Reacties voor: T-Mobile begint in november met 4G+

T-Mobile gaat vanaf november 2015 4G+ aanbieden aan klanten. De snellere variant van 4G verbetert ook het bereik binnenshuis en in dunbevolkte gebieden.
Lees het complete artikel → T-Mobile begint in november met 4G+
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 33 reacties

  1. Dat ze eerst eens het huidige netwerk verbeteren! Wat een rommel..

    Betaal je elke maand 47,50 voor 6gb (4G) 90 minuten.. 2500 sms’jes..

    Heb je boven Utrecht geen internet.. Overal edge en GPRS..

    Ik stap sowieso over naar KPN.. Ongeacht met wat voor aanbieding die roze organisatie mee aan komt zetten:)

    Sorry dat ik zo zeur, maar ik betaal genoeg.. En krijg er niks voor terug👍🏻

  2. Eens Erwin, dat was ook mijn eerste gedachte.

  3. Origineel geplaatst door Erwin Puijnen
    Dat ze eerst eens het huidige netwerk verbeteren! Wat een rommel..
    Betaal je elke maand 47,50 voor 6gb (4G) 90 minuten.. 2500 sms’jes..
    Heb je boven Utrecht geen internet.. Overal edge en GPRS..
    Ik stap sowieso over naar KPN.. Ongeacht met wat voor aanbieding die roze organisatie mee aan komt zetten:)
    Sorry dat ik zo zeur, maar ik betaal genoeg.. En krijg er niks voor terug👍🏻

    Je zeurt niet. Je hebt een duidelijke klacht. Qua netwerk Is 1. Kpn 2. Vodafone 3. T-mobile 4. Tele 2

    Als de prijsverschillen dan maar gering zijn is kwaliteit van de verbinding en dekking het doorslaggevende argument

    Dus terecht als je bijna 50 euro per maand betaald mag je wel wat verwachten

  4. Zal 4G+ ook op de iphone 5S werken ?

  5. Het wordt tijd voor een virtuele provider die afhankelijk van locatie kan wisselen van aanbieder. Voor 40 euro onbeperkt en 6 gb bij Vodafone. Ook regelmatig gebieden waar geen dekking is.

  6. Wordt mijn iPhone 6 4G abonnement automatisch overgezet naar 4G dan?

  7. @Frederik: volgens mij kan het nog niet eens op de iPhone 6… De geruchten zijn er wel voor de 6s.

  8. Kom op mensen, bij elke provider is wel wat. Als je morgen bij Vodafone 1 dag niet kunt bellen dan is het al een k*t provider. Dus er is altijd wel wat, bij elke provider heb je wel eens een plek waar je geen bereik hebt.

    Ik ben al jaren klant bij T-Mobile en nog nooit problemen gehad. Goed, enkele keer dat ik geen bereik heb. Kan gebeuren toch!? Verder is het een geweldig bedrijf 😉

    5 * voor T-Mobile

  9. Origineel geplaatst door Frederik
    Zal 4G+ ook op de iphone 5S werken ?

    Nee. LTE Advanced is een vrij nieuwe technologie die Apple pas sinds de iPhone 6 aanbiedt. Ook deze heeft een begrensde downloadsnelheid van 150 Mbps. Volgens mij zijn er niet eens zoveel toestellen die dat ondersteunen, bijvoorbeeld, ook de Samsung Galaxy S5 van februari vorig jaar ondersteunt dat niet.

  10. Interessant, dus ook de 4G dekking houdt te wensen over. Ik doe het nog steeds met 3G rooksignalen, en moet voor mijn werk veel in het buitengebied in zuid NL zijn. Mijn Telfort doet het in 95% van het gebied goed (3G, soms E). In 5% niet, maar daar maak ik me niet druk over. Op de provider kaartjes zie ik altijd een vrijwel volledige dekking voor 4G, terwijl 3G nog veel witte plekken toont. Die kaartjes verdienen dus enige korrels zout. Goed om te weten. Ik wacht nog wel even tot 4G de standaard wordt.

  11. Hmmm .. soms denk ik wel eens dat ik de enig ben die geen problemen met Tmobile ervaart. Ligt waarschijnlijk aan het feit dat ik alleen maar in de Randstad ben en zelden er buiten kom. Ik ervaar dan ook vrijwel nooit problemen. Heb altijd 20-50Gb snelheid. Voor de iPad heb ik een KPN sim maar, zolang ik binnen de Randstad ben ervaar ik geen verschil tussen de iPhone of de iPad.

  12. @Erwin Puijnen: Eens, ik heb zelf ook T-Mobile, bij het uitkomen van de 5s heb ik een abonnement afgesloten omdat er op hun website stond dat er binnen 3 maanden in mijn woonplaats beschikbaar was, dat was dus niet het geval. Het enige wat er verandert is is het plaatje met waar 4g beschikbaar is en zal komen, Er komt nu (iets meer als anderhalf jaar later) dus niet meer binnen 3 maanden 4g in mijn woonplaats.

    Ook ik ga lekker naar KPN, waar er wel tevreden geluiden uit het klantenbestand komen.

  13. @Richard: dat is het inderdaad. In grote steden werkt T-Mobile uitstekend, daarbuiten helaas niet. Ik woon in Zeeland en daar is het buiten Vlissingen, Middelburg en Goes drama.

  14. Dat ze eens eerst zorgen dat er overal fatsoenlijk 4G bereik is voordat ze de versie lanceren..

  15. Ik zou nooit meer over gaan op Terrible -Mobile en zeker niet vanwege de zeer slechte support afhandeling.

  16. @Marc: daar heb je gelijk in maar T-Mobile spant wel de kroon. Hier in Groningen is het gewoon bagger, in dezelfde ruimte in de kelder heb ik met T-Mobile geen bereik maar KPN gewoon vol 4G. En dan sta ik zowat onder de mast, en boven in Groningen moet je al helemaal geen T-Mobile hebben.

  17. T-Mobile is pas oktober (en vast nog wel wat later) echt klaar met de uitrol van (95%) dekkend 4G. Heb je daarna nog geen goed bereik, dan mag je komen zeuren. 🙂 Nu weet je gewoon dat het nog even duurt.

    Of je gaat gewoon wonen waar het allemaal gebeurt (nee, grapje).

  18. We zijn toch al met 5G bezig?

  19. Origineel geplaatst door Marc
    Kom op mensen, bij elke provider is wel wat. Als je morgen bij Vodafone 1 dag niet kunt bellen dan is het al een k*t provider…

    Voorlopig geven álle providers hier op de diverse ‘eilanden’ in Zeeland belabberd bereik. Dat zijn geen incidenten, dat is structureel. Ik weet wel, dit is achtergebleven gebied, maar het is makkelijk praten vanuit de randstad, terwijl er ook daar genoeg lancunes zijn.
    Derhalve zijn klachten over de huidige dekking valide, lijkt mij.

  20. Ik woon in België, waar er van 4G nog helemaal geen sprake is. Erg jammer dat we achter lopen.Het is ook spijtig dat op de 5S (en op de iPhone 5 nog meer) de batterij significant sneller leeggaat met 4G dan 3G, terwijl 4G alles sneller laad en dus minder “downloadtijd” nodig heeft. Gelukkig is 4G op de iPhone 6 juist zuiniger wegens hardware verbeteringen.

  21. Mijn vriendin moet regelmatig meeliften op mijn kpn 4g met tethering terwijl ze met mobile 4g bereik heeft. Waardeloos traag!

    Ben enkele jaren terug gestopt met t mobile. Mijn vrienden en familie zijn ook allemaal over naar kpn. Allemaal zijn ze echt tevreden.

    Tmobile is niet voruit te branden ook al hebben ze goed bereik. Ze hebben op zich een prima klantenservice maar het draait allemaal om dat je snel en goed internet hebt tegenwoordig. Enige netwerk die goed werkt is kpn. Voor de zaak ook vodafone gehad. Daar klaagden we met zijn allen ook over. Zelfde verhaal als bij t mobile. Is niet meer wat het is geweest jaren terug.

  22. Hier idem.

    Mijn vrouw lift mee op mijn KPN 4G, ze kan in november weg bij Tmobile en gaat ook overstappen naar KPN. Helaas maakt TMobile het niet waar. Inmiddels waren we al meer dan 10 jaar klant en was geen fan van KPN qua klantenservice echter hebben die gewoon een heel goed 4G netwerk heb echt overal 3G/4G bereik echt bizar wat een verademing als je altijd edge of gprs gewend was, of 3G met de traagheid van gprs! Want het 3G netwerk van KPN is ook echt veel sneller! En als je dan zoals in het begin bij TMobile voor 30 euro onbeperkt internet had (iPhone abonnementen) dan vind ik het plausibel maar je betaald bij Tmobile nu al snel dik 50 euro voor een mwah netwerk.

  23. Ik zit nog gewoon met een SIM only van Simyo: tientje p.m.
    Misschien een keer 4G proberen…..maar dat is dan wel een verhoging van 50 % van de maandlasten!

  24. @ross: @Clifford: Dan ben ik benieuwd waar jullie wonen? Aangezien het T-mobile 4G netwerk het snelste is van NL en zelfs 3de wereldwijd.

    Als je nog niet in een omgebouwd gebied(of waar het net is omgezet) zit dan snap ik het of omdat ze het nog niet hebben of omdat het nog niet geoptimaliseerd is.

    Ik zou wachten tot TMNL dit jaar bijna helemaal klaar is met o.a het uitrollen van 4G900

  25. @johan: Dat is tot op heden een test en dan nog voor een bepaalde techniek, er is nog geen standaard afgesproken voor 5G.
    De verwachting is dat in de periode 2020 & 2022 de eerste commerciële netwerken live kunnen

  26. Herken mij niet in de klachten, ok woon in de randstad.
    Maar voor 26 euro heb ik 6 gb data en onbeperkt bellen 2 uur EU bellen. Geen slechte deal. Qua snelheid hier in en om het huis prima. Aangezien ik er hier het meeste gebruik van maak prima. Denk dat de klagers hier meer reageren dan de mensen die ontevreden zijn, en als het niet bevalt stap je over. Prima toch….

  27. @Marc: Ik ben al jaren bij TMobile en zeer tevreden. Met 4G bij mij in Tilburg 76 Mbps download.
    En ja, heb ook in Zeeland en Friesland geen 3/4 G bereik maar dat zal wel beter worden. Dus van mij ook 5 *

  28. Origineel geplaatst door Erwin Puijnen
    Dat ze eerst eens het huidige netwerk verbeteren! Wat een rommel..
    Betaal je elke maand 47,50 voor 6gb (4G) 90 minuten.. 2500 sms’jes..
    Heb je boven Utrecht geen internet.. Overal edge en GPRS..
    Ik stap sowieso over naar KPN.. Ongeacht met wat voor aanbieding die roze organisatie mee aan komt zetten:)
    Sorry dat ik zo zeur, maar ik betaal genoeg.. En krijg er niks voor terug👍🏻

    Heb ik ook gedaan! Wat een verademing was dat!! Overal bereik!!! Heerlijk

  29. Laten ze maar eerst een stabiele verbinding hebben

  30. Stabiliteit niets anders dan lof hier. Zeer snelle en stabiele verbinding. Was in het verleden wel eens anders maar sinds de omzetting naar 4G top!

  31. @Erwin Puijnen: Ik betaal voor 6gb 150 bel/sms 27,50 per maand

  32. Ik ben T-Mobile ook zat. Loop je op een toch groot pretpark als Toverland. Mensen om me heen met KPN en Vodafone spelen vrolijk op hun GSM, houden de voetbaluitslagen bij, etc. En ik met T-Mobile? Geen service

  33. @Thomasl: Heb je in een pretpark niet iets beters te doen dan met je telefoon bezig te zijn?? Of voetbal uitslagen te checken?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.