmogelijk om ook maar een doodsimpel telefoongesprek te voeren in Amsterdam-Zuid. Verbinding maken duurt eeuwen en de verbinding valt constant weg.

  29. @Jeroen:
    BTW hier trouwens ook geen 3G met KPN/Vodafone hoor.. En vaak valt binnenshuis de verbinding helemaal weg!

  30. heb hier op mijn werk nog steeds geen 3G, wat voorheen wel het geval was. Maar zat afgelopen weekend in the middle of nowhere en daar had ik vol bereik en 3G

  31. LEUGENS!

    zorg eerst een dat ik überhaubt fatsoenlijk mobiel bereik heb!! (6155) los van het zeuren over 3G!!

  32. 3G staat in netwerkinstellingen aan, dekking is vijf streepjes … maar geen 3g ontvangst… Ra,Ra?

  33. je kunt zeggen wat je wilt over failmobile, maar humor hebben ze wel! 🙂

  34. ik heb de laatste tijd nooit meer ergens 3G.. ligt dat aan mn telefoon of aan T-mobile? ik word dr namelijk een beetje ziek van.

  35. Voor velen: T-Mobile zegt niet het bereik te hebben verbeterd! Ze zeggen dat de overbelasting is voorholpen. Dat zijn problemen die klanten ondervonden die wil 3G-bereik hadden, maar vervolgens niet konden internetten of zelfs niet konden bellen en sms-en. Geen 3G-bereik hebben is een dekkingsprobleem en dat staat hier los van.

  36. Maar ik heb het ook over de grote steden, als ik in rotterdam sta zegt mn iphone nogsteeds dat ik 2G heb (het bolletje) en dat geld ook voor breda

  37. De belgische provider Base heeft maar in enkele gemeenten 3G.. haalt maar amper 25% van zijn 3G dekking denk ik.. dus zo slecht hebben jullie het toch niet he beste noorderbuurtjes 🙂

  38. @Elger van der Wel:

    Snap ik.. los daar van, na 10x zeuren mogen ze ondertussen wel eens wat er aan doen!

  39. @Daejji: dan weet ik niet waar jij je 3G vandaan haalt. Ik woon bij de Der A-Kerk om de hoek en ik heb bij mij thuis NOOIT 3G.

  40. Origineel geplaatst door Elger van der Wel
    Voor velen: T-Mobile zegt niet het bereik te hebben verbeterd! Ze zeggen dat de overbelasting is voorholpen. Dat zijn problemen die klanten ondervonden die wil 3G-bereik hadden, maar vervolgens niet konden internetten of zelfs niet konden bellen en sms-en. Geen 3G-bereik hebben is een dekkingsprobleem en dat staat hier los van.

    Nou, ik heb thuis nu ik even ging kijken volledig 3G bereik, ik had dat nooit. Nu heb ik volledig binnen, en ik had zelfs nooit buiten hier. Nooit over geklaagd ook, heb toch Wifi, maar toch is het een verbetering!

  41. opgelost ja zeker…
    nu helemaal geen 3G bereikmeer aan de pieter calandlaan in Amserdam..

    ik had hiervoor wel 3G bereik aan dit adres ..

    ook een oplossing natuurlijk

  42. Nou ik heb al een maand problemen met internet en van alles en nog wat. Belde net met de klantenservice van tmobile. En die zei dat het zeker nog 3 weken ging duren voordat de problemen opgelost waren. Het advies van hun was om m’n 3G uit te zetten. Lekkere oplossing 😉

  43. Ik zit hier in Amsterdam Sloten op het werk, en nog altijd geen 3G. Misschien volgende keer eerst testen voordat we een sms sturen?? Dit wekt alleen maar meer ergernis op! Sukkels…

  44. Gewoon onzin er is hier in Nijmegen bij thuis nog steeds niks verandert en ben ondanks mijn klacht afgescheept met een smsje dat alles is opgelost en sorry voor et ongemak maar ik kan thuis vaak niet eens bellen en hou op deze manier gewoon belminuten over en diebenik vervolgens kwijt. Ik laat het er niet bij zitten in ieder geval.

  45. Dit smsje kreeg ik van T-mobile:

    Beste klant, omdat u ons een reactie heeft gestuurd over uw ervaring met ons netwerk willen we u graag melden dat de filevorming op ons 3G netwerk verholpen is: het mobiel internet verkeer functioneert weer zoals in de periode voor half mei. We blijven hard werken aan de uitbreiding van ons netwerk om u nog beter van dienst te zijn. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, T-Mobile

  46. Ik kreeg deze sms:

    Beste klant, omdat u ons een reactie heeft gestuurd over uw ervaring met ons netwerk
    willen we u graag melden dat de filevorming op ons 3G netwerk verholpen is: het mobiel
    internet verkeer functioneert weer zoals in de periode voor half mei. We blijven hard
    werken aan de uitbreiding van ons netwerk om u nog beter van dienst te zijn. Nogmaals
    onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, T-Mobile

    Maar echt snel gaat het nog niet. Zal het in de gaten houden. Blijf sceptisch.

  47. kreeg die SMS net ook…

    nog steeds 0 3G-bereik… zoals altijd!

  48. Tilburg nabij station: wel 3G icoontje, geen verbinding / dataverkeer mogelijk.

    SMS is leuk maar ******.

  49. Nou ik zit hier in de stad van Den Haag, volledig 3G bereik, geen internet en met netwerk status geen connectie.

    maw LEUGENS !!!

    Ik had voor thuis ook een probleem aangemeld, werd ik terug gebeld door het automatisch systeem alleen kon niet vragen beantwoorden want die kwam direct op mijn voicemail binnen. Beter voorbeeld heb ik ze niet kunnen geven.

  50. Ik had van de week al gemerkt dat het op mijn werkplek sterk verbeterd was en vanochtend thuis was het ook ineens veel beter dan de dagen ervoor. Lijkt erop dat ze inderdaad echt iets opgelost hebben.

  51. Ik merk thuis duidelijk verbetering. Van traag naar niets en nu werkt het weer redelijk snel. Op het werk echter onder volledige dekking nog steeds problemen met de verbindingen. T-Mobile haast zich blijkbaar weer eens om de in de media berokkende schade te beperken en de klachten zo snel als mogelijk weer af te doen als zeurende klanten die geen gelijk hebben. Eigenlijk is dit een trap na naar de vele klagers die al stiekem maanden problemen hebben.

    Hopelijk kunnen ze ook weer iemand vrij maken om de dekkingskaartjes even flink extra in te kleuren. Iedereen die daar bij T-Mobile wel eens naar gekeken heeft weet dat ze verre van kloppend zijn. Een mediaoffensief in plaats van werkelijke grootschalige verbeteringen zal hopelijk niet werken deze keer.

    T-Mobile probeert blijkbaar weer eens tijd te kopen, ook deze keer weer.

  52. Wat een bullshit me verbinding valt nog steeds weg als ik bel helemaal van schiphol naar alkmaar 5 keer
    Wel 3G icoon maar geen dat hoor

  53. Hier in Hilversum altijd al 3G gehad, alle streepjes vol, alleen geen werkend internet 🙂 Nog steeds niet… T-mobile kan me nog meer vertellen. Ik gebruik die netwerkradar wel om het nu beter te kunnen loggen.

  54. 3G performance in Alkmaar is nog steeds beroerd, ik heb echter wel een grote verbetering gemerkt bij het laden van sites toen ik een andere DNS-server heb ingesteld ipv. de DNS die door TMobile via DHCP wordt opgegeven. De DNS die ik gebruik is ‘prive’ en kan ik niet vrijgeven, maar je kan ook die van google proberen (8.8.8.8 en 8.8.4.4). Voor meer info over DNS van google, zie: http://code.google.com/speed/public-dns/

  55. Heb hier vol bereik maar dataverkeer ho maar!

    NEE T-mobile hiermee houden jullie mij niet als klant.
    Had even goede hoop toen ik dit bericht las, maar tis weer een groot fabeltje….

  56. Zooo… dit onderhoud zou de hele zomer duren, toch..?
    En daar kwamen ze *ineens* drie weken geleden achter, toch..?

    1. Schandalig dat ze hier 2 jaar (bijna) niets mee doen, of erger nog.. dat ze pas achteraf (na 2 jaar) dit probleem bespeuren. Heel erg slechte scaling gedaan, en nog slechter pro-actief beheer van het netwerk.

    2. Bijzonder toevallig dat vlak voor de beschikbaarheid van de iPhone 4 hun netwerk weer in orde is, en 3 maanden werk in 3 weken gepropt is.

     

  57. Jaa ik heb er ook nog steeds last van, en zomaar opeens in heel nederland dat het 3G niet meer werkt. noujaa, niet goed naar behoren is toch vreemd.

    In breda heb ik er ook last van, maar in me eigen dorp Raamsdonksveer waar ze net een nieuwe paal geplaatst hebben, heb ik nu dus (eindelijk) 3G netwerk, en dat werkt wel goed.

  58. Origineel geplaatst door Bertje
    we u graag melden dat de filevorming op ons 3G netwerk verholpen is: het mobielinternet verkeer functioneert weer zoals in de periode voor half mei.

    Juist ja voor half mei toen was het dus ook al bagger….

    jammer dat voor T-mobile het probleem pas bestond toen hun het als probleem hebben erkent..

    tussen de klachten en de juiste diagnose zit volgens mij ook nog eens een paar maanden….

  59. Origineel geplaatst door Iphonefan123
    […]
    op dit moment schommelt in ons postcode gebied nog steeds het 3G ontvangst. van vol tot niets en omschakelen naar 2,5G en dan weer terug naar vol 3G.
    […]

    Dat kan heel goed liggen aan hoe je de telefoon vast houdt… Hou je ‘m gewoon in je hand, dan kun je minder bereik hebben dan wanneer je alleen de rand van je iPhone vasthoud. Dat meen ik serieus.
    Met de iPhone 4 is dit mogelijk opgelost, gezien die antennes nu in die stalen rand verwerkt zitten 😉

  60. LOL, dit heb ik wel vaker in Rotterdam en ik weet helaas vrijwel zeker dat dit vaker gaat gebeuren, ik heb het meer en meer gehad met T-mobile.

  61. Ik heb in Heerhugowaard voor het eerst in 1 1/2 jaar binnenshuis 3g ontvangst.

  62. @Ikkieman, nee dat las ik laatst dat jij in Groningen geen bereik hebt, dat blijf ik toch ook vreemd vinden. Heb jij nooit ergens in Groningen bereik of alleen bij jou thuis niet? Ik heb op mijn werk en thuis nl. altijd 3G en bereik.

    @Elger van der Wel:
    Dan heb ik het ook verkeerd begrepen, T-Mobile zegt o.a. :

    en in het grootste deel van Nederland is de capaciteit sneller dan gepland verdubbeld. Daarnaast is ook meer dan de helft van de dit jaar extra te bouwen antenne-installaties al succesvol in het netwerk geactiveerd.

    Capaciteit verdubbeld, meer dan de helft extra antenne-installaties geactiveerd…heeft dat niet met betere dekking te maken?

  63. Ik had sowieso geen fileproblemen met 3g, nu krijg ik een sms dat het is opgelost. Maar ik had mijn klacht gestuurd omdat ik dekkingsproblemen heb.. lekker is dat

  64. Vanochtend, lig in bed, word wakker. 9292ov.nl bezoeken. 6:35 begon ik. Om 6.44 nog niets. Ik ga naar beneden, naar mijn Mac + Adsl verbinding. FLOEP, FLOEP op het scherm. Site 9292ov.nl niet down dus.

    Ga mij niet vertellen dat rond dat tijdstip er filevorming is, ja op de A6, maar niet op de mobiele snelweg. Ik heb reeds opgezegd vorige week.

    Mag ik misschien weten waarom? Ja, omdat jullie mij afgescheept hebben met drogredenen toen ik een klacht had naar aanleiding van jullie ‘service en diensten’. Tevens is het bereik en de snelheid waardeloos.

    OH, dat is spijtig om te horen. Ja inderdaad. Dus ik heb niets meer te winnen? Nee. Ook niet nu die nieuwe iPhone eraan komt? (Geen reactie mijner zijds).

    Ok, per 22 juli loopt uw contract af. Fijn, dag.

    M.a.w. doe wat moeite, betaal 600 euro voor de 16gb iPhone4 en stop er een Vodafone simkaart in, wat ik nu doe. Heerlijk bereik en snel. VoIP, streaming, alles werkt.

  65. Origineel geplaatst door Daejji
    @Ikkieman, nee dat las ik laatst dat jij in Groningen geen bereik hebt, dat blijf ik toch ook vreemd vinden. Heb jij nooit ergens in Groningen bereik of alleen bij jou thuis niet? Ik heb op mijn werk en thuis nl. altijd 3G en bereik.@Elger van der Wel: Dan heb ik het ook verkeerd begrepen, T-Mobile zegt o.a. :en in het grootste deel van Nederland is de capaciteit sneller dan gepland verdubbeld. Daarnaast is ook meer dan de helft van de dit jaar extra te bouwen antenne-installaties al succesvol in het netwerk geactiveerd.Capaciteit verdubbeld, meer dan de helft extra antenne-installaties geactiveerd…heeft dat niet met betere dekking te maken?

    Nee. Capaciteit. Zoals meer ruimte om meer mobiele telefoons te voorzien van internet. Niet per se meer antenne’s (bereik).

  66. Ook ik heb deze sms vanochtend ontvangen, heb 3G weer aangezet (stond uit omdat ik wel graag bereikbaar wilde zijn), maar het staat alweer uit.

    Getest op zowel Tilburg CS als Den Bosch CS, vol 3G bereik maar geen verbinding mogelijk. Beetje jammer.

    Misschien dat meer mensen 3G gewoon uitgezet hadden en nu weer aan? Heb vrienden die geen internet op hun telefoon gebruiken ook aangeraden om 3G uit te zetten, veel van hun hadden ook vaak dat ze niet konden bellen of sms’en.

  67. Slimme marketingtruuk. Zeggen dat het opgelost is. Tijd rekken, liegen, verdienen.
    Gewoon veel meer verkopen dan je aankunt.
    Schijt aan de klant.

  68. Ik rijd wel 30 km, dan ben ik over de grens met belgië, haal ‘n simlockvrije iPhone 4, ‘n simonly vodafone-abbo’tje en dan ik tenminste van alle opties genieten die de iPhone te bieden heeft… (Behalve Visual Voicemail)

    Nooit, maar dan ook nooit, meer T-Mobile gewoon eenvoudig bellen met 3G uitgeschakeld is zelfs niet mogelijk! (Omg Tilburg)

  69. Prima dat er gemeld wordt dat er verschil is tussen 3G overbelasting en dekkingsproblemen, maar waarom is de dekking dan juist de laatste maanden zo ontiegelijk ruk? Ik heb afgelopen jaar nul problemen gehad en de laatste +/- 2 maanden heb ik uiterst beroerde (soms geen) ontvangst in Haarlem centrum. En ik ben zo te lezen niet de enige!

  70. Al deze reacties laten wel zien dat veel mensen het nieuwsberichtje niet eens lezen. Het gaat helemaal niet over de dekking, maar over de overbelasting!!

  71. Ik heb sinds kort wel weer 3G verbinding op school, maar niet razend

  72. @Tommy: Dan is ‘t nog steeds ‘n dieptrieste zaak die vele dwars zit..

  73. Overbleasting hier regio schiphol is er nog…
    krijg hele tijd op me telefoon ongeldige server op http://www.google.nl

  74. Ik heb (nog steeds) geen 3G verbinding op school :(. Had ik aan het begin van het schooljaar wel. Dus wat een onzin. Me school is in Haarlem centrum.

  75. En dan te bedenken dat velen staan te trappelen om zich weer 2 jaar via een Iphone 4 contract aan T-mobile te binden.

  76. Origineel geplaatst door rob
    En dan te bedenken dat velen staan te trappelen om zich weer 2 jaar via een Iphone 4 contract aan T-mobile te binden.

    Nou nee, ik haal er wel een uit Frankrijk of de UK.

  77. er is duidelijke jurisprudentie uit 2005 dat wanneer je een klacht hebt, en deze niet adequaat door de provider, ook toen idd Tmobile, is opgelost dan wel is opgepakt , het contract met onmiddelijke ingang ontbonden mag en kan worden…ik ga hier voor, ben er klaar mee …http://www.jurofoon.nl/nieuws/weblog.asp?id=2067

    succes !

  78. Bs, ik heb juist sinds gister last van deze problemen!! En tmobile nermt nu geen compensatie aanvragen meer aan, bedankt!

  79. Ik merk er ook absoluut niks van… hartje DenHaag, en nogsteeds op bepaalde plekken hier geen 3G.

    Ik blijf het een schande vinden, maar inderdaad als eerder gezegd, nuance zit ‘m in het verschil tussen verbeterd bereik en de oplossing van de opstopping… hier gaat het duidelijk om de oplossing van de opstopping!

  80. Opgelost, uhuh! Nog steeds geen 3G verbinding op meerdere locaties in Utrecht. Laat staan de problemen met telefoongesprekken, die zijn ook nog niet klaar.

  81. Nieuwe fout van T-Mobile!
    Met dit bericht onderschatten ze hun klanten. Hoe kan je eerst zeggen dat het nog een jaar gaat duren en nu een paar weken later dit bericht eruit doen.
    Een klant is niet dom hoor!
    Daarnaast: start ik hier thuis in hartje Rotterdam mijn 3G op en jawel….hij doet het niet.
    #FAIL!!!!!!!!!

  82. Hier in Tilburg ( zuid ) wèl een 3G icoon, maar zeeeeeeer slechte trage verbinding :(((()

  83. Overbelasting opgelost? Hier niet!

    Volop 3G bereik, maar regelmatig geen dataverbinding mogelijk… 🙁

  84. Bereik niet verbeterd in Dordrecht…

  85. Bereik is idd beter geworden maar verbinding niet. T-Mobile wil schijnbaar wel maar kan niet…

  86. hahahaha, die T-mobile toch!
    Het laden van dit berichtje duurde drie minuten.
    Da’s toch ongeveer 2minuut55 langer dan de laadtijd van berichtjes twee maanden geleden

    Ik zou ook roepen dat alle problemen verholpen zijn, om straks zoveel mogelijk 4g toestellen te kunnen verkopen!

  87. Het werkt nog steeds voor geen meter!
    tenminste op 5611 EH

  88. Gisteren gebeld met de klantenservice van T-Mobile en ben daar keurig geholpen. Men erkende het netwerkprobleem en bood aan het contract te ontbinden. Hier mee akkoord gegaan, 3GS terug gestuurd, aankoopbedrag wordt op mijn rekening gestort en inmiddels een iPhone 4 besteld met als provider Vodafone waar ik voorheen zeer tevreden over was. Voor mij geen T-mobile meer ondanks de service!

  89. Utrecht uithof is bereik echt zwaar -10, amsterdam 1079 ook niet veel soeps.. ach t blijft een leuke gadget zo’n iphone 😉

  90. Absolute onzin dit de dekking is nog steeds niet aanwezig in Amsterdam West gaan we hier ook van die AT&T problemen krijgen tMobile staat je netjes

  91. Wat ben ik blij met Vodafone!

  92. Waar ik ook sta (behalve in gebouwen), altijd 3G. Als sta ik midden tussen de koeien.

    Maar ja, KPN, geen T-Mobile hè.

  93. Ik merk wel meer stabilteit in het telefoon netwerk, maar 3G blijft ver onder de maat. Ik ben er i.i.g. nog niet klaar mee.

  94. @tijnemans:

    Klopt, ook rondom station Den Bosch. Bij een vriend van mij thuis ook helemaal niets, woont bij Paleiskwartier.

    9292OV en NS Reisplanner zijn hierdoor ook erg effectief 😉

  95. @Daejji: Ik heb bij mij wel altijd bereik, maar ik heb bij mij thuis en bij andere gebouwen binnen nooit 3G, alleen maar GPRS.

  96. In Heemskerk (0251) is sinds een aantal maanden overal wel het 3G symbooltje verschenen maar zodra je internet op ging werd het weer het GPRS bolletje. Tot op heden is het nog steeds zeuren. Wat verder weg van de zendmasten, in de polder, wel 3G maar pas na vele malen vliegtuigmode in en uitschakelen heel soms een dataverbinding, zelfs GPRS is dan zeuren. Zelfs als er 5 streepjes staan.

  97. Origineel geplaatst door Sipan
    Hier in het oosten van het land heb ik weer perfecte 3G-verbinding. Dat is tijdje terug anders geweest maar alles doet het (nog). Met het oosten bedoel ik zevenaar, doetinchem, lichtenvoorde et cetera

    In Groenlo 7km van lichtenvoorde praktisch dood telefoon en 3g in meddo 10 km van lichtenvoorde helemaal dood geen 3g geen gprs geen telefoon in winterswijk redelijk tot matig

  98. Origineel geplaatst door Joost
    Tsja,Ik merk het niet:Bij vriendin — Ridderkerk, Bolnes: Geen 3G data verkeer, wel 3G symbool Thuis — Zoetermeer: Geen 3G data verkeer, wel 3G symbool Werk — Utrecht, Papendorp: Geen 3G symbool, regelmatig ‘geen service’

    Hm, zit ook in Zoetermeer vandaag en ervaar het zelfde probleem. Zelfs na het SMS-je van t-mobile.

    🙁

  99. hahahahahahahahahahahahahah het zijn niet alleen boeven maar hebben ook humor!!!! wat een prutsers!!!

  100. Ik merk er anders geen ruk van…
    Oplichters. Ik wil mijn vergoeding!

  101. Kletskoek, niets is opgelost
    Ze willen ons zand in de ogen strooien, mijn verbinding is nog even slecht 030

  102. T mobile is gewoon onbetrouwbaar, dus zakelijk niet te gebruiken. En wanneer het vertrouwen een deuk heeft opgelopen heb je een probleem. Mij zien ze in ieder geval niet meer terug !!!!

  103. >>> Bullshit <<<

    3G valt steeds weg !
    Hinderlijk..!

    Groetjes uit Rotterdam

  104. Ook hier geen verandering en nog steeds slechte/geen 3G verbinding. Dit is gewoon een marketingtruc om mensen de iphone 4 te laten kopen…..schoften zijn het.

  105. Sta net op de bus te wachten in Maarssen, wil even checken hoe laat hij gaat, maar NADA!!!
    geen bus, geen verbinding!!

  106. Origineel geplaatst door Tru
    Slimme marketingtruuk. Zeggen dat het opgelost is. Tijd rekken, liegen, verdienen. Gewoon veel meer verkopen dan je aankunt. Schijt aan de klant.

    Dat is volgens mij de T-Mobile insteek ja. Lijkt me heerlijk zo’n bedrijf runnen… overal schijt aan hebben en lekker de winst cashen.

    Ik haat T-Mobile. Ik mag niet eens mijn contract opzeggen! Lijkt me toch wel kwestie van zij hebben zich niet aan de overeenkomst gehouden. We moeten het als consument allemaal maar pikken. Moet je voor de grap eens je rekening niet volledig betalen….

    En het probleem is: de problemen zijn zo wisselend en willekeurig dat je er geen touw aan vast knopen. Ik let nu steeds vaker op de streepjes en de 3G/2G… T-Mobile heeft zoveel gaten in haar netwerk! Vre-se-lijk.
    Ik heb deze week overigens nog geen verbetering gemerkt… lijkt me dat ze gewoon door blijven liegen! Opta waar ben jij?

  107. 2 minuten na het smsje: geen service. (gebeurt regelmatig, hartje groningen)
    lekker bezig tmobile!

  108. hoi ben nu al 3 weken in assen en t mobile zeg dat het nu is opgelost te zijn.nou mooi niet dus er is niks opgelost en maar betalen voor je internet,morgen gelijk bellen ,,hans

  109. Vandaag al 3 keer dat de verbinding weg valt nadat ik het smsje van t-mobile kreeg. Dikke B*ll dat het is opgelost. Het internet nog niet echt geprobeerd maar dit was de laatste keer dat ik een abbo bij t-mobile afsloot. Volgende keer weer lekker KPN, nooit gezeik mee gehad…

  110. In Groningen nog steeds

    Origineel geplaatst door Benjamin
    2 minuten na het smsje: geen service. (gebeurt regelmatig, hartje groningen) lekker bezig tmobile!

    Hier hetzelfde (ook binnenstad Groningen).

    En als je al 3G signaal hebt, is het zwaar traag (= nog steeds capaciteitsproblemen).

  111. Ik ben erg blij met de NetwerkRadar app. Vandaag al drie keer geconstateerd dat 3G niet werkt (met 5 streepjes sterkte!).

    Ik blijf lekker rapporteren.

    In verband met de iPhone 4 moeten ze natuurlijk wel melden dat het opgelost is anders verkopen ze niks meer…
    Hopelijk kijken nieuwe klanten ook op dit soort fora!

  112. Thuis nooit 3G gehad en nu nog steeds niet!
    Werk altijd 3G gehad, daarna 2 maanden ofzo niet en nu eindelijk weer wel.
    Maaaaar wanneer ik wel 3G heb is het heel erg traag of werkt het niet, terwijl ik deze probleem vroeger nooit had.

    -Dus T-Mobile: op werk heb ik mijn 3G bereik weer terug (thuis niet), maar dat overbelasting van netwerk verholpen is klopt echt nog niet.

  113. thuis had ik overal 3g netwerk. Nu moet ik bij de raam gaan staan om 3g netwerk te krijgen.

    Echt bullshit van T-mobile

  114. Juist ja. Dekking is dus niet opgelost.
    Hier in t midden van zuid Limburg géén 3G en regelmatig ook geen netwerk.
    Wat een **** provider

  115. UPDATE vanuit Hilversum en Duivendrecht. Hilversum zo als altijd traag 3G. Duivendrecht omgeving arena 3G op het scherm geen internet mogelijk.. ook niet als de standaard internet verbinding aanstaat. Getest in 4 fout op 3 verschillende iPhones ( 3G en 3Gs) .. T-mobile allemaal Leugens… leugens… Leugens

  116. Ze hebben in ieder geval de dekkingskaart verbeterd, garanderen nu geen 3G meer als je ergens binnen zit in Ilpendam!
    En het klopt ook nog, heb nu echt geen 3G verbinding meer
    dus dan kan je er ook niet over klagen…

    Vandaag de klantenservice weer eens gebeld en ik hoorde dat er al heel veel mensen hebben geklaagd over het bericht dat alles is opgelost.
    En ze konden me ook vertellen dat er eind Juni bekend word gemaakt wat de schadevergoeding word… Het word dus wachten wachten en nog wat langer wachten.
    Gelukkig is wachten iets waar tmobile klanten onderhand aan gewend zijn!

  117. Ik merk het wel. Mijn iPhone is minder snel leeg dan twee weken geleden.

  118. Nou ik heb vanmiddag 17.30 uur gemeten en inderdaad nog steeds geen of slechte 3g tussen Almere en weesp. Nog een paar maanden en dan…….. Naar een andere provider. HEERLIJK

  119. Voor half mei was het ook al een puinhoop.

    Op de route Voorburg naar Amsterdam via Schiphol is het bereik triest. Haarlemmermeer is eigenlijk dood, maar ook Leiden kent een belachelijk bereik en dan sta je op het station. Volgens mij is ook KPN een boosdoener met stoorzenders, bij de Maanweg in Den Haag valt je internet gewoon weg vlak voor het hoofdkantoor KPN in bus 26.

  120. Nou lijkt alleen maar slechter hier in Dordrecht, als ik op 3G schakel bij mij thuis, krijg ik “geen service”

    Hebben ze de antenne’s uit sommige gebieden gehaald en ergens anders neer gezet ofzo.

  121. Origineel geplaatst door Tommey
    Ik merk het wel. Mijn iPhone is minder snel leeg dan twee weken geleden.

    Mijne niet, ik deed vandaag een halve dag met m’n telefoon :’) Het lijkt alleen maar erger te worden. Kom ook al niet van m’n abonnement af, het boeit ze blijkbaar geen zak dat ik al sinds september 2009 zit te zaniken over dat netwerk. Krijg alleen maar te horen steeds dat het sinds mei 2010 slecht is, sukkels. Ik haat dat netwerk zo intens…

  122. 3g in Tilburg op 5025 en 5032 echt om te janken. Heeft iemand WEL fatsoenlijk 3g bereik?

  123. Mijn situatie thuis en onderweg naar m’n werk zijn er alleen maar slechter op geworden. Zijn ze masten aan het verplaatsen soms?

  124. Wat een drama dat T-Mobile. Ik was vandaag op Airport Lelystad: VRIJWEL GEEN 3G !! Op veel plekken daar helemaal GEEN SERVICE !! Ik reed ook door de polders van Flevoland: GEEN 3G en op veel plekken GEEN service. Op de A12 vandaag ter hoogte van Bodegraven en Nieuwerbrug: geen 3G. Hun marketing draait overuren om het goed te praten, maar T-Mobile is en blijft in Nederland vergeleken met Duitsland een B-merk. Ze hebben jaren geleden teveel bezuinigd op het aantal masten. Dat los je niet op in drie maanden of drie weken. En vijf miljoen Euro boete van de OPTA, wegens geen of te weinig gebruik van de Orange frequenties. Nooit zoveel last gehad in vijftien jaar bij Vodafone als ik nu in twee jaar heb bij T-Mobile (dropped calls) en dat ligt niet aan het gebruik van de smartphone. Zuinigheid siert…..niet dus. Weg naar Vodafone…..

  125. Ze zijn gek met opgelost is nog beroerder als normaal hier in de noordkop van noord holland bereik op gsm is ook bijna 0

    Ze hebben hier 2 jaar geleden de Orange masten zelfs weg gehaald die had goed bereik hier maar nu ho maar!

  126. Nog steeds geen 3G netwerk in Ouderkerk aan de Amstel en Ook niet in Badhoevedorp, dus het verhaal klopt van geen kant

  127. Jaaaaaa! Volop bereik nu weer hier!!! Bovenin mijn scherm staat -no service- en drie strepen wifi!
    Hartelijk dank T-mobile!

  128. Nou, in Eindhoven enige verbetering, eerst bij 3G geen internet verbinding mogelijk, nu af en toe wel…. Maar een constante 3G internetverbinding is nog steeds niet mogelijk….

    Dus opgelost is het zeker niet!!

  129. Kan de iPhoneclub niet een artikel/persbericht wijden aan de reacties op dit ‘ge-wel-di-ge’ nieuws van tmobile? Misschien dat de media (kassa, radar, 4 in het land, etc, etc) dat oppakken zodat tmobile wel weer moet reageren…

  130. Origineel geplaatst door emonty
    hahahahahahahahahahahahahah het zijn niet alleen boeven maar hebben ook humor!!!! wat een prutsers!!!

    Geef die 4G maar aan mij straks, je hebt toch geen bereik.

    😛

  131. Ik heb laatst wel een uur gezocht naar het klachtenformulier op de site van T mobile. Niet gevonden. En nu eindelijk op het iPhoneforum een link! Heb em zojuist alsnog ingevuld en toegestuurd. Ben benieuwd wanneer er hoe ik de afwijzing van mijn claim kan verwachten.

  132. @Tommey: Heb je de Twitter-app er soms af gegooid. Dat ding vreet stroom!

  133. Hier Almere: Voor de wat ouderen onder ons: Zien wij hier Chello gedrag? Chronische ontkenning?
    Kortom leugens! Hier in Almere nog steefs bagger!

  134. Hier nog steeds niet tot weinig bereik 3g.
    en onder hier bedoel ik zoetermeer, aalsmeer, alphen aan den rijn, leiden, l’dam.

    Niet normaal dat dit kan geburen.
    T-mobile schaam je dood.

    oh ja wie gaat die miljoenen boete betalen die t-mobile heeft gekregen? Wij als klanten zeker. Nou dat word dubbel pret komende maanden………..

    Juridisch gezien kan je je contract open breken door alle omstandigheden????

  135. Ik moet zeggen dat ik wel verbetering heb gemerkt. Ik heb nog steeds thuis geen 3g, alleen gprs, maar dat is ook niet wat T-Mobile claimt te hebben verholpen. Ik heb de afgelopen dagen op werk wel áls ik 3g had ook echt kunnen internetten. Dus in het centrum van Bussum is wel degelijk wat verbeterd. Dit om even te illustreren dat T-Mobile wel iets heeft gedaan, ookal is het -zoals uit andere reacties blijkt- nog steeds onvoldoende.

  136. T’is toch allang 1 april geweest? …Hier in R’dam ook maar bar weinig verschil. Wel sms-jes dat ik oproepen gemist heb. 3G maar weer uitgeschakeld, scheelt smsjes en oproepen missen.

  137. Ik heb 1,5 tank benzine verstookt met rondrijden en regelmatig de verbinding getest te hebben met Netwerkradar. Rotterdam Centrum is voor 3G begrippen een ‘zwart gat’! Ik weet bijna zeker dat ik met mijn testronde een nieuw record meldingen heb gevestigd. Ik ben tevens in Capelle a/d IJssel, Barendrecht, Hoogvliet, Spijkenisse, Vlaardingen, Schiedam geweest en heb zelfs naar de Maasvlakte gereden……héééél slecht tot geen bereik op 3G. Het positieve van mijn rondje is dat ik met mijn WiFi app. nauwkeurig heb kunnen vastleggen waar de open/onbeveiligde wifi routers te vinden zijn. Ik begrijp nu waarom die Google Street View medewerkers schaterlachend door Nederland zijn gereden!

  138. Groningen stad heeft een heel aardige 3G verbinding op T-Mobile. Ook op drukke plekken als Zernikecomplex (RUG en Hanze) en centrum. Helaas is dat op andere plaatsen in de provincie totaal anders. En die lui met Vodafone maar lachen…3G tussen de koeien is bij T-Mobile voorlopig utopisch…

  139. Hier in Groesbeek nog steeds geen 3G verbinding op iphone ook geen 3g icoon in display alleen een soms bolletje, en regelmatig GEEN SERVICE en telefonisch ben ik ook vaak niet bereiken, ik krijg dan wel een sms dat ik een oproep gemist heb. een beetje sadistisch vind ik dat.
    dus volgens mij is er niets opgelost
    Heb ik niet een standaard email gehad van t-mobile dat in mijn postcodegebied het probleem is opgelost?

  140. Ik kan echt niet wachten tot ik van mijn contract af kan. Wat een drama.

  141. Origineel geplaatst door Erwin Hensing
    er is duidelijke jurisprudentie uit 2005 dat wanneer je een klacht hebt, en deze niet adequaat door de provider, ook toen idd Tmobile, is opgelost dan wel is opgepakt , het contract met onmiddelijke ingang ontbonden mag en kan worden…ik ga hier voor, ben er klaar mee …http://www.jurofoon.nl/nieuws/weblog.asp?id=2067succes !

    Kan ik uit eigen ervaring bevestigen.
    Hierbij wat tips (die bij mij werkten):
    – schrijf een brief waarin je wijst op de problemen, waarbij je verwijst naar de dekkingskaart die aangeeft dat je bereik zou moeten hebben maar dat dat niet klopt. Wijs erop dat T-Mobile dus niet de service kan bieden waar je (gezien de dekkingskaart) redelijkerwijs op had gerekend.
    – vermeld in je brief dat je ze twee weken de tijd geeft om de problemen te herstellen, en dat je daarna, indien de situatie niet verbetert, T-Mobile in gebreke zal stellen.
    – verzend de brief aangetekend
    – na twee weken stuur je weer een (aangetekende) brief waarin je T-Mobile formeel in gebreke stelt en verzoekt om ontbinding van het contract om bovengenoemde redenen.

    Ik heb bovenstaande route gevolgd en ik werd gebeld door een medewerker die eerlijk toegaf dat de situatie niet op korte termijn zou verbeteren en toen is de ontbinding van het contract in gang gezet, en dat verliep verbazingwekkend soepel. Ik kon zelfs mijn telefoonnummer meenemen.
    Dus… het kan wel!

  142. mogge heb ze gisteren gebeld omdat ik geen 3 g deking had in assenzuid en willde van me contracht af.maar dat kon niet zei ze en waarom niet,nou ik woon zelf in hendrik ido ambacht en daar ik wel deking van 3 g en als je van je contracht af wil is dat postcode gebonden zei ze,is dit zo wie kan me daar mee helpen.maar ben veel bij me vrindin soms maanden in assen gr hans

  143. Nou vergeet dat maar! Heb nog steeds grote ellende. Internetten kan heel soms en dan ook nog beperkt en super langzaam en m,n telefoon verbindingen vallen ook nog weg en soms helemaal geen netwerk totaan nu aan toe. Geen idee wanneer dit berichtje weg gaat maar nu is het vijf over negen, ben dus benieuwd. Krijg ik gisteren ook een berichtje dat alles opgelost zou zijn, niet dus, lijkt zelfs momenteel wel erger dan vorige weken.

  144. ONZIN!!! Heb nog steeds slecht ontvangst!
    Vanaf vanochtend al de hele tijd geen service, geen internet ontvangst helemaal niks.
    Voordat T-mobile met zoiets naar buiten komt moet het ook echt opgelost zijn…. De Iphone is een mooie telefoon maar wat heb je eraan als je niet kan bellen, smsen en internetten…. Apple wellicht deal maken met andere provider??

  145. Heb gisteren na het ontvangen van dit sms van T-Mobile div. telefoongesprekken gevoerd, was nog slechtere ontvangst dan voorheen. Kraken, metaalachtige geluiden, woorden die wegvallen, verschrikkelijk! En dan is zo’n sms erg ‘oppeppend’…

  146. Gisteren nadat ik het sms’je had ontvangen meteen mijn 3G aangezet om het te testen, kreeg ook meteen de meldingen dat dataverbinding niet tot stand gebracht kon worden, kon me mail niet ophalen want de mail app kon geen verbinding maken met de server van gmail, alle internetgebonden app’s werkten het niet, bellen en sms’en ging overigens redelijk.

    Maar het probleem is duidelijk niet opgelost!

    Alles getest in Tilburg centrum.

  147. @iNiek: Of je wacht tot 01-10-2010. dan is de iPhone 4 wss verkrijgbaar bij oa. vodafone

  148. Ik merk ook nog niets van de verbetering. De afgelopen dagen moest ik met vol bereik, regelmatig erg lang wachten voordat een pagina opende of data in een app verscheen.

    Ik denk dat dit gewoon een pappen-en-nathouden-tactiek van T-Mobile is: “Laten we maar wat positiefs roepen en als dat toch niet blijkt te kloppen, gaan we er weer serieus naar kijken…”.

    En zo houden ze klanten fijn aan het lijntje.

    Hopelijk wordt zo snel mogelijk bekend of de iPhone4 ook bij andere providers komt!

  149. grote onzin van T-Mobile. Net in centrum van Den Haag gelopen (Plein, spuistraat): vol 3g bereik maar geen dataverbinding!!

  150. Heb gisteren ook het SMSje gekregen (ook Tilburg Centrum) en meteen getest: nog steeds drama. Vol bereik, maar verbinding maken lukt vrijwel niet.

    Vanmiddag alweer een keer gehad dat ik een smsje krijg dat ik een oproep heb gemist, terwijl de telefoon niet ging. Net kon ik weer geen internetverbinding krijgen. Het is dus in één woord knudde.

  151. @Bashb: Tegen mij is verteld dat de iPhone niet geleverd zal worden door vodafone… en dat was t gesprek waarin ik mijn abbo op zei

  152. Ik heb al zwaai zwaai gedaan naar T-Mobile!

  153. Met de trein om 15.08 gisteren 16 juni 2010 van Nunspeet naar Barendrecht
    15.09 tot 15.12 nunspeet west nog steeds hopeloos en dat al van af 28 feb 2010/ 24/7 bij 7198
    15.13 tot 15.28 Van af Hierden, tot bij Nijkerk prima 1 mbit/sec
    15.29 Bij station nijkerk traag, drama bij 39888
    15.30 tot 15.37 Naar station Nijkerk, tot bijna bij station Amersfoort schothorst 1 mbit/sec
    15.38 tot 15.42 bij station Amersfoort schothorst tot bijna BIJ Amersfoort CS, drama bij 42207, 42209, 42198, 42199
    15.44 tot 15.55 Bij Amersfoort CS 1 mbit/sec prima daar de verbinding
    15.55 tot 16.10 naar amersfoort CS tot naar de bilt goede verbinding 1 mbit/sec
    16.11 tot 16.20 voor Utrecht overvecht, en bij Utrecht CS, tot bij vleuten traag tot helemaal geen data overdracht, bijna heel utrecht
    16.21 tot 16.23 bij vleuten even een goede verbinding
    16.24 tot 16.35 naar vleuten tot bijna in gouda traag tot helemaal geen data overdracht
    16.36 tot 16.39 in gouda goede verbinding 1 mbit/sec
    16.40 tot 16.44 naar gouda tot bijna bij Rotterdam Alexander, traag tot helemaal geen data overdracht
    16.45 tot 17.04 Rotterdam Alexander, Rotterdam CS tot bij de tunnel voor station rotterdam blaak, Hsdpa verbinding rond de 1 mbit/sec
    17.04 tot 17.05 geen 3G bereik in de tunnel
    17.05 tot 17.06 zwak 3G bereik op station rotterdam blaak in de tunnel, maar wel een Hsdpa verbinding van 1 mbit/sec
    17.06 tot 17.07 naar station rotterdam blaak in de tunnel tot station rotterdam zuid geen 3G bereik in de tunnel
    17.07 tot 17.09 bij station rotterdam zuid tot bijna bij de kuip, Hsdpa verbinding 1 mbit/sec
    17.09 tot 17.10 bij de kuip traag tot helemaal geen data overdracht
    bij de tunnel naar station barendracht, Hsdpa verbinding 1 mbit/sec
    17.10 tot 17.12 naar de kuip tot bij de tunnel naar station barendrecht Hsdpa verbinding 1 mbit/sec
    17.12 tot 17.14 geen 3G bereik in de tunnel
    17.14 aan gekomen in station Barendrecht Hsdpa verbinding rond de 1 mbit/sec

    tijd tussen 17.16 tot 17.45 in barendrecht, ridderkerk geen problemen Hsdpa verbinding rond de 1 mbit/sec
    17.45 tot 17.56 met de trein van af barendrecht naar rotterdam blaak geen problemen Hsdpa verbinding rond de 1 mbit/sec, in tunnels geen 3G bereik
    17.56 tot 21.35 in rotterdam zuid, rotterdam centrum, geen problemen Hsdpa verbinding rond de 1 mbit/sec
    21.36 tot 23.15 naar Rotterdam Alexander, tussen Rotterdam Alexander tot bij gouda, naar gouda tussen gouda vleuten, in heel utrecht,en utrecht CS, bij station amersfoort schothorst, bij station nijkerk, zijn de problemen als sneeuw voor de zon verdwenen, op die plaatsen ook ineens een Hsdpa verbinding rond de 1 mbit/sec,
    op die plaatsen heeft het zeker wel met capaciteit te kort te maken, moet snel worden uitgebreid

    De kuip was op de terug weg ook traag tot helemaal geen data overdracht

    In west nunspeet heeft helemaal niks met capaciteit te kort te maken, het is gewoon 1 of andere storing waar maar niks aan gedaan wordt, want het is dag en nacht traag tot helemaal geen data overdracht

    Terwel de andere masten na de spits wel een Hsdpa verbinding hebben

    In amersfoort zijn ze hard bezig geweest, veel sectoren van 3 zijn naar 6 gegaan, veel nieuwe cell-ids

    bij soestduinen ook nu volop 3G, dekking gat een heel stuk kleiner, bereik valt maar heel even weg, voorheen zat je naar amersfoort tot aan bijna den dolder zonder 3G bereik

    Ook in gouda, rotterdam zijn ze hard bezig geweest, veel nieuwe cell-ids

    In utrecht is nog niet niet veel gedaan, paar nieuwe cell-ids

    Ik krijg het gevoel dat sommige een beetje aan overdrijven zijn hier

  154. Zijn deze problemen er niet gewoon omdat de iPhone 3G en de 3Gs niet zulke goede antennes hebben? De iPhone 4 heeft (zoals ik gehoord heb) een veel betere antenne.

  155. Nee!
    Is ook met een nokia of samsung toestel RUK!

  156. @iNiek: Officieel is daar nog niets over naar buiten gebracht, ik ben op eigen initiatief wat rond gaan vragen binnen vodafone (Ik werk op de verkoop afdeling)
    En daar kreeg ik een bevestigend antwoord dat vodafone het toestel hoogstwaarschijnlijk gaat leveren. Er zijn al zoals bekend al gesprekken geweest met apple. Tot op heden komt het toestel nog niet voor in ons bestelsysteem, hopen dat dit niet al te lang meer duurt, want dit hele t-mobile 3g gebeuren ben ik langzamerhand ook behoorlijk beu.

  157. Zit donderdag nacht (1:35 uur) beetje te internetten en plots mijn 3g tekentje weg. Iphone bleef zeggen dat er geen server was, dus ben ik maar gaan slapen. Volgende morgen deed ie het weer. Vermoeiend als een bedrijf maar blijft liegen. Einde verhaal aan het eind van mijn contract na 10 jaar abonnee te zijn geweest.

  158. @Erwin Hensing:

    En, al resultaat?

  159. Nouuu zit nu in de bewoonde wereld en heb amper verbinding!! Vanmiddag zat ik in the middle of nowhere en toen vollop verbinding!!!

  160. Ik merk nauwelijks verbetering. Door heel Nederland zit meer zonder 3G dan met. Bovendien worden gesprekken nog steeds afgebroken en ontvang ik gemiddeld drie keer per week sms berichten over niet ontvangen gemiste telefoontjes. Het is een waardeloos netwerk.

  161. T-Mobile verstuurt nu mail over de (hoogte v/d) compensatie voor de 3G capaciteitsproblemen. Bij I-150 is dat 2 maanden achter elkaar € 12,56.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.