Reacties voor: T-Mobile: ‘Levertijd iPhone 4 momenteel 5 tot 6 weken’

De levertijd van de iPhone 4 is momenteel gedaald naar 5 tot 6 weken. Mensen die de iPhone al hebben besteld hebben dus grote kans dat ze hem voor 30 september in huis hebben.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 212 reacties

  1. Lol, ik had hem via phoneshop besteld, toen kreeg ik te horen dat het tot september duurde. Geen zin om daar op te wachten.

    Dus afgelopen maandag via pdashop besteld, morgenmiddag wordt hij geleverd 🙂

  2. Ik heb eergister bij mediamarkt in ede mijn iphone abo verlengd en kreeg direct iphone 4 mee.

    Vandaag hebben ze weer nieuwe voorraad.

  3. Heb hem dinsdag binnen gekregen:D
    Alleen mijn 3g werkt niet goed Pfff

  4. Ik heb even getwijfeld om hem te reserveren, maar met een net-nieuwe iPad hou ik het wachten nog wel even vol totdat ze goed leverbaar zijn.

  5. Ik kon me de dag na de voorinschrijving inschrijven, aangezien het (bij T-mobile) mis was gegaan met de inschrijving via het webformulier (terwijl ik wel een bevestiging had ontvangen). Met ordernummer 2476xx wacht ik (nog steeds) op een zwarte 32GB.

    Heeft iemand enig idee wanneer de derde lichting komt, en of daar ook 32GB’s bij zitten?

    Ik vind het nogal frustrerend om te lezen dat ze overal verkrijgbaar zijn, behalve bij de ‘exclusieve aanbieder’ T-mobile, en dat we als ‘trouwe klant’ langer mogen wachten.

  6. In Parijs vorige week een SIMlock vrije zo uit de voorraad kunnen kopen. Gewoon binnenlopen en betalen. Raar die schaarste.

  7. Heb hem nu een volle week in mijn bezit, en kan niet anders zeggen ‘perfect’
    Alleen jammer dat als mensen hem zien, het eerste wat ze vragen is ‘heb je geen last van die antenne problemen?
    Nee ik kan niks ontdekken!!

  8. 20e als 3e een reservering gedaan voor een 32GB toestel in de T-Mobile winkel in Arnhem. Nog niks gehoord… Toch maar eens verder gaan kijken.

  9. Ik kreeg vandaag sms van t-mobile, morgen komt die binnen.:)

  10. Hoe veel kost een toestel in Parijs ?

  11. Als je Jan de Hoop heet heb je geen 8wkn levertijd hoor…

  12. Heb toevallig gister een mailtje en sms van T-Mobile gekregen dat AMP een afspraak met me wil maken. Heb de afspraak voor aankomende vrijdag staan whoehoe! 🙂

  13. Heb gisteren mijn 3G verkocht en toch maar een 3GS aangeschaft. Ik gebruik hoofdzakelijk fring, textie, email en internet, dus alle extra opties van een iPhone 4 is wel mooi, maar ik gebruik ze niet. Daarbij vindt ik het zonde om een mooie iPhone 4 te verstoppen in een hoesje dat nodig is voor goed ontvangst. Nogmaals de iPhone 4 is waanzinnig mooi, maar voor mij een kindje met een waterhoofd. Geef mijn geld liever uit aan een iPad.

  14. nou ik wacht met smart op de sms en mail van T-mobile!!!!!!

  15. Ik had de iPhone in eind juni gereserveerd bij de BC in Ede. Ik ben al drie keer benaderd vanaf 31 juli tot en met 5 augustus. Eerste keer ging hij aan mijn neus voorbij. Hij wilde hem net via hun centrale punt reserveren en toen waren ze op (was 31 juli). Daarna nog 2 keer gebeld dat ik hem op kon halen. Ik was op vakantie in het buitenland dus kon niet. Bovendien had ik hem op 31 juli via phoneshouse online besteld! Heb hem gisteren bezorgd gekregen. Dus je kunt beter de winkels in je omgeving bellen of hem online bij phonehouse bestellen. Is blijkbaar sneller dan bij t mobile zelf 😉

    @Pim Brussee, ik heb nergens last van en hij zit niet eens in een hoesje! Ik heb zelfs betere bereik dan met de 3G en 3GS!!

    @ Eric bestel heb gewoon online! Ik heb van mijn overige reserveringen, naast bc ede, nooit wat gehoord. Ik heb begrepen dat leveringen op dinsdag en donderdag plaatsvinden. Dit heb ik van een medewerker in een winkel. De mijne is idd dindag binnen gekomen. Ik werd op de tweede keer op dinsdag gebeld dat er donderdag geleverd zou worden. En afgelopen vrijdag ben ik weer gebeld. Misschien hebben ze de levering donderdagavond of vrijdagochtend ontvangen. Ik hoop dat je hem snel krijgt.

  16. Afgelopen zaterdag was hij vrij te krijgen bij de MediaMarkt in Breda!

  17. Ben benieuwd wanneer ik een telefoontje krijg van de shop in Sittard. Heb em de 21e Juli als eerste gereserveerd en als het goed is zal ik nummer 31 of 32 zijn. Daarvan zijn er op dit moment 12 geleverd voor zover ik weet…

    Zal nog wel even duren :X

  18. Origineel geplaatst door weerlink
    Afgelopen zaterdag was hij vrij te krijgen bij de MediaMarkt in Breda!

    Technisch gezien is dat gewoon een Apple store alleen dan gepositioneerd in een andere winkel.

  19. Ik heb vandaag wel mijn microsim gekregen. Verder nog nix gehoord over de levering van de iPhone 4.

  20. 739 euro voor de 32 Gbyte versie@Chim:

  21. Zijn die levertijden vanaf nu, of het moment van reserveren?

  22. Ik snap al dat gedoe niet rond die reserveringen en wachttijden leert apple dan niets van levertijden en genoeg voorraad?

  23. Heb mij 4g besteld bij de phonehouse (online) zaterdag 31 september. Gisteren ontvangen. Was veel sneller dan ik verwachte. Voor voorlopig een hoesje van dealextreme erom heen.

  24. Iphone 4 nu al enkele weken in mijn bezit. Fantastisch toestel. Snelheid is er zwaar op vooruit gegaan in vergelijking met iphone 3G. Na één weekje wachten de beloofde gratis apple case in de brievenbus gevonden. Doe hem wel niet om, geen antenneproblemen. Succes voor degene die nog moeten wachten. Geduld het is het wachten waard.

  25. Ikke vandaag om 1700 besteld dus nog een lange 6 weken te gaan

  26. Origineel geplaatst door Bertje
    Heb mij 4g besteld bij de phonehouse (online) zaterdag 31 september. Gisteren ontvangen. Was veel sneller dan ik verwachte. Voor voorlopig een hoesje van dealextreme erom heen.

    Dat moet jij mij ook eens leren; in september iets bestellen en een maand eerder augustus ontvangen 😉

  27. Origineel geplaatst door dries6951
    Origineel geplaatst door BertjeHeb mij 4g besteld bij de phonehouse (online) zaterdag 31 september.

    Bedoelde natuurlijk juli. (dat tijdreisen brengt me nogal in de war!) moet ik maar niet meer doen!

  28. Ik heb mijn iPhone toch maar in België gehaald. Geen simlock en meteen in mijn bezit. Kan ik na de vakantie de simkaart van mijn werk erin stoppen en kost het bellen derhalve errug weinig.

    Prachtig toestel en van het antenneprobleem heb ik totaal geen last.

  29. Origineel geplaatst door Pim Brussee
    Heb gisteren mijn 3G verkocht en toch maar een 3GS aangeschaft. Ik gebruik hoofdzakelijk fring, textie, email en internet, dus alle extra opties van een iPhone 4 is wel mooi, maar ik gebruik ze niet. Daarbij vindt ik het zonde om een mooie iPhone 4 te verstoppen in een hoesje dat nodig is voor goed ontvangst. Nogmaals de iPhone 4 is waanzinnig mooi, maar voor mij een kindje met een waterhoofd. Geef mijn geld liever uit aan een iPad.

    Ik zou toch later voor een iphone 4 kijken. De retina display is een van de grootste en mooiste verandering van de nieuwe iphone.

  30. De mijne toender tijd via borderlinx besteld. Daarna 3 extra besteld voor familie alle 3 binnen een week na release binnen gekregen met bumpers. De uk versie nog geen problemen mee maar gelukkig wel simvrij. Betaalde €612 ps inclusief invoersrechten 🙂 . Altijd beter ;-). Oh ja t is de 16gb versie. Succes voor de wachtende van tmob :-[

  31. Tmobile heeft nu weer een nieuwe aanbieding.
    Als je de iPhone 4 besteld vanaf 30 julie krijg je 20% korting op een starterspakket.(iphone4 oplader, iphone4 siliconcase, iphone4 screenprotector.)

    De actie duurt tot 31 augustus.

  32. @Michiel: dat denk je

  33. Ik stond op 30 Juli al voor de deur en was 1 van de eerste die heeft besteld bij T-Mobile. Heb een 32g Zwart besteld, iemand enig idee hoe lang het kan duren?
    T-Mobile zegt wel de heletijd 8-10 weken (nu 5-6 ofzo?)
    maar ik hoor steeds meer mensen zeggen dat ze hem ergens anders al lang hebben.

  34. @Michiel: Right…. Als je hem probeert te bestellen, dan weten ze niet wat de verwachte levertijd is. Ik heb mijn iPhone 4 3 weken geleden besteld, en heb nog niets gehoord. Lijkt me sterk dat je hem binnen een dag krijgt.

  35. Ik ben dinsdag gebeld door T-mobile, omdat ik als 3G klant nog niet verlengd had. In dat telefoon gesprek werd mij verteld dat mijn iPhone 4G ‘nog gebakken’ moest worden en de levertijd 6 weken zou zijn.

    Dinsdagavond kreeg ik een mail/sms dat ik mijn afleverafspaak kon plannen. Morgenmiddag wordt er geleverd…

    Lucky of wachttijden fabel?

  36. @Mark:
    Laat me het morgen weten of je hem hebt.
    Zoja, word ik heel erg pissig =P

    Ik wacht nu al weer 2 weken bijna en ik stond 30 juli voor de winkel als 1 van de eerste en vrienden van mij hebben hem nu al gekocht bij Belcompany . Echt te gek

  37. @Mark,

    lucky denk ik. Heb 5 augustus besteld en sta nog op status 2.
    Ik heb me voorgenomen gewoon te wachten en niet de hysterie van sommigen over te nemen. Reserveren bij meerdere winkels zorgt er ook voor dat de lijsten voor de rest (en indirect dus jezelf 😉 ) weer langer worden.

    Vanmiddag mijn contract binnen gekregen en in tussentijd vermaak ik mij nog wel met m’n (na de update naar IOS 4 retetrage) 3G.

  38. Ik ga morgen maar eens vragen hoeveel van de 39 mensen voor mij op de lijst in Apeldoorn er al een hebben….

  39. ik gun ieder z’n iphone maar wordt hier wel flink pissig van

    ik heb mijn iphone 20 juli direkt zodra de voorbestel site de lucht in ging direct besteld..

    en heb nog steeds niets gehoord….Een goede vriendin van mij vorige week besteld en nu al binnen

    ik snap er niets meer van

  40. @mark mij belde ze maandag als 3G klant die nog niet verlengd en zeiden 6 weken maar waarschijnlijk eerder.

    Als je um morgen hebt ga ik ook maar weer eens bellen.

    Komt het lijstje van shops die de iPhone op voorraad hebben nog online want dan ga ik misschien wel daar bestellen en annuleren bij tmobile als dat nog kan. Heb nog geen brief ofzo ontvangen.

    @Dennis ik had ook de 20e voor ingeschreven via de site maar was nooit doorgekomen hoorde ik toen ik zelf belde de woensdag voor de release toen iedereen sms’jes kreeg

  41. Ik heb er gelukkig al een paar weken 1 in bezit, geen enkel moment spijt gehad:)

  42. Ik heb op 17 juli online een simlockvrije 32GB besteld (én betaald) bij CentralPoint. De leverdatum is tot 2 keer toe uitgesteld (nu eind augustus maar ook hier houden ze een slag om de arm). Ze bieden klanten weliswaar de mogelijkheid om te annuleren, maar zeggen er gelijkertijd bij dat het zeer onwaarschijnlijk is dat je er eentje (simlockvrij dus) elders eerder zou kunnen krijgen. Iemand ervaringen met CentralPoint of kan iemand mij vertellen waar in NL je mogelijk wel eerder een 32GB simlockvrij toestel in handen kan krijgen?? Thx, Eric.

  43. @KnoeSS: \

    ik heb wel een smsje gekregen en inmiddels is mijn microsim ook al opgestuurd maar mijn iphone is in nog geen velden of wegen te bekennen terwijl ik 20 juli heb voorbesteld wel een beetje apart dat mijn vriendin die heb vorige week heeft besteld hem vrijdag al krijgt….dus ik hang morgen met de klantenservice aan de lijn

  44. ik heb de iPhone 4 via T-Mobile besteld en mij werd ook verteld dat het 8-10 weken zou duren. na 2 weken had ik hem! het gratis hoedje besteld en binnen 4 dagen ook binnen. Het gaat steeds beter !

  45. @Philip: ik heb hetzelfde, stond 5e op de reserveringslijst tijdens de launch en heb nog steeds niets gehoord!! Begin het wel zat te raken gezien iedereen die binnen loopt er wel een schijnt te krijgen…

  46. Hier in Vancouver hetzelfde liedje…. Rogers, locale KPN zeg maar, die roept dat er weer voorraad is. Rijen voor de Apple Store en geen iPhone te bekennen.
    Gelukkig heb ik er bij de launch toch twee weten te bemachtigen… iemand interesse in een sim lock vrije 16GB? ;o)

  47. Heb 24 juli via de T-Mobile shop in Den Bosch besteld en kon hem vorige week donderdag (5 augustus) ophalen… Misschien dus een tip om gewoon naar de winkel te gaan ipv online te bestellen.

    Moet wel zeggen dat er in het eventjes dat ik in de winkel stond al een aantal mensen kwamen vragen naar de iPhone 4, dus de vraag is er wel degelijk (goh)!

    Suc6 allemaal!

  48. Ik kan mijn abbonement 17 september verlengen met dus een iPhone 4, zal dan de voorraad wat voller zijn?

    En betaal je eigenlijk als je al een iPhone-abbonement had (namelijk iPhone 3G) en je datzelfde abbonement verleng (van i300 €45,- naar nogsteeds i300 €45,-) wel de kosten voor de mobiel zelf, iets van 260,- toch? Bij een 2jarige abbo??

  49. Origineel geplaatst door Pim Brussee: Heb gisteren mijn 3G verkocht en toch maar een 3GS aangeschaft. Ik gebruik hoofdzakelijk fring, textie, email en internet, dus alle extra opties van een iPhone 4 is wel mooi, maar ik gebruik ze niet. Daarbij vindt ik het zonde om een mooie iPhone 4 te verstoppen in een hoesje dat nodig is voor goed ontvangst. Nogmaals de iPhone 4 is waanzinnig mooi, maar voor mij een kindje met een waterhoofd. Geef mijn geld liever uit aan een iPad.

    Wat een misselijk vergelijk, om kinderen met een waterhoofd te vergelijken met een telefoon die je in een hoesje moet stoppen.
    Je zal zelf maar zo’n zorgenkind hebben.

  50. oh, ik had hem maandag al

  51. Origineel geplaatst door darthvader
    Origineel geplaatst door Pim Brussee: Heb gisteren mijn 3G verkocht en toch maar een 3GS aangeschaft. Ik gebruik hoofdzakelijk fring, textie, email en internet, dus alle extra opties van een iPhone 4 is wel mooi, maar ik gebruik ze niet. Daarbij vindt ik het zonde om een mooie iPhone 4 te verstoppen in een hoesje dat nodig is voor goed ontvangst. Nogmaals de iPhone 4 is waanzinnig mooi, maar voor mij een kindje met een waterhoofd. Geef mijn geld liever uit aan een iPad.Wat een misselijk vergelijk, om kinderen met een waterhoofd te vergelijken met een telefoon die je in een hoesje moet stoppen. Je zal zelf maar zo’n zorgenkind hebben.

    het is ook maar spreekwoordelijk bedoelt, je hoeft het niet zó letterlijk te nemen…

  52. ik heb iPhone 4 besteld online bij tje phonehouse 10 dagen geleden krijg hem straks al binnen , terwijl ik geen voor inschrijving had gedaan

  53. Heeft er al iemand een 32Gb versie geleverd gekregen?
    Ik heb die van mij op de 20e besteld en nog niets binnen.
    Wel heb ik een nieuwe micro sim ontvangen.
    Ik denk dat het verschil in levertijden zit in een 16 of 32Gb versie.

  54. ik heb vandaag maar eens weer met t-mobile gebeld…hoe het zit dat ik als vaste klant via de voorinschrijving op 20 juli 9:00 nog steeds niets heb vernomen terwijl personen in mijn direkte omgeving vorige week iets besteld hebben en hem nu al binnen hebben…

    Krijg gewoon doodleuk te horen dat mijn order pas de 27e is verwerkt en gewoon geduld moet hebben

    op mijn vraag hoe het dan kan dan mensen die zelfs later hebbben besteld al wel hun toestel krijgen had t-mobile gewoon geen antwoord

    Ik krijg steeds meer en meer het gevoel dat je als vaste klant bij t-mobile niets voorstelt

    Ze houden een speciale voorinschrijving voor vaste klanten met een webformuliertje

    Vervolgens heb je als je hun moet geloven je contract met 2 jaar verlengd (waar juridisch niets van klopt)

    En daarna verneem je gewoon bijna niets meer behalve dat ze al de microsim upsturen en de contractbevestiging

    Mijn vriendin die geen klant was bij t-mobile besteld gewoon doodleuk een iphone via de t-mobile website en heeft nu vrijdag al een afspraak met een koerier

    Ik ontkom niet aan het idee dat ik als vaste klant in de zeik genomen word!! Het lijkt wel of ze nieuwe klanten zo snel mogelijk aan een toestel willen helpen en vaste klanten die in hun ogen nu toch al verlengd hebben kunnen nog wel even wachten

    Deze hele theorie heb ik ook uitgelegd aan de klantenservice van t-mobile maar daar die doen gewoon alsof ze dom zijn en ook van niets weten

    Ik ben er echt zo klaar mee…als er iemand is die weet waar ze nog toestellen op voorraad hebben dan hou ik me aanbevolen

    gr dennis

  55. Ik lees hier gelukkig dat ik niet de ene ben met troubles…

    Hier een 32GB besteld @ T-Shop tijdens die pre-pre-orderdag op 9! Juli !

    Stond uiteindelijk 3e op de lijst voor een 32GB.
    Tijdens de launch de 30ste maar 2x 32GB binnengekomen!
    Dus jammer genoeg net geen iPhone 4 voor mij…

    Vanaf die tijd tot heden (bijna 2! weken alweer) 0,0 32GB’s binnengekomen dus heb nog steeds geen nieuw speeltje…

    Ik wacht nog 1 week, anders ga ik gewoon elders op jacht voor een 32GB…

    /EDIT -> nou het is alsof ze meelezen of zo…
    Ik krijg NET een smsje dat ik hem op kan halen!
    Vanavond (koopavond) even doen dus!

  56. @ Dennis

    Heb je exact dezelfde versie in bestelling staan als je vriendin?

  57. @Alex:

    ja precies dezelfde de 32 gb

  58. Wel goede vraag want volgens mij is de 32 gb veel minder in voorraad en duurt dat her en der gewoon langer!

  59. Heeft iemand nog een tip waar ze in de buurt van Den Haag nog op voorraad zijn?

  60. Heeft iemand nog een tip waar ze in de buurt van Den Haag nog op voorraad zijn?

  61. Heb de Iphone 4 besteld via belcompany op 30 juli om 0.00u. Gister werd ik gebeld door de winkel dat ik m op kon halen. als ik had gekozen voor de koerier had ik m zelfs een dag eerder in huis. het is een 32gb en ook bij mij zou t 8-10 weken duren.
    Nu 1.5 week gewacht, niks schaarste.

  62. Mijn iPhone was al een tijdje kapot dus was ik een vaste klant bij de T-mobile shop met de vraag of ik hem al kon bestellen (standaard reactie: houdt de site maar in de gaten).
    Tot dat ik in mijn mail als t-mobile klant exclusieve toegang krijg tot de voorinschrijvingen. Dat mailtje werkte heel leuk niet dus pas om 2uur kon ik mijn reservering invullen, maar ik zou toch wel een van de eerste zijn.
    Ik was iniedergeval niet een van de 30juli gelukkige dus bel t-mobile om mijn bestelling te controleren. Mijn bestelling was aangekomen, levertijd 8-10 weken, maar omdat mijn telefoon kapot was kon ik een leen toestel krijgen.
    Dus ik de volgende dag naar de T-mobile shop, sta in de rij te wachten op mijn leentoestel. Rekent de jongen voor mij zijn nieuwe iPhone 4 af. Als nieuwe t-mobile klant.

    Een leentoestel bestaat trouwens niet, waarschijnlijk grapje van de helpdesk, en ik heb nog contact met het koeriers bedrijf.
    Ik zou bijna ontevreden worden over T-mobile.

  63. Ik krijg sterk het vermoeden dat de 32gb versie tijdelijk op is. Heb mijn bestelling (zwarte 32gb) ook op de 20e gedaan via de voorinschrijving voor vaste klanten (voor wat dat dus moet voorstellen). Wel bevestiging en sim kaart binnen (en geactiveerd), maar verder nog niks.
    En dan lezen dat iedereen ‘m zomaar ff besteld en de volgende dag in huis heeft (waarschijnlijk dus de 16gb versie).

    Geef dus in het vervolg ff aan welke versie je besteld hebt. Dan is het overzicht wat completer!!!

  64. Nog mensen die ‘m de 30e hebben besteld en de iphone nu al binnen hebben?

  65. Ik krijg net bericht van AMP!
    Ik heb een afspraak voor zaterdag.
    Ik heb bij T-mobile besteld, telefonisch om 3 minuten voor 8 in de avond, als één van de laatste…

  66. @DennisV1984: En… welke versie?

  67. @Dennis van den Brul:

    Kerel, ik leef helemaal met je mee. Bij mij gebeurd precies hetzelfde. Het lijkt inderdaad alsof de ‘vaste’ klanten aan het lijntje worden gehouden. Mailtjes heen en weer en info op hun webcare twitter dat het 5 weken duurt enz enz terwijl ze in de mail me weten te vertellen dat het 10 weken duurt. Dan erbij, ik zie de rest van Nederland hun iPhone ontvangen en hier geen statusupdate op de site van mijn bestelling. Dit is dan echt de laatste keer dat ik voor tmobile kies, mits er een andere provider is met een abo als deze.

  68. @Perry:
    Waar in België heb je hem gehaald als ik vragen mag?

  69. Origineel geplaatst door Joost
    @Dennis van den Brul:Kerel, ik leef helemaal met je mee. Bij mij gebeurd precies hetzelfde. Het lijkt inderdaad alsof de ‘vaste’ klanten aan het lijntje worden gehouden. Mailtjes heen en weer en info op hun webcare twitter dat het 5 weken duurt enz enz terwijl ze in de mail me weten te vertellen dat het 10 weken duurt. Dan erbij, ik zie de rest van Nederland hun iPhone ontvangen en hier geen statusupdate op de site van mijn bestelling. Dit is dan echt de laatste keer dat ik voor tmobile kies, mits er een andere provider is met een abo als deze.

    Ze denken denk ik een nieuwe klant is interesanter dan een verlenger ?

  70. Heb zo’n vieze nasmaak gekregen van dat hele t-Mobile.. Vaste klanten worden in de maling genomen om vervolgens de binnenkomende voorraad te gebruiken om nieuwe klanten te lokken..

    Is er een mogelijkheid om het abbonement alsnog op te zeggen met terugwerkende kracht?

  71. Ja dat kan…ik bedoel ik heb alleen een webformulier ingevuld en nergens een handtekening onder gezet

    Zelfs de klantenservice bood dat gisteren als optie aan.
    Dus mijn order te verwijderen en zodoende ook de contractverlenging

    Als ik ergens wist waar ze het toestel op voorraad zouden hebben dan had ik het al gedaan

    Ben helemaal klaar met t-mobile en hoop ook snel dat hun monopoly positie wat betreft de iphone verdwijnt
    Ze kunnen de grote belangstelling niet handelen en doen dat doodleuk af met een sorry

  72. Origineel geplaatst door Eric
    Ik heb op 17 juli online een simlockvrije 32GB besteld (én betaald) bij CentralPoint. De leverdatum is tot 2 keer toe uitgesteld (nu eind augustus maar ook hier houden ze een slag om de arm). Ze bieden klanten weliswaar de mogelijkheid om te annuleren, maar zeggen er gelijkertijd bij dat het zeer onwaarschijnlijk is dat je er eentje (simlockvrij dus) elders eerder zou kunnen krijgen. Iemand ervaringen met CentralPoint of kan iemand mij vertellen waar in NL je mogelijk wel eerder een 32GB simlockvrij toestel in handen kan krijgen?? Thx, Eric.

    Slechte ervaringen met CentralPoint en levertijden. Ze liegen de hele boel bij elkaar

  73. via de t-mobile klantesevice is de levertijd 3 to 4 weken

  74. Ze hebben niet veel met hun vaste klanten. Als ik als zakelijke klant de KS bel met de vraag waarom bij de phonehouse ze gewoon op voorraad liggen dan krijg ik de mededeling dat dat niet kan. Volgens de KS (gister gebeld) kan het nog wel even duren voordat ze binnen komen. Ben nu aan het twijfelen ofdat T-mobile wel de meest geschikte keus is voor ons. Heb voor het bereik en de service ook wel de extra prijs over die ik bij de phoneshop moet betalen voor een 4 met vodafone..

  75. @Roland: Canada, man, I envy you! Op een goed manier dan. Rogers is vrij prijzig geloof ik he? Hoe zit het daar eigenlijk met de dekking in de wat landelijkere (dus meerendeel van het land) gebieden?

  76. ik heb er een besteld als nieuwe klant. (Heb zelf de 3GS waar ik nog dik een jaar aan vast zit). Vorige week donderdag besteld, dus ik wacht nu 1 week. Uiteraard nog niks gehoord. Ben benieuwd of de verhalen hierboven dat nieuwe klanten voor bestaande klanten worden getrokken waar is. Komen we vanzelf achter, maar ik laat het hier wel even weten…

  77. haha idd! vet irritant he! ik heb m nu twee dagen in bezit en ik heb ook helemaal geen last! is echt zo´n onzin joh! Laat mensen maar denken wij hebben een super mooi en goed product! veel plezier ermee@darthvader:

  78. Ik lees dat mensen zeggen dat vaste klanten van t-mobile aan het lijntje worden gehouden maar ik heb ook de 30ste besteld als nog geen vaste klant en heb hem ook nog niet.

  79. @The Herminator:

    32gb zwart…

  80. Zijn er mensen die de 20e een 32 Gb-versie hebben besteld en hem inmiddels al uitgeleverd hebben gekregen? Ik heb het vermoeden dat de voorraad 32’ers heeeeeeeel erg beperkt is…. Heb al ruim een week schriftelijke contractverlenging binnen en daags erna ook de micro-sim. Verder een oorverdovende stilte omtrent levering van het toestel!

  81. Ik kreeg dus verdorie net een SMS binnen. Maandag wordt ie geleverd (32gb zwart).

    Ze zijn er dus wel, maar er is volgens mij geen pijl op te trekken. Vaste klant zijn levert in ieder geval geen voordeel op.

  82. Ik heb als vaste klant de zwarte Iphone 4, 32GB met contractvernieuwing aangevraagd op 20 juli.(toen 6-8 weken levertijd werd gezegd) Vervolgens een bevestingingsmail gehad op 27 juli, maar daar stond de 16 GB in, dus ik bellen dat dat niet klopte, dat het de 32GB versie moest zijn.(weet heel zeker dat ik dat de 20ste een aantal keren heb aangegeven!) Het zou veranderd worden en ik zou een bevestiging ervan krijgen. (deze kwam echter maar niet, maar ging eerst maar eens een week op vakantie, zou ik daarna wel bellen als er nog niets was, had ik bedacht)

    Er is toen (06-08) een koerier van AMP aan de deur geweest, maar ik was toen nog op vakantie, dus nieuwe afspraak gemaakt. Afgelopen dinsdag (10-08) bracht hij een pakketje en ik heb dat aangenomen. Toen ik het open maakte zat er toch een 16GB Iphone in!! Dus ik T-Mobile bellen. Kreeg wel een excuus aangeboden voor de fout (door hectiek van alle bestellingen) maar als ik nu de 32GB wilde, moet ik weer 8-10 weken wachten!!
    Vind het echt jammer dat het zo gaat, terwijl ik de 20ste gewoon de 32Gb versie besteld heb en ik nu dus gewoon tot half oktober moet wachten. (want ik zei ook nog: misschien komt deze ook wel eerder, dat was nu ook zo met de 16 Gb versie die ik gekregen heb, maar er werd gezegd dat ik nu echt zeker weten 8-10 weken moest wachten!!(dus in totaal dan misschien zo’n 14 weken vanaf bestellen) Fijne service, T-Mobile!! Nu dus wachten en de 16GB die hier ligt, daar kreeg ik nog bericht van hoe dat moest met retourprocedure. Tja…

  83. Ik heb net de 32gb bij de Telekom hier in Duitsland besteld en kreeg te horen dat ik met negen weken levertijd moest rekenen…

  84. Origineel geplaatst door Sirtalis
    @Roland: Canada, man, I envy you! Op een goed manier dan. Rogers is vrij prijzig geloof ik he? Hoe zit het daar eigenlijk met de dekking in de wat landelijkere (dus meerendeel van het land) gebieden?

    @Sirtalis Mobiel bellen is in het algemeen duur in Canada. Dekking in de grote steden is ok. Ga je de bergen in dan heb je een probleem. Land is zo groot dat ze ook niet overal een paal neer kunnen zetten. Ander nadeel, als je 40km buiten Vancouver bent en je belt dan zien ze dat direct als long distance.
    Maar Vancouver is prachtig en alles sim-lock vrij….. Helaas heb ik geen 32GB in de aanbieding maar nog wel een 16GB.

  85. @simone:
    Ik zou eisen dat je de 16gb mag houden totdat je 32gb hebt ontvangen! Dat noemt zich nou klantenservice.

  86. Ik ontving vandaag een SMS van T-Mobile dat ik een bezorg afspraak kan maken voor de levering van mijn iPhone 4. 20e juli kon ik bestellen, maar ik werd pas de volgende dag gebeld door T-Mobile, dus ik dacht dat zal wel 10 weken duren.

    Maar tot mij grote blijdschap wordt hij maandag bezord! Dus het valt uiteindelijk reuze mee. 4 weken gewacht.

    Is het al maandag?

  87. Herminator, je bent een gezegend mens! Had jij trouwens ook op de 20e ingetekend?

    Veel plezier maandag!

    Ik ga voorlopig maar door met waar ik mee bezig was; blijven hopen, smachten, verlangen en ondertussen in de gaten houden of ik een vallende ster zie…

  88. @Henno G: Dank je Henno G. Ik kan niet wachten. Ik voel me als een kind van 4 die iets moois beloofd is…. 🙂

  89. @Henno G:
    Yups. De 20e om 10:30 via veel omwegen en Internet besteld.

    Er gaan overigens geruchten dat je eerst je ontvangen simkaart moet activeren. Ook was op de een of andere manier mijn T-Mobile account gewist. Die heb ik woensdag weer opnieuw aangemaakt en prompt krijg ik dus donderdag een SMS. Ik hoop trouwens echt dat dit geruchten zijn, maar ja voetballers zweren ook bij een bandje met 2 stukkies metaal om hun pols.

    Sterkte met wachten overigens.

  90. Origineel geplaatst door Henno G
    Zijn er mensen die de 20e een 32 Gb-versie hebben besteld en hem inmiddels al uitgeleverd hebben gekregen? Ik heb het vermoeden dat de voorraad 32′ers heeeeeeeel erg beperkt is…. Heb al ruim een week schriftelijke contractverlenging binnen en daags erna ook de micro-sim. Verder een oorverdovende stilte omtrent levering van het toestel!

    Yep….20e besteld, 32GB. Op 31 juli had ik hem.

  91. Bedankt voor jullie reacties Herminator en What Eva.
    Rest mij niets dan geduld te hebben.
    Geniet van jullie speeltjes!!!

  92. Heeft iemand al een simlockvrije Iphone 4 32GB in bezit via een Nederlandse (web)shop)??

  93. Mijn ervaringen:

    1. Ingetekend op de lijst in de T-Mobile shop
    2. niets gedaan op 20 july
    3. 22 july kreeg ik een sms, alsnog naar de shop gegaan, en iphone besteld
    4. Vandaag 14 augustus geleverd gekregen

    Nice…

  94. Ik had besteld als nieuwe klant op de 30ste de 16gb versie tot op heden niets vernomen blijft nog op status 2.. inmiddels 2 weken hoop toch utierlijk binnen 4 weken de Iphone in ontvangst te nemen.. maar word wel gek van dat wachten elke dag toch even checken he…

    Slecht voorraad management van zowel Apple als T-mobile..welke eeuw leven we nou, mensen 8-10 weken laten wachten voor een nieuw product!

  95. op de 20ste iphone besteld via de site.
    op de vrijdag naar de t shop gegaan kijken of ik misschien kleine kans heb om er een mee te pikken. uiteraard hadden ze hem niet daar (zutphen) hem wel even in me handen gehad.

    paar dagen daarna micro sim opgestuurd gekregen.

    verder geen enkele informatie.

    heb hem maar bij de htr in arnhem besteld maar daar hoor ik nu ook al niks van.

    niemand wat informatie voor mij hoe ik hem het snelste kan krijgen met contract vernieuwing?

  96. ik heb de 4 16g besteld vorige week ..nu wel al de contract verlenging en de micro simkaart binnen gehad nu is het afwachten wanneer de iphone word bezorgt iemand al een idee hoe lang dat kan duren???

  97. @floris versteeg:
    Heb je je microsim al geactiveerd? (schijnt invloed te hebben).

    Overigens gaan de 32gb versies wat langzamer dan de 16gb versies.

  98. Wat een sukkels zijn het daar bij AMP Logistics in Utrecht. Ik had een afspraak staan dat vandaag (maandag) voor 13:00 uur mijn (32gig) iPhone 4 bezorgd zou worden. Dus niet. Foutje, ze hadden wel de tijd maar geen datum ingevoerd. lekker handig. Nu kan het pas woensdag. Hopelijk lukt het ze nu wel een datum in te voeren. Zo moeilijk is dat toch niet, toch? Ik lees meer problemen met AMP. het wordt tijd dat ze hun zaakjes eens op orde brengen. Ik baal in ieder geval enorm. Allen omdat er bij AMP iemand zit die niet weet hoe je een datum moet invoeren moet ik NOG 2 dagen wachten. Grrrr.

    Zijn er meer mensen met dit soort ervaringen met AMP?

  99. @the_herminator

    ik gebruik mijn ”grote” simkaart gewoon nog op mijn oude 3gs. zou dat werken dan?

  100. @Herminator

    Herminator, heb je ‘m al binnen? Zo ja; hoe groot is de grijns op je gezicht?

    Groet,

    Henno.

  101. @floris versteeg: bestel bij bijvoorbeeld een ritel winkel. heb ik ook gedaan. Eerst langs geweest bij tmobile winkel maar daar hadden ze een wachtlijst van 150 mensen. Toen bij bel company die had een wachtlijst van 8 mensen. En bij ritel een lijst van 7. Waarbij hij vertelde dat hij er nu nog 3 had en volgende week (deze week nu al) er nog 4 kreeg. Dus de week daarna ben ik aan de beurt. Dat is wel even wat sneller dan bij tmobile zelf.

  102. Ik sta 40e op de lijst in apeldoorn bij TM met een 32 gig, zijn inderdaad in totaal 200-300 bestellingen (zowel 32 als 16, geloof ik) aan de dikte van de map te zien. Ik ben waarschijnlijk deze week of anders volgende week aan de beurt, afhankelijk van hoeveel apple kan leveren (vertelden ze mij toen ik ging kijken of ik hem nog op tijd zou krijgen).

  103. Wedden dat ik ga schreeuwen midden op kantoor als ze me bellen dat ik hem kan ophalen!!!

    Wat hebben eigenlijk de meesten besteld voor abbo?

  104. @floris versteeg:
    Tja het blijft natuurlijk koffiedik kijken. Er waren hier een aantal mensen die de dag nadat ze hun sim geactiveerd hadden, het SMS-je van AMP kregen. Proberen waard toch. Ik heb daarna gelijk mijn nieuwe geactiveerd en in mijn huidige telefoon gestopt.

    @Henno G:
    Het is eigenlijk niet zo netjes om dat op deze pagina te doen, maar hij is het wachten waard hoor!!! Zeker als je nog nooit een iPhone hebt gehad.

  105. Na het hele forum te hebben gelezen hier wat betreft de levertijd ervan, heb ik toch besloten om de Iphone 4 32 gb aan te schaffen.

    Heb zojuist mijn bestelling online gedaan bij T-mobile (17 aug.), dus ben erg benieuwd hoe snel het allemaal zal gaan!!. (Er stond een levertijd van 6 weken).

    Zodra er meer nieuws is wat betreft de levering, meld ik me weer. 🙂

  106. @leidseliek: Ik heb 2 weken geleden TM abo verlengd ze zeiden toen levertijd ongeveer 7 weken.

  107. Wachten waard?????????? Nou de zenuwen slopen mij gozer! Ik wacht nog steeds op me tweede (zodat ik deze kan modden) en de zenuwen slopen mij BC belt maar niet!!

    I love you guys!

  108. Vanmiddag een smsje gekregen en zaterdag wordt hij geleverd! Heb ‘m op de 30e (dus de datum dat hij te koop kwam) besteld. Veel vlugger dan verwacht en dus maar 3 weken hoeven wachten. Ofja…. Ik heb ‘m nog niet in de handen dus eerst even afwachten 😉

  109. Ik heb vandaag een contract gekregen maar waar vind ik het order nummer en waar kan ik dat nakijken wat de plaats op de lijst is ?
    Thx

  110. iCentre Uitgeest heeft nog altijd een voorraad 16gb’s… Gisteren mijne opgehaald, geweldig ding!!

  111. Ik heb vandaag CentralPoint maar weer eens gebeld waar m’n simlockvrije 32 GB blijft. Ze blijven me aan het lijntje houden en geven direct de schuld aan Apple, maar dat klopt niet helemaal. Het is nl CentralPoint die telkens pretendeert dat er geleverd zou kunnen worden. Even een opsomming: op 17/7 besteld en betaald. De eerste x zou de Iphone eind juli (28/7) op voorraad zijn, toen weer halverwege augustus en toen weer eind augustus. Ik kreeg telkens een mailtje dat het werd uitgesteld. Op hun site wordt de verwachte voorraaddatum elke dag op de dag nauwkeurig met een dag opgeschort. Staat nu op 07/9 (!) en morgen (let op m’n woorden’ op 08/9. Een mailtje heb ik daarna niet meer gezien. En zo blijf je maar voor de gek gehouden worden. CentralPoint heb ik inmiddels een paar keer hier op aangesproken, maar ze doen net alsof uit m´n nek lul. Inmiddels heb ik een order geplaatst bij Iphoneservicepoint. Zij stonden we wel goed en eerlijk te woord. Ze verwachten volgende wk een partij 32GB, maar hoeveel was nog niet bekend. Ze adviseerden me zelfs de order bij CentralPoint nog niet te annuleren (wat ik uit moed der wanhoop al bijna gedaan had) voor het geval ze toch nog zouden gaan leveren. Ik neem hun advies maar ten harte, maar mijn vertrouwen in CentralPoint is tot het vriespunt gedaald. Iphoneservicepoint verkopen in ieder geval geen gebakken lucht en weten hoe ze met klanten om moeten gaan. Ik hoop van ganser harte dat zij me eerder kunnen leveren dan CentralPoint want die laatste gun ik de order niet meer. Stelletje leugenaars….

  112. Voor diegene die nog op zoek zijn naar iphone 4!!

    Krijg zojuist de volgende mail in mijn mailbox op de vraag wat bij hun de levertijden waren:

    De Iphone 4 32Gb is uit voorraad leverbaar, de 16Gb is inmiddels weer op. Aanstaande vrijdag wordt er weer voldoende voorraad verwacht van de Iphone 4 16Gb.

    Met vriendelijke groet,

    Belnu.nl

  113. Old news.. Phonehouse en BC hebben ze ook op voorraad. Genoeg shops die ze op voorraad hebben.. alleen kampen we ieder met andere hindernissen.

    Maar bedankt voor je bijdrage.

  114. Origineel geplaatst door Chesto
    Voor diegene die nog op zoek zijn naar iphone 4!!Krijg zojuist de volgende mail in mijn mailbox op de vraag wat bij hun de levertijden waren:De Iphone 4 32Gb is uit voorraad leverbaar, de 16Gb is inmiddels weer op. Aanstaande vrijdag wordt er weer voldoende voorraad verwacht van de Iphone 4 16Gb.Met vriendelijke groet,Belnu.nl

    lijkt me sterk als andere 5 tot 6 weken moeten wachten , neem aan dat t-mobile toch voorrang heeft op iedereen ?

  115. Origineel geplaatst door Love the iPhone
    Old news.. Phonehouse en BC hebben ze ook op voorraad. Genoeg shops die ze op voorraad hebben.. alleen kampen we ieder met andere hindernissen.Maar bedankt voor je bijdrage.

    phone house ? laat me niet lache vandaag nog een annulatie gedaan voor de 3gs , eind september pas leverbaar dus de iphone 4 ook ! twitter maar es op hun site !

  116. bedankt mensen die mij hielpen!

    ik heb vandaag gelukkig een smsje gehad en krijg hem zaterdag dus ik ben helemaal blij =)

  117. Ik krijg hem ook zaterdag! 20 juli online besteld bij tm en wacht dus al even. Maarrrrr… Dan heb je ook wat!

    Volhouden lotgenoten, de verlossing komt een keer nabij.

  118. Iphone op 31 Juli besteld via early renewal.
    Gisteren en vanavond maar eens gebeld met tmobile gisteren was de status nog onbekend en vandaag wisten ze te vertellen dat die aangemeld is bij AMP dus nog even geduld 😀 hoop wel dat ik hem zaterdag heb , ga zondag voor 2 weken naar Frankrijk

  119. heeft iemand toevallig enig idee of er in of rond hilversum nog een winkel is die de iphone 4 32GB op voorraad heeft?

    alvast bedankt

  120. @Leon: Welke iPhone heb je besteld (de 16 of 32 GB). Heb op de 30ste ook online de bestelling geplaatst maar heb nog steeds geen status verandering in de bestelling. Wordt zo langzamerhand gek van het wachten, terwijl je steeds meer hoort dat ze overal voorradig zijn.

  121. Origineel geplaatst door Danman
    @Leon: Welke iPhone heb je besteld (de 16 of 32 GB). Heb op de 30ste ook online de bestelling geplaatst maar heb nog steeds geen status verandering in de bestelling. Wordt zo langzamerhand gek van het wachten, terwijl je steeds meer hoort dat ze overal voorradig zijn.

    De 32GB. Dus even afwachten of deze ook daadwerkelijk geleverd wordt 😉

  122. Heb de Iphone 4 op 20 juli bij de voorinschrijvingen op de T-Mobile site gedaan,kreeg hem niet 31 juli, moest wachten voor de 4 a 6 weken. Veel boze telefoons gepleegd bij T-Mobile klantenservice.
    Vandag een sms en email van T-Mobile gekregen en afspraak gemaakt bij AMP.
    Krijg hem dinsdag 24 aug gelevert.
    hihi…. eindelijk na 3 weken en een half.
    Succes verder iedereen di hem nog niet heeft.

  123. iPhone 4 wordt 24 aug geleverd :), kan niet meer wachten. bestelling geplaatst op 30 juli

  124. Vandaag sms en mail van AMP gehad bestelling is binnen. Geplaatst telefonisch 31 Juli en krijg hem zaterdag 21 Augustes geleverd 😀 3 weken moeten wachten dus lekker snel gegaan allemaal 😀
    Kan niet wachten tot de deurbel gaat

  125. Vanmiddag is ie dan eindelijk bezorgd om 13:41 uur. Mijn iPhone 4 32Gig! Gelijk de boel uitgepakt en geupdate. Alles is nu hetzelfde als mijn oude 3G en werkt perfect.

    Alles bij elkaar bijna 4 weken gewacht. 20 juli besteld, 18 augustus geleverd. Ik ben een gelukkig mens. 🙂

    Nu jullie nog.

  126. iPhone 4 32G zwart op 31 juli (rond 15.00) besteld in de T-Shop in Utrecht. Kreeg vandaag een sms dat hij al is geleverd! Ik ga hem morgen ophalen.

  127. Origineel geplaatst door Vallinny
    De mijne toender tijd via borderlinx besteld. Daarna 3 extra besteld voor familie alle 3 binnen een week na release binnen gekregen met bumpers. De uk versie nog geen problemen mee maar gelukkig wel simvrij. Betaalde €612 ps inclusief invoersrechten . Altijd beter . Oh ja t is de 16gb versie. Succes voor de wachtende van tmob :-[

    wtf?
    invoerrechten dan ben je genaaid vanuit de UK hoef je dat niet te betalen, is de EU he!

    vrij verkeer van personen en goederen

  128. nog even wachten iphone 4 16GB wordt vandaag geleverd tussen 12.05 en 15.05 wat een spanning ieder moment kan de deurbel gaan dus:)
    besteld op 31 Juli precies 3 weken gewacht dus lekker snel gegaan allemaal.
    Voor iedereen die nog geen bericht heeft succes met wachten en gewoon veel bellen met tmobile.

  129. Op 30 juli bij T-mobile als nieuwe klant voor de iPhone 4 16G aangemeld. Afgelopen donderdag 19 augustus is hij al bezorgd! Dus ook zonder extra te bellen is de iPhone veel sneller leverbaar dan de oorspronkelijk genoemde 8 tot 10 weken.
    Nu nog een maandje wachten tot mijn huidige abonnement bij KPN geëindigd is en dan kan ik ook met de iPhone bellen. Gelukkig kan ik door de wifi-verbinding bijna alles al uitproberen. Ik had al een iPod Touch en na synchroniseren bleek dat alle aps (ook de gekochte) nu ook op de iPhone staan. Gisteren had ik blijkbaar even bereik met T-mobile (foutje?) maar als ik de iPhone links vasthoudt, wordt het signaal wel zwakker.

    Ik heb in ieder geval al de gratis case (incase snap smoke) via de app-store besteld.
    Jammer dat de leren Sena hoesjes nog niet leverbaar zijn. Ik heb er een voor de iPod en ik vind deze hoes eigenlijk het makkelijkst. Je iPhone/iPod zit beschermd in je tas en je haalt hem er snel uit en kunt de iPhone/Ipod verder zonder lelijke bumper of hoes gewoon gebruiken.

  130. Eindelijk heb ik ‘m, niet de 32 maar de 16 gig. Phoneshop in Den Haag hft me uit de brand geholpen. Van Central Point heb ik niks meer vernomen. Nu maar hopen dat ze m’n geld snel terug geven. Central Point krijgt een vette onvoldoende van me! Daarentegen alle lof voor Phoneshop Den Haag!! Ik typ dit bericht overigens op m’n nieuwe IPhone: werkelijk een top apparaat!!!! Ik wens jullie er ook allemaal veel plezier mee en voor degenen die ‘m nog niet hebben: ik duim voor een snelle levering!

  131. heb de 16 gig op 2 augustus besteld in leidschendam. heeft iemand daar ook besteld? zit al ongeveer 3 weken te wachten dus zou hem binnenkort moeten krijgen.

  132. @Jeroen:
    Laat het me weten wanneer jij je iphone hebt gehad, want ik heb hem 3dagen later dan jou besteld (5augustus 32gb @ t mob shop te Spijkenisse). Zoals de meeste kan ik zelf ook niet w88 totdat ik hem mag ophalen!

    die 3 weken hebben lang geduurt!

  133. @Lars:

    Heee,, heb hem 2aug via tmobile besteld….. order 275## heeft iemand hem al binnen?!?!

  134. Ik las net op de t-mobile twitter dat de nieuwe levertijd 3 tot 4 weken is!

    W00t tussen nu en volgende week donderdag kan ik em dan ophalen 😀

    can’t wait!

  135. Heb afgelopen donderdag via website van The Phone House 32gig besteld en hij wordt morgen al thuisbezorgd.

  136. Ik heb mijn abonnement verlengd via de T-mobile webshop.
    Je kunt dan ook je orderstatus volgen.

    Bij mij blijft de orderstatus al een week staan op: order verwerkt.

    Klopt het dat het pas verder gaat naar: “order verzonden naar magazijn” op het moment dat je iphone beschikbaar is?

  137. @Marno: Jaa waarschijnlijk wel, ik heb mijn iphone ook een week geleden besteld en bij mij is het hetzelfde;)

  138. Heb zaterdag 14 Augustus mijn iPhone 16GB besteld in de t-mobile winkel in Leiden. Toen ik vroeg wat de levertijd was kreeg ik te horen dat het toch wel 6-8 weken kon duren. En ik kan nu al niet meer wachten. Heb wel bij het bestellen €50 moeten betalen vooraf en daarvoor een bonnetje terug gehad als ‘bewijs’ van mijn bestelling.

    Nu heb ik wel een paar vragen, hoop dat iemand die kan beantwoorden:
    1. Als je geen klant van t-mobile ben, hoe krijg je dan te horen dat je iPhone er is? Ik neem aan dat ik geen smsje krijg. Maar heb wel mijn email afgegeven.
    2. Bij een i300 abbonement van €45 euro, heb je dan snel internet, of is een relax abbonement met Web&Walk + beter?
    3. Is onbeperkt internet bij t-mobile ook echt onbeperkt? Ik ben namelijk bang dat als je teveel op internet zit je een torenhoge rekening thuis krijgt.

    Bedankt aan de persoon die me hierbij kan helpen. Ben nog een compleet groentje als het om iPhone, t-mobile of internet op je mobiel.

  139. @Angelique: 1:Je krijgt van hun een email
    2:Bij een i300 heb je snel en onbeperkt internet ook als je boven de 2000mb komt en bij w&W word je na 2000mb in snelheid verlaagd.
    3: zie antwoord 2

  140. @Marno: Je gaat pas naar 3 en 4 als je iphone er is en je aan de beurt bent.

  141. ik heb vandaag een telefoon gekregen zonder nummer(onbekend) maar heb hem gemist. Zou dat tmobile kunnen zijn of hebben die wel een nummer als ze bellen om je iphone op te halen? of sturen ze een sms?

  142. Hmmm zeer frustrerend om te lezen dat sommige hem veel eerder krijgen via de phonehouse etc. dan via T-mobile zelf!

    Het is ook zeer verwarrend vind ik over de levertijden v/d iphone 4 32GB.

    T-mobile website staat > 5 weken
    T-mobile Iphone Twitter geeft men aan > 3-4 weken
    En ik lees hier dat T-mobile Shops nog steeds aangeven 6-8 weken!

    Zeer verwarrend allemaal!

  143. @Jeroen:
    Ik heb ook hetzelfde gehad, alleen werd op een tijdstip gebeld dat de t-mobile shop nog niet open was.

    Maar ik neem aan dat wanneer je niet opneemt dat ze dan je voicemail inspreken of evt een sms bericht sturen.

    De verkoper zei tegen mij dat ze bellen en/of een sms bericht sturen.

    Heb je gebeld naar t-mob om te kijken of zij dat waren of..??

  144. @MicTju: oh nee ik heb geen sms of voicemail bericht gehad. Maar heb wel geprobeerd tmobile te vragen of dat hun waren. Maar ze hadden daar geen informatie over en de tmobile shop waar ik het heb besteld heeft ook geen telefoonnummer waar ik hun kan bereiken.

  145. @Jeroen:

    Ohw ja dat is dan jammer!
    Maar elke t-mob shop heeft wel een telefoonnummer.

    Heb je dat niet via google opgezocht?

    Ik twijfel nu ook, ik ga v/d week ook ff proberen om mijn t mob shop te bellen om te kijken of zij mij niet gebeld hebben!

  146. @MicTju:
    ja ik heb het ook via google gebrobeerd te vinden maar leverde niks op. Ik heb tmobile ook op hun klantenservice nummer gebeld maar zij zijden tegen mij dat tmobile shops geen eigen nummer hadden dat ze allemaal door een nummer bellen of zo.

    maar ik denk dat ze wel voor een tweede keer bellen anders ja gewoon naar de shop gaan dan weet je het zeker!

  147. ik krijg em dese vrijdag binne via tmobile…
    heb namelijk een bericht gekregen.

  148. Tegen mij zeiden ze inderdaad ook dat ze zouden bellen of smsen. Heb hem op 5 augustus besteld in de T-Shop in Hengelo. Ik sprak daar een man die hem op 5 augustus op kwam halen en die had 2 weken gewacht zei hij. Lijkt er dus op dat de levertijden toch weer langer zijn geworden:S.

  149. @ozzy: En wanneer hb jij hem besteld? En waar; tmob shop of online?
    Bericht via sms/voicemail/email?

  150. Ik krijg gisteren deze mail van de KS:
    Even voor de duidelijkheid, ik heb mijn contract verlengd nu 3 weken geleden telefonisch via KS, microsim is al 3 weken bij mij binnen:

    Ik bedank u voor uw e-mailbericht en geef hierop graag de volgende reactie.

    U wilt weten wanneer de iPhone4 komt, omdat u dat toestel ongeveer drie weken geleden besteld heeft. Ik begrijp dat u graag zeker wilt weten wanneer het nieuwe toestel geleverd zal worden.

    Omdat op dit moment de levertijd van de iPhone4 ongeveer vijf weken is, kunt u het toestel over ongeveer twee weken verwachten. Rond half september 2010 zou het bij u afgeleverd worden. Helaas is het op dit moment nog niet definitief te zeggen wanneer het toestel komt, omdat het nog in bestelling staat. Zodra het toestel binnen is ontvangt u hier via de e-mail bericht over en kunt u een afspraak maken over de levering. Nog even geduld hebben dus.

    Ik vertrouw erop u hiermee naar uiterste tevredenheid te hebben geïnformeerd en wens u een prettige dag toe.

    Met vriendelijke groet,

    T-Mobile Klantenservice BV

  151. Ik was vanmiddag langs de shop geweest en ik stond 8e plaats :)… Dagen dat ze levering krijgen waren dinsdag en zaterdag.. alleen is niet altijd zeker hoeveel ze krijgen en welke allemaal :S… lekker handig gedaan dat ze niet elke keer dezelfde vracht krijgen.. soms kregen ze wel 16 32gb’s of alleen maar 16gb’s of ook helemaal niks :S..

    Afw88 nu maar & hopen dat ze dinsdag min. 8 32gb’s krijgen 😛

  152. ik ben naar de tmobile shop geweest om te vragen hoe het zit met de wachttijd. Ze zijden dat ze het niet echt wisten hoe lang het zou duren maar dat ze verwachten dat het nog 2 weken duurt. ik heb al 3-4 weken gewacht. (op 2 augustus besteld).

  153. hmmm das wel jammer!

    Ik hb ook geen levertijd te horen gekregen, alleen dat e niet zeker wisten welke voorraden er binnen kwamen…denk wel dat het verschillend is per filiaal…hoop et niet.. enige kreeg k te horen dat ik 8e plaats sta (32gb)..dus afw88… weet je ook nog op welke plaats je sta?

  154. Ik heb 4 aug een 16G online besteld bij T-mobile en wacht ook nog op bericht. Iemand ook rond die tijd besteld en wel al binnen gekregen?

  155. Ik heb op 5 augustus de 16 gb besteld (abo verlengd) telefonisch bij Tmob, kreeg vorige week een mail dat ik hoogstwaarschijnlijk over 2 weken het toestel krijg, levertijd was nu 5 weken. Ordernummer 2822#

  156. Heb hem 10 augustus besteld eigenlijk 4 augustus maar er was iets mis gegaan :(.. Heb nog geen bericht gehad… Iemand al wel bericht gehad die hem op of na 10 augustus heeft besteld?

  157. Dit is nu mijn nieuwe orderstatus:
    3 Order verzonden naar magazijn
    Bestelling is ontvangen, maar nog niet doorgezet naar het magazijn/koerier om uitgeleverd te worden.
    Is het normaal dat er bij 3 staat dat het nog niet is doorgezet?
    Alvast bedankt voor de reactie!

  158. @Sandra:

    Ik denk dat je dan binnenkort een telefoontje kan verwachten om dan een afspraak met de koerier te maken… ik weet het niet zeker hoor…

    Maar dat ziet er wel beter uit! Denk dat het dan ook goed uitziet voor mij 😛

    Hb ook op 5 aug gereserveerd, maar dan via de tmob shop en ipv 16 gb een 32 gb..

    Hopen dat jij hem snel krijgt en dat ik zaterdag een telefoon krijg dat ik hem mag ophalen 😛

    Het wachten duurt nu wel heel erg lang! :(:S

  159. Ik heb de iphone 4 ongeveer op 10 aug besteld !!vervroegd contract verlenging weet het niet helemaal mee precies kan een dag eerder of later zijn geweest,en heb dr net een mailtje en sms je gekregen voor een afspraak te maken met amp volgend week vrijdag komen ze thuis bezorgen:p:P:P helemaal blij zijn

  160. Origineel geplaatst door leidseliek
    Ik heb de iphone 4 ongeveer op 10 aug besteld !!vervroegd contract verlenging weet het niet helemaal mee precies kan een dag eerder of later zijn geweest,en heb dr net een mailtje en sms je gekregen voor een afspraak te maken met amp volgend week vrijdag komen ze thuis bezorgen:p:P:P helemaal blij zijn

    das mooi ik heb op 11 aug besteld , zou het dan bijna zover zijn ??

  161. heb het nog ff opgezocht had het erges opgeschreven maar heb de iphone 4 16bg op 4aug om 16:00 besteld wahahahhahahah

  162. Ik heb mijn iPhone 4 op 5 augustus besteld, en kreeg vanmiddag een mail dat hij volgende week donderdag wordt geleverd!!!
    Psies de beloofde 5 weken levertijd!
    Ben blij ;o)))))

  163. @MicTju:

    hij wordt bij mij volgende week donderdag geleverd!!!!!

  164. @Sandra:

    Nice!!

    Had jij pas volgende week tijd of was het pas volgende week mogelijk (dat hij afgeleverd wordt)?

    Dan hoop ik wel dat ik hem zaterdag kan komen ophalen…
    Vind het wel jammer dat zo verschillend kan gaan in met 1 bedrijf.. Elke ingang (tmob shop/webshop) heeft verschillende levertijden of voorraden…btje jammer!

    Maja zit er niks op dan af te wachten!

  165. @MicTju:

    nee de uitlevering ging pas vanaf 9 september, die koeriersdienst heeft het nu natuurlijk razend druk.
    Suc6 met wachten…..maar het zal de moeite waard zijn (ga ik vanuit ;-))!!!

  166. Op 30 juli heb ik de iphone 4 32 GB besteld.
    Afgelopen zaterdag heb ik em opgehaald. Eindelijk!

    5 weken gewacht.

  167. Had je m bij belsimpel besteld?

  168. @Applefan

    Nee, in de t-mobile winkel.

  169. Ik heb mijn Iphone4 32G besteld op 30 Juli in de T-Mobile shop en heb hem 23 Augustus opgehaald dus 3 weken gewacht.

  170. @Frank: Thnks. Volgende keer ga ik m wel bestellen bij de bron ipv via een dealer, duurt alleen maar langer ;(

  171. ok dus ik zie al al die reacties enzo en nu word ik ook bang XD ik heb hem dus vandaag besteld eerst andere geanuleer want die zeiden 10 weken en toen zei ik opdonderen XD volgens mij si het beste telefoonisch bestellen want dat wijf zij max 4 weken tege me btw je kan met je ordernummer controleren in welke fase je iphone nou is

    Order Ontvangen
    Bestelling is ontvangen.
    2
    Order Verwerkt
    3
    Order verzonden naar magazijn
    4
    Order op transport
    5
    Afgeleverd

    dus dan heb je nog wat te doen in de tussentijd elke dag na werk of school ofzo :D:P btw ik ga er in totaal vor de 16 gb 800 euro voor betalen met all inclusive verzekering (abo is i150) is dat goed ?

  172. Jeej!
    Kreeg net een sms dat ik mijn Iphone 4 32gb kan ophalen @ tmob shop!

    Precies 5weken! Alleen wel jammer dat ik het laat op de middag dat smsje kreeg, zit nu op werk anders had ik em vanochtend gelijk opgehaald!

    OE OE can’t wait till tomorrow!

  173. Kreeg vanmiddag een sms bericht dat ik hem mag komen ophalen! 🙂

    Precies 5weken gewacht (5aug gereserveerd @ tmob shop)
    32gb iphone 4..

    alleen wel jammer dat ik het smsje niet in de ochtend gekregen heb, want dan had ik hem kunnen ophalen..
    Moet nu wachten tot morgen 🙁

  174. Morgen word de iphone thuis afgeleverd jippie!!! hoop dat ze hem in de ochtend leveren en niet eind van de middag ..vanavond om 21:00 uur hoor ik tussen wat voor tijdsbestek ze komen ….

  175. tussen 13:55 en 16:55 :s:s

  176. Net een sms gehad dat ik hem op mag halen in de shop. 14 Augustus bestelt. Dus ik heb hem in minder dan 4 weken. Hoera!

  177. Ik hoop m wel voor 30 sep te krijgen, want anders krijg je van apple geen bumper meer kado…

  178. @Carl: ja sow dat ben ikdus ook echt aan het hopen ik heb het de 6e besteld ben echt aan het hopen en als apple dan gierig gaat doen vind ik het echt minder

  179. Ik heb mijn iPhone 4 16gb op 18-08-2010 in de winkel besteld. Ik ben geen klant van T-mobile. Nu al 4 weken aan het wachten!!

    Weet iemand wanneer ik mijn iPhone kan verwachten?

    Bedankt voor reactie!

  180. ik heb em eind juli besteld en krijg em volgende week , dus voor jullie word het 100% na september

  181. Ik heb m eind juli besteld bij belsimpel, en hij wordt maandag bezorgd!

  182. ja ik ook APPLEFAN , alleen maandag word hij opgestuurd dus denk dat je hem dinsdag of woensdag samen met mij krijgt

  183. Ik heb hem gister besteld. Tmobile heeft mij aangegeven dat de huidige levertijd op dit moment maximaal 4 weken is en dat ik hem waarschijnlijk binnen 2 weken binnen krijg.

  184. @Fergalicious: max 4 weken en waarschijnlijk binnen 2 weken binnen?
    zozo! mij werd verteld toen ik hem 19 september bestelde dat ik minimaal 6 weken moest wachten tot ik hem binnen had :s

  185. ja ik heb het 6 september besteld er staat nogsteeds bij order Order Verwerkt
    Bestelling is aangemaakt en wordt doorgestuurd naar het magazijn om uitgeleverd te worden. maar ik bedoel dat staat er al 3 weken nu bijna

  186. @antwan: Apple wilt gewoon zorgen dat er weer een hipe komt, dat is de reden…

  187. Ik heb mijn iphone 4 7 september bestelt mij werd toen verteld dat ik niet langer dan 5 weken hoefde te wachten en mogelijk een stuk minder.
    Nu heb ik een order ID en een Sale Id gekregen maar ik kan nergens vinden waar ik mijn bestelling met deze gegevens kan traceren.
    Wie kan mij dit vertellen?

  188. ik wil ook een iphone 4 halen maar ik hoor veel slechte dingen over het t-mobile netwerk. heeft iemand daar ervaring mee?

  189. @Michiel: @Michiel: ik bestelde hem 6 september en je kan het via je mail kijken ik ben nu bij stap 2 order word verstuurd naar magazijn daar ben ik al 2en half weken ofzo word geak:S:(

  190. @ookeengestresdklant: thanks voor je antwoord maar hoe kan je dit via je mail bekijken dan? groete Michiel

  191. @Michiel:
    nou je hebt als het goed is een bevestigings mail gekregen daar staat je ordernaam etc je moet ff die mail goedkeuren zegmaar dat je die links kan openen er staat voor de status van uw order klik hier en je moet op die hier klikkendan zie je je persoonlijke gegevens en als je klant van t-mobile bent kun je ook nog nummer behoud instaleren:D ik hoop dat we het beide snel krijgen ik heb het 6 september besteld als je naar me eerdere post kijk zie je ook echt welke 5 stappen er zijn suc6 😀

  192. Ik heb die mail gehad maar heb nog naar t-mobile gebeltd en de bestelling liep gewoon. 4 weken geleden heb ik mijn 3gs laten ketsen dus zit nu al een maand zonder iphone, echt frustrerend haha. ik hou je op de hoogte! thanks @ookeengestresdklant:

  193. Ik bedoel heb hem niet gehad..

  194. Ik heb vorige week zondag online een iPhone 4 besteld met nummerbehoud van m’n huidige provider. Donderdag kreeg ik een SMS voor het maken van een aflever afspraak.

    Morgen komen ze langs 🙂 Ik kan me niet voorstellen dat ik binnen een week een iPhone 4 krijg geleverd. Zijn de levertijden nu extreem verkort, of komen ze alleen langs om de SIM te brengen?

  195. @Alexander:
    Ik heb 16 september besteld. Ik wacht nog steeds. In mijn geval gaat het om een Iphone4 32gb zwarte versie.

    Ik was nog geen klant van T-Mobile, ik kom met nummerbehoud vanaf Vodafone.

    Ik hoop dat de 6 weken destijds toch iets korter worden. Week of 4 zou leuk zijn.

  196. ik heb dus naar t-mobile gebeld omdat mij 4 tot 5 weken werd belooft toen ik het op 6 september bestelde er zijn vandaag nu 4enhalf weken bijna voorbij en ik heb nog geen neiuws gehad of mail of vordering dus ik heb even gebeld naar de klantenservice en wat krijg ikdus te horen
    ja t-mobile winkels en t-mobilewebshop/telefoon verkopen vanaf andere verkoop punten mischein dat u het daarom nog niet binnen hebt ik zeg nee niks ervan ik heb bij de winkels gevraagd daar stond toen der tijd 8 weken en nu 6 de telefoniste beloofde mij 4 weken dus heb k het ook gelijk telefonisch besteld zegt die lul tege me ja als je volgende week nog niks hoort kunt u gerust even opnieuw bellen :s zijn ze helemaal gek geworden ofzo hoe kan je anderhalf maand ongeveer voor een telefoon moeten wachten dit maakt me echt gek hier

  197. Het spijt me om te zeggen maar die van mij komen ze vrijdag bezorgen ik kreeg gister een sms. Ik heb hem gewoon telefonisch besteld nadat ik aangifte had gedaan van mijn 3GS.

    Succces

  198. @Michiel:

    neejo ik vind alles wel best gewoon ik vind t-mobile gewoon slecht georganiseerd ik ga gewoon weer bellen naar de klantenservice

  199. Wat ook wel erg onduidelijk is. Als ik nu vandaag kijk op T-Mobile.nl

    Dan staat bij de Iphone 16gb zwart (300 abo) een levertijd van 6 tot 8 weken voor de 16 en 32gb versie

    Kijk je bij de Iphone 32gb zwart (300 abo) dan zie je een levertijd van 5 weken voor de 16 en 32gb versie

    Zelfs op hun eigen pagina hanteren ze 2 verschillende levertijden.

  200. heb hem eindelijk binnen mijn email van dat ik afspraak kan maken kon niet deze week maken maar wel voor maandag gedaan:) en ja is wel te begrijpen van het verschil tussen 16 en 32 gb ze kunnen een andere aantal van tels hebben dat de levertijden tussen 16 en 32 verschillend zijn

    i hope you all get it soon

  201. LOL ik heb mijn iphone 4 twee weken en vier dagen geleden besteld en ik heb hem 😀 denk dat ze er momenteel genoeg op voorraad hebben. succes jongens en meiden, ga mijne gelijk jailbreaken en alle games uittesten 😀 goodluck, btw wachten is het waard!!!

  202. 16 september besteld als nieuwe klant met nummerbehoud: Iphone4 32gb

    Vandaag email/sms voor levering gehad. Ik laat hem a.s. dinsdag 12 oktober afleveren.

    Ofwel 3 weken en 1 dag voor melding aflevering. Bij bestelling stond er 6 weken 🙂

    Ik ben blij!

  203. Ik heb me nieuwe iphone 4 abbo 3 okt besteld.
    dus ander halve week terug 😉 hoop hem zo snel mogelijk te hebben!! 🙂 kan niet wachten.
    Maar dat duurt denk ik nog 1/2 weken.

  204. damn! kan niet wachten op men iphone en ik wacht ngo maar zo kort. pas anderhalve week en wil hem zo graag hebben.
    heeft iemand duidelijkheid over de levertijden van nu heb hem 4 oktober besteld

  205. Weet iemand of ze inmiddels op voorraad zijn bij de t-mobile stores?

  206. Zaterdag Iphone 4 16g besteld kreeg te horen dat de levertijd 6 tot 8 weken is dus in iedergeval niet op voorraad
    iemand een idee wat de reële wachttijd is?

  207. PS bij t-mobile besteld dus

  208. Op 3-10 besteld, nog geen bericht, levertijd zou niet zo lang zijn, want ze hadden zovéél iPhones binnen gekregen!
    Wachten duurt lang hè?

  209. Dus ik hou gewoon maar rekening met 8 weken want als van 2 a 3 weken geleden nog niets binnen is dan kan ik maar niet hopen dat ze echt nieuwe telefoons binnen hebben

  210. 2 oktober besteld bij de winkel. toen ik de winkel uit liep rij de verkoper nog: TOT VOLGENDE WEEK!!

    3 weken later ga ik naar de winkel. krijg ik te horen: wacht maar op een telefoontje zei hij onvriendelijk.

    Vandaag (2 nov) nog geen telefoontje gehad.

    Een vriend kocht hem bij vodafone. heeft 1 dag moeten wachten en toen kreeg hij zijn apparaat.

    Ik wacht nog tot volgende week, dan nog geen iphone? koop ik hem gewoon bij vodafone en vraag ik mijn geld (50 euro voor levering) terug.

  211. Tmobile laat de prijzen stijgen per 1 november. Ik neem aan dat ze even hebben gewacht met uitleveren. Aangezien de 50 euro een borg was op een reservering en geen aanbetaling mag je hem als je aan de beurt bent voor de dan geldende prijs kopen.

    Mijn bestelling van 27 september (vier weken levertijd) heeft in ieder geval net de grens gehaald aangezien ik deze week de telefoon af mag halen.

    Tmobile krijgt het dus voor elkaar om een hele wachtrij nog wat extra euro’s te laten betalen omdat ze langer moeten wachten.

    Maar ik geloof niet dat nu nog omruilen naar vodaphone of kpn mij gelukkig maakt, ga daar nog wel even naar kijken maar opnieuw wachten is ook weer zoiets.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.