Reacties voor: T-Mobile maakt tarieven Flex- en Relax-abonnementen iPhone 3G bekend

T-Mobile heeft de toestelprijzen van de iPhone 3G bekendgemaakt voor mensen die een Flex- of Relax-abonnement willen afsluiten. Die prijzen zijn niet misselijk: bij een 1-jarig abonnement betaal je €999,95 voor het toestel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 52 reacties

  1. Tja… De Iphone abbo’s zijn dus de beste keuze.
    Wel schandalig dat je geen 1 jaar kan getuigd van weinig respect.

  2. wow! das duur

  3. 1 jaar kan wel, is alleen een beetje duur…

  4. Laat ze bij T-Mobile lekker hun TAS fixen en hun pers-personeel op de klantenservice zetten. Wat een belachelijke prijzen, je gaat je afvragen wat het addertje onder het gras is met de iPhone abonnementen….

  5. so…..

    ik denk dat je echt teveel geld moet hebben om deze abbo’s te nemen :O

  6. Belachelijke prijzen!

  7. ze willen gewoon niet dat je een 1-jarig contract af gaat sluiten..

  8. kan je beter in België een iphone kopen en het abonnement los bij t-mobile nemen….

  9. excuus? ik denk dat die 999,95 een fout is in de lijst.
    Kaal kost het toestel (zonder subsidie, gezien in kassa systeem dealer) ongeveer 775 euro incl BTW voor het 16 gig model. Kan NOOIT dat je meer dan dat zou moeten bijbetalen!

  10. Denk dat dat niet helemaal klopt :S

  11. WTF? Dat ding is geen eens $999,- waard! Laat staan €999,- Zijn ze gek geworden daar ofzo?

  12. ZIE-KE-LIJK hoog!!! Beetje jammer weer…

  13. Wat ? zoveel ??

    Dan maar wat Eppo zegt..; gewoon naar belgie gaan.

  14. Ik heb net de iphone 19g wit gekocht in rotterdam met relax 1000 en web ‘n walk van 9,95 en dan kosste het toestel gewoon 19,95…. zei nog dat website 89,95 zei maar dat klopte dan niet zei de medewerker…
    Ook ik wordt vanmiddag gebeld om hem op te halen….

  15. Wa jij ziet in het kassa systeem bij de dealer zijn de inkoop prijzen voor de winkel inclusief BTW. Op je bon komen de andere prijzen te staan… Namelijk die voor de klant.

    Dan weet je gelijk wat de marge is op een losse iphone

  16. Toch lijkt je als klant van T-mobile uiteindelijk beloond te worden, naast het wegvallen van de activatiekosten…

    Bij contractverlenging (vanuit een 1 jarig Flex abo uit 2006) op de website kost de 16GB iPhone in combinatie met het I-150 abonnement €49,95 (i.p.v. €159) en met de duurdere pakketten maar €19,95!
    Lijkt me een aardige deal. (trouwens ook aangeboden bij andere 2-jarige opties als Relax en Flex)

  17. Met contractvernieuwing betaal ik 1 euro voor de 8GB en 49 euro voor de 16GB (i.c.m. Relax 250, dus 24,95 per maand). Lijkt me een goede deal!

  18. En dan verwijderen jullie maar mijn comment? Ik weet genoeg. Vind het wel erg triest…

  19. dit zou kunnen betekenen dat ook visual voicemail mogelijk wordt bij flex of relax! Dat is mooi, ik heb net relax sim only afgesloten voor mn iPhone 1e generatie! 😀

  20. dit is oplichterij van de onderste plank

  21. Volgens mij kloppen de prijzen niet. Ik krijg een heel ander overzicht (zonder contractvernieuwing uiteraard).

    Edit: Dit zijn de 16GB prijzen, excuses!

  22. beetje jammer weer dit… zoiso jammer dat Iphone gebruikt moet worden op T-mobile. Wel goedkoop T-mobile! Want als het nooit werkt kun je ook geen kosten maken! 😉

  23. Hahahahahaa.

  24. Denk dat het gewoon verkeerde prijzen zijn en dat er iets fout is gegaan bij het aanmaken van de tabel… Geen differentiatie met zulke verschillen in abo prijzen kan gewoon niet.

  25. had een sim only van tmobile..
    krijg net te horen dat ik voor 1 euro een 16gb krijg, 2 jarig abb van 29,95 p.maand..

    geen gekke deal lijkt me…

  26. Whahaha tmobile wil gewoon dat je lekker 2 jaar doet, nix aan te doen ^^

  27. Als je de buitenlandse prepaid prijzen moet geloven vertegenwoordigd de iphone 3g ongeveer een waarde van 600 EUR (dus min of meer gelijk aan bvb de Nokia N95-8GB). De prijzen voor het toestel zouden bij normale abonnementen dus min of meer gelijk moeten zijn.
    Deze prijzen laten gewoon zien dat ze helemaal geen zin hebben een iphone3g te verkopen met een 1 jarig abo en eigenlijk ook niet met een non-iphone abo voor 2jaar.
    Erg jammer dit. Voor mij absoluut geen t-mobile als ze zo met klanten omgaan.

  28. Dat mensen überhaupt denken dat ze dit serieuze prijzen zijn. Laat staan een serieus aanbod van T-mobile. T-mobile heeft volgens mij, om een of andere vage/mysterieuze reden, deze methode gehanteerd om te voorkomen dat mensen de telelefoon zouden bestellen bij een ander abonnement. (Zal misschien wel iets te maken hebben met de manier van hoe hun systeem is opgebouwd)

  29. @ Iphoneclub

    Dit bericht had ik vanmorgen al gepost en paar uur later is het pas hier weer te vinden.
    Beetje jammer weer.

  30. iphone kost bij mobistar nog €525 zie http://iphone3g.mobistar.be/nl/iphone3g.cfm#

  31. wahaha is dit een grap ofzo, welke gek betaalt 1000 euro met abbo erbij?

  32. Haha zo cru was het niet bedoeld.
    Dat ‘jammer weer’ was vooral ten opzichte van de prijzen van T-mobile.

    Maarja mijn excuses in ieder geval.

    Nu maar hopen dat T-mobile die belachelijke prijzen nog even omlaag gooit, want welke gek gaat er nou bijna € 1.000,- betalen voor een Iphone bij een abonnement van 1 jaar.

  33. T-Mobile heeft liever niet dat je een iPhone koopt :’)

  34. pffff Erik, beetje respect is wel gewenst! Ik ben erg tevreden en happy met iphoneclub als ik het nieuws paar uurtjes later krijg!Ben denk ik niet de enige die er zo over denkt.. Iphoneclub rules en deze site is top!

    Die prijzen zijn echt niet normaal inderdaad, maar zullen ze in de winkel niet nog wat van die prijs afdoen voor vaste klanten? Heb in het verleden altijd wel wat eraf gekregen, meestal gratis tels met relax 400 (altijd 1 jaar) of 50 piek of zo..

    Iphone 3g leuk, maar iphone 1 zullen we hem maar even noemen nog steeds the bom!!

    mzvg

  35. kreeg vanmorgen trouwens heel net berichtje van t-mobile
    “Beste t-mobile klant, wees voorzichtig met mobiel internet gebruik in het buitenland. Deze kosten worden niet door uw abonnement gedekt, groeten T-Mobile”

    Misschien iets met de 3g te maken?

    mzvg

  36. Er zullen vaste rijke mensen zijn die zo 1000 euro neerleggen

  37. @ Iphoneclub

    Dat begrijp ik, in het vervolg zal ik wat genuanceerder reageren.

    @ De Rijk
    Vaste klanten (waaronder ik) krijgen ook op internet inderdaad een korting. Bij het goedkoopste Iphone abonnement kost de 16GB al heel erg weinig.

    Ik zag trouwens dat je naast het Iphone abonnement geen extra SMS-bundel/verdubbelaar kunt kiezen. Klopt dit, of is dit een foutje van het systeem geweest?
    Is namelijk wel een jammerlijk punt, iets meer sms heb ik namelijk wel nodig denk ik

  38. @ JP:
    Uit je broek gescheurd? 😛 (“terwijl je je letterlijk uit de naad werkt 😉 “)

    @ Maarten:
    😮 !!! Heb jij een 19GB?!?!?! DIE WIL IK OOK!! 😛

  39. @De Rijk: die kreeg ik idd ook vanochtend. Ik schrok me al wild. Was net vorige week in Berlijn geweest en had mn dataverbinding uit gezet. Maar door dat SMS’je dacht het ding toch nog traffic had staan creeren. Heb dus daarna stantepede mn overzicht geraadpleegd maar daar had ik geen hoge kosten staan. Blij dat het gewoon een waarschuwings-smsje is!

  40. Heb net de IpHONE 3G 16 Black voor 49.95 gekocht met twee jaar abo – i150.
    Dus ja, vaste klantenkorting. Even rekenen: mijn oude rekening was normaal 28 euro, met name door smsjes, die ik niet in mijn relax bundel had. Nu wel. Dus kost me de iPhone 24 maal 2 euro plus 50 = minder dan 100 euro.

    Respect voor T-mobile (jammer dat de levertijd zo lang is… 🙁

  41. Ben erg teleurgesteld in T-Mobile en Apple.
    Ben op 11 juli niet in de rij gaan staan en dat was maar goed ook. Ik kijk al lang uit naar de iphone. T-mobile had me afgelopen week al gezegd dat er Flex abonnementen zouden komen (waarbij ook de kosten in hetbuiteland voor bellen en sms uit het tegoed komen)
    Nu vertelde die gochumert van de klantenservice me dus op 11 juli dat ik altijd een internet abonnement erbij moet nemen en dat de Iphone niet zonder ter verkrijgen is. TOen ik hem vertelde dat ik de helft van iedere week in het buitenland zit en dus niets heb aan een Iphone abo met het onbeperkt internet (alleen in NL) en het zogenaamde beltegoed (Alleen geldig in NL), probeerde hij mij nog even het duurste abo aan te smeren in gebrekkig NLs)

    Ik dacht dat de Iphone voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moest worden?? Als de Iphone abo’s niet bij je passen heb je dus vette pech en verliest Apple en T-mobile klanten. DUs maar weer op zoek in het illegale circuit.
    Ik baal als een stekker, want ik wil dat ding graag hebben. Ga misschien maar eens een klachtenbrief sturen naar apple en T-Mobile

  42. @ Mike:

    Dat is de verplichting van Apple. In de meeste landen is het alleen maar met de iPhone-abonnementen te verkrijgen, hier heb je nog de keuze.

    Je kan wel een flex-abonnement nemen maar daar moet inderdaad een internetbundel bij. Geen gekke eis van Apple lijkt mij (en dat is een Apple-eis, kijk maar naar de overige landen)

    Dat de iPhone voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moeten zijn is natuurlijk onzin. (het is geen liefdadigheid, het blijven 2 bedrijven) Voor het meerendeel van de bevolking zijn die T-mobile iPhone-abonnementen prima. Past dit niet bij je kan je gaan voor een flex abonnement maar dan zitten er wel wat extra voorwaarden aan.

    Wat mij niet bevalt is dat ie’ niet te krijgen is met een 1-jarig abonnement (ivm emigratie heb ik dit geprobeerd), maar dit was niet mogelijk. Ook niet als ik wel bereid was om te betalen (die 1000 euro kan ik uit een potje van mijn werkgever krijgen). Beetje onzin, ze verdienen dan nog veel meer aan mij. Nu maar kijken of ik hem legaal uit het buitenland kan krijgen.

  43. als je een flex abonement neemt met extra internet heb je dan wel
    de zelfde snelheid als met het iphone abo

  44. Woow dit klopt niet…:O

    want ik heb nu een I-phone 8gb zwart en voor 29,50 per maand en in hoefte maar 80 euro bij te betalen !? :S dus dit klopt niet echt….

  45. Het is vrij simpel…
    Tmobile profiteert BEHOORLIJK van de hype die jullie als consument van het toestel hebben gemaakt.
    Je wilt het toeste zo graag? Nou, dit zijn de prijzen, want je koopt het toch wel, is de achter liggende gedachte.
    En ja, die prijzen kloppen, ik werk voor ze.
    Lang leve de hype, lang leven de monopolie positie, en hier lachen ze zicgh suf met het geld dat binnen komt stromen.Dit zal pas goedkoper worden als er ook andere dit apparaat gaan aanbieden, maar dat zit er voorlopig niet in.

  46. Beste allemaal,

    Ik heb net een 16GB Iphone 3G gehaald bij een Belcompany. Ik had al een contract lopen bij T-mobile en mocht verlengen. In combinatie met het i-150 abbo ging ik er dus vanuit dat ik 49,96 euro bij moest betalen voor de 16 GB versie.
    HELAAS! ik kon de volle mep betalen van 159,95!!! nu lees ik dat Tommey het wel voor 49,96 euro heeft gekregen?
    @Tommey: Heb jij hem dan via de site besteld of in een winkel?

    T-mobile gebeld maar krijg alleen te horen; “Sorry dat is een fout op de site, onze excuses blablabla……”

    Erg slecht van T-mobile en ben benieuwd hoe dit verder gaat want dit is toch een verschil van 110 euro!

  47. Dat is best een leuke prijs.
    laten we eens ff rekenen
    we nemen een iphone met abbo van 29.95 voor 2 jaar
    en eenmalig 159 euro

    reken reken reken 24 * 29.95 = 717.80 euro.
    + 159 = 876.80 euro
    dan gooi je de simkaart weg en neem je een flex abbo naar keuze (sim only dus korting op maandprijs) en je bent veel goedkoper uit.
    toestel prijs bespaar je dan ruim 100 euro
    en maandbedrag is ook flink goedkoper omdat je daar korting op heb (simonly)

    (als jij dit gaat doen, mag ik dan je simkaartje hebben? ik zal niet meer dan die 150min gebruiken 😉

    Raymond
    raymondmarco@hotmail.com

  48. Your pricelist is a bit misleading. I was offered a 16G iPhone with a Relax 250 2 yr contract for 79 euros.

    The thing that puts me off is that SMS to a UK number are 25c, not the 1c I currently pay with Orange “Grenzeloos SMS”

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.