Reacties voor: T-Mobile: ‘Nederlanders minder bang voor roamingkosten’

Abonnees van T-Mobile hebben tot 70 procent meer in het buitenland mobiel internet gebruikt, aldus een persbericht van de provider.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. En waarom waren wij eigenlijk bang voor Roamingkosten? Omdat T-Mobile ons belachelijke tarieven in rekening bracht op het moment dat je via een zustermaatschappij aan het internetten was.

    T-Mobile komt hier dus met een blij bericht dat ze een oplossing hebben voor een probleem dat ze zelf hebben veroorzaakt. Knap eigen onderzoek hoor! Hoop FTE’s aan verspijkerd, denk ik. En na afloop intern lekker taart gegeten?

  2. Klopt ben niet bang voor die roamingskosten, pak overal WiFi en zet mobiele data uit.

  3. T-Mobile is nog steeds heel duur. €15 voor 200MB. Ik heb in Frankrijk een MiFi router met 8GB data gehuurd voor €28 waar tot 4 apparaten via WiFi op kunnen inloggen. Dat is een stuk voordeliger.

  4. @RJ: Nee hoor, 15 euro voor 1GB/maand (Internet-Europabundel). Dat betekent wel dat je er voor de gehele looptijd van de abonnement aan vast zit. Die 0,54 euro/MB is, als je net als ik veel in Europa onderweg bent, sch0fterig duur. Meestal zit ik op zo’n 600-800MB per maand; volgens de standaard tarieven zou me dat tussen de ca. 300 en 450 euro kosten…

    Dat Internet-Europabundelgedoe van T-Mobile is ook de reden dat ik bij T-Mobile zit.

  5. Nederlanders zijn bang om geen bereik te hebben dankzij julie!

  6. Laat ze een voorbeeld nemen aan T-mobile USA. Daar hebben ze in aanval op AT&T roaming kosten vrijwel afgeschaft. Gratis data (128kbs) 50 dollar per 500mb als je snel wilt. Gratis sms. En gesprekken 20ct per minuut. OVERAL TER WERELD.
    Ik woon daar half en Ik ben overgegaan van AT&T naar Tmobile vorige maand en in was als een kind zo blij. Gewoon overal je telefoon gebruiken als thuis.
    Want laten we wel wezen. Die roaming tarieven zijn pure winst. Omdat je wel moet.
    Ik was in Argentinië vorige week. En tmobile.nl rekende doodleuk 2,59 euro per minuut voor gesprekken. En Tmobile USA 0.20 dollar cent.

    Halleluja

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.