Reacties voor: T-Mobile levert toch microsim bij iPhone 4

T-Mobile heeft op de eigen website en in een reactie aan iPhoneclub duidelijk gemaakt dat je bij aanschaf van een iPhone 4 een gratis microsim krijgt.
Lees het complete artikel → T-Mobile levert toch microsim bij iPhone 4

Reacties: 55 reacties

  1. Eindelijk duidelijkheid. Heeft toch wel even op zicht laten wachten. Nou mooi. Hoef ik geen microsim te gaan halen.

  2. Dat zou wel handig zijn ja

  3. BestelD?

  4. Het heeft even geduurd, maar fijn van T-Mobile dat ze de verwarring nu wegnemen met een FAQ. Goed opgezette FAQ overigens, die op nog wel meer vragen nu duidelijkheid verschaft.

  5. Mèn, de tikgeit van het screenshotje heeft niet goed opgelet op school…

  6. Als iemand T-Mobile nu ook een cursus Nederlands aanbiedt: “besteld” is met een “t”.

  7. . . . en nu maar hopen dat deze informatie wel juist is . . .

  8. Kan je dan ook meteen een duo micro-sim aanvragen?
    Zo ja , hoelang moet je daar dan op wachten?

  9. Had niet anders verwacht. TM kon het niet maken om geld te vragen voor de micro-sim kaart.

  10. Gelukkig lees ik dit nieuws nog, ik zou er vandaag alvast twee halen omdat de T-Zone medewerkers mij ook vertelde dat ik er één moest kopen. +_+

  11. Mijn kniptang komt morgenn binnen, dus iedereen die een microsimkaart wil kan langs komen….

  12. Tsja,, en nu maar hopen dat ik straks mijn gewone Vodafone SIM kan omruilen voor een Microsim in de winkel! Knippen vind ik niet zo’n geweldig plan..

  13. haha had ik gewoon gelijk he gonny

  14. (Red.) Het gaat hier over de micro-sim. Niet over levertijden of bevestigingsbrieven.

  15. Dat dit uberhaupt nog een vraag was… Hoe kunnen ze anders een iPhone 4 verkopen zonder microsim te leveren? Lijkt me logisch en geen discussie over mogelijk…

  16. (Red.) Het gaat hier over de micro-sim. Niet over levertijden of bevestigingsbrieven.

  17. (Red.) Het gaat hier over de micro-sim. Niet over levertijden of bevestigingsbrieven.

  18. Ik heb er al 2… Gelukkig was deze voor m’n iPad en de andere zit al in m’n iPhone

  19. En wat als je dus al alvast een microsim hebt aangeschaft bij Tmobile???

  20. Origineel geplaatst door Vanilla
    Ik heb er al 2… Gelukkig was deze voor m’n iPad en de andere zit al in m’n iPhone

    Kan je dan op je iPad 3G gebruiken en ook nog bellen met je iphone?

  21. En weer een urban legend om zeep geholpen. Gonny gaat als een speer! 😀

  22. Origineel geplaatst door chrispis
    Origineel geplaatst door VanillaIk heb er al 2… Gelukkig was deze voor m’n iPad en de andere zit al in m’n iPhoneKan je dan op je iPad 3G gebruiken en ook nog bellen met je iphone?

    Nee, dat gaat helaas niet. Officieel (volgens de providers) moet je het ene apparaat met duosim uitzetten alvorens je het andere apparaat (met duosim 2) aanzet. De praktijk leert dat als je dat niet doet het apparaat welke je het laatste aanzet de verbinding “claimt”. Volgens de klantenservice van de verschillende operators kan het tegelijk aanhebben van de beide duosims storing veroorzaken in je verbinding. Dit heb ik overigens nog nooit mee gemaakt maar het is wel verwarrend want het signaal kan soms overschakelen van het ene naar het andere apparaat.

  23. Origineel geplaatst door Michiel: BestelD?

    Viel mij ook op. Wat zijn we toch miereneukers :p

  24. correctie: Mierenneukers.

    Origineel geplaatst door nilzeh.
    Origineel geplaatst door Michiel: BestelD?Viel mij ook op. Wat zijn we toch miereneukers :p

  25. @nilzeh.: @MarcelG: @Dviate: @MW:

    T-Mobile heeft het al veranderd jongens, of is het verandert …

  26. Nou ik wil sim kaart 3: geen enkele eruit halen maar gewoon de volledige grootte xD wordt wel leuk, straks komt er zeker nog een kleinere?

  27. @nilzeh
    Mierenneuker dan hè… 😉

  28. Krijg je er een adapter bij voor weer te switchen naar gewone SIM?

  29. 2 vraagjes, kan je op een bestaand T-mobile Relax abbonnement een micro-sim aanvragen/kopen (voor duo micro sim gaven ze niet thuis in de winkel).

    Wie heeft er ervaring met de voorinschrijving van T-mobile. Ik heb mij via internet aangemeld voor de voorinschrijving voor bestaande klanten maar weet nu niet goed hoe dit verder gaat. wordt het bestaande 2-jarig abbo weer in een 2 jarig abbo omgezet, welk toestel krijg ik en belangrijkste, wanneer gaat dit uitgeleverd worden.

  30. Voor iedereen die denkt dat de microsimkaart gratis is… de 10 euro kosten die eraan zijn verbonden worden automatisch op je volgende nota erbij gerekend

    Dus je hoeft op dat moment inderdaad niks te betalen maar uiteindelijk zullen we allemaal zien dat het niet alleen maar 10 euro is maar ook 10 euro MET 19% BTW!! Let maar op!

    En ik ben inderdaad 1 van de mensen die van te voren (gister) de microsimkaart heeft gehaald en daarom weet ik dit ook omdat dt mij verteld is door de medewerken van T-Mobile op het hoofdkantoor(winkel) in Den Haag…

  31. @Colin.:

    Dat vroeg ik me ook af. Zou wel chill zijn, want dan kun je in geval van ‘nood’ ook nog je oude mobiel gebruiken. Ik lees hier en daar verhalen dat het zo is, maar misschien kan iemand dit even bevestigen?

  32. Weet iemand of de iPhone 4 ook gebruik maakt van de nieuwe MOGELIJKHEDEN van de MicroSIM? Het verschil met een standaard SIM zit ‘m namelijk niet uitsluitend in het formaat.

  33. Origineel geplaatst door Bulletje
    @Colin.:Dat vroeg ik me ook af. Zou wel chill zijn, want dan kun je in geval van ‘nood’ ook nog je oude mobiel gebruiken. Ik lees hier en daar verhalen dat het zo is, maar misschien kan iemand dit even bevestigen?

    Ik kreeg gister bij de T-Mobile winkel in ieder geval gratis een simkaart adapter mee voor het geval ik een ander toestel moest of wilde gebruiken…

    zie foto hiero!

  34. Origineel geplaatst door Ruben.cc
    Weet iemand of de iPhone 4 ook gebruik maakt van de nieuwe MOGELIJKHEDEN van de MicroSIM? Het verschil met een standaard SIM zit ‘m namelijk niet uitsluitend in het formaat.

    denk het wel, heeft meer opslagcapaciteit etc toch? Dan moet ie daar denk ik wel gebruik van maken…

  35. Origineel geplaatst door PardyHardy71
    Voor iedereen die denkt dat de microsimkaart gratis is… de 10 euro kosten die eraan zijn verbonden worden automatisch op je volgende nota erbij gerekendDus je hoeft op dat moment inderdaad niks te betalen maar uiteindelijk zullen we allemaal zien dat het niet alleen maar 10 euro is maar ook 10 euro MET 19% BTW!! Let maar op!En ik ben inderdaad 1 van de mensen die van te voren (gister) de microsimkaart heeft gehaald en daarom weet ik dit ook omdat dt mij verteld is door de medewerken van T-Mobile op het hoofdkantoor(winkel) in Den Haag…

    Dat is echt bullshit die simkaart wordt gewoon gratis bij je iPhone4 geleverd net als alle andere simkaarten. Alleen als je geen iPhone4 hebt moet je €10 betalen.
    (Red.) Niet geplaatst: taalgebruik.

  36. Ik heb mijn contract verlengt, blijft de oude sim van mijn Iphone 3G werken of moet ik een duo sim aanvragen?

  37. En hoe zit het met nummerbehoud? Kan je ook je eigen nummer houden, als je nog niet bij TM zat? Ik heb nu een lekker makkelijk nummer dat ik al bij 3 verschillende providers mee heb kunnen nemen, du kan dat nu ook weer? Zo ja, hoe? Alvast bedankt 😉

  38. Origineel geplaatst door g_ij_s
    Ik heb mijn contract verlengt, blijft de oude sim van mijn Iphone 3G werken of moet ik een duo sim aanvragen?

    Huh?!? je vervangt je oude simkaart met een nieuwe microsimkaart… je krijgt niet opeens een duosimkaart… Dus met andere woorden…. 😉

    Maar je mag je oude (reeds niet meer actieve) simkaart wel houden om de nummer die eventueel op je oude simkaart zitten over te kunnen zetten…

  39. Aan redactie iPhoneclub: mijn complimenten voor helpen verschaffen van duidelijkheid. Super gedaan.

  40. @Erik:

    Dat kan zeker! je zegt op bij je huidige provider en je geeft aan dat je het nummer mee wilt nemen naar Tmobile. Vervolgens bij Tmobile aangeven dat je het nummer van je vorige provider wil behouden. de rest gaat ongeveer vanzelf.

  41. Hier ben ik ook benieuwd na… ik heb momenteel al een duo sim(dus 2 simkaarten) maar als ik straks de iphone4 met micro sim ontvang zijn mijn huidige simkaarten niet meer bruikbaar ??

    Origineel geplaatst door g_ij_s
    Ik heb mijn contract verlengt, blijft de oude sim van mijn Iphone 3G werken of moet ik een duo sim aanvragen?

  42. krijg je bij de microsim ook een iphone 4 erbij? 😉

  43. @*BEAR*: weet je ook waar ik dat moet doen? Ik heb nu prepaid, dus hoef weinig op te zeggen denk ik.

  44. vandaag bij T-Mobile winkel geweest en voor iPad 3G een microsim met 2 jaar contract gehaald voor 9.95 p/m, is een aanbieding op dit moment. geen enkel probleem, even 1 cent pinnen ter verificatie. de rest gaat per automatische incasso net als iPhone abo. de officiële microsims voor iPad hadden ze nog niet, ze hebben alvast zo’n nieuwe zoals in dit artikel te zien is, gebruikt en gekoppeld aan een normale sim. Heel behulpzaam en inventief zijn ze in die winkel. Ik weet van 2 t-mobile winkels in regio Utrecht waar men dit uitlevert, althans vandaag wel.

  45. @Dolor: Kijk hier maar: Klik 🙂

  46. Weet iemand hoelaat de tmobile winkel opengaat vrijdag?

  47. Waarschijnlijk hoort deze vraag niet bij dit bericht maar doe een voorzichtige gok of iemand een antwoord voor me heeft. Lees net dat je bij TM niet kan switchen als je nog aan je contract vastzit…….. heb ik dan gedroomd dat ook als je contract nog niet afgelopen is TM enkele weken geleden nog verkondigde dat je voor € 69,- je contract kon verbreken en een nieuw contract met de IPhone 4 kon nemen??!! Help me fit heb ik toch niet gedroomd??!! Alvast bedankt voor de eventuele reacties.

  48. Vandaag naar de t-mobile winkel geweest (Rotterdam Lijnbaan): gratis een duo-sim gehaald, geschikt voor zowel de iPhone 3G(S) als de iPad. Sim naar wens te gebruiken: ‘normaal’ of micro.
    Mooi toch!

  49. heb net brief binnen gekregen met de nieuwe microsim 🙂

  50. Origineel geplaatst door FRRH
    heb net brief binnen gekregen met de nieuwe microsim

    I just got it too! Now let’s see how long it takes T-Mobile to deliver my new iPhone 4.

  51. Ook ik heb hem vandaag ongevraagd via de post gehad. Ben benieuwd hoelang de iphone 4 duurt….

  52. Een vraag die bij de T-Mobile FAQ ontbreekt: wanneer krijg ik mijn microsim?

    Ik heb vandaag mijn iPhone4 gekregen maar er zit geen microsim erbij. Moet dat weer op een ander tijdstip komen met een ander koerier?? of is die zending spoorloss?? Dit vind ik toch onduidelijk en op de FAQ reppen ze met geen woord over de procedure en tijdstip/ volgorde.

  53. Origineel geplaatst door mobs
    Een vraag die bij de T-Mobile FAQ ontbreekt: wanneer krijg ik mijn microsim?Ik heb vandaag mijn iPhone4 gekregen maar er zit geen microsim erbij. Moet dat weer op een ander tijdstip komen met een ander koerier?? of is die zending spoorloss?? Dit vind ik toch onduidelijk en op de FAQ reppen ze met geen woord over de procedure en tijdstip/ volgorde.

    Hier hetzelfde, ik heb na mijn vakantie vandaag mijn nieuwe foon gekregen maar er zat geen micro sim bij, moet ik die zelf ophalen bij een T-Mobile shop?

  54. Origineel geplaatst door Caspar
    Origineel geplaatst door mobsEen vraag die bij de T-Mobile FAQ ontbreekt: wanneer krijg ik mijn microsim?Ik heb vandaag mijn iPhone4 gekregen maar er zit geen microsim erbij. Moet dat weer op een ander tijdstip komen met een ander koerier?? of is die zending spoorloss?? Dit vind ik toch onduidelijk en op de FAQ reppen ze met geen woord over de procedure en tijdstip/ volgorde.Hier hetzelfde, ik heb na mijn vakantie vandaag mijn nieuwe foon gekregen maar er zat geen micro sim bij, moet ik die zelf ophalen bij een T-Mobile shop?

    Foutje, heb hem toch binnen gehad 🙂 nevermind

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.