Reacties voor: T-Mobile lanceert toestelhulp en haalt iPhone 4 van homepage

T-Mobile is gestart met Toestelhulp, waarmee je makkelijk instellingen voor je telefoon kunt vinden. Ook is de iPhone 4 van de homepage van T-Mobile verdwenen.

Reacties: 57 reacties

  1. Tipgever: Koelkastlampje, geweldig! :’)

  2. Wel frappant dat ze zo veer de vermoedelijke lancering (eind juli is toch echt over 2 weken) het te lanceren toestel van de website afhalen.. dit zou zomaar uitstel kunnen betekenen.

  3. Die is al een aantal dagen weg. Deze zijn nog wel te benaderen:
    http://www.t-mobile.nl/iphone/3gs/4/abonnementen-relax.html
    http://www.t-mobile.nl/iphone/3gs/4/abonnementen-zakelijk-flex.html

    Persoonlijk denk ik dat ze morgen de juiste site lanceren en dus ook de preorders?

  4. Het zou toch niet zo zijn dat T-Mobile al meer weet over een verbeterde iPhone 4 waardoor ze de reclame maar even hebben gestopt. Wie weet vindt de NL introductie pas later plaats 🙁

  5. Het spijt me verschrikkelijk om te zeggen maar dit heb ik al een aantal keren doorgegeven. Bij mij al 2 weken niet meer zichtbaar en zelfde foutmelding.

  6. zal het toch te maken hebben met het feit dat er een verbeterde iphone 4 komt in verband met het wegvallende singaal

  7. Ach, met de iphone informatie is bij T-Mobile wel meer mis.
    Op de informatie pagina over de iphone software staat dat Ibooks, multitasking en mappen alleen beschikbaar is voor Iphone 3GS !! 8GB !!.

    http://www.t-mobile.nl/iphone/3gs/specificaties.html

  8. Heel goed. Apple moet orde op zaken stellen. Ik ben blij dat ik de iPhone 4 niet vooruit heb besteld. Soms kan wachten zo slecht nog niet zijn…. Je kunt je geld tenslotte maar één keer uitgeven. En dan wel aan een goed (getest) product.

    Trouwens die “gaps” (zwarte antenne streepjes), als die weg zouden zijn en je krijgt een geheel ononderbroken stalen band om de iPhone 4, zou dat de iPhone 4 niet nog chiquer maken? Wat denken jullie?

    De iPhone mag wat mij betreft wel iets langer worden, zodat ze de antenne onderin het toestel kwijt kunnen. Wat vinden jullie van deze oplossing?

  9. Zodra de witte te bestellen is en er is nog geen info vanuit t-mobile ga ik over op vodafone.

    T begint nu wel irritant lang te duren voor er duidelijkheid is..

  10. Origineel geplaatst door Solution
    Heel goed. Apple moet orde op zaken stellen. Ik ben blij dat ik de iPhone 4 niet vooruit heb besteld. Soms kan wachten zo slecht nog niet zijn…. Je kunt je geld tenslotte maar één keer uitgeven. En dan wel aan een goed (getest) productTrouwens die “gaps” (zwarte antenne streepjes), als die weg zouden zijn en je krijgt een geheel ononderbroken stalen band om de iPhone 4, zou dat de iPhone 4 niet nog chiquer maken? Wat denken jullie?De iPhone mag wat mij betreft wel iets langer worden, zodat ze de antenne onderin het toestel kwijt kunnen. Wat vinden jullie van deze oplossing?

    Ik zou Apple mailen als ik jou was…. Wat ik vind is weinig zinvol…hahaha

  11. Origineel geplaatst door Jasper
    Zodra de witte te bestellen is en er is nog geen info vanuit t-mobile ga ik over op vodafone.T begint nu wel irritant lang te duren voor er duidelijkheid is..

    Dan zal er nog niks te vertellen zijn waarschijnlijk. Hij komt vanzelf wel hoor. Net of ze bij Vodafone wel meer weten.

  12. @Dick: Bedoelde dat ik m dan simlock vrij haal in Engeland.. Heb daar familie wonen dus geen gezeik met borderlinx of wat dan ook..

  13. @Dick:

    Weet zeker dat vodafone niet meer weet dan tmobile.

    Vind wel zwak dat iemand niet voor een probleem uitkomt en dan duidelijk maakt dat een probleem over een maand wordt opgelost.
    Ff wat meer duidelijkheid naar je trouwe Apple gebruikers.

    Hoe gaat steve jobs dit oplossen. Zie hem nog staan met zijn smoes dat iedereen van wifinetwerk afmoest

  14. Een aanwijzing op het uitstellen/voor een verbeterde iphone 4?!

  15. Trouwens die “gaps” (zwarte antenne streepjes), als die weg zouden zijn en je krijgt een geheel ononderbroken stalen band om de iPhone 4, zou dat de iPhone 4 niet nog chiquer maken?

    Waar denk jij nou dat die ‘deadly grip’ voor zorgt?

  16. Volgens een T-Mobile medewerkster komt de iPhone 4 hier waarschijnlijk pas volgende maand. Exacte informatie was nog niet bekend, maar dat waren interne geruchten. Met screenshot ingestuurd als tip maar daar is helaas niks mee gedaan. Misschien alsnog leuk om hier te vermelden

  17. De website van de iphone4 is er nog gewoon, alleen is de link op de frontpage weg.
    Ik had de url die er achter zat geboekmarked en deze is nog gewoon te bereiken.

  18. Origineel geplaatst door tijmpje
    Wel frappant dat ze zo veer de vermoedelijke lancering (eind juli is toch echt over 2 weken) het te lanceren toestel van de website afhalen.. dit zou zomaar uitstel kunnen betekenen.

    of juist niet volgens enkele geruchten zou morgen of overmorgen de voorverkoop starten dus misschien zijn ze de site gereed aan het maken hiervoor

  19. Helaas heeft de nieuwe iPhone nog kinderziektes. Maar aan de antenne zal het niet liggen als je geen bereik hebt met T-Mobile. Ik zou nog maar even wachten met de nieuwe iPhone want het zal me niet verbazen als Apple ze terug gaat roepen. Die geluiden zijn er al.

  20. Ik ben vanmiddag in een T-mobile winkel geweest toevallig, hij zei dat ze geen telefoons mogen verkopen tot eind aug. begin sept. dit ivm de fouten wat er waren met de hard- en software….

    kan een logisch verhaal zijn jammer genoeg:(

  21. @trip: Ik baseer mijn aankoop op de recensies die er liggen. De meeste geven aan dat het een top apparaat is. Heel dat antenne verhaal begint een behoorlijk RTL boulevard gehalte te krijgen.

  22. Net op RTL7 Nieuws werd er ook al gesproken over de kwaliteit van de Iphone4. Ook zou apple door dit alles een flinke deuk op hebben gelopen.

  23. Antenne problemen ofniet. Ik wil die iPhone 4 hebben!

  24. Begrijp echt niet dat Apple nog wacht met een officiële reactie. Het is voor zo’n bedrijf toch cruciaal om nu een antwoord te geven?

    Persoonlijk vind ik de antenne problemen ontzettende overdreven. Ik heb een iPhone 4 uit de UK (nu zo’n 2 wkn) met een Vodafone sim en heb nog nooit last gehad van een gesprek dat wegvalt. En ja ik ben ook nog linkshandig. Persoonlijk vind ik de beste telefoon die ik ooit gehad heb. Ben idd wel een Apple fan-boy maar als het een crap telefoon zou zijn dan zou ik het ook melden.

  25. Ik Ben allerminst een Tmib-fan maar je kan van Tmob niet verwachten dat ze meer info hebben dan Apple. Als mijn leverancier/partner mij zo zou behandelen zou ik de link ook van mijn homepage afhalen.

  26. Ik denk dat Apple meerdere oplossingen heeft en heel goed aan het denken is wat te doen om zo min mogelijk geld uit te geven en klanten tevreden te houden, ze hebben één groot voordeel dat heel veel klanten gek van apple produkten zijn en dus wat meer geduld hebben, maar het schaad wel het imago, en ze zouden er goed aan doen iemand anders dan Jobs als PR aan te stellen die de klanten kan informeren, deze stilte is niet slim

  27. Morgen is het de 15e.. Een mooie dag voor een update van de website welke dan morgen online gaat komen..
    Wellicht dat pre-orders dan ook mogelijk zijn.

  28. Origineel geplaatst door Solution
    Heel goed. Apple moet orde op zaken stellen. Ik ben blij dat ik de iPhone 4 niet vooruit heb besteld. Soms kan wachten zo slecht nog niet zijn…. Je kunt je geld tenslotte maar één keer uitgeven. En dan wel aan een goed (getest) product.Trouwens die “gaps” (zwarte antenne streepjes), als die weg zouden zijn en je krijgt een geheel ononderbroken stalen band om de iPhone 4, zou dat de iPhone 4 niet nog chiquer maken? Wat denken jullie?De iPhone mag wat mij betreft wel iets langer worden, zodat ze de antenne onderin het toestel kwijt kunnen. Wat vinden jullie van deze oplossing?

    Wat denk je nou zelf? Dat, omdat op de T-mobile site er een kopje even weg is, ze de hele iPhone voor je opnieuw gaan ontwerpen?

    Natuurlijk niet.

  29. Origineel geplaatst door Jelle
    Wat denk je nou zelf? Dat, omdat op de T-mobile site er een kopje even weg is, ze de hele iPhone voor je opnieuw gaan ontwerpen?Natuurlijk niet.

    Lijkt mij inderdaad gewoon een simpele overweging.
    Waarom nu reclame maken voor de Iphone 4, terwijl de eerste levering (en waarschijnlijk die 8 daarna) al uitverkocht is?

  30. Hoe kan de eerste levering al uitverkocht zijn ? Je kan nergens reserveren, de winkels mogen geen lijsten hanteren !? Dus lijkt mij niet echt de redenen om de adv. offline te zetten.

    Vorige week was de site ook offline ( in de nacht) en de volgende dag kwam er op de iphoneclub een melding met abbo’s en een som van onderwerpen betreft de Iphone 4

  31. Ik denk persoonlijk dat de aankondiging offline hebben gehaald omdat ze achter de schermen bezig zijn met het opzetten van een pagina waarbij de tarieven van de iPhone 4 komen te staan. Ik denk dat ze op dezep agina ook informatie gaan geven over mogelijke reserveringen.
    We zullen het (denk ik) over een paar dagen wel zien.

  32. Op T-Mobile zakelijk staat de iphone 4 wel.

  33. Origineel geplaatst door Meh
    Even voor mijn begrip: iemand die linkshandig is houdt de telefoon in zijn rechterhand om met links te kunnen schrijven of de knoppen te bedienen toch?

    Ik ben linkshandig en heb mijn telefoon niet altijd in mijn recherhand. Ook als ik mijn telefoon in de ‘death grip’ vast houd dan krijg ik het niet voorelkaar het signaal op weg te laten vallen. Maximaal valt er 1 streepje bij me weg.

  34. Ben benieuwd of T-Mobile dezelfde arrogantie heeft als Apple. En dus gewoon doorgaan met een produkt aanbieden wat niet deugt. Ik haal hem zeker. Al is het alleen al om hem terug te brengen als hij niet werkt.
    Ik hoop dat mijn negatieve verhaal hierboven overrated is op het moment hij dan toch voor me ligt. Kan er helaas nu weinig positief over zijn.
    Bovenstaande behoorlijk offtopic.

    Heb toch het idee dat T-Mobile verder gaat met de voorbereidingen. Zo niet Thumbs-up. Beter 100% zeker zijn. Winkels vol niet werkende teruggebrachte iphones is ook weinig verdienen.

  35. Origineel geplaatst door Solution
    Heel goed. Apple moet orde op zaken stellen. Ik ben blij dat ik de iPhone 4 niet vooruit heb besteld. Soms kan wachten zo slecht nog niet zijn…. Je kunt je geld tenslotte maar één keer uitgeven. En dan wel aan een goed (getest) product.Trouwens die “gaps” (zwarte antenne streepjes), als die weg zouden zijn en je krijgt een geheel ononderbroken stalen band om de iPhone 4, zou dat de iPhone 4 niet nog chiquer maken? Wat denken jullie?De iPhone mag wat mij betreft wel iets langer worden, zodat ze de antenne onderin het toestel kwijt kunnen. Wat vinden jullie van deze oplossing?

    . . . en nu iets on-topic ?

    Ik denk dat het mogelijk te maken heeft met het opmaken van een iPhone 4 pagina inclusief prijzen.

  36. Ik zie de pagina wel gewoon hoor

  37. Origineel geplaatst door Sven
    Hoe kan de eerste levering al uitverkocht zijn ? Je kan nergens reserveren, de winkels mogen geen lijsten hanteren !? Dus lijkt mij niet echt de redenen om de adv. offline te zetten.Vorige week was de site ook offline ( in de nacht) en de volgende dag kwam er op de iphoneclub een melding met abbo’s en een som van onderwerpen betreft de Iphone 4

    De eerste dag kon je gewoon reserveren, hoor..

  38. Denken jullie dat je ermee terug kunt gaan als je er daadwerkelijk last van hebt en er een betere batch binnen is? Ik heb de mijne nu met die 50 euro gereserveerd en naja twijfel zo erg wat ik moet doen, vooral ook omdat alle communicatie..uhm naja GEEN communicatie mij gewoon chaggie maakt haha..

  39. @jelle: Je bedoeld in een T-Mobile shop reserveren ?

  40. Ik zal Steve Jobs zo eens even bellen om te vragen waar ‘ie nou helemaal mee bezig is LOL!

  41. Origineel geplaatst door Wildstar
    Ze zouden er goed aan doen iemand anders dan Jobs als PR aan te stellen die de klanten kan informeren, de

    Hmm, goed idee
    Alleen die rapporteert dan aan….
    Of wilde je Jobs weg hebben als CEO?

  42. Ik wordt eerlijk gezegd een beetje moe van die geheimzinnigheid. Iedere fabrikant is duidelijk over releasedata behalve Apple. En dat zo kort voor een eventuele release… Ik weet het (zucht) allemaal marketing.

  43. @Coelers: Ha leuk, veel geld uitgeven aan een brak toestel.

  44. Wat is de nieuwswaarde dat T-mobile de iPhone 4 ad weghaald van de homepage? Het is toch normaal dat andere toestellen daar ook in het zonnetje worden gezet.

    Maar hier wordt ieder dingetje gelijk opgeblazen alsof het wereldnieuws is. Kom op zeg. Komkommertijd?

    Jammer hoor iPhoneclub.

  45. Origineel geplaatst door Sven
    @jelle: Je bedoeld in een T-Mobile shop reserveren ?

    Ja. en 50 Euro aanbetalen.

  46. In de UK en FR Apple store staan de levertijden voor de zwarte toestellen al een hele tijd op 3 weken. Een kennis van me was gister nog in een Franse Applestore waar men kon melden dat de telefoon niet te reserveren of te bestellen was.

    In mijn ATT account kan ik mijn huidige US abonnement wel upgraden en een nieuwe iPhone4 bestellen, maar over een levertijd wordt niet gerept.

    Wanneer T-Mobile publiciteit zou willen genereren, dan zou je verwachten dat er eigenlijk nog deze week iets naar buiten gebracht zou moeten worden over de start van de verkoop. Dit natuurlijk met inachtnemening dat de eerder genoemde mogelijke release data ook echt zo zijn.

    Kortom, naar alle waarschijnlijkheid moet er iets opgelost worden. Beter dat je dan eerst het probleem oplost, voldoende capaciteit genereert en dan een recall doet en de verdere verkoop uitrolt.

    Maar dan het probleem: De ontvangst, wie er al een iPhone 4 hebben, is het niet handig dat er een keer een overzichtje komt van deze mensen met de gebruikerservaringen. Want, hoe groot zijn de problemen nou precies? Is het uiteindelijk echt op zo’n grote schaal een probleem dat er een recall moet komen?

    Voor alle mensen die zich zo opwinden, denk aan je hart lieve mensen, het is gewoon een telefoon. Wel een hele leuke waarvan het gadget en musthave gehalte heel hoog is. Maar in the end is wachten op een apparaat waar je voor 100% tevreden over kan zijn toch een grotere beloning, of niet?

  47. Maandag worden de prijzen bekend van de Iphone 4, dus zullen we meer weten.

  48. Origineel geplaatst door Hans Klok
    Maandag worden de prijzen bekend van de Iphone 4, dus zullen we meer weten.

    Hoe kom je aan die wijsheid, ouwe tovenaar ?

  49. Vandaag bij t-mobile geweest en die konden mij nog niks vertellen over de Iphone 4, dus vraag mij ook af waar Hans Klok die informatie vandaan heeft getovert 😛

  50. Heerlijk, dat opgewonden geneuzel over een telefoon. Apple heeft z’n eigen stijl van (niet) handelen of jullie dat nu leuk vinden of niet. Al valt die Iphone 4 van ellende uit elkaar, verkocht wordt-ie toch wel.

  51. @Meh:

    Inderdaad !!

  52. Hmm, ik wacht nou al wat langer, en ik betaal nog steeds elke maand de volle mep voor T-Mobile. Als ze niet snel duidelijkheid geven moet ik mss zelfs wel een toestelloze abo nemen, want dit is een dure grap zo.

  53. Is het verstandiger als T-Nooitbel een stripboek voor zichzelf maakt? Inhoud zou kunnen zijn: wat is een klant, wie betaald ons salaris en leasebak, dienstverlening, communiceren en gaan we met klanten comuniceren als onze diensten niet werken. Wij worden gek. Ziet mijn opeens te binnen is er een app van een ouderwets telefoonschakelpaneel. Maar dan met de keuzes 2G of 3G bellen en data aanslingeren.

    Hoelang kan een bedrijf zo door gaan en blijven mensen als makke lammeren achter ze aanlopen.

  54. Ze hebben de iPhone 4 ding weer terug gezet op de website…

  55. @Gijs:

    Ik zou zo zeggen; neem het voortouw en ga nooit (meer) met ‘T-Nooitbel’ in zee. Het is wel weer erg makkelijk om zo’n enorme dooddoener vanaf de kantlijn te roepen.

  56. @tijmpje:

    Ik heb me voor ingeschreven ben gisteren gebelt
    dat ik nr 128 bent op de lijst fijn een van de eersten bijna maar ze kunnen hem pas half september leveren en niet eerder witte versie pas ergens in december. er zit een wachtijd van wel 8 tot 12 weken voor de mensen na nr 150

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.