Reacties voor: T-Mobile: nieuw instaptarief en iPhone vanaf 99 euro

T-Mobile gaat vanaf maandag de prijs van de 8GB iPhone verlagen. Bij aansluiting van een tweejarig abonnement betaal je vanaf 99 euro voor het toestel (voorheen 399 euro). Ook komt er een nieuw tarief voor instappers. De prijs van de 16GB iPhone blijft wel hetzelfde.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. IK werk zelf bij een apple premium reseller en herken deze tactieken in de verkoop van apple producten. Waar apple niet van houd is het hebben van oude voorraden. Als er plotselinge prijsverlagingen zijn op apple laptops ipods en dekstops, zat er heel snel een nieuw model aan te komen. Vak 2 tot 3 weken na de prijsverlaging. Dat soort prijsverlagingen zijn aanmoedigingen van apple uit om nog even oude voorraad leeg te kopen zodat de magazijnen leeg genoeg zijn om bevoorraad te worden met nieuwe spullen.

  2. Zou het niet logischer zijn dat apple bijvoorbeeld een 32GB iphone gaat uitbrengen, en dat daarom ze af willen van de 8GB? Als er een 3G iphone zou komen, dan zou T-mobile toch ook van de 16GB’s af willen komen.

  3. T-mobile had een tijdje geleden toch een poll gehouden of klanten (die nog geen iphone hadden) er wel een zouden kopen als de prijs lager zou zijn.

    Ik denk dat dit een soort “test” is om te kijken wat voor effect het subsidieeren heeft op de verkoop van de iphone

  4. 4saus khoop dat je gelijk ebt :):) maar dan moet ik nog van mijn nieuwe iphone 8G geraken die ik vrijdag krijg …

  5. Laat ik één ding zeggen: komende maandag introduceert T-Mobile NL ook de iPhone. Ik heb als oud-medewerker een testmailing ontvangen die naar de dealers is gegaan. Zie hier de online versie ervan:

    http://t-mobile.emessaging.nl/ext.dll?id=EYCXfswocNMEEE3&r=r

    In hart van Holland in Nijkerk zal het worden aangekondigd

  6. Ik weet niet hoor; Er staat nergens duidelijk vermeld dat het om een iPhone gaat. En je weet: één bron is geen bron, twee bronnen is een bron

  7. [Edit]Het is hier niet het Marktplaats-forum[/Edit]

  8. nee, maar de timing is interessant, niet? samen met Duitsland een nieuwe aanpak, flink handsets subsidieren. ga er maar vanuit, ik baseer me niet alleen op deze email, maar ken er nog genoeg mensen 😉

  9. enne, een lancering van een nieuw abonnement in het hart van Nederland in Nijkerk, terwijl T-mobile in Den Haag zetelt… Apple zit in Bunnik

    Ze hebben nooit eerder met zoveel tamtam iets nieuws geïntroduceerd, zelfs Ben WAP en T-zones niet 😉

    Ik kijk er naar uit in ieder geval!

  10. helaas, ik ben geen dealer en heb geen dealercode… de mail komt uit een seedlist, waar ‘testversies’ van emails naartoe worden gestuurd om een laatste check te doen voor ze echt uit gestuurd worden

    dan krijg je altijd wat eerder wat interessante info te horen, zeker als je er niet meer werkt

  11. wel grappig als maandag de iphone in nl uit komt en dan 3 weken later de 3g versie in amerika. hoezo klote aankoop

  12. nou we zullen zien

  13. @rigidus;

    T-mobile Introduceert 7 april een nieuw (3de) abonnement; myfaves.

    Dit heeft echter NIETS te maken met de iPhone.

  14. Maar kan je bijv. ook een duitse iPhone kopen en hem dan thuis ‘activeren’..?
    Of moet je meteen in de shop dat abbo laten activeren..”?

  15. Waarom geloof ik dit niet ?

    T-Mobile heeft een contract met Apple en mag niet zomaar stunten met zulke acties als ik me niet vergis..

    We zullen wel zien maandag. …

  16. En waarom hoeft dit in USA of UK niet dan..?

  17. Dit gaat inderdaad om MyFaves, is al een tijdje bekend dat dit 7 april wordt geintroduceerd. Google maar eens op MyFaves.

  18. ik gok als apple de iphone in nederland gaat releasen hier eerst weer een beetje promotie voor komt.. dus eerder dan dat ga ik niet juigen. wat ook een leuk iets is om naar uit te kijken, is de firmware 1.2 aangezien daar een nl taalpakket in zit. ik gok dat de iphone ergens in de zomervakantie gaat komen. na de release van firmware 1.2:)

  19. @mwagena

    Eens met jou.

    3g is beter supported in Ned. Ik vind het perfect, maar Apple is niet van halve oplossingen voor de algemene consument. De iPhone in Nederland zal duren tot 3g en 1.2 oftewel business support aangezien daar de grootste markt voor zal bestaan in Nederland. En nu porno kijken!

  20. Dat wat daar boven staat is niet voor de Apple iPhone, of iets van een abonnement daarmee.
    Het nieuwe abonnement heet iets van My Face o.i.d. Een heel persoonlijk abonnement waar het vooral erom draait dat je 5 nummers kan instellingen als favorieten die je voor de helft van de kosten kan bellen.

  21. Jep en die 3G heeft ook gps en oled hoorde ik gister bij de albert hein

  22. Mag toch aannemen, mocht ie in Nederland te koop zijn, dat ze ‘m subsidieren.

    Bedoel, je krijgt ieder toestel wat je maar wil (qua waarde soms veel hoger dan de iPhone) bij een abo, en dan zou je voor een iPhone moeten betalen.

  23. Aha, myFaves daar heb ik nog prototypes voor gemaakt vorig jaar! 🙂

  24. Als hij dit jaar nog uitkomt zou dat mooi zijn, zit eind dit jaar namelijk in New York. Dan heb ik net lang genoeg van de EDGE iPhone kunnen genieten en haal ik de 3G. Wat een openbaring zal dat zijn…

  25. ik zit juist voor een half jaar in spanje en hoorde dat yoigo een nieuwe aanbieder per dag dat je op internet gaat maximaal 1,39 berekend, ongeacht de kb’s.
    ik weet nog niets van de iphone maar je kunt een amerikaanse kopen met at&t en met behulp van utube filmpjes unlocken. was dat noet veel goedkoper dan al die subsidies. je betaalt het uiteindelijk dik zelf.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.