Reacties voor: T-Mobile kondigt Oneindig Online aan: onbeperkt internetten voor 90 euro per maand

T-Mobile introduceert Oneindig Online: voor 90 euro per maand ben je onbeperkt online zonder datalimiet. Het maakt deel uit van de nieuwe Life Forward-strategie van de provider.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. Hahah 90€..je moet gek zijn om dat te willen betalen terwijl de gemiddelde mens zijn dag op werk/school en thuis doorbrengt..Lijkt me alleen handig voor de zakelijke klanten en de lange reizigers.

  2. Dus eerst betaal je 90!!!!! Euro voor zogenaamd ‘onbeperkt’, vervolgens mag je internetten maar krijg je wel een fair use policy (het was toch onbeperkt) en heb je een limiet op tethering? Ik ben benieuwd of iemand dit ooit gaat doen. Waar gaat het heen met de telecom industrie :s

  3. 90 euro voor het verstoken van een paar mb’s aan data. Je leest het en denkt “internet in 2016”. Moet dat echt zoveel kosten, of is het gewoon geld harken?! Werkelijk beschamend!
    Hetzelfde maakte ik afgelopen maand mee, voor een businesstrip naar India een rekening van 40 euro voor het verstoken van 6,5 mb. En dan hebben ze het over een fair use policy …

  4. JEMIG! Ik dacht dat het niet gekker kon worden dan wat het nu al was.

    Ik zit al een aantal maanden in Engeland en Ierland, hier heeft Three voor 20 pond per maand onbeperkt 4G (sim only). Dus het kan wel. Waarom niet in Nederland?

  5. Al 2 van de 4 abonnementen weggehaald bij deze provider. Ik ben klant en geen donateur.
    € 100,00 want ook nog starttarief.
    SCHANDE!!

  6. Ik betaal €53-, per maand, onbeperkt bellen 20.000mb KPN COMPLEET iPhone6 (ideaal)

    Daarnaast (gezien 20g) deel ik mijn MB’s met m’n vrouw. Daarnaast (@T-Mobile) zit ik standaard boven de 15.000mb elke maand.

    Scheelt €37,- per maand!!!!

  7. Ik ben hier een paar maandjes op uitwisseling in Frankrijk en gebruik de operator ‘Free’. Voor 19,99€ de maand heb ik onbeperkt bellen & smsen, gratis bellen naar vaste lijnen in Europa, gratis toegang tot hun hotspots over het hele land waarbij mijn simkaart gewoonweg als wachtwoord dient en 50GB 4g zonder tethering limitatie.

    Dat noem ik pas de toekomst! 😀

  8. Ik betaal met KPN compleet € 40,00 per maand voor 20 GB internet, onbeperkt bellen en sms. Mijn tip aan iedereen, je moet durven te onderhandelen met de klantenservice.

  9. T-mobile kan zich beter richten op €30 onbeperkt alles + 1GB per maand in EU. Ik weet zeker dat ze daarmee meer bereiken dan dit. Wie wil er nou €90 betalen..

  10. Zit sinds kort weer bij T-Mobile. Het nieuwe 4G netwerk is bijna perfect te noemen. Snap dat T-Mobile hiervoor enorm heeft geinvesteerd maar 90 euro per maand voor onbeperkt internet is op zn zachts gezegd belachelijk!

  11. @BHerdem: Dat komt omdat je KPN Compleet heb dus verdubbeling enzo al krijgt van data bundel, niet iedereen zit bij kpn of wil kpn als provider.
    Ik heb geen glas bij mij en wil ook geen glas, ziggo veel beter de tv door de ci+ module geen stomme kastjes extra voor de tv.

    Als ik kpn neem moet ik sowieso al naar langzamere adsl verbinding, liever ziggo dus kpn compleet zit er voor mij al niet.

  12. Hahahahahahahahahahahahahahahaha…. En weer door!

  13. In geen 90 jaar!

  14. En nog erger: de videokwaliteit wordt verlaagd. Dat maakt het helemaal belachelijk.

  15. Nu al de Witz van het jaar. Zou Mark Klein dit snode plan beraamd hebben tijdens de vrijdagavondborrel met zijn maten in niet meer volledig nuchtere toestand? TM is erg ambitieus in de zin van ‘hoe verdwijnen we zo snel mogelijk van de NL markt’. Te absurd voor woorden en ook nog FUP erop loslaten!

  16. Ik dacht dat we richting 2017 met het, zonder extra kosten dataverkeer buitenland, toch wel wat klantvriendelijker zouden worden. Maar hiervan moet ik echt aan het zuurstof…..

  17. Dit is een extra bundel!
    Dus als 20 GB niet voldoende is, voor de echte diehards dus. Maar let op, waar 1 GB vorig jaar nog genoeg was heb je volgend jaar echt niet meer genoeg aan 6 GB oid.

    Wat wel heel gaaf is, is dat de 12 GB bundel gratis verhoogd wordt voor alle bestaande klanten naar 20 GB!

  18. Tele 2 voor 35 euro per maand met 24 GB per maand is een veel betere optie….

  19. All 3 jaar klant bij Robin mobile ! Nog nooit een extra rekening gehad ! OK kost ook wel wat . € 50 de maand . Maar dan heb je ook wat . Nooit geen zorgen .

  20. Bij iedereen waar ik bijna kom heb ik gratis WiFi, waarom zou je dan betalen??

  21. T-mobile denkt dat de klanten hier nog intrappen? We kennen deze club al een aantal jaren. Ik denk niet dat iemand hier nog in trapt. Het is 2016!!!

  22. Voor die € 100 per maand verwacht ik wel dat er minimaal 2 keer per maand een mooie dame van T-Mobile fysiek bij mij thuiskomt. Want als ik genaaid word, wil ik er wel bij zoenen! 🙂

  23. Als volgende jaar de dataroaming kosten helemaal afgebouwd zijn en jij hebt dit abonnement voor 2 jaar dan zit je wel vast aan maximaal 2GB in het buitenland, dat is nl. wat jouw contract is. Ik zou dit dus nooit langer dan 1 jaar afsluiten als je veel internet in het buitenland.

  24. @maartenjasper: Ik heb een 12 gb bundel bij t mobile, maar nog geen berichtje gehad en kan niks op de website vinden over dat het gratis word verhoogd naar 20gb, hoe kom je aan die informatie?

  25. Betaal elke maand 29.95 voor m’n kleindochter bij Robin Mobile.
    Werkelijk prima, ook alles onbeperkt binnen Nederland, en 100 min. bellen gratis naar 45 landen als dat nodig zou zijn.

  26. Origineel geplaatst door Osman
    @maartenjasper: Ik heb een 12 gb bundel bij t mobile, maar nog geen berichtje gehad en kan niks op de website vinden over dat het gratis word verhoogd naar 20gb, hoe kom je aan die informatie?

    Ik moest ook even zoeken, maar het lijkt inderdaad zo te zijn.

  27. Nu maar hopen dat je tel (met teduur abo) niet in reparatie moet bij die Terrible-mobile cowboys. Ze durven van een waterdichte tel. nog te beweren dat door jouw schuld het toestel, door waterschade, defect is geraakt. Nooit meer met die Tmobieledebiele in zee gaan :):

  28. 90 euro, fair use, beperking op tethering, inhoud (zoals streams) aan kwaliteit verlagen…

    T-Mobile…het is 2016. Ik dacht dat we afknijpen en schrale fair use al voorbij waren?

    Gedurfde keuzes m’n reet.

  29. Ik kan mij nog tijd herinneren dat bellen en smsen een godsvermogen kostte en je onbeperkt kon internetten voor een tientje! Zonder enige limiet.

    En nog steeds trappen mensen erin!
    En maar bellen via whatsapp, terwijl ze een duur abonnement hebben met onbeperkt bellen en smsen 😅

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.