Reacties voor: T-Mobile maakt prijzen flexibele abonnementen bekend

T-Mobile heeft prijzen van de nieuwe flexibele abonnementen bekendgemaakt, die op 13 mei 2013 ingaan. Een basisabonnement kost 10 euro per maand.

Reacties: 41 reacties

  1. Hopelijk gelden deze prijzen over anderhalf jaar ook nog, wanneer ik mijn nieuwe abonnement mag uitzoeken!
    Is het sim-only of met een telefoon erbij?

  2. Hetzelfde als Kpn dus, alleen is Kpn goedkoper..

  3. Origineel geplaatst door Floris Barten
    Hopelijk gelden deze prijzen over anderhalf jaar ook nog, wanneer ik mijn nieuwe abonnement mag uitzoeken! Is het sim-only of met een telefoon erbij?

    De prijzen hierboven zijn met een toestel.

    Prijzen van een sim-only zijn aantrekkelijk. 5GB internet en onbeperkt bellen kost €49. Gelukkig dat ik mag verlengen!

  4. Ik vind het nog al wat in vergelijking met mijn abbo. Start abonnement 10,00? 300 bel minuten 18,00 èn 25 euro internet ipv de 10 euro die ik nu betaal voor 2 gb onbeperkt internet. Zou betekenen dat het zelfde abonnement mij nu 53 euro kost terwijl ik nu 35 euro betaal voor een abbo uit 2009. Pfffft.

  5. Mijn god wat een prijzen. Ik heb nog steeds het eerste iPhone abonnement (300 min/300 sms/onbeperkt internet (2MB)) voor 30 euro of zo iets . Als ik dat omreken naar dit model ben ik een kapitaal kwijt. Echt Bizar.

  6. Ik vind de nieuwe prijslijst best aantrekkelijk! ik zou dan 5 euro + 2 gig internet a 19 euro en dan nog eens 5 euro voor wat belminuten! dat is niet eens zo duur!

  7. Als ik deze Stel Samen abbo prijzen vergelijk met de huidige iSmart Sim Only abbo’s dan vind ik deze nog relatief duur.
    Voor een 150 belminuten/sms met 1gb aan databundel betaal je voor een iSmart abbo van T-Mobile €22 in de maand. Voor een Stel Samen Simonly Abbo betaal je €5 meer per maand.

  8. Dan is red een stuk goedkoper

  9. Sjonge jongen…. Ik gebruik standaard rond de 10 GB per maand en kan nu steeds resetten. Ook dat gaan ze dus aan banden leggen… Lekker wat de gebruiker vraagt!! Zodra die nieuwe provider in juni start stap ik over. Lekker over het KPN netwerk en echt alles onbeperkt. 7 mbps data is snel genoeg voor mij) Dan kan ik misschien ook weer eens fatsoenlijk bellen in huis. zonder steeds de tuin in te moeten lopen!! (Let op jaren 50 huis houten vloeren en niets van metaal!!)

  10. Dit zijn de prijzen incl. een toestel! Sim only prijzen zijn lager.

  11. WOW… ik zou dan nog 42,- euro in de maand kwijt zijn.
    Nu betaal ik 21,- euro per maand en heb dan het zelfde.

    Sorry T-Mobile maar nu ga je wel hele gekke dingen doen. KPN na apen is ook niet zo slim idee volgens mij!

  12. Origineel geplaatst door rsnhakan
    Dit zijn de prijzen incl. een toestel! Sim only prijzen zijn lager.@Barend:Nee, je betaalt hier voor onbeperkt bellen, smsen, mmsen, 5GB internet en daarna langzamer €50.Goed lezen!

    Start = € 10 + onbeperkt bellen etc. € 24 + 5GB internet € 35 = € 69. Dat is dus duurder dan Red Super zelfs (al is die laatste 4GB). Laten we voor het gemak het starttarief van € 10 eraf halen, dan houd je nog steeds € 59 over wat € 5 duurder is dan Red Essential (zonder toestelkosten maar dat zijn de T-Mobile abbo’s ook). Dus ja, wat is nu goedkoper… zal uiteindelijk afhangen ook van hoe je je iPhone gaat financieren. Puur op het gebied van abonnementskosten zul je nauwelijks goedkoper uitkomen dan Vodafone.

  13. De gewone prijzen zijn aantrekkelijk, maar €53,38 aansluitkosten?! Nee, dank u. Het was ook fijn geweest als het per maand opzegbaar was.

  14. Dit is alleen nog maar voor gebruik in Nederland. Als je dan nog gaat kijken wat je extra moet aanschaffen voor gebruik in buitenland dan komen er nog een paar stevige bedragen bij. Afhankelijk van welke zone dat je zit. Al met al is het een samenraapsel van vele dingen. Kneed het in een vorm waarbij de klant denkt voordelig uit te zijn door zelf keuzes te maken en je kunt de kassa weer laten rinkelen. Zeker gezien de daling in het aantal klanten bij T-Mobile het afgelopen jaar. Ik ga nog even verder rekenen. Maar ik vind het bitter moeilijk om nog een goed vergelijk te kunnen maken tussen de verschillende providers.

    Voordeel aan deze abbonementen vind ik dan wel de stappen waarin gekozen kan worden. Er zijn genoeg keuze stappen omtrend bellen en data. De prijzen die er tegenover staan. Daar ben ik nog niet helemaal over uit of ze wel in verhouding staan. Als ze nu na een paar maanden al met acties komen van de eerste 12/24 maanden percentage X korting dan zijn de abbonementen nog steeds steevast te duur.

  15. Wat een belachelijk hoge prijzen. En daar moeten wij weer intrappen zeker?

  16. Wacht eens… er is ook een SIM ONLY variant.
    Dan zou ik 27,- euro betalen en nu betaal ik 21,- euro. Dus dat valt dan wel weer mee. Gezien ik nu ook een SIM ONLY heb. Maar het is toch duurder 🙂

    Hier staan ook de SIM ONLY prijzen bij.

  17. Ik betaal €10,50 voor 100 min/sms en 500 mb op 3.6 mb/s bij simyo, dat is 50 cent duurder dan een ‘startabbonement’ van niets bij tmobile…

  18. Is het nu niet goedkoper om geen internetbundel af te nemen, of desnoods die van 250 mb, en vervolgens een internet reset van 500mb aan te vragen.

    /* Helaas dan wel een trage snelheid */

  19. Los van het feit dat je dan je eigen bundel kan samenstellen is T-Mobile dan toch echt duurder geworden dan Vodafone.
    Ter vergelijking

    • Vodafone BSW 100 (100 min, 500mb internet en onb. Sms) kost 29,-. Bij T-mobile betaal je 34 euro (met 90 minuten en een veel lagere internetsnelheid)
    • Vodafone BSW 200 (200 min, 500mb en onb. Sms) kost 32,50. Bij T-Mobile betaal je 40 euro (met een lagere internetsnelheid)
    • Vodafone Red Essential (400 min, 500mb en onb. Sms) kost 44,-. Bij T-Mobile betaal je 43 euro voor 300 min. en een veel lagere internetsnelheid.
    • Vodafone Red (onb. Bellen naar álle vaste en mobiele nrs in NL en 1gb internet) kost 49,-. Bij T-Mobile betaal je 54,- met een lagere internetsnelheid.
    • Vodafone Red Super (onb. Bellen naar álle vaste en mobiele nrs in NL en 4gb internet) kost 64,-. Bij T-Mobile betaal je 69,- met een lagere internetsnelheid. Maar okay, dan heb je wel 5gb.

    Makkelijke keus dus!

  20. Da’s goedkoop ! Simonly met onbeperkt data (64/64kbps) en sms voor 5 euro per maand. Wat mij betreft een superdeal daar er ook nog eens op de meeste plaatsen waar je komt gewoon wifi is.

  21. @rsnhakan: Volgens mij vergeet je nog een tientje van je startabonnement…

    U dient minimaal de Basis Service af te nemen. Aanvullend op de Basis Service kunt u voor de aangegeven
    duur Internet en/ of Bellen bundels afnemen.

  22. Bij Tele2 (lees T-Mobile) kun je je Sim Only (contractduur 1 jaar) zelf samenstellen.

    100 Bel/SMS voor 3,00 euro.
    500 MB 1e jaar 7,00 euro, daarna 10,00 euro.

    1000 MB 1e jaar 10,00 euro, daarna 15,00 euro.

    Dus… voor 10,00 euro per maand ben je klaar. Goedkoper kan niet!

  23. Blijft om te huilen allemaal, ik blijf genoodzaakt om me abbo uit 2008 tot het einde van me leven te behouden met onbeperkt internet & sms voor 29,99 😀

  24. …T-Mobile wil met de nieuwe abonnementen bereiken dat klanten niet meer voor verrassingen staan. Bij alle abonnementen krijg je toegang tot het 4G-netwerk, zodra dat beschikbaar is….

    Jaja, bij ALLE abonnementen…

    Toegang tot het 4G Netwerk,
    met 64 kb/s of 3,6 Mb/s

    Mag ik even:

    Muhahahahahahahahaha

  25. Snelheid 64k , dat betekent in het praktijk geen internet.
    ik heb al moeite met 3g en met gprs word je helemaal gek.

    en zoals eerder gezegd 4G met 3,6 mb snelheid muhahahahahha

    En vodafone red super heeft 4g toegang met 44mb/s

  26. Ik blijf gewoon bij Youfone, 250 belmin/SMS en onbeperkt internet &19,00. En gewoon op het KPN netwerk, prima toch

  27. Nog steeds te duur voor zo een slecht netwerk. Het enige plus punt is dat je straks op 4G zit indien je toestel dit ondersteund.

    Maar of je met het t-mobile netwerk ook daadwerkelijk 4G kan zien op je toestel is de vraag.

  28. Gewoon simyo pakken! 15 euro, 400 min bellen en 500 mb data…
    Zonder toestel natuurlijk…
    Als ik dit hierboven zie, schrik ik alweer van de prijzen. Man man man…

    @Onno: 10gig per maand????
    Wat doe jij in godsnaam met je foon?
    Thuis geen wifi verbinding?
    Als je het mij vraagt kun jij ergens enorm op besparen.
    Maar goed, ieder zn ding natuurlijk haha

  29. @pommetje: hoe zit het met het netwerk bij simyo. Ik weet wel dat het op kpn netwerk zit. En de snelheid van internet is 2mbps als ik het goed heb. Wat zijn je ervaringen daar mee? En heb je overal goed bereik, internet snelheid.

    Ben zeer benieuwd naar je ervaringen

  30. Origineel geplaatst door Zaandammer
    Nog steeds te duur voor zo een slecht netwerk. Het enige plus punt is dat je straks op 4G zit indien je toestel dit ondersteund.Maar of je met het t-mobile netwerk ook daadwerkelijk 4G kan zien op je toestel is de vraag.

    Ik zit nu sinds kort op Vodafone na bijna 5 jaar T-Mobile. En ik snap niet waarom iedereen steeds roept dat Vodafone een beter netwerk heeft dan T-Mobile. Met T-Mobile had ik bijna altijd een goede, snellen 3G verbinding, behalve als ik ergens in de rimboe zat. Met Vodafone heb ik met hetzelfde toestel, vaker niet dan wel verbinding en als ik verbinding heb, is het retetraag. Als ik geen 3G met minstens 4 streepjes antenne in m’n scherm heb staan, kan ik internetten wel vergeten. De data komt dan niet eens langzaam, het komt gewoon NIET!

    Voorlopig zit ik nog 2 jaar aan Vodafone vast, maar als ik terug kon naar T-Mobile, tekende ik vandaag nog! En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat ik met m’n iPhone 5 de komende jaren nog geen 4G heb bij Vodafone en wel bij T-Mobile!

    Dus Vodafone, eens maar nooit weer!

  31. @pommetje: Ben veel onderweg en kijk gewoon vaak tv via slingbox…. Daarnaast gewoon de zakelijke (rijschool filmpjes en voorbeelden) ook via telefoon internet.. Geloof me. Die 10 gb gebruik ik echt!! Daarom moest ik als “grootgebruiker” vorig jaar verplicht mijn abbo onderbreken zodat ik andere klanten niet “tot last” ben.
    Nu gebruik ik het zelfde alleen betaal ik meer… Het doel wat bereikt moest worden dus “anderen niet tot last zijn” lijkt dus een lulkoek verhaal!!! Maarja… Zei hebben de macht!

  32. @Alfred: ik heb ook vodafone en heb echt bijna overal altijd bereik met 3G en de snelheid is bij mij super snel zo snel dat het lijkt als of ik op wifi zit. Behalve met youtube dan.

    Ik weet niet waar je woont maar overal waar ik ben gekomen heb ik zeer goed bereik.

  33. Hahaha! Duuuuur. Net mijn abonnement heel gunstig verlengd bij t-mobile. Wat ben ik blij!

  34. Ik vraag me af of het mogelijk is voor 5 euro per maand de sim only basis variant te nemen.. dus met het 64/64 internet. Ik heb een toepassing waarbij ik altijd online moet zijn maar weinig data verbruik.. dit zou dan een aardig alternatief kunnen zijn. Of zou het verplicht zijn bovenop de basis altijd een ander pakket te nemen?

  35. Origineel geplaatst door Alex
    Ik vraag me af of het mogelijk is voor 5 euro per maand de sim only basis variant te nemen.. dus met het 64/64 internet. Ik heb een toepassing waarbij ik altijd online moet zijn maar weinig data verbruik.. dit zou dan een aardig alternatief kunnen zijn. Of zou het verplicht zijn bovenop de basis altijd een ander pakket te nemen?

    zo dacht ik ook want ik gebruik alleen whatsapp en thuis gebruik ik altijd alleen wifi.

    ik heb nog een vraag aan jullie, stel 3G en wifi staat aan welke verbinding gebruikt de toestellen om te internetten?

  36. @Se’eS: Jij betaalt 45 voor je abonnement, de 30 euro was de ismart 150.

  37. WHAT THA FUUUUK:
    53,38 euro aansluitkosten!!!

    zware afzetterij.

  38. Origineel geplaatst door Eddy
    Ik blijf gewoon bij Youfone, 250 belmin/SMS en onbeperkt internet &19,00. En gewoon op het KPN netwerk, prima toch

    yay 3,6mbit per seconde dus 0,45MB per seconde mega traag want in werkelijkheid haal je waarschijnlijk 0,3MB per seconde.

  39. @borgqueenx: Dat is e standaard prijs die alle providers gebruiken, echter krijg je er altijd korting op of ze zijn gratis.

  40. Origineel geplaatst door Se’eS: Mijn god wat een prijzen. Ik heb nog steeds het eerste iPhone abonnement (300 min/300 sms/onbeperkt internet (2MB)) voor 30 euro of zo iets . Als ik dat omreken naar dit model ben ik een kapitaal kwijt. Echt Bizar.

    Thanks! Want ik kan niet rekenen

  41. Origineel geplaatst door jkjkg:
    zo dacht ik ook want ik gebruik alleen whatsapp en thuis gebruik ik altijd alleen wifi.

    ik heb nog een vraag aan jullie, stel 3G en wifi staat aan welke verbinding gebruikt de toestellen om te internetten?

    als je verbind krijgt met wifi dan gebruik het toestel oo wifi. Als je geen verbind krijft gaat het automatisch over maar 3G

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.