Reacties voor: T-Mobile neemt 8GB iPhone 3GS op in assortiment

T-Mobile verkoopt vanaf vandaag ook de 8GB iPhone 3GS, net als Mobistar. Voor het toestel betaal je bij het goedkoopste abonnement €40 minder.
Lees het complete artikel → T-Mobile neemt 8GB iPhone 3GS op in assortiment
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 36 reacties

  1. En nu nog …… de iPhone 4

  2. Apple staat bekend om haar geheimhouding tot de release, maar T-Mobile houdt het ook aardig goed vol, of zouden ze zelf ook echt nog geen idee hebben of de iPhone 4 wel of niet deze maand geleverd gaat worden. Dat moet je 3 weken van te voren toch zo zachtjes aan wel weten???!!!

  3. Maar waar blijft de iPhone 4?

  4. Grmbllll.. Nog ff en je kan net zo goed op Vodafone wachten -_-.. Ik wil nu toch onderhand wel meer info haha.. Kan ik een beetje aftellen! ^_^

  5. Oke wat een onzin de iphone 8gb.

  6. T-MOBILE and Iphone, opnieuw wordt ALLES anders, ha ha ha Laat me niet lachen!!!!!!

  7. Nou, voor die 40 euro zou ik toch echt de 16gig nemen.

  8. Doe mij maar een iPhone 4 met I150 abbo voor 1 jaar met €400 bijbetaling.

  9. De 3GS die momenteel gemaakt worden, zijn die voorzien van iOS4 ?

    EDIT: Ja dus….

  10. Heel raar om een oud model gedowngrade op de markt te brengen bij release van een nieuw model. Apple wordt veel te hebberig imo…

  11. Wie bepaalt de prijsstrategie bij Apple en T-Mobile? De 3GS is nog steeds even duur als op de introductiedag, een jaar geleden, terwijl er nu al een opvolger klaar staat. Het is goed voor de restwaarde van mijn 3GS, maar ik maak me borst nat voor de prijzen van de iPhone 4 (peperduur tweejarig abo + ruim 100 euro bijbetalen). Vijf jaar geleden had ik mezelf voor gek verklaard.

  12. @Raddraaier:

    Prijzen zullen wel gelijk blijven, dat was ook zo toen de 3GS kwam. En dat de prijzen of het jaar niet zakken is ook al langer bekend.

  13. Wie op deze aarde gaat nu nog een 3gs nemen als over 3 weken die no.4 uitkomt :S

  14. Origineel geplaatst door sasf
    @Raddraaier:Prijzen zullen wel gelijk blijven, dat was ook zo toen de 3GS kwam. En dat de prijzen of het jaar niet zakken is ook al langer bekend.

    @sasf: Meen je nou wat je zegt? Hoe kunnen de prijzen gelijkblijven als de 3GS sinds vorig jaar niet goedkoper is geworden. De prijzen van de iPhone 4 zullen op een hoger niveau liggen dan de 3GS met gelijke opslagcapaciteit. Reken maar dus op ruim E 250,- bijbetalen voor een 32 Gig iPhone 4 bij een tweejarig i-150 abonnement.

  15. dat is lekker cashen bij apple met hun 3GS 8Gb.
    oude technologie en zeer goedkoop flash geheugen.

    maar hij kan natuurlijk heel populair worden als de iphone 4 benedenmaats presteert kwa ontvangst.

    het moet nu wel opschieten want ik zit te lang zonder fatsoenlijke telefoon.

  16. @HDG

    Mensen die wel willen bellen met hun telefoon in de linkerhand

  17. Haha dat i-abbonementen zijn niet normaal duur. Nog steeds zelfde prijs als introductie van 3Gs. Je bent dom als je een i-abbo neemt, Relax is veel goedkoper.
    Met Relax kan je 290 min, onbeperkt internet, gratis 3GS 16gb voor totaal prijs 25 euro 2 jaren al krijgen.

  18. Origineel geplaatst door HDG
    Wie op deze aarde gaat nu nog een 3gs nemen als over 3 weken die no.4 uitkomt :S

    Mensen die bereik willen hebben.

  19. @Tom D
    Succes, een relax abonnement met 290 minuten bestaat niet eens..

  20. Origineel geplaatst door killingsjaakie
    En nu nog …… de iPhone 4

    . . . bij Vodafone 😉

  21. Gisteren even naar T-mobile geweest om te bekijken wat ik kan doen aan mijn huidige I-150 abo, antwoord is kort maar krachtig, geen onbeperkt sms bundel, of wat dan ook, het enige is upgraden naar I-300 abo.
    Kortom mijn mening is nog steeds het zelfde, T-Mobile is veel te duur, heeft (in mijn omgeving) vergeleken met kpn een erg slechte dekking en biedt weinig service.
    Ik betreur het dat T-mobile de enige aanbieder is met een iphone, misschien had t-mobile zonder de Iphone al wel eens niet meer bestaan…..

  22. Ja,het zal allemaal best. Ik ben op dit moment serieus aan het overwegen om in april lekker over te stappen naar Blackberry. De iPhone en iOS4 is er de laatste weken met zeer grote sprongen op achteruit gegaan. Ik begin ‘t een beetje zat te worden.

  23. Leuk, al die waarzeggers, helderzienden en piskijkers hier.
    Iemand even de winnende lotto getallen in zijn hoofd ook?

  24. Ik weet dat het niet veel is en nee ik heb geen bewijs maar een vriend van mij die bij Vodafone werkt zei dat ik gewoon rustig moest wachten en dat veel mensen binnen het bedrijf verwachten dat ze de iPhone 4 gaan verkopen. Hij is filiaalmanager dus ik weet niet of hij dat soort dingen kan weten. Maar iedereen die even kan wachten doe dat, want Vodafone komt wss met betere abonnementsprijzen en dergelijke, sowieso is de dekking van hun over het algemeen beter

  25. Origineel geplaatst door OmeWillem
    Ja,het zal allemaal best. Ik ben op dit moment serieus aan het overwegen om in april lekker over te stappen naar Blackberry. De iPhone en iOS4 is er de laatste weken met zeer grote sprongen op achteruit gegaan. Ik begin ‘t een beetje zat te worden.

    Beide nemen, heb zelf een bold 9000 en een 3g wat binnenkort de 4 wordt. Ideaal. Bb voor serieuze zaken, iPhone voor de fun.

  26. Lieve Tmob
    Bedankt voor jullie 3GS 8 Gb aanbieding terwijl ik van jullie al een 32Gb heb.
    Dus ik ben niet zo snel geneigd tot een dergelijke downgrade evemin als alle andere tienduizenden 3GS abbo’s die deze mailing hebben gekregen.
    Volgens mij zit er ergens een draadje los In jullie backoffice, zenderpark en misschien wel in de hele organisatie.
    Maar misschien ook niet en is dit gewoon gewoon.
    Tot spoedig !
    Ulrich

  27. Origineel geplaatst door PlaceR
    Origineel geplaatst door OmeWillem… Beide nemen, heb zelf een bold 9000 en een 3g wat binnenkort de 4 wordt. Ideaal. Bb voor serieuze zaken, iPhone voor de fun.

    Nou ja, dat is mijn punt een beetje. Alle toeters en bellen ten spijt wil ik in de eerste plaats nog altijd een toestel dat veilig, betrouwbaar en functioneel is. Neem daar een lange batterijcapaciteit bij en dan weet ik in de huidige stand van zaken wel waar ik in ieder geval niet op uitkom. Dat is in ieder geval de iPhone zoals ik hem nu ken, want voor de fun vind ik ‘t een wel erg kostbaar speeltje.

  28. Origineel geplaatst door Pete
    Leuk, al die waarzeggers, helderzienden en piskijkers hier. Iemand even de winnende lotto getallen in zijn hoofd ook?

    Dat moet je ff uitleggen. Of zal het toch de hitte zijn dat je zo’n losse flodder afvuurt?

  29. @Laurens: 260 minuten moest het zijn.
    Het is gewoon een feit dat Relax veel goedkoper is.

  30. handig voor mensen die alleen willen bellen

    (onzin ding)

  31. wat gebeurt er als je i-150 contract afloopt? word het dan prepaid? en moet je dan dus betalen voor je internet?!

  32. Toch leuk dat op de site van T-Mob bij de iPhone 3Gs 8GB een iPhone 4 plaatje staat of ben ik de enige die dat opvalt 😉

  33. @jan
    Is dat niet gewoon een 3GS met IOS4?

  34. @Jan: tuurlijk niet -.- zo slim ben je ook weer niet

  35. Je moet toch wel licht randgestoord zijn om een kreupele 3GS uit te brengen omdat hij anders teveel je topmodel beconcurreert.
    Mijn 3GS / 32Gb houd ik nog even – die wordt steeds meer waard !

  36. @pommetje: Uuuh Nee ff op de link klikken int artikele dan zie je het beter 😉 maar het is echt geen 3gs die daar staat boven iPhone 3Gs 8GB

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.