Reacties voor: T-Mobile ontkent hardnekkige iPhone-geruchten (Update)

Woordvoerder Henny van der Heiden van T-Mobile maakt in De Telegraaf een einde aan de voortdurende geruchten dat de iPhone deze maand in Nederland gelanceerd gaan worden. De geheime informatie waarover verschillende websites denken te beschikken, is volgens T-Mobile onjuist.

Reacties: 17 reacties

  1. Hmm heb liever niet dat t-mobile hem krijgt 🙁

  2. En waarom zullen we niet aan deze bron kunnen twijfelen?

  3. aha…

    Nou, als er een voordeliger aanbieder word gekozen, zou het helemaal mooi zijn… (Vooral als dat snel gebeurt!!)

  4. ik dacht dat vodafone de aanbieder van de iphone zou worden?
    mij maakt het eigenlijk niet uit 🙂 als hij maar werkt 🙂

  5. Geef de iPhone maar aan KPN!

  6. Geef de iPhone maar aan mij. 😉

  7. Mij maakt het eigenlijk helemaal niet zoveel uit welke provider het word. Het gaat er mee op wanneer hij uitkomt.
    Laat hem gewoon zo snel mogelijk uitkomen want er is nu veel vraag naar en als jullie steeds maar weer blijven wachten dan denken de klanten: Ik ga wel voor een andere telefoon die er op lijkt of ongeveer dezelfde functies hebben.
    Schiet alsjeblieft een beetje op 😉

  8. Ik vind het niet zo erg om te wachten totdat de 2nde generatie iphones komt en tot die tijd gebruik ik wel de gehackte versie vanuit Amerika.

  9. eind dit jaar loopt mijn abbo af, en ik zit stiekem al een beetje rond te kijken. Nu lijkt de Iphone me de beste opvolger. (alhoewel, de SE Xperia er ook goed uit ziet!)

    Maar ik wil eigenlijk wel bij Vodafone blijven…..Maar ik ben bang dat de iPhone daar niet naar toe zal gaan….

  10. Ze werden gewoon pissig van al die telefoontjes van ‘komt de iphone op tmobileeee?’
    dat ze er nou maar eens een persverklaring over afleggen ^^

  11. @ R.J. van Kuppeveld

    Helemaal met je eens, dat ga ik dus ook doen, en wanneer de 2e generatie uitkomt in NL, ga ik gewoon mijn abo verlengen, zo simpel 🙂

  12. Goed, zo langzamerhand ben ik wel benieuwd wie het contract gaat krijgen.
    Toevallig stond er deze maand in Tijdschrift voor de Marketing een interview met de CMO van Vodafone die aangaf dat zij de iPhone te beperkt vinden (ze mogen natuurlijk geen vodafone live portal maken ;)).

    Dit zou betekenen dat er in Nederland alleen nog KPN en T-Mobile overblijven. Scheepsbouwer is al van mening veranderd over de iPhone (hij was eerst laaiend enthousiast, maar dat is wat afgenomen, dit kan betekenen dat hij geen interesse meer heeft of dat de onderhandelingen zijn spaakgelopen). T-Mobile heeft hem al in Duitsland en Oostenrijk. Nederland zou volgens mij een logische uitbreiding zijn. De vraag is alleen welke versie van de iPhone er gaat komen…

  13. dus OMT zijn liege beesten :p ( tikt OMT op de vingers :p )

  14. gelukkig heb ik mn iPhone al een tijdje anders werd ik helemaal gek van die release grapjes :P.

  15. Ja, ze moeten opschieten want aan het einde van het jaar loopt mijn abbonoment af en ik wil een nieuwe telefoon. Ik wil graag deze telefoon maar het duurt zo lang dat ik denk dat ik maar een andere telefoon (samsung U900) ga kiezen want dan is deze niet op de markt, en dat vind ik heel jammer want het is zo’n prachtige telefoon!

  16. Mijn opzegtermijn van mijn abbo is reeds afgelopen. Dus elke dag dat ik mijn abbo niet opzeg zit ik dus nog steeds 3 maanden aan t-mobile vast

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.