Reacties voor: T-Mobile gaat mobiel bereik binnenshuis verbeteren

T-Mobile heeft de eerste fase van de aangekondigde verbeteringen van het 3G-netwerk bijna afgerond. Nu volgt de rest van Nederland.
Michel Lusthof -

Reacties: 20 reacties

  1. Dát is nu eens een goede zaak.!
    Kan je óók eens bellen binnenshuis én berijdbaar zijn.

  2. Mooi. Laat ze maar eens opschieten daar mee!

    Hier heel vaak wegvallende verbinding als ik bel (met bijna volledig bereik??!!). Meermalen over geklaagd, maar helaas.
    En bijna geen 3G bereik in ons mooie dorp, dus laat ze ook maar snel 4G landelijk dekkend maken. Dat werkt wel echt heel mooi is mijn ervaring als ik in de stad ben.

  3. Waarom is t-mobile alleen naar bezig met alles in deze grote steden???? Ik kan niet wachten tot mijn contract afgelopen is, ga regelrecht naar KPN. T-mobile loopt in alles dik en dik achter.

  4. Origineel geplaatst door Michel
    Waarom is t-mobile alleen naar bezig met alles in deze grote steden???? Ik kan niet wachten tot mijn contract afgelopen is, ga regelrecht naar KPN. T-mobile loopt in alles dik en dik achter.

    Misschien omdat ze daarmee in een klap het grootste deel van hun klantenbestand kunnen laten profiteren? Puur een bedrijfsmatige beslissing. Denk dat velen zelfde beslissing zullen nemen als ze in dezelfde positie zaten.

  5. Ach ja, “…de komende tijd..” , “…later in de rest van Nederland…”: voor de providers bestaat Nederland hoofdzakelijk uit de vier grote steden. Kwestie van centjes.

  6. Binnenshuis heb ik vaak Wifi. Zowel thuis als op het werk.

  7. @Flieps: Internetten ja.! Maar niet om te bellen.?!

  8. @Michel: Idd. Hier in Den Helder een drama geen 4g terwijl KPN hier al 4g heeft dus KPN gaat het worden

  9. Een wijze beslissing! Als klant van Mobistar kan ik dit alleen maar toejuichen. Mobistar gebruikt al geruime tijd deze frequenties voor 3G wat duidelijk voelbaar is binnenshuis en landelijke gebieden. Ik stel me alleen maar de vraag waarom ze er nu pas mee van start gaan, terwijl 4G in NL al verder staat dan Belgie.

  10. Goh nu al daar zijn ze snel mee

  11. Binnen huis !!!!!!!!
    Dat ze eerst zorgen dat in de dorpen in Limburg eens internet krijgen ik betaal me scheel en niks daar .
    Zodra mijn contrakt is af gelopen ben ik direct weg bij T mobile en ga ik naar KPN . Nooit meer T mobile voor mij . mijn broer heeft KPN en heeft overal internet en ik niet en hij betaald ook nog eens minder dan mij.
    Balen .

  12. 3G in huis maakt me niet uit. Binnen heb je tegenwoordig overal wel wifi. Een landelijke dekking met 4G of 3G of maakt me niet uit wat. Als ik maar gewoon kan bellen zonder dat dat netwerk steeds weg is. Nog een paar maanden en dan ga ik ook over maar KPN

  13. @Raymond: Ik heb juist slechte ervaring met 4G van KPN, had hiervoor 3G bij T-Mobile en dacht met de landelijke dekking van 4G bij KPN een betere deal te hebben maar helaas is de praktijk anders, bereik is buitengewoon beperkt en dan woon ik in de randstad, onder de rook van Rotterdam.
    T-Mobile heeft dan wel geen landelijke 4G dekking maar 3G deed het hier goed, en ze zijn wel eerlijk over het niet hebben van een landelijk dekkend 4G netwerk.

  14. TE LAAT! ik ga naar KPN ben het zat te betalen voor iets wat je toch niet krijgt. Doei T Mobile

  15. Te laat!
    Zit nu al bij ziggo mobiel!
    En dat bevalt prima!
    En voor €15 per maand een perfecte deal.

  16. Boeie ! Laat ze eerst maar eens landelijk 4G dekking geven. Lopen hopeloos achter.

  17. Buiten de grote steden is 3G op 900 MHz ook al her en der aanwezig bij T-Mobile en ik moet zeggen dat ik er best wel blij mee ben.

    Bij een klant in Nieuwveen waar ik regelmatig kom, moest ik het voorheen doen met slechts een GPRS verbinding. Niet alleen bij T-Mobile, maar ook bij KPN en Vodafone want die hangen in dezelfde mast als T-Mobile.

    Nu is er zowel bij T-Mobile als KPN 3G op 900 MHz beschikbaar op deze locatie en kan je eindelijk snel internetten. En mocht je toch terugvallen op 2G, dan heb je daar nu tegenwoordig EDGE. Daar valt in tegenstelling tot GPRS nog wel mee te werken.

    Alleen Vodafone is er nu nog steeds waardeloos. Geen 3G op 900 MHz en geen EDGE. Als je geluk hebt, heb je nog net één streepje 3G, maar meestal slechts GPRS.

  18. Ik wordt niet goed van steeds die grote steden, ik betaal ook voor 4G maar heb hier niets eens een stabiele 3G

  19. Geldt dat ook voor tele2 ?

  20. Ik woon in een dorp dat Amersfoort heet waar T Mobile nog met GPRS werkt, zodra ik buiten Amersfoort kom zit ik al gauw weer op 3G en richting Utrecht zelfs op 4G.
    Laat T Mobile maar eerst aan een goed netwerk werken buitenshuis van inplaats van binnenshuis.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.