Reacties voor: T-Mobile maakt prijzen 10GB databundel bekend

T-Mobile heeft prijzen voor de 10GB databundel bekendgemaakt.
Lees het complete artikel → T-Mobile maakt prijzen 10GB databundel bekend
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 28 reacties

  1. Duur. Robin Mobile heeft voor €40 euro per maand alles onbeperkt, dus ook data. Nadeel is wel dat je dan geen 4G hebt, maar ik neem aan dat dat een kwestie van tijd is.

  2. @Terry: Robin Mobile is wel onbeperkt, maar geen 4G en de snelheid is voor die 40 Euro maar 2 Mbps. Dat is niet erg snel te noemen. Voor 50 Euro heb je dan weer wel 8 Mbps, maar dan is T-Mobile met zijn 10 GB databundel van 35 Euro goedkoper. Alleen als je heel veel belt en smst of echt boven die 10 GB komt is Robin Mobile dan nog aantrekkelijk.

  3. Hoe wil je ooit 10GB per maand gebruiken op een telefoon? Dan moet je haast in een wifi-loos gebied wonen of bewust geen home internet aansluiting nemen. Met normaal dagelijks gebruik ga je dat toch nooit redden?

  4. Origineel geplaatst door Roy
    Hoe wil je ooit 10GB per maand gebruiken op een telefoon? Dan moet je haast in een wifi-loos gebied wonen of bewust geen home internet aansluiting nemen. Met normaal dagelijks gebruik ga je dat toch nooit redden?

    Sommige mensen reizen veel en hebben er wel baat bij. Ook het gevoel van eindelijk onbeperkt en toch een redelijke snelheid is fijn! 🙂

  5. @Roy: Ik heb dit afgelopen jaar gehad van vodafone. als je hotspot gebruikt op je ipad ben je aan het einde van de maand er bijna doorheen. gemiddeld zo’n 8,5gb gebruikt.

  6. Origineel geplaatst door Roy
    Hoe wil je ooit 10GB per maand gebruiken op een telefoon? Dan moet je haast in een wifi-loos gebied wonen of bewust geen home internet aansluiting nemen. Met normaal dagelijks gebruik ga je dat toch nooit redden?

    Ik haal per maand 30gb via wifi, maar ik moet toegeven dat 90% van de dag ik op wifi zit of kan er gebruik van maken zoals bv in de trein.

    Alleen als ik naar de winkel ga of met de bus reis gebruik ik mobiele data, dus mijn 500mb per maand is meer dan zat.

  7. Ik heb een 10 gb bundel bij vodafone voor 15 euro per maand (200 belminuten en onbeperkt sms). Was een eenmalige actie die bijzonder kort liep. Heb deze meteen afgesloten voor mij en mijn vriendin. Deze actie is toen snel vervangen voor de nieuwe en duurdere red abbonementen.

    Nu ook voor 2,50 per maand 4G. Wat een genot!

  8. @Matthias: Dat zal de eerste 6 maanden geweest zijn. Ik heb 225 min/onbeperkt SMS/10GB en betaal nu 37 euro/maand.

  9. @Matthias: yup ik heb dezelfde abbo. Ik zal nooit meer van me databundel afwillen en een ander abbo nemen 🙂

  10. Hier 100 bel, onbeperkt sms, 10gb Vodafone voor €12,75. 24 maand. Oh en €2,50 4G blox

  11. Het blijft me dwars zitten… Eerst alles onbeperkt, daarna ‘schaarste’ creëren en vervolgens weer lekker ruim er boven op gooien! Voor 35,- had je vroeger onbeperkt, daarna 1 GB en nu weer gewoon 10GB wat de term ‘onbeperkt’ bij T-mobile hoe dan ook inhield (daarna ging je namelijk in snelheid achteruit).

  12. Tmobiel 4g? Eerst maar eens 3g zoals het moet.

  13. sinds deze maand: doei tmobile, hi kpn….

    zeer slecht netwerk in Limburg.. zeer zeer slecht 3G

  14. Origineel geplaatst door boxerip
    Tmobiel 4g? Eerst maar eens 3g zoals het moet.

    idd!!

  15. @Jordy: Waar vind je die aanbieding?

  16. Geweldig wat een koopje ik sla het lekker over zal iedereen moeten doen komen ze van zelf met normale prijzen

  17. @ad: Vorig jaar oktober bij Vodafone. Was maar een maand of 2 die aanbieding toen. Daarna kwamen ze met dat RED

  18. Inderdaad! Heb ook T mobile en ben al blij als ik in de bewoonde wereld 3G heb. Over de provincie maar te zwijgen. Voor mij is bereik veel belangrijker dan snelheid. Met 3G kan ik qua snelheid wel uit de voeten, maar dan moet je dus wel bereik hebben. Een paar weken geleden nog voor de Bijenkorf bij de Koopgoot in Rotterdam: geen 3G!

  19. Origineel geplaatst door Matthias
    Ik heb een 10 gb bundel bij vodafone voor 15 euro per maand (200 belminuten en onbeperkt sms). Was een eenmalige actie die bijzonder kort liep. Heb deze meteen afgesloten voor mij en mijn vriendin. Deze actie is toen snel vervangen voor de nieuwe en duurdere red abbonementen.Nu ook voor 2,50 per maand 4G. Wat een genot!

    Ik heb die gelukkig ook! Echt een goeie abbo! Ben benieuwd wat we ter compensatie krijgen als die afloopt. Zo’n goed aanbod krijgen we nooit meer. Ook via Tweakers verkregen toevallig ?

  20. @Jona: Even opletten robin mobile heeft net aangekondigd dat de prijs 40 euro is voor 8Mbps.

  21. t-Mobile…. 14 augustus 2013 4G beschikbaar in mijn gebied… Serieus einde van mijn contract doei t-mobile!! Jaren hier bij gezeten maar heb er hele slechte ervaringen in. Slechte dekking Laat 4G Dure abbo’s icm weinig data/belminutenKlantenservice zonder enig idee waar ze het over hebben.

  22. Origineel geplaatst door Roy
    Hoe wil je ooit 10GB per maand gebruiken op een telefoon? Dan moet je haast in een wifi-loos gebied wonen of bewust geen home internet aansluiting nemen. Met normaal dagelijks gebruik ga je dat toch nooit redden?

    Met 4G-datasnelheid gaat het sneller denk ik

  23. Je betaald bij staat er… Dus op je abonnement €45 betalen voor 10GB? Bovenop je (waarschijnlijk) al hoge kosten. Nou dan wacht ik wel tot ik thuis ben en wifi heb. Wie gaat dit nou betalen? Kan ik beter Vodafone pakken met 4GB en onbeperkt bellen voor een paar euro meer.

  24. Voor €5,08 kun je je datasnelheid resetten, je krijgt dan hetzelfde aantal MB’s weer op volle snelheid, als je dan een bundel van 5GB neemt is het toch veel voordeliger om deze 1x te resetten?

  25. Ik heb de sms van tmobile nooit gekregen. 🙁

  26. @Randy: helaas, je hebt een Web 1 gb abo afgesloten en 9 gb krijg je “cadeau” maar de 9 gb is alleen de eerste 12 of 24 maanden geldig hangt er van af welke abo he hebt vervolgens gaat het terug naar 1 gb.

  27. Ik heb al 4 jaar een i150 en daar blijf ik lekker mee zitten wand ik heb 999GB internet bundel en vanaf vrijdag heb geen 2MB meer maar 20MB het is geen WiFi

  28. @3D bl: hoe kom jij binnenkort aan 20mb dan? Mensen met het abbo wat jij hebt mogen wel gebruik maken van 4G maar blijven op maximale snelheid van 2MB. Dat heeft t-mobile bekend gemaakt. Ik heb ook nog een i150 abbo.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.